|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.12.2007 19:50:31   
aischa
sabri  nič si ven ne pumpam, pa tudi problemov z bolečino nimam je očitno že prej zelo malo mleka imela pri meni. ampak ni mi pa jasno kako se je lahko 1100g mesečno redila.
prava lepotička je tale tvoja hčerka

lonib ko so naši Anji zobki šli ven je imela dva dni 40,3 vročine. pa tudi ni hotela nič jest samo pila pa full je bla občutljiva na toplo hrano in pijačo sploh ni hotela sem ji mogla malo bolj mrzlo pripravljat. glede vročine je moja pediatrinja svetovala mrzlo kopel, natočiš vodo 37 potem počasi s kozarcem dodajaš mrzlo da prideš na 32stopinj. Anji je pomagalo in ji je potem vročina čisto padla. baje da se to lahko dela tudi pri virozah in prehladih, se otrok ne prehladi še dodatno.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.12.2007 20:03:24   
smotka lonib
VALIKA IN AISCHA!
zdravnica je rekla, da je to viroza. nič ni omenila, da bi bilo od zobkov. je rekla, da če v 2-3 dneh vročina ne pade, da prideva nazaj.

zdej pa grem še malo pred user posted image , potem pa user posted image  in user posted image , ker bomo najbrž slab o spali.  sem ta teden popoldne sama, ker je moj v službi.

user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.12.2007 20:04:37   
smotka lonib
SABRI!

cukrček je tvoja princeska.

zdej pa res grem.

čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.12.2007 20:07:30   
aischa
user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.12.2007 20:09:44   
aischa
juuuppiiii pa mi je uspelo

to je naše današnje kopanje. naša madam noče več bit v vodoravnem položaju, pa jo kopamo kar v banji za perilo lažje sedi v njej pa manj nevarno je.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.12.2007 20:26:15   
ALESSA
Ojla!

juniorka: velja za user posted image  jutri ob 11.30 Pri belem konju!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ej punce, jaz pa sem ful v dvomihuser posted image , da bi dala slikice malidveh sem gor na forum. Kaj pa veš kdo to vse gledauser posted image . Saj veste kaj se vse po svetu dogaja. Bi ful rada pa ne vem. Mogoče si bo katera mislila, da sem čez les ampak ziher je ziher. Bi pa rada, res. Kaj pravite pa ve? Sem bolj paničen tip človeka. Vse 100 x prej preštudiram za določene stvari.

Maladva spita, jaz pa imam malo časa zase. Dragi je na vožnji tako, da sem malo na RR-u ali pa pred TV. Prej sem Neli in Anelu zavila darilo. Zdaj grem pogledat Grdo račko in Razočarane gospodinje. Je malo prej, ker so prestavili, ker ni več Naše male klinike.

Lep večer še naprej, mogoče se še kaj javim!user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.12.2007 20:27:45   
ALESSA
piškotek: vse naj, naj za 8.mesecev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.12.2007 20:47:33   
*piškotek*
Pozdravljene moje aprilčice! Nisem pozabila na vas, samo čisto nič časa nisem imela, da bi pisala. Še prebrat mi je komaj uspelo vse.
Včeraj smo bili popldan pri enih prijateljih in smo prišli šele ob 19.30 uri domov (je mojmu user posted image  pivo teklo v potokih - ti - beri jaz - boš pa domov peljala, ane mami??? user posted image user posted image user posted image ) In tako si spet nisem mogla nič privoščit. user posted image

Sem bila pa danes cel dopoldan tako okupirana z našim user posted image , je prava tečka bil danes, zelo malo spal, še manj jedel, skratka groza! user posted image

No, sem pa imela le prosto popldne - sem bila pri frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image . Je tako pasal malo odklopit misli, res. user posted image  Mali je bil pa pri očiju baje zelo priden, nič siten, ... user posted image  Tako da mi moj spet ne verjame da je ponavadi dopoldan kr tečka.

