|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko tem končate vi?
18.12.2007 16:30:19   
Njuškalo
Crknjena sem.Od vse te bolnice, iskanja parkirišča v LJ, ma sama vožnja v LJ vsak dan je ubijalskauser posted image Pa še tamav je imel operacijo, kjer so mu postrgal vse ven iz pljuč kar ne bi smelo biti v pljučih...zdaj mu pa cevke visijo ven iz več delov telesa.Kdaj se bo to že nehal?user posted image Samo hvala Bogu za babice in to..da me včasih malo razbremeni in lahko tukaj visim pa težim.user posted image Zdaj pa zginte.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 8376
18.12.2007 16:37:14   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
user posted image Pa še tamav je imel operacijo, kjer so mu postrgal vse ven iz pljuč kar ne bi smelo biti v pljučih...zdaj mu pa cevke visijo ven iz več delov telesa.Kdaj se bo to že nehal?user posted image

njuška, ubogi tvoj tamaliuser posted image

kaj je zdaj z njim boljše??user posted image ??

upanje je tisto, ki bo vedno s tabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8377
18.12.2007 16:45:43   
Njuškalo
Ma sej sploh več ne vem, ali je boljše ali slabše.Ker že večkrat sem mislila, da je boljše, pa je spet dobil drenažo, naprimer.Zdaj sem pa res že mislila, da bo šel morda celo domov, pa evo..včeraj zvečer dolga in obsežna operacija in zdaj leži na intenzivni negi.Saj je bil že prej na intenzivni, ampak malo bolj soft varianta.Zdaj je pa na tej, ki je res intenzivna da se ji reče...sestra skoz zraven, stokrat razkužit roke, ko prideš noter...da lahko prideš noter, se moraš prej najavit...ni kar tako obiskov..ma sita sem že vsega.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 8378
18.12.2007 17:03:13   
ciboxa
kako dolgo pa bi naj bil na intenzivni???user posted image

držim pesti, da vama božiček ali dedek mraz prinese tisto, kar si sama najbolj želita!
čim prejšnje okrevanje in gasa domov

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8379
18.12.2007 17:08:31   
Anonimen
Ojej Njuši.... bogi tvoj maliuser posted image

Sam to res že precej časa traja. kaj pa doktorji pravjO' verjetn nič kaj dost a ne?

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8380
18.12.2007 17:11:32   
Strawberrie Cherrie
Njuška, kaj naj napišem. v mislih sem pri tebi.... bogi Aleš no. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8381
18.12.2007 18:07:53   
Njuškalo
Ma sej...so pa tudi čudni telli v zdravstvu včasih.Danes sem jim povedala, da pride babi na obisk..pa ni nihče rekel, da so lahko samo starši.In zdaj me babi kliče, da je do zdaj čakala, pa sploh ni mogla na obiskuser posted image In kao, da to ja vsi vejo, da so na obisku lahko samo starši.Ja, ko bi povedali, bi pa vedli.Čudno, moja sestrična, ki mu ni starš, je pa lahko bila pri njem na obisku zjutraj.Mogoče zato, ker dela v KC LJ, pa ima vezeuser posted image Ma jebejo naj se..pacajo tole skupaj že sto let..user posted image Na intenzivni naj bi bil danes, jutri naj bi šel nazaj sicer tudi na intenzivno, ampak ne tako huda varianta.Tam lahko več folka pride na obisk, ne le starši, kakor je baje tukajuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8382
18.12.2007 18:11:07   
Strawberrie Cherrie
Njuška, mi smo bili v izolaciji, je pa bilo vse odvisno od sestre. če je bla ktera res vredi, tej je spustila not tut babi in dedija, pa kakšno prijateljico, kaka sraka jim je pa povedala, kak je na stvari od spredi pa od zadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma res so nečloveški. jaz se samo sprašujem, kakšen ogenj bi bil v strehi, če bi bil to kakšen otrok katerega od zdravnikov?

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8383
18.12.2007 18:16:33   
Njuškalo
Na tej intenzivni komplicirajo sto na uro.Otrok pozna tudi babi, skoz hodi k njemu v bolnico in jo je danes pričakoval.Zato sem pa šla prej domov, ker sem rekla, malo še spi preden pride babi.Evo, pa so vse zaj....user posted image
Tam, ko sva bila v izolaciji, niso nikoli kompliciral.Saj vem, da je intenzivna nega pa to..ampak zakaj spustijo noter sestrično, s katero tamav izven bolnice praktično nima stika (redko), babi, s katero se zunaj bolnice tudi veliko druži pa ne?user posted image Joooj..naj že greva domov, da imam miruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8384
18.12.2007 18:19:07   
Strawberrie Cherrie
jaz tudi upam, da že pridete domov. pa kak ne morejo 1x stvar vredi poštimat nooo

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8385
18.12.2007 18:29:11   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

jaz tudi upam, da že pridete domov. pa kak ne morejo 1x stvar vredi poštimat nooo

sam res, zakaj to tak dolgo vlečejo?

