Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:14:00
|
|
|
|
ciboxa
|
evo me sem spet tu, da se podam k cilju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kdo ve čigavo je to , namreč božiček ga je predčasno odložil pri nas, in mislim da ga je izgubil, ker v njem ni nič takšnega kar sem mu napisala???? KDO VE ČIGAVO JE????????????????????????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:14:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ZGINIIIIII
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:35:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ah, Purple..jebejo naj se.Taki, ki so najbolj pametni, hitro v življenju dobijo kaj, kar jih postavi na realna tla, brez skrbi.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:36:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ti mi prinesi kr tisti alkohol! A boš ti tudi noter padla?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:37:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa evo me sem spet tu, da se podam k cilju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kdo ve čigavo je to , namreč božiček ga je predčasno odložil pri nas, in mislim da ga je izgubil, ker v njem ni nič takšnega kar sem mu napisala???? KDO VE ČIGAVO JE???????????????????????? Darilo je moje.Pa nehi izzivat s tem da boš kao zadnja, ker ne boš. Zgiiiiiiiiiiiiiin
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:38:34
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz sem bila pa ziher, da mi ne bo hotelo napisat, da se jebejo, glede na cenzuro, ki jo imamo...pa nimam cenzure očitno
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
S-C... a maš jutr cAJt za kofe?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:40:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica S-C... a maš jutr cAJt za kofe? Nima.Z alkoholiki se ne sme družit.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:44:09
|
|
|
|
purple
|
Matovilček in S_C, hvala vama. Saj zdaj sem se že umirila, prej pa sem bila res besna. Zdaj pa z mojim pijema rdečga vinčega, ker imava obletnico poroke.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Juuj kolk lepo... Pol ga pa le cartaj danes možička. Katero obletnico pa... če smem bit radovedna?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:46:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Matovilček in S_C, hvala vama. Nekdo manjka.Nekdo, ki bi moral biti prvi,ko se koga hvali ali se mu/ji zahvaljuje
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:48:01
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
motovilc, dopodne težko. po 14h uri sm pa frej.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:54:01
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah, Purple..jebejo naj se.Taki, ki so najbolj pametni, hitro v življenju dobijo kaj, kar jih postavi na realna tla, brez skrbi. Maš prav. Nevem zakaj se razburjam zaradi enega laika, ki neve o čem govori. Njuši, , oprosti ker sem te prej zgrešila.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:55:03
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Juuj kolk lepo... Pol ga pa le cartaj danes možička. Katero obletnico pa... če smem bit radovedna? 13 let. Že kar lepo, ane.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:55:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah, Purple..jebejo naj se.Taki, ki so najbolj pametni, hitro v življenju dobijo kaj, kar jih postavi na realna tla, brez skrbi. Maš prav. Nevem zakaj se razburjam zaradi enega laika, ki neve o čem govori. Kva pa : HVALA Njuškalo?Če si se tistima dvema neki zahvaljevala, pol bi se mogla tudi meni.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Purple a si defektologinja al kera stroka ma že to čez?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Juuj kolk lepo... Pol ga pa le cartaj danes možička. Katero obletnico pa... če smem bit radovedna? ja.. ful Srečna številka 13 let. Že kar lepo, ane.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok danes pa citiram res fenomenalno no Kuglce so mi v glavo stople... pa moje znanje... to bo ja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:58:49
|
|
|
|
purple
|
Njuši, saj sem že popravla post in še enkrat H V A L A. Matoviček, sem navadna negovalka, samo se borim s sinom ki ima disleksijo, tako da kar dobro poznam zadeve.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 21:00:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, saj sem že popravla post in še enkrat H V A L A. Naj ti bo.Drugič pa glej, da me prvo omeniš. No, zdaj pa vsi spokajte, da bom jaz zadnja.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 21:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, saj sem že popravla post in še enkrat H V A L A. Matoviček, sem navadna negovalka, samo se borim s sinom ki ima disleksijo, tako da kar dobro poznam zadeve. Aha se mi je zdelo da bo neki takega ja. To še bolj boli a ne... ko si osebno vpleten... ja ampak enim pa res se ne da dopovedat. Jz jih kr rajš pustim v njihovi nevednosti. škoda živcev.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 21:04:56
|
|
|
|
purple
|
Ma ja. Oglasila se je natemi, v kateri čvekamo mame z problemo disleksija. Pomagamo si z nasveti in spodbujamo drug drugo. V tej temi sodelujeva predusem dve mamici, tu pa tam pa se oglasi še katera. Potem pa se je našla ena, ki nas gre neki pluvat in pametovat. Ah, saj je res brezveze. Sem rajsi z vami, ker se nasmejim in se imam fajn. Dajte spit z mano enga vinčka.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 21:06:19
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, saj sem že popravla post in še enkrat H V A L A. Naj ti bo.Drugič pa glej, da me prvo omeniš. No, zdaj pa vsi spokajte, da bom jaz zadnja. Bom, oblubim. Sam ne spokala.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 21:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ne pred Njuško no... ker je prepričana da sem jaz kronik... Ampak jaz nisem... res ne.... Pa neham lahk kadarkoli Hec... itak da spijem s tabo deci rujnega
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 21:07:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
A ste tukaj samo še alkoholiki? Ne vem, kako folk sploh zaide na specifično temo...jaz pa sploh ne grem na temo o disleksiji, niti vedela nisem da obstaja, dokler nisem tukaj prebrala..ker ne poznam nobenega takega primera, pa tudi nimam kaj pol tam iskat.Ah, enim je dolgčas pač. No, zdaj pa res zginte.
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?