Najlepša hvala vsem za čestitke ob naši 8-mesečnici.

Zdaj pa grem še malo na kavč k mojemu, pa se še pol kaj javim.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.12.2007 20:49:33   
*piškotek*
Sem pozabla: Mojčca in Lonib -  srečanje. Povejta. Tvoja Zala je bolana, in upam da bo čimprej bolje. Mojčca, ti pa imaš v sredo terapijo, ne? No meni je vseeno kateri dan. Zaenkrat imam še vse prosto!!! Komaj pa čakam na čvek user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.12.2007 20:56:58   
Anonimen
alessa - hja kaj pa vem, glede teh slikic na forumu? tudi jaz sem malce v dvomih. sicer pa kaj bi si pa kdo lahko začel s temi slikicami?
jaz imam album od MARIČKE dalje tudi zaklenjen - aprilčice pa itak imate moje geslo.
tak da to je tudi ena varianta. in potem samo me imamo dostop do albuma, ostali pa ne....

sabri - pravi user posted image je tvoja Taja

aischa - tvoja je tudi luštna - prava debelunkica user posted image

lonib - upam, da boste imeli mirno noč, in da bo z vašo zalo hitro vse OK user posted image

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.12.2007 20:58:05   
mojčca
Sabri, ful dobra slikica, mogoče malo velika user posted image . No, takšno kapico, kot jo imate vi, pri nas na glavi zdrži par sekund, potem pa je kapa na tleh. Midva morava imeti obvezno tako, da se zaveže.

Alessa, ne vem, a si spregledala, ko sem te spraševala, kje ste kupili volan za igrati???? Bi kaj takšnega kupila tudi jaz našemu škratu. Pa če imaš kje poslikano, bi te prosila za kakšno fotko. Sem zahtevna, kajne??

Aischa, ful dobra fotka. Anja pa je fotogenična. Dej mi zaupaj, na koliko si pomanjšala slikico, preden si jo dala sem gor??

Valika, prosim, da me ne dražiš s tem, koliko tvoj otrok spi čez dan user posted image . Kar se tiče Matica in bruhanja danes pa ni viroza, ampak je gospodič tako hitel jesti, da se mu je očitno zataknilo in je mami kasirala vse skupaj v naročje, pa še na mizo.

Hariba, če bom hodila okoli vašega konca, pridem na deci kuhanega vina (pa ne me količinsko čisto držati za besedo user posted image ).

Joj, men se bo danes res zmešalo. Matic mi vsak večer spi ob 20, sedajle pa je še kar pokonci. Že čez dan je spal vsega skupaj manj kot eno uro, no, pa ima še kar ful energije. Ne vem, a je spil na skrivaj kakšen red bull???

Joj, a ta naš otroček še ne bo nehal jokati??? Še dobro, da je Manca lepo tiho in ga posluša. No, samo še čakam, da ona kakšno prijavi in smo tam.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.12.2007 21:01:32   
mojčca
Piškotek, glede srečanja lahko počakava Lonib, da se user posted image  pozdravi, lahko pa greva tudi v sredo na kavo. Meni je vseeno, ti povej, kako ti odgovarja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.12.2007 21:13:06   
ALESSA
mojčca: ej, sem ti  napisala, na prejšnji strani. Midva sva ga kupila v Leclercu v MB.

valika: ja res, ena varjanta je ta zaklenjeni album. Povejte mi kako date slike v zaklenjeni album. Sem že probavala pa mi ni ratalo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.12.2007 21:19:06   
Anonimen
alessa - glede albuma: zgoraj v desnem kotu imaš MOJA RINGARAJA in greš na moj album, tam potem poimenuješ svoj album, pod geslo vpišeš geslo, potem dodajaš slikice, na koncu pa shraniš in pošlješ in končaš in NAJPOMEMBNEJE: meni pošlji geslo na ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image  - no, prosimuser posted image

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.12.2007 21:30:48   
mojčca
Alessa, sorči, pa si res napisala, ampak sem spregledala. Kar se tiče albuma, se pa priporočam za geslo, tako kot Valika.

