Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Saj jaz delam namesto tebe. fouš sem ti Saj boš kmalu nadoknadla s svojim dragim. VAŽIČKI važni
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:39:55
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Čveke, čveke.... Danes pa sem tako.... žalostna. Pa ne zato, ker je deca SPET bolna, pa NIČ ne spimo ponoči, ampak sem izvedela kup stvari o svojem preminulem bratu. In te stvari niso bile prijetne , moj bog!!! Skratka, da vam ne zamorim, grem raje dol. Neva, ju3 prišibamo v Ankraran. Ljudje radi govorijo, sploh ko se tvoj brat ne more več branit. Tako kot ti je rekla Tanikaa- ne verjemi vsega.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:40:41
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Saj jaz delam namesto tebe. fouš sem ti Saj boš kmalu nadoknadla s svojim dragim. VAŽIČKI važni Ko pa teb zalavfa, naju boš prehitela 100 na uro.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:41:28
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Čveke, čveke.... Danes pa sem tako.... žalostna. Pa ne zato, ker je deca SPET bolna, pa NIČ ne spimo ponoči, ampak sem izvedela kup stvari o svojem preminulem bratu. In te stvari niso bile prijetne , moj bog!!! Skratka, da vam ne zamorim, grem raje dol. Neva, ju3 prišibamo v Ankraran. Ljudje radi govorijo, sploh ko se tvoj brat ne more več branit. Tako kot ti je rekla Tanikaa- ne verjemi vsega. Niti polovico ne verjemi. Ma kaj. Procent ne.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:41:30
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, pozabila sem vam napisat, da bom jutri obula čevlje št. 38 in ne 39 kot do sedaj Pa eno kilo bom manj vagala Povej recept.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj za enga vraga pa je zdaj spet napenkala??? Še malo pa bom v prekmurščini pisala. spenking (to spank) - je noty tapkanje po tazanji. Ni čist tepež po riti ampak bl tko kinky....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:42:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, pozabila sem vam napisat, da bom jutri obula čevlje št. 38 in ne 39 kot do sedaj Pa eno kilo bom manj vagala Povej recept. Preprosto. Postrižeš si nohte na nogah in spreš vosek z las. Simpl kot pasul.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Huanitka cedilni sindrom vključi... skoz eno uho noter skoz drugo ven.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:44:18
|
|
|
|
purple
|
Nisi povedla, kaka barva ti je ratala zadnjič pri frizerju. Pa hvala za recept.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:45:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Blond.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:45:52
|
|
|
|
purple
|
Ojoj...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:47:02
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ojoj... Zakaj? Pa saj to sem hotela.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:47:59
|
|
|
|
purple
|
Ti ja, ti.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:48:44
|
|
|
|
purple
|
Nč, grem spat- če verjamete. Nočko.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:49:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ti ja, ti. Kdo pa ne?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo - moje sovasje alias Ritograd jst te zapuščam in grem v horizontalo....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Saj jaz delam namesto tebe. fouš sem ti Saj boš kmalu nadoknadla s svojim dragim. VAŽIČKI važni Saj važna moram bit....... .......če že seksam ne......
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 22:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! A že vse spite?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 22:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
tiste ki ne seksamo ne......:))
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 22:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah še dobro da si mi povedala, da spadam mednje In kako si preživela dan. Moj se je začel nekak takole ... zdej pa sem napredovala že do te stopnje Sam da gre naprej...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 22:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Moj se je začel nekak takole ... zdej pa sem napredovala že do te stopnje Kaj je pa bilo?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 22:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ah še dobro da si mi povedala, da spadam mednje Je** ga, bo bolje. Po tridesetem...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 22:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Moj se je začel nekak takole ... zdej pa sem napredovala že do te stopnje Kaj je pa bilo? Eh... . Ma sej bo bolje. danes to že verjamem. Včeraj še nisem. Sem se pa tako filmsko zbudila..... z robcem med dlanmi naslonjenimi na ličko. Sem se mogla še kr enkrat zjokat od ganjenosti No sej pravim da nisem čist pri tapravih.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.11.2007 22:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj bo :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.11.2007 22:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja sej vem da bo. Ko si samski si misliš kolk lepše in lažje je tistim v paru... pol šele ugotoviš, da niti ni tako lahko v dvoje furat. No evo pa spet moraliziram. Mogoče bi bilo bolje da grem spat.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?