Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:07:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuškaaa zate in tvojega malegaaa sej bo kmalu doma...boš videla...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
njuška,če mora bit,pač mora,bolje nazaj drenažo,kot,da se spet skuha,sam menise otrok tako smili.Sem ti povedala zadnjič,da bo dolgotrajno,samo okrevanje bo trajalo mesece,skoz bo v nevarnosti ponovitve,dokler se čist ne pozdravi. Romana kakšen lepotec,meni ni nič odprlo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:08:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Dober je, ker je Nokia, drugač je pa preveč kičast.Jaz ga ne bi imela.Ni grd, ni pa tudi ne vem kva. tiho...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:08:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuškalo, objemček zate Točno vem, kako se počutiš, ker ravnokar sedim za pcjem in razmišljam, zakaj je mali zopet bruhal. sumim njoke, ker jih je kar takšne skor cele jedel. tako jih ima ful rad, pa so mu zgleda obležali.joj, upam, da je to to. Kaj naj rečem? hvala bogu, da je tamali v Lj, in da vidiš, da se zdravniki trudijo. jaz tega ne morem rečt in še zdaj nisem 100%, kaj dejansko se dogaja z Ožbejem. Drugače pa vem, da bo jutri boljši dan in da bošprišla v Lj in se bodo stvari obrnile na bolje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:09:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Romana, sam ustnce si še dej povečat,pa boš fenci kt Paris Hilton
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana lep je,ga ima moja hči,pa ni prevč upadljiv,no ni kičast.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:10:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Romana kakšen lepotec,meni ni nič odprlo evo še ena slikica
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:13:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Romana, sam ustnce si še dej povečat,pa boš fenci kt Paris Hilton tebi morm pa povedat, da sem včeri bila pri okulistu in takoj ko me je lastnica zagledala mi je že kazala kaka bo nova kolekcija od Alain M. naslednje poletje.... men se je kr mešalo....... pa sam na pregled za leče sem se šla naročt pa mam že ne dvoje sončne špegle zapacane...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:21:00
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jah, jaz se letos nisem mogla upret novim Missionkam, in sem jih nabavila, tako da mi ne omenjaj sončna očala. Sploh pa raje ne razmišljam o ceni, ker me kar glava peče.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:25:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej sem tud sama skor migreno dobila, ko mi je ceno povedala....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 21:40:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
ZGINTE
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 21:41:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnja sem!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 21:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 8:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 8:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pandorcyhka Dan Tudi tebi,enako,dobrodošla na čvek temi,ampak,mislim,da bova le midve.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:15:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak je dons taka tuga kle gor ,da dol padeš.Nč pametnga se ne dogaja.Ampak sm se mogla kr opogumit ,da sm napisala ta Dan Kako kej?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
To bo trajalo ves vikend,pa še pondelk Punce so zaposlene,dve v bolnišnici pri otrocih,ostale v službah,niso take zabušantke,kot jaz Kako je?Po vremenu,bolj kilso,kot sončno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Razen da sm prehlajena kot konj ,je ok.Kar se pa vremena tiče ,je pa podn ,kislo ja.Pa še pospravt morm ,pa se mi nč ne da.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh,men se še dihat ne da včasih razmišljam,da sem se rodila na napačnem kraju Morala bi se v kašnem gradu ali bogataški vili,kjer je polno služabnikov
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
vauu,ti pa visoko ciljaš Jest sm dons kot razjarjena levinja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Te vabim na spodnjo temo na kavico,pohiti. Spodnja tema še hitr odpira,tale mi bo pa živce požrla,ker mi počas odpira.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 9:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sm ze vskočila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 10:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan! Upam da bo res dober! A kavico ste že spile? Jaz je še nisem, pa če je še katera zamudnica . Pikec kaj si pa ti včeraj? Neva, ko boš mela grad a ne... se priporočam za vabilo na obisk... pa na grajski ples pa to... da mal spoznam še samske kraljeviče pa to
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 10:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, ko boš mela grad a ne... se priporočam za vabilo na obisk... pa na grajski ples pa to... da mal spoznam še samske kraljeviče pa to Če boš ful potrpežljiva,se srečava v drugem življenju Jutro motovilčka,pa res ti želim boljši dan,od včerajšnega.Si prespala jezo? Sicerse pa lahko nam pridružiš na spodnji temi,kjer sem vse povabila na kavo.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?