|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
11.12.2007 21:21:19   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: purple

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Novo sporočilo:

ZGINNNNNNNNTTTTTTTEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

ja, ja že stara tema.user posted image

TIHuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 8051
11.12.2007 21:22:07   
purple

Imam te rada, ne skrbi. Všeč si mi.

In če hočeš slončkat, ti kr pejt, te ziher daddy čaka. šuuuuu

Zdaj sem si pa oddahnila.user posted image

Sam še tamali ne spijo, se še ne morem.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8052
11.12.2007 21:22:45   
Strawberrie Cherrie
Joj, idi že.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 8053
11.12.2007 21:24:22   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Novo sporočilo:

ZGINNNNNNNNTTTTTTTEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

ja, ja že stara tema.user posted image

TIHuser posted image

Sem ženska, ne znam bit.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8054
11.12.2007 21:26:15   
purple

Joj, idi že.

Neeeeeeeeeeeeeeee!

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 8055
11.12.2007 21:44:04   
Njuškalo
Spokajte.Poberte se.Zginte.Mene čaka Ben, nimam časa stražit tukaj, da bom zadnja.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 8056
11.12.2007 21:55:25   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Spokajte.Poberte se.Zginte.Mene čaka Ben, nimam časa stražit tukaj, da bom zadnja.

Mene pa peneča kopel. tko da res:
ZGINTE!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8057
12.12.2007 8:33:48   
Anonimen
Dobro jutro zaspanke.

Neposredna povezava do sporočila: 8058
12.12.2007 8:58:26   
Anonimen
Lep dan vsem.
nJUŠKALO SRČNO UPAM,DA BOSTE ZA PRAZNIKE ŽE DOMA.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8059
12.12.2007 9:03:46   
Strawberrie Cherrie
Hehe,včeraj sem bila zadnja!!!

Njuška user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8060
12.12.2007 9:17:49   
Anonimen

Hehe,včeraj sem bila zadnja!!!

Njuška user posted image

Jutro,draga,hit povej,kako pa je s tvojim detetom?Upam,da ste se pocajztali,ker kar se preveč vleče je že višek vsegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8061
12.12.2007 9:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Dobro jutro zaspanke.
      Ma kake zaspanke ,pomoje čvekajo na bosanskem rruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8062
12.12.2007 9:26:05   
Strawberrie Cherrie
Ožbej kaka kot velik fantuser posted image user posted image user posted image

Hvala, Neva, uspelo nam je!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8063
12.12.2007 9:29:44   
Anonimen

Ožbej kaka kot velik fantuser posted image user posted image user posted image

Hvala, Neva, uspelo nam je!!!

Končno ena razveeljiva novica,tako sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image
OŽBEJJJJJ,DEDEK MRAZ prihajaaaaaaaaauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8064
12.12.2007 10:27:53   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Končno ena razveeljiva novica,tako sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image
OŽBEJJJJJ,DEDEK MRAZ prihajaaaaaaaaauser posted image user posted image

dobro jutro
najpreja za vsako ena dobra user posted image

a ni prej še BOŽIČEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8065
12.12.2007 10:44:02   
Anonimen
jutro coboxa,men je to eno te istouser posted image

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8066
12.12.2007 10:49:33   
ciboxa

jutro coboxa,men je to eno te istouser posted image

ja tebi že, sam ubogo dete nebo vedlo kaj naj najprej pričakuje in kaj šele potem!!!!!!user posted image !!!user posted image !!!!!!

