Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Sedaj sem pa tako žalosta in besna,da bi koga še ubila inmi ne bi bilo prav nič žal Prišla je pošta iz sodišča,bivši prasec moje hčere jo je tožil,da ne dovoli stikov z sinom. zavrgel ga je,ko se še niti ni rodil,po rijstvu je zahteval očetove pravice.moja hči mu je ugodila,pa se je začelo:prijhajal je pijan na srečanja,zamujal,prelagal,vsakič se mu je strašno mudilo,kar naprj je geldal na uro,ali pa debatiral s kom po telefonu,****l mojo hči v glavo,bolj ga je zanimalo kaj ona počne,kot da bi se igral z otrokom.Po več msecev ga ni bilo na spregled,moja ga je klicala,ni ogovarjal na klice,šla je na socijalno,da ga oni prisilijo,da ima redne stike,nekaj časa je bolo spet v redu,pa je spet za tri ali šest mesecev poniknil v nič.Neredno plačuje,včsih le del preživnine.je delomrznež,pri 32 letih še nima niti eno leto stalne zaposlitve,sedaj celo kao,da je zaprosil za invalidsko upokojitev Ja invalid je in to v prazni glavi. Hoče ga imet po več dni skupaj.Le kako,če ga otrok komaj komaj pozna in noče razen pri mamici in pri nas bit.kako ga naj pusti takemu človeku,ki ga bo ali po gostilnah vlačil,ali zapit kje pustil naprimer pri lastni materi,ki je tudi alkoholičarka in še zase ne more poskrbet,ker je deloma nepokretna.Bajta pa stoji točno nad prepadom na eni strani in glavno cesto na drugi in nikjer ni zaščiteno.Ali pa pri kurbi,s katero živi in ne živi,tam se ne ve,ker jo valja kar precej moških. kako naj otroka preda iz urejenega družinskega življenja v popolen kaos,kjer je doma alkohol in droga?POVEJTE MI TO!!!!! Kje je tu pravica otroka Joj Neva to je pa hudo .Sej je prav da ima sin stike z očetom,ampak ne s takim.Svetujem ti da greste na socialno,pa tudi njim poveš tako kot nam. Ko se bo pa spremenil ,pa naj bo otrok tudi pri njemu ,in to pod nazorom sociale.Upam da boste uredili.Vso srečo.
|