Neposredna povezava do sporočila: 8386
18.12.2007 19:12:54   
Anonimen
sam res, zakaj to tak dolgo vlečejo?

Ne vlečejo zdravniki,oni pri tem nimajo prav nič.Še sreča,da je tam kjer je.Ženske plučnica je zaj.......bolezen,še posebi,ko se tako zakomplicira z izlivom tekočine v pluča.To ni viroza negripa,ki se jo v nekaj dneh rešiš.Zdravljenje je dolgotrajno,tudi do pol leta traja.Ko so enkrat pluča prizadeta tako,kot so je hudič pozdravit.
Njuškalo,res mi je žal,da se nikakor ne zliže ven tamali,si predstavljam kako ti je,vndar pomisli,da je v dobrih rokah,da skrbijo zanj in seveda se oboroži z še velikooooo potrpljenja,jaz lahko le želim čimprejšne,ampak dokončno ozdravitev.

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8387
18.12.2007 19:14:20   
Strawberrie Cherrie
ma kolikor sem jaz razumela, so njega malo zafrknili v JE bolnišnici.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8388
18.12.2007 19:14:32   
Njuškalo
Ma ne vem...baje so mislil, da ne bo treba te operacije, ki jo je zdaj skoz dal, pa so mu dvakrat dali drenažo.Voda in ostala packarija ni hotela drugače ven iz pljuč in evo..to je zdaj to.Je pa tamav delno tudi sam kriv, ker noče jest in torej telo nima energije za boj z boleznijo.Sem morala zaradi tega prav na zagovor k zdravnici, 3krat v enem dnevu.user posted image Tamav je namreč hotel vegi prehrano v bolnici, šli so mu na roke, pa se je potem zmišljeval in posledično dobil slabo kri, kar je prej nikoli ni imel.Seveda so to pripisali temu, ker je vegi, ne pa temu, da dejansko skoraj nič ne je.Sem rekla, da zaradi mene tudi, če meso je..kakor hoče, ampak ne bo nič drugače ker se mulc izmišljuje.Potem je rekla zdravnica, da naj ga kar poteramo, da je...ker MORA jesti..o.k., sva z možem tako delala.In naslednji dan si je spet nekaj izmišljeval kaj on bi in kaj ne bi..večinoma itak nič ne bi..pa se mož daje z njim tam, da MORA jest...pa pride neki zdravnik in mu teži, kakšen oče je, da ga tera, da mora jest..da je logično, da ne je, ker pri takih pljučih pač ne more imeti apetitauser posted image No, potem pa vedi, kaj počet..če ti en zdravnik reče tako, drugi drugače...Zakaj se tako dolgo paca pa ne vem.Saj noben nič konkretno ne reče, v glavnem jaz imam še tri dni dopusta, potem pa bom morala nazaj v službo, če tamalga še ne bo doma.Nimam pojma, kako bo.user posted image

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 8389
18.12.2007 19:15:46   
Strawberrie Cherrie
a ima infuzijo?

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8390
18.12.2007 19:18:06   
Njuškalo
Infuzijo ima takrat, ko ima drenažo ali zdaj, ko je imel to operacijo.Drugače pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 8391
18.12.2007 19:19:51   
Anonimen
A maš jezik?ja na kup jih dobi oba dohtrja in jima reči,naj se že enkrat zedinita,kaj bi hotela.Je pa res,jest mora,brez hrane ni moči,kot ti praviš.
si ga vprašala,kaj bi hotel jesti?pa od doma prinesi s seboj,če lahko,po njegovi želji,samo,da bo jedel.verjamem ,da pri taki bolezni nima želje po hrani.
Moja teta je hčeri v bolnico nosila na tone hrane doma kuhane,kar je imela rada.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8392
18.12.2007 19:20:11   
Strawberrie Cherrie
no,ker zdej mu tale infuzija zadošča. sej izgub nima, driske nima, bruha tut ne. tko da jaz bi ga na tvojem mestu, dokler ima infuzijo pustila na miru.
sej pa če sama pomisliš, če bi tebe nekdo silil s hrano, tebi bi se pa gabilo vse skupaj, bi ga tut verjetn treščla...user posted image

daj mu malo časa, mogoče bo bolje. in dokler je infuzija....

