Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Imam takšno luštno flaško od Frutka, ki je bila že dobra krinka, ko se je alko v Egipt švercalo
. 
)Mogoče z Prometriumom.Samo ne vem kdaj naj ga začnem jemati.Veš Arneja saj načeloma nimam nič proti svoji svakinji ali komur koli drugemu. Samo take stvari bi pa lahko včasih zase zadržala.Saj nisem bila edina tarča vsega tega.Tudi svojim dvema prijateljicama je zelo lepo razložila da sta nesposobni in da se vidi da sta dolgočasa čakali na otroka.Ena še celo z IVF in to kar cca.8 let.Jst sm pa pol tkole zgledala
ko sem jo poslušala.Ej halo
kva teb ni jasn?Itak brez veze.Nečaka imam pa najraj na celem svetu.
Tolaži me le misel, da nekaj se je pa le dogajalo, torej je bilo pri tej terapiji nekaj v redu. Pa še pingvinčki me čakajo, tako, da bo kmalu nov boj.
).
dokler ne nehajo jemat progesterona. Jaz te sreče sicer nisem (ali mam pa glih srečo), ampak prepostavljlala sem po kmečki logiki, da mi pa mogoče tale prometrium lahko pomaga vsaj za par dni prestaviti
,
SI!!!!!