|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
15.11.2007 9:09:10   
Njuškalo
Včeraj sem se po petih letih, odkar sva skupaj, na desca ornk zadrla...saj težim mu več ali manj skoz..samo včeraj je pa dobil kar je iskal že leta in leta..user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 6201
15.11.2007 9:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

user posted image

Ah,razumem,nisi čist pri sebiuser posted image user posted image user posted image
ciao purple!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6202
15.11.2007 9:09:58   
purple
Ojoj, kaj pa ti je naredil tako hudga.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 6203
15.11.2007 9:11:05   
Anonimen

Včeraj sem se po petih letih, odkar sva skupaj, na desca ornk zadrla...saj težim mu več ali manj skoz..samo včeraj je pa dobil kar je iskal že leta in leta..user posted image

Oh ti si še rekordno dolga,dolgo čakalauser posted image
jaz sem se na mojga že,ko smo iz poročne dvorane v restavracijo prišliuser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6204
15.11.2007 9:12:02   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Ojoj, kaj pa ti je naredil tako hudga.

Rekla sem mu, če spije še en požirk sojinga napitka, pa ga ni hotel.Mogoče se to ne zdi velik razlog, samo meni je šel pač na živceuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 6205
15.11.2007 9:12:21   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Oh ti si še rekordno dolga,dolgo čakalauser posted image
jaz sem se na mojga že,ko smo iz poročne dvorane v restavracijo prišliuser posted image

Saj je prav..jaz bi ga tudi moglauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6206
15.11.2007 9:13:18   
purple
Zdravo, Neva.user posted image

Njuši, to ti je pa res mogu it na živce, da si se zaradi tega zadrla na njega.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 6207
15.11.2007 9:14:54   
Anonimen
Rekla sem mu, če spije še en požirk sojinga napitka, pa ga ni hotel.Mogoče se to ne zdi velik razlog, samo meni je šel pač na živce

user posted image user posted image user posted image Jaoj,jest sempa mislila,da je kaj hujšegauser posted image user posted image Pa kaj imaš hormonske motnje?Tako bi lahko jaz reagirala,ker sem v klimakteriju,pa mi gre na živce celo kako dihauser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6208
15.11.2007 9:16:28   
purple
Jaz vas zapuščam, moram biti ob 10h v službi.user posted image Se še vrnem.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6209
15.11.2007 9:17:51   
Njuškalo
Ja, bilo je tako..najprej je skuhal špagete.Potem sem jaz probala eno hrano, ki je bila bolj zanič kot ne..nekaj polnjeno z vanilijo..pa sem rekla njemu, da poje, ker je meni zanič.Potem sem pa videla, da je v sojinem napitku samo za požirek napitka..in to je pustil dedc, kot ponavadi..ali naj ga pusti za kozarec, ali pa nič..ne pa za požirek.In sem mu zato rekla, da ga spije..on je pa takoj dobil tist zoprn ton, da ga ne bo..in sem se kar ornk zadrla, potem sem pa šla v sobo..on je pa prišel za mano in mi ugasnil luč v sobi, pa šel..mene pa pustil v temi.Idiot..potem mi je pa še nekaj težil in se hotel objemat..kreten.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6210
15.11.2007 9:21:32   
Anonimen
Resnično te dajejo hormoni.user posted image Vidim,da reveža maltretiraš za malenkosti.user posted image
pismo,če je blo tebi zanič,kaj je on kanta za smeti?Moram ga branituser posted image
Sojino mleko pa je tako intako en velik škifo,še dobr je ,da je samo en požirk pustil.user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6211
15.11.2007 9:22:23   
Njuškalo
Kdor ne misli z mano držat glede te problematike naj bo tihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6212
15.11.2007 9:25:15   
Anonimen