ja, ja, ja vem da darila itak prineseta obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8067
12.12.2007 11:43:01   
Anonimen
Sedaj sem pa tako žalosta in besna,da bi koga še ubila inmi ne bi bilo prav nič žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prišla je pošta iz sodišča,bivši prasec moje hčere jo je tožil,da ne dovoli stikov z sinom.
zavrgel ga je,ko se še niti ni rodil,po rijstvu je zahteval očetove pravice.moja hči mu je ugodila,pa se je začelo:prijhajal je pijan na srečanja,zamujal,prelagal,vsakič se mu je strašno mudilo,kar naprj je geldal na uro,ali pa debatiral s kom po telefonu,****l mojo hči v glavo,bolj ga je zanimalo kaj ona počne,kot da bi se igral z otrokom.Po več msecev ga ni bilo na spregled,moja ga je klicala,ni ogovarjal na klice,šla je na socijalno,da ga oni prisilijo,da ima redne stike,nekaj časa je bolo spet v redu,pa je spet za tri ali šest mesecev poniknil v nič.Neredno plačuje,včsih le del preživnine.je delomrznež,pri 32 letih še nima niti eno leto stalne zaposlitve,sedaj celo kao,da je zaprosil za invalidsko upokojitevuser posted image Ja invalid je in to v prazni glavi.user posted image
Hoče ga imet po več dni skupaj.Le kako,če ga otrok komaj komaj pozna in noče razen pri mamici in pri nas bit.kako ga naj pusti takemu človeku,ki ga bo ali po gostilnah vlačil,ali zapit kje pustil naprimer pri lastni materi,ki je tudi alkoholičarka in še zase ne more poskrbet,ker je deloma nepokretna.Bajta pa stoji točno nad prepadom na eni strani in glavno cesto na drugi in nikjer ni zaščiteno.Ali pa pri kurbi,s katero živi in ne živi,tam se ne ve,ker jo valja kar precej moških.user posted image user posted image kako naj otroka preda iz urejenega družinskega življenja v popolen kaos,kjer je doma alkohol in droga?POVEJTE MI TO!!!!! Kje je tu pravica otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8068
12.12.2007 12:09:39   
purple
Joj, Neva- tu res ni pravice.user posted image  Ne vem, kaj bi ti svetovala, saj se niti malo ne spoznam na vse, samo pesti lahko držim, da se bo kaj pozitivnega uredilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8069
12.12.2007 12:24:37   
Anonimen
Pozdravljena purpel,ah,še sedaj se tresem od takega odličnega darila po pošti.Moja hči se mi smili,smili se mi moj vnuk.Nikako,mu ga ne semjo dodeliti,če hočejo da zraste v poštnega človeka,pod nobenim pogojem,ga ne sme imeti  sam.da bo moj vnuk kje v kakšni zakajeni beznici,z očetom,ki se zapija in v družbi največjih znanih lucijskih narkomanov.
Pravkar me je klicala,se pogovorila z advokatom,pa z socijalno(ki nič ne more,pač imajo očetje,pa čeprav ničvredni več pravic,kot matere,mati plača denarno kazen,če preprečuje stike,oče,pa,ki ne pride na srečanja,pa nič,še bolj je zaščiten)No,v glavnem gre v boj,sedaj bo pa huda vojna.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 8070
12.12.2007 12:26:53   
Anonimen

Sedaj sem pa tako žalosta in besna,da bi koga še ubila inmi ne bi bilo prav nič žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prišla je pošta iz sodišča,bivši prasec moje hčere jo je tožil,da ne dovoli stikov z sinom.
zavrgel ga je,ko se še niti ni rodil,po rijstvu je zahteval očetove pravice.moja hči mu je ugodila,pa se je začelo:prijhajal je pijan na srečanja,zamujal,prelagal,vsakič se mu je strašno mudilo,kar naprj je geldal na uro,ali pa debatiral s kom po telefonu,****l mojo hči v glavo,bolj ga je zanimalo kaj ona počne,kot da bi se igral z otrokom.Po več msecev ga ni bilo na spregled,moja ga je klicala,ni ogovarjal na klice,šla je na socijalno,da ga oni prisilijo,da ima redne stike,nekaj časa je bolo spet v redu,pa je spet za tri ali šest mesecev poniknil v nič.Neredno plačuje,včsih le del preživnine.je delomrznež,pri 32 letih še nima niti eno leto stalne zaposlitve,sedaj celo kao,da je zaprosil za invalidsko upokojitevuser posted image Ja invalid je in to v prazni glavi.user posted image
Hoče ga imet po več dni skupaj.Le kako,če ga otrok komaj komaj pozna in noče razen pri mamici in pri nas bit.kako ga naj pusti takemu človeku,ki ga bo ali po gostilnah vlačil,ali zapit kje pustil naprimer pri lastni materi,ki je tudi alkoholičarka in še zase ne more poskrbet,ker je deloma nepokretna.Bajta pa stoji točno nad prepadom na eni strani in glavno cesto na drugi in nikjer ni zaščiteno.Ali pa pri kurbi,s katero živi in ne živi,tam se ne ve,ker jo valja kar precej moških.user posted image user posted image kako naj otroka preda iz urejenega družinskega življenja v popolen kaos,kjer je doma alkohol in droga?POVEJTE MI TO!!!!! Kje je tu pravica otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
     Joj Neva to je pa hudouser posted image user posted image user posted image .Sej je prav da ima sin stike z očetom,ampak ne s takim.Svetujem ti da greste na socialno,pa tudi njim poveš tako kot nam.  Ko se bo pa spremenil ,pa naj bo otrok tudi pri njemu ,in to pod nazorom sociale.Upam da boste uredili.Vso srečo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8071
12.12.2007 12:46:00   
Anonimen
Na socijalni obstaja že nekaj centimetrov debel dosje.vsakič,ko se je ognil obiskom ali ko ji je grozil i nagajl po telefonu,je klicala in obveščala socijalno delavko,tudi policijo je klical,ko sta se nekega popoldnva spravila po telefonu groziz on in ta ženska.Vse je zapisano,črno na belem,pa socijalna prav nič ne more,ker so pač zakone napisali in oveljavili moški,ženska pa pri tem nma besede.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8072
12.12.2007 13:01:45   
Anonimen
Hudo,res.Upam da poštimate.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8073
12.12.2007 13:11:00   
Anonimen
Jaz tudi,naslednji mesec je sodišče,častna reč,da se bom s ketno pred sodišče uklenila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8074
12.12.2007 13:36:22   
Anonimen
Mogoče pa res ne bi bilo slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?