Njuškalo
|
On je sam točno povedal, kaj želi za zajtrk, kosilo in večerjo.In točno to so mu kuhali, res je bilo ful po njegovih željah.Ampak on se zmrduje.Pa ne rečem za danes, o.k., logično, da ne more.Ampak nasplošno..je z drenažo ali brez...on se zmrduje.Ne vem zakaj, ampak nisem še videla otroka, ki bi tako zelo kompliciral pri jedi, kot Aleš.Jaz nisem nikoli izvajala pritiska, da MORA jest, saj sem si mislila, da si bo kri že doma izboljšal, če mu tukaj hemoglobin nekoliko pade.Vendar je zdravnica mene klicala na zagovor, pa rekla,da ga MORAM poterat da je.Nisem mu sicer hrane silila v usta, se mu pa nisem več pustila okol prinašat, da on ne more, da ga trebuh boli bla bla..niti enkrat ni bruhal, normalno se je po vsakem obroku igral..čeprav je jamral kot da bo ne vem kaj. In potem me ni bilo zraven, ko je pa drugi zdravnik težil možu, da otrok ne more jesti, ker logično da nima apetita, drugače bi mu rekla, naj se najprej med sabo zmenijo, potem pa meni govorijo. Tako, ker je tako kot je..sem rekla, da se z njegovo prehrano ne ubadam več.Ker ne bom jaz hodila na zagovore, zato ker se oni ne znajo zmenit med seboj.Saj so zdravniki, ga bojo že uštimal menda. Ampak mulc se res nekaj čisto brezveze afna, samo zato, da se vse vrti okoli njega.Samo še krona mu manjka, pa rdeča preproga.Delajo mu take jedi, ki so mu načeloma ful všeč, glede tega pa res nima kaj jamrat, mulc. Jaz sem se pa tudi sita že pogajat za vsako žlico.Zdaj so zdravniki rekli, da mu bojo dali meso, jaz sem rekla, da naj tamav je kar hoče pač...po želji.In zdaj, ko mu bojo dali meso, se bo samo še bolj zmrdoval, potem pa ne vem, kaj se bojo še spomnili, da bo gospod jedel.