Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pismo,pa si res čist brez moči pri vsem tem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:43:18
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jah sej pravim..tudi Aleš bo moral kaj narediti zato, da bo prišel ven iz bolnice.So stvari, ki jih jaz in zdravniki ne moremo narediti namesto njega.Recimo danes sem ga 1 uro prepričevala, da naj lula.Celo uro je zadrževal, ker je bil prepričan, da ga bo peklo, ker ima cevko.Pa sem mu dopovedovala, da je to še lažje, da se mu ni treba naprezat...pa sestre so mu rekle, da ga ziher ne bo nič bolelo..on pa ne in ne..pa se kar začne dret in trmarit..tako, da sem rekla..lej, zdaj te 1 uro prepričujem, povedala sem ti kako in kaj..prav, ni treba lulat, pa boš jutri dobil večjo cevko in boš mogoče s tisto hotel.In se nisem več preveč hotela ubadat s tem, potem je pa mulc čudežno lulal. Samo težko je dati vse tako na ignore, ker so take okoliščine, da je to večkrat zelo zelo težko izvedljivo.Zato pa pravim, da naj spokava že domov, tukaj imam jaz svoj red, pa je vse lažje.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:47:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška, sej vem, da je težko, sam boš res mogla ignorirat. sploh ker ti tole z lulanjem dost pove. ko je videl, da je tebi postalo vseeno, je lulal. in pomojem je odgovor v tem, da mu ti vsaj na zunaj pokaži, da ti je vseeno, če je ali pa ne. pa če je dunajske in pomfri, ali pa njoke, tebi je ravno. vem, da ti ni, ampak tvoj srček se zgleda kar konkretno okorišča s tem, ali je tebi pomembno ali ne. pa odpiši tisti trenutek svoje ukvarjanje z bolnico in dopustom (vem, da je težko, ampak bo pomojem palilo) - če on hoče ostat v bolnici, ja prav, ane.... saj to je samo tisto zunanje vedenje, na katerega Aleš zgleda polaga pozornost. in se mi zgleda res dopade, ko skačeš okoli njega oa 2sestri zraven, da lula. ja, klinc, če noče, noče. mogoče se trdo tole čuje...ampak imaš neko trmo doma
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam enega takega trmeža doma.Ko se zainati ne cedi.včeraj zvečer je bil najprej bled pol rdeč v obraz,tako je zadrževal kakanje in,ko sem ga zgrabila in nesla na vece,se je drl,kot,da ga iz kože dajem.In,ker je bilo že na koncu se je seveda pokala into kot en odrasel,pismo seveda ko pa je matreijal nekaj dni not držal,častna reč,da se je skoraj školka zamašila,tolko je bilo tega in trdo zasušeno.In ko mu je ratal je začel tulit,da me ne mara,ker sem jaz kriva,da njega rita boli,pa trebuh.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:55:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, sej bom res to probala..sej načeloma sem jaz taka, doma..samo v bolnici pa kar padeš v tisto razpoloženje.Ker vse sestre (razen ene) mu govorijo, kako je bogi in bla bla bla.Saj je bogi, prav..samo ne ga pomilovat preko meje..ker potem se on sam sebi tudi preveč smili.In, če sem kdaj hotela biti malo bolj stroga, sem takoj slišala..mami..on je bogi Ja mater jim..sej ne vem kaj naj res.Po eni strani vem, da je najbolj tako, kot prakticiram doma: nezaželeno vedenje čimbolj dam na ignore, mu dam vedeti, da me ne zanima..pa hitro neha ...ampak po drugi strani pa ..bolnica je čisto nekaj drugega, ker ni miru, da bi ga tam vzgajala..je preveč bogi..in tamav je res postal prava jokica.V pravem pomenu besede.Mevžast, sam sebi se smili do konca..in, če je tista sestra, ki edina ne dela z njim kot da je dojenček,, si kar sam reče, da je bogi in njej reče, kako je grozna, ker ga ne smatra za največjega reveža v bolnici. Ima pa tamav tak obraz kot en kužek na dežju..kao ful bogega se naredi in mu hitro nasedeš, če ga ne poznaš.Ja, prav maš S_C...očitno bom tudi v bolnici morala biti malo "grozna"
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:56:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 In ko mu je ratal je začel tulit,da me ne mara,ker sem jaz kriva,da njega rita boli,pa trebuh. Z mojim bi bila velika prijatelja..skupaj bi jamrala in druge krivila za njuno nesrečo!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 19:59:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ma saj bo... zdej pa zginte dol iz teme, ker morm jst še dans kaj nardit in ne morem stražit celo noč tukaj gor!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:00:11
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, res zginte..zdajle bo vsak čas dedc prišel iz šihta, pa me bo nagnal izpred računalnika.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:01:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jap, sam od šihta se mora moj še domov pripeljat.... tak da,
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:01:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zadnja sem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:02:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,danes ti prepuščam,da si zadnja,danes bom dobrosrčna,k si tako zdelana
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:08:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ha, haaaaaaaaa..me je dedc klical, da je zdajle šele na vlaku..da pride v KR je 40 minut..pa da pride domov, ker gre peš..je še pol ure..tako, da S_C... Upam samo, da se nav Ciboxa pojavila..ona zmeraj zvečer pride, da teži
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:10:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz mam pa v petek zadnji šiht pri tej firmi..... njuška hvala za naslov...sej sem ga mela sam nisem bila ziher al morm napisat visokost ali vaše visočanstvo....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciboxsa že straši na forumu,je temo odprla,pol je pa nekam izginila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Jaz mam pa v petek zadnji šiht pri tej firmi..... njuška hvala za naslov...sej sem ga mela sam nisem bila ziher al morm napisat visokost ali vaše visočanstvo.... Na evo,če ciboxsa neha strašit pa jo Romana nadomesti.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:12:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz se vsake tolk časa javim, da me slučajn ne pozabte.....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaz se vsake tolk časa javim, da me slučajn ne pozabte..... Ja kdo pa si,od kod si pa ti prišla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:22:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaz se vsake tolk časa javim, da me slučajn ne pozabte..... Ja kdo pa si,od kod si pa ti prišla Neva pridna bod, če hočeš, da ti Dedek mraz kaj prinese....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:23:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Jaz mam pa v petek zadnji šiht pri tej firmi..... njuška hvala za naslov...sej sem ga mela sam nisem bila ziher al morm napisat visokost ali vaše visočanstvo.... Visokost.Samo z veliko začetnico, da ne bo dvoma.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:26:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška pol sm prov napisala....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:29:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jOJ, a ne razumete slovensko? Z G I N T E
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:30:32
|
|
|
|
Bubamaraa
|
S C novvv vejjjjjjj
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:32:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
Romana, ti si itak prišla samo težit.To je tema resnih pogovorov.Torej: ZGIN
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.12.2007 20:34:39
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo To je tema resnih pogovorov.Torej: ZGIN
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?