Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:44:01
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 popoln..ne pa popolen...da ti malo zagrenim večer O zdej pa še ti
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica maček mi je kr iz neba umrl, Moje sožalje Drugo se bo pa poštimal, boš vidla... ma ja no... Zdej pa ko NUJNO rabim printer pa še ta ne dela.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ne!1pa ne mucek Vse ostalo so pa nezgode,ki jih hudič prinese zelo rad. Moja moja motovilčica,saj bo boljše
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:56:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz ti ga šenkam, če se mi še valja nekje na podstrešju.Moram pogledat
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz ti ga šenkam, če se mi še valja nekje na podstrešju.Moram pogledat Ne hvala, ti ga kar mej. Mislim da bom z domačimi ljubljenčki počakala tolk da bom v svojem stanovanju. To pa bo kolikor kaže... hm... v naslednjem življenju.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:02:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jah vidiš..jaz ti nekaj ponujam zastonj, ti pa nočeš...hm...čudno,...no kakor želiš..ampak da ne bi slučajno kje jamrala da nimaš tiskalnika pol
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajaaaaaaaaaaaaaaaa tisklanik si mi ponujala? ja tega bi pa mela ja. sam... a dela?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:08:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja kva pa si mislila, da ti ponujam? Ziher kaj trapastega Ja, še vedno dela..je čist ok, HP 5550, samo jaz mam zdaj multi napravo pa ga ne rabim več.Če ga fotr še ni nobenmu dal, ti ga dam.Samo moram preverit.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.11.2007 22:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. Samo pozdravim :)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja kva pa si mislila, da ti ponujam? Ziher kaj trapastega Ja, še vedno dela..je čist ok, HP 5550, samo jaz mam zdaj multi napravo pa ga ne rabim več.Če ga fotr še ni nobenmu dal, ti ga dam.Samo moram preverit. ja jz sem zastopla da mi mačka ponujaš No sej se vidi da nisem danes prisdebna spljoh.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.11.2007 22:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Dober večer. Samo pozdravim :) Dober večer! jaz pa sam odzdravim.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:14:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ja jz sem zastopla da mi mačka ponujaš Po moje si se včeraj napila, pa imaš danes mačka...ker mi nekako tako deluješ
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ja jz sem zastopla da mi mačka ponujaš Po moje si se včeraj napila, pa imaš danes mačka...ker mi nekako tako deluješ Oh ko bi se vsaj. Sem "samo" imela danes izpit in ga popušila na celi črti.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooo čvekuše hajjj jst sem pa z muvanja pršla
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR oooooo čvekuše hajjj jst sem pa z muvanja pršla aja? men se dans da zmuvat sam v postlo še... pa nikamor drgam.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:22:58
|
|
|
|
cmokec
|
A ti tud.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec... oz. gospa šefica... dej mi povej a je dovoljeno napisat na RR kako vabilo na kak dogodek?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec A ti tud. Kva cmok kva se duvaš Matovilc vidim da maš tud ti dans en sinusoidno down dan .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec... oz. gospa šefica... dej mi povej a je dovoljeno napisat na RR kako vabilo na kak dogodek? Ja na moje palačinke
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikec... oz. gospa šefica... dej mi povej a je dovoljeno napisat na RR kako vabilo na kak dogodek? Ja na moje palačinke No to sem se tk al tk že povabla.... če si slučajn pozabla. In to za cel vikend al... da me ne boš slučajn iz bajte metala ko me boš mela poln kufer. No pa resno vprašam.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne oglašuješ sebe in ne delaš konkurence RR pol ni panike
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Če ne oglašuješ sebe in ne delaš konkurence RR pol ni panike No evo sem pripopala. zdej pa če ni ok, pa zbriši, a vela? (kok sem jaz vredi, ko skrbim da maš kaj delat ) Em... zakaj pa sebe ne bi smela oglaševat? A tud če nimam jič profita od tega ne? Mislim, sam vprašam.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Em... zakaj pa sebe ne bi smela oglaševat? A tud če nimam jič profita od tega ne? Mislim, sam vprašam. Zato ker te bo napadla besna uporabnica, da delaš samopromocijo ... Sej veš afera Pikonja
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 22:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Em... zakaj pa sebe ne bi smela oglaševat? A tud če nimam jič profita od tega ne? Mislim, sam vprašam. Zato ker te bo napadla besna uporabnica, da delaš samopromocijo ... Sej veš afera Pikonja ne vem a sem kaj zamudla?
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?