No, Matic je končno zaspal, sem ga komaj uspavala. Se je pa prvič zgodilo, da je zaspal tako pozno in da sem bila zraven, da sem ga uspavala. Ne vem, kaj ga muči. Že čez dan ni vse skupaj nič spal. Mogoče bodo zobki, ampak videti ni nič. Pustimo se presenetiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.12.2007 21:39:27   
ALESSA
valika: sem naredila album ampak nisem mogla zbrisat tam, ko piše administrator pa sem album zbrisala, ker sem imela geslo pa je bil vseeno javen. user posted image  Nevem, če sem res tako smotana al kaj..... Kako zbrišem tam, ko piše administrator.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.12.2007 21:48:04   
aischa
ja res naš otrok je pa kar debelušen, se je vsak mesec redila za 1100g tak da je zdravnica spraševala če ji krmila dajem al kajuser posted image
je imela v 4 mesecih kar potrojeno telesno težo. kaj hočem imam pač full mastno mlekouser posted image

fotko sem pomanjšala za 20 se mi vsaj zdi.

res je kar fotogenična zato pa imam že prek 400 njenih slikic in vsaj 20 videouser posted image  ne vem kdaj bom vse to dala razvijat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
17.12.2007 21:49:20   
hariba
No naša Zoja tudi končno spi, danes je samo gledala kaj lahko ušpiči. Miluppino 7 žit kašico je pa jedla kot nora, ker je bila z mojim mlekom. Sem ga imela še v skrinji. Pijem sezamov čaj, da spet več mleka dobim, ker se mi zdi, da če bom prenehala dojit, Zoja nobenega mleka ne bo hotela. Sicer zoja ni izbirčan, je vse razen kašic z adaptiranim mlekom, pa zmiksane banane  brez vsega tudi ne, celo je, pa tudi zmiksano z kivijem ali v jogurtu je.
Zdaj se grem pa še jaz malo k mojemuuser posted image stisnit, je že šel ležat

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
17.12.2007 21:49:53   
Anonimen
alessa - nimam pojma kje bi naj pisalo administratoruser posted image user posted image user posted image user posted image . probaj še enkrat, pa če ti ne bo gratalo: probaj naslednje: ko imaš že album narejen - pa greš pod moji albumi, ne greš not, ampak spodaj pod albumi , kjer piše administracija je ikonica popravi - klikni, pa lahko popravljaš album, tudi dodaš geslo, še enkrat shrani in pošlji. drugače ti ne vem pomagati. pa upam, da ti bo gratalouser posted image

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
17.12.2007 21:53:22   
mojčca
Go alessa, go alessa, že čakamo geslo za album.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
17.12.2007 21:53:32   
aischa
ravnokar me moj zajebava da sem v pisanju ratala prava ljubljančanka

ok bom pa zej začela v prleščini pisati me prav zanima keko me bote razmile.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
17.12.2007 21:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Valika, prosim, da me ne dražiš s tem, koliko tvoj otrok spi čez dan user posted image .

sorrči - se ne bo več zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
17.12.2007 21:55:04   
Anonimen
aischa - pa gremo po prleškouser posted image  - te se boma sami mije razmile med sebo, pa še morti kera

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.12.2007 21:58:11   
mojčca
Nič skrbeti, prebrala bom, če bom zastopila, je pa druga stvar. Drugače pa jutri vzamem telefon v roke in pokličem sestrično, pa mi bo že prevedla. Če ne ona, pa njej mož. On stvar obvlada (ja itak, ona pa je gorenjka in ne vem, koliko se je kaj naučila).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.12.2007 21:58:14   
aischa
ke či si ti prlečka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?