Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR uffffffff dobr tek.. jst pa šibam migat. Kam letiš? s cmokco greva na eno new age aerobiko Pol boš čist nova :))?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Js tud grem migat.... grem PEŠ na hamburger Aja pa to ni lih 5 minut peš, ampak mal več. Tk da ni sam pikec pridna. Sem pa jaz vsekakor na boljšem Dobim "posladek"
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Js tud grem migat.... grem PEŠ na hamburger
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:30:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dej zginte Aja, edino to lahko napišete, če slučajno ve katera: zakaj je tak dren na Pošti?Ob kateremkoli času pridem, je dren...a se obetajo kakšne podražitve al kaj?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Njuškica, a par dni si čakala na pošti??
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:31:09
|
|
|
|
mami_miki
|
hej hej....kje ste? pri hamburgerjih? mnjam...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki hej hej....kje ste? pri hamburgerjih? mnjam... Pri pivu še ne.... Dobr, da si me spomnila :)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:32:15
|
|
|
|
ZARA
|
Meso se bo podražilo, nabavte si hamburgerje na zalogo.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:32:58
|
|
|
|
mami_miki
|
mmm..jaz bi tud eno pivo, pa enga bi prižgala...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:33:39
|
|
|
|
mami_miki
|
aja...sem vegeterjanka... no pa vege burger...no..a gremo na pivo?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:33:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR O, Njuškica, a par dni si čakala na pošti?? Ne, danes sem mislila zjutraj it..pa je bila prevelika gužva.Sem potem mislila še zvečer, pa je bila še hujša ne, vem , če mi je dano plačat položnice No, zdaj pa zginte.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki pa enga bi prižgala... Tega pa nimamo...:)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo No, zdaj pa zginte. Pošta je zaprta ob tej uri :).
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:34:59
|
|
|
|
mami_miki
|
zakaj pa ne plačuješ preko klika? meni se tud ne da čakat na pošti....če si lahk olajšam...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:35:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo No, zdaj pa zginte. Pošta je zaprta ob tej uri :). ja deset do sedmih zvečer je bila še odprta.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:36:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zakaj pa ne plačuješ preko klika? meni se tud ne da čakat na pošti....če si lahk olajšam... zato, ker se bojim, da mi bo kakšen heker vdrl v računalnik in mi vse pobral z računa.Prav resno..to je edina ovira
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:38:49
|
|
|
|
mami_miki
|
ej....zdaj al si fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul bogata tam med 100 najbogatejšimi....drugač te ne rabi bit strah...saj maš svojo kodo...pač morš pazit, da greš lepo ven iz plačevanja, ko zaključiš plačevanje...veš kkooooolk jih to uporablja...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:40:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz sem kar se tehnike tiče čisto zadaj..mobitel so imeli vsi pred menoj, internet sem tudi med zadnjimi dobila...in tako dalje..nekako se otepam te moderne tehnike, dokler mi znese...ponavadi mož pritiska name..da naj že končno zrihtava to in to..potem pa enkrat popustim
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 20:42:39
|
|
|
|
mami_miki
|
saj jaz tud sam net znam uporabljat, mal worda in to je to....glede telefona-kako me hecajo, da če imam domačega...mam enga ful starega...pa ga nočem menjat..mi od vseh ta novih najdalj baterija drži...res
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 21:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeeeeeeeeeeeeeeeeer. Jaz sem pa sita ko boben. Pa takooooo uuuutruuuuuujeeeena. A mi lahk ena pove zakaj se je men tako težko odločat? že za najbolj banalne stvari (npr... kupit zvezek s črtami al brez)?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 22:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A mi lahk ena pove zakaj se je men tako težko odločat? že za najbolj banalne stvari (npr... kupit zvezek s črtami al brez)? Ne mene spraševat......bom spet smetila.....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 22:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej sem že enkrat rekla da se na tej temi NE MORE smetit.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 23:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A je še kdo tuki?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 23:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jst a vse druge so mrknule u mižule?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 23:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR jst a vse druge so mrknule u mižule? RR je mrknu
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?