Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Njuškalo,če se oglasiš:kako je s tamalim? Naj vas najprej pozdravim, da ne boste rekle, da nisemo olikana: ZGINTE No, tamav je zdaj bolj mobilen, ker nima več tiste cevke, tako, da gre lahko v igralnico, ki je res fletna v KC, pa danes so imeli koncert...je kar gospod, seveda pa to ni kakor doma.Sit je bolnice, jaz pa tudi-mogoče še bolj kot on.Moram pa rečt, da se sestre in zdravniki res ful trudijo, sploh sestre imajo večino bremena na sebi in se res matrajo, da otrokom čas čim hitreje mine.Na JE ni bilo tako, saj so imeli tudi igralnico, ampak ta v KC je bolj taka..domača al kako naj rečem.Tamav me malo že spominja na Debevca in NMK, samo da je tamav res bolan, tisti pa ni bil..ampak oba sta skoz tam..drugi odhajajo, Aleš pa je tam...ah ja..sej bo počasi.Ima pa še zelo slaba pljuča -spodnji del, pa povišane trombocite v krvi.Pa neki so govorili da je CRP previsok, pa ne vem kaj je to.Če sem sploh prav zapisala.