Kdor ne misli z mano držat glede te problematike naj bo tihuser posted image

jaz te razumem,saj smo si včasih v podobnih situacijah,upam,da te tudi tvoj dragiuser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6213
15.11.2007 9:27:09   
Njuškalo
Aja  ,pa toliko v vednost..sojin napitek je bil jagodni in je kot en puding..je bil res ful dober..ampak zakaj ga ali ne more čisto spraznit, ali pa ga pustit eno spodobno količino?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6214
15.11.2007 9:42:49   
Anonimen
Kaj tebi so sojini sadni napitki dobri?fuj,ko je moral tamali samo sojine izdelke jest in pit,pa revež ni zmogel,je seveda ostalo in sem se morala posilit,da sem jih jaz dokončala,ker mi je bilo žal stran metat.Pa čeprav so bili sadni.user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6215
15.11.2007 10:02:00   
Anonimen
Dobro jutro.
No sej  ni več jutro pa vseeno.
pa še ena kavica za vse.user posted image
Sej ne da se mi  jo da kuhat pa da bi bilatolk prijazna a ne, sam pač... jo sama nujno rabim pa nimam malega piskrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6216
15.11.2007 10:06:38   
Anonimen
Hola motovilčica,že pijem kavico,pa dajva skupajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6217
15.11.2007 10:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Hola motovilčica,že pijem kavico,pa dajva skupajuser posted image

No kul... pa ne bom rabla bit samauser posted image

In kako si?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6218
15.11.2007 10:15:29   
Anonimen
delavno in popolnoma zanič,fizično in psihično,ampak bo že kmalu mimo.
To se dogaja vsak mesecuser posted image
Drugače se pa držim na toplem,ker zunaj razpihava ledena burja,pa kruh sem že zamesila,čakam,da vzhaja.
Dolgčas ni,me pa ima,da bi se vlegla v temno sobo in cel dan ostala tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6219
15.11.2007 10:18:10   
Anonimen
O Neva se ti bom kr pridružila v temni sobi. pa še kako tebleto za pozabljanje bi vzela. Pa še eno za uspavanje tk za kak teden... da bi se zbudilatedaj ko bi bilonže vse vredu.

Sicer pa tudi mene čaka delo....sicer ni tečno, ampak vseeno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6220
15.11.2007 10:23:25   
Strawberrie Cherrie
Hej.
Mi smo ravno od zdravnika. Mali ima zopet neko hudo trebušno virozo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6221
15.11.2007 10:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Hej.
Mi smo ravno od zdravnika. Mali ima zopet neko hudo trebušno virozo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej Bogi Ožbejuser posted image .
Kofe torej odpade? No sej, jz tk grem v MB po ene stvari za izpit. Tk da... Pa drugič ko boste bolj pri močeh.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6222
15.11.2007 10:27:03   
Anonimen
Jaoj motovilčica,ni vse tako črno,kot sedaj vidiš.treba si je dopovedovat vsak dan,da bo boljše,da bodo slabi dnevi mimo.Mislim,sam si moraš narest,da je bolje,z dobro voljo vse gre.Samoprepričevanje.resno,kolikokrat si jaz to dopovedujem,pa se res izboljša.
Jaz se slabo počutim zaradi M,ki me tako daje,da je groza,sem že pojamrala
pri G,pa nisem odgovora dobila niti nasveta.Ja enega sem,počakajte,da pridete v meno,bo boljše takrat.user posted image
veš s čim se tolažim.naprimer kaj  lepega s bo dogajalo za praznike,pa še celo uživam v vremenskih spremembah,želim si,da bi se dogajale,naprimer,da pri nas tudi sneg zapade.Pol,da bomo morda za zimske počitnice spet šli v hribe za vikend.
Take malenkosti si v naprej domišljam in postanem boljše volje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6223
15.11.2007 10:28:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Hej.

U pismo rosno,bogi otrok!!!!!!!!!!!!!!!!
Nas je tudi strah za našega,kdaj bo kaj domov iz vrtca prinesel.revčka filamo z naranim pomarančnim sokom večkrat na dan,pa ne garantiram,da bo kaj dosti pomagalo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6224
15.11.2007 10:32:03   
Anonimen
Neva sej to vem, pa se trudim tako razmišljat. Ampak ta teden res ne gre. preveč stvari se je zgodilo, pa preveč stvari se je končalo, pa moram prebolet.

Moram izjokat solze, da bom lahk videla sonce. No ta teden si še dovolim jokat. Drug teden me pa že lahko kregašuser posted image  če bom še jokala.

A veš kaj... sem prav srečna ker pri nas ne poznamo burje. Ko poslušam vas primorce kok jamrate čez to burjo.... uf... mislim da sem se rodila v en fajni kotiček naše dežele (no ok če svinec odštejemouser posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?