Njuškalo
|
U mater, Neva..se mi je kar malo skutin zavitek zataknil, ko sem brala tole štorijo tvoje hčere. Jaz sem imela enako, bivši luzer vseh luzerjev, preživnine ni plačeval (pa tudi zdaj jo ne), narkoman -pri tvoji pijanec, saj ni velik razlike, za tamalga se ni brigal..in tako dalje.Potem je šel v zapor in je dal na CSD da mu ne dovolim stikov.Kolikor me je to razkurilo, po glavi mi je šlo vse, kar gre danes tebi in tvoji hčeri, pa sem vedela, da ni fajn in koristno, da to komu pokažem.Zato sem na CSD nastopila zelo diplomatsko, skulirano do konca in tako bivši ni nič dobil stikov.Sama sem rekla, da jih ima lahko,ampak glede na to, kakšen je, pod nadzorom.In to pod mojim.Pa je nekaj bluzila, da so stiki z očetom dobri za otroka, bla bla..in jaz sem rekla, da moj sin očeta, moškega,ki zanj skrbi ima..da pa načeloma nimam nič proti stikom, samo glede na izkušnje, da bi ga imel sam...se bo moral pa zelo potruditi, da bo spet imel zaupanje.No, pa glede na to, da bivši ve, da če imam prav, ne odstopim od tega ponavadi..je dal potem mir.Torej, tudi pri vas: nič zganjat panike, čeprav bi idiota najraj fental..na zunaj bodite mirni in diplomatski.No, pri meni je palilo,upam, da bo tudi pri vas.Ker, da bi bil otrok sam pri takem...jaooo..bolje da ne, kaj pa veš kaj se naredi.