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8393
18.12.2007 19:21:18   
Strawberrie Cherrie
pa še to bi dodala - ožbej kljub temu, da je pri nas bolniška hrana dobra, ni hotel jesti, ker ni navajen. enostavno ne. ko pa sem prinesla kaj od doma je pa le malo zažmahal. je jedel tiste makarone kot velikuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 8394
18.12.2007 19:27:26   
Njuškalo
 On je sam točno povedal, kaj želi za zajtrk, kosilo in večerjo.In točno to so mu kuhali, res je bilo ful po njegovih željah.Ampak on se zmrduje.Pa ne rečem za danes, o.k., logično, da ne more.Ampak nasplošno..je z drenažo ali brez...on se zmrduje.Ne vem zakaj, ampak nisem še videla otroka, ki bi tako zelo kompliciral pri jedi, kot Aleš.Jaz nisem nikoli izvajala pritiska, da MORA jest, saj sem si mislila, da si bo kri že doma izboljšal, če mu tukaj hemoglobin nekoliko pade.Vendar je zdravnica mene klicala na zagovor, pa rekla,da ga MORAM poterat da je.Nisem mu sicer hrane silila v usta, se mu pa nisem več pustila okol prinašat, da on ne more, da ga trebuh boli bla bla..niti enkrat ni bruhal, normalno se je po vsakem obroku igral..čeprav je jamral kot da bo ne vem kaj.user posted image In potem me ni bilo zraven, ko je pa drugi zdravnik težil možu, da otrok ne more jesti, ker logično da nima apetita, drugače bi mu rekla, naj se najprej med sabo zmenijo, potem pa meni govorijo.user posted image Tako, ker je tako kot je..sem rekla, da se z njegovo prehrano ne ubadam več.Ker ne bom jaz hodila na zagovore, zato ker se oni ne znajo zmenit med seboj.Saj so zdravniki, ga bojo že uštimal menda.user posted image
Ampak mulc se res nekaj čisto brezveze afna, samo zato, da se vse vrti okoli njega.Samo še krona mu manjka, pa rdeča preproga.Delajo mu take jedi, ki so mu načeloma ful všeč, glede tega pa res nima kaj jamrat, mulc.user posted image Jaz sem se pa tudi sita že pogajat za vsako žlico.Zdaj so zdravniki rekli, da mu bojo dali meso, jaz sem rekla, da naj tamav je kar hoče pač...po želji.In zdaj, ko mu bojo dali meso, se bo samo še bolj zmrdoval, potem pa ne vem, kaj se bojo še spomnili, da bo gospod jedel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8395
18.12.2007 19:28:01   
Anonimen
Ženske moje,saj vem ogromno skrbi s temi otroci,amapk še srečo imamo,kljub vsemu.V ponedeljek je tu blizu v italiji,točno Udine in Trevizo,izbruhnnila epidemija menengitisa in to hitrega,povzroča ga menigokok,v enem tednu so trije mladi umrli,komaj 16 let stari in še dve sta v komi in 600 ljudi je moralo v bolnišnico po preventivo.In,ker je to blizu in ljudje zahajajo tudi na naš konec,kaj veš,kaj s seboj prinesejo.

Neposredna povezava do sporočila: 8396
18.12.2007 19:30:42   
Strawberrie Cherrie
Njuška, res je pomojem rešitev v tem, da se nihče več ne spomni na 'njegovo hrano'. pri obroku se obnašaj, tko kot, da ga sploh prinesli niso. kot da ga sploh ni. nobene pozornosti na hrano. čez eno uro pa uleti z enimi dobrimi keksi, pa mu jih niti ne ponudi, pojej 2,3, pa jih pospravi. pomojem bo po enem dnevu popustil. samo ne polagat pozornosti na to hrano. 

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8397
18.12.2007 19:32:11   
Anonimen
Kaj pa ribe Njuškalo?Mu dišijo,jih bi jedel?Tudi te dajo veliko koristnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8398
18.12.2007 19:32:15   
Njuškalo
Ja, sej vem..preveč pozornosti polagam na to.Mulc pa hoče pozornost , pa al je negativna ali pozitivna, samo da je.user posted image To mi je vžgalo včeraj al en dan prej šeleuser posted image Kako me hitro okol prinese, hudiček.

Neposredna povezava do sporočila: 8399
18.12.2007 19:35:24   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Kaj pa ribe Njuškalo?Mu dišijo,jih bi jedel?Tudi te dajo veliko koristnega.

Ne, rib ne je.On obožuje jedi iz testa, pa mlečne..in točno to je dobil.Zaradi mene tudi, če mu dajo dunajske zrezke pa ne vem kaj še vse..samo ne bo učinka, ki ga oni pričakujejo.Samo problem je, da tudi jaz ne vem, kako bi dosegli željeni učinek, to je, da bi on jedel, kot jejo fantje, stari 7 let in pol..ker on poje toliko kot otrok pri 3-eh letihuser posted image Ko gledam druge fante v bolnici..jao..jejo kot veliki, samo en je bil tak kot Aleš do zdaj..user posted image Ne vem, kaj misli mulc.Bom res probala dati vse tole na ignore, kao..ker to ti preveč živcev požre.Problem je tudi v tem, ker če ima drenažo, ga moram jaz hranit..kako naj se potem obnašam, kot da obroka prinesli niso..če mu ga pa jaz dajem?Ja, zapletena situacija...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?