|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:36:47
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam . Men od borovničk ne gre tipkanje glih hitro , zdaj pa še tvojo pijačo mešam No, ko boš pa vse skupaj zmešala, se pa ne boš mogla ustaviti s tipkanjem in bomo ena dva tri na 100 strani. A se greva, kteri bo ratalo ? Ja itak, da se greva. Ni panike.
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:36:54
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Evo jaz sem še tudi tu, moj pa smrči ob prižganem tv. Evo hariba, 2dl borovničk, da boš na istem, kot jaz, pol pa, ko spijemo mojčcino, pa pridemo k tebi na kuhanga
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:37:51
|
|
|
|
aischa
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! ti se pa z računalniko zadevleš. hude so te odvisnosti ja
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:38:03
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: hariba Evo jaz sem še tudi tu, moj pa smrči ob prižganem tv. Evo hariba, 2dl borovničk, da boš na istem, kot jaz, pol pa, ko spijemo mojčcino, pa pridemo k tebi na kuhanga Kuhano vino mi pa hodi po mislih že cel dan. Joj, kako bi ga in to prav z užitkom.
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:38:12
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam . Men od borovničk ne gre tipkanje glih hitro , zdaj pa še tvojo pijačo mešam No, ko boš pa vse skupaj zmešala, se pa ne boš mogla ustaviti s tipkanjem in bomo ena dva tri na 100 strani. A se greva, kteri bo ratalo ? Ja itak, da se greva. Ni panike. Sva 1 stran namahale kot keks ( al piškot )
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:39:25
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! če bi me zdaj kdo vidu ti se pa z računalniko zadevleš. hude so te odvisnosti ja
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:39:33
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! ti se pa z računalniko zadevleš. hude so te odvisnosti ja No, kar se tiče stvari, da jih narobe oz. drugače prebereš, sem jaz sploh as. Je zadnjič taška napisala lučke, jaz pa pametna kot sem preberem lulčke. Hudooooooooo
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:40:12
|
|
|
|
aischa
|
če se gremo te citate lahko danes 100 strani napolnimo
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:40:39
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam . Men od borovničk ne gre tipkanje glih hitro , zdaj pa še tvojo pijačo mešam No, ko boš pa vse skupaj zmešala, se pa ne boš mogla ustaviti s tipkanjem in bomo ena dva tri na 100 strani. A se greva, kteri bo ratalo ? Ja itak, da se greva. Ni panike. Sva 1 stran namahale kot keks ( al piškot ) Jutri se bomo pa punce samo križale
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:40:55
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: hariba Evo jaz sem še tudi tu, moj pa smrči ob prižganem tv. Evo hariba, 2dl borovničk, da boš na istem, kot jaz, pol pa, ko spijemo mojčcino, pa pridemo k tebi na kuhanga Kuhano vino mi pa hodi po mislih že cel dan. Joj, kako bi ga in to prav z užitkom. Saj od haribe pa še do mene skočmo, mamo tudi nekaj v kleti, ene 100l, bo dost!
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:41:49
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa če se gremo te citate lahko danes 100 strani napolnimo Boljše, da nehamo s tem, drugače nas jutri sploh nobena ne bo hotela prebrati.
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:42:16
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: aischa IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! ti se pa z računalniko zadevleš. hude so te odvisnosti ja No, kar se tiče stvari, da jih narobe oz. drugače prebereš, sem jaz sploh as. Je zadnjič taška napisala lučke, jaz pa pametna kot sem preberem lulčke. Hudooooooooo se spomnim, a pr sosedih si jih vidla, ne?
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:42:46
|
|
|
|
aischa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: aischa IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! ti se pa z računalniko zadevleš. hude so te odvisnosti ja No, kar se tiče stvari, da jih narobe oz. drugače prebereš, sem jaz sploh as. Je zadnjič taška napisala lučke, jaz pa pametna kot sem preberem lulčke. Hudooooooooo jojmene. tudo mene je smejalni škrat napadel
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:43:37
|
|
|
|
juniorka
|
Saj ne bodo mele kaj brat, ko se samo citira ! No, se opravičujem, da mam malo izpadov, pijača dela svoje !
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:44:16
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: aischa IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! ti se pa z računalniko zadevleš. hude so te odvisnosti ja No, kar se tiče stvari, da jih narobe oz. drugače prebereš, sem jaz sploh as. Je zadnjič taška napisala lučke, jaz pa pametna kot sem preberem lulčke. Hudooooooooo se spomnim, a pr sosedih si jih vidla, ne? Ja, pr sosedih. Najboljši sosed
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:45:08
|
|
|
|
mojčca
|
Punce, zdej pa po pamet. Je moj že hud, če mislim non stop viseti na RR.
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:47:08
|
|
|
|
mojčca
|
Se počasi poslavljam, nekaj smo ga spile, malo podebatirale, kakšno ušpičile, jutri pa je nov dan. Nočko
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:47:34
|
|
|
|
juniorka
|
Naj napišem, da tudi jaz najraje kakšen kozarec traminca spijem, piva pa nisem prenesla do tega poletja, k me je vedno glava bolela po njem ( pila sem pa Laško, štajerka pač...). Pol pa probam enega iz Hoferja, poleg vseh brezalkoholnih, pa je bil super, ne grenek, tak, za žejo in od takrat si tudi jaz kak dan enega privoščim- za mleko !
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:48:12
|
|
|
|
aischa
|
sem vam rekla da so borovničke zahrbtna pijača. najprej uživaš v njeni sladkosti potem pa
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:48:17
|
|
|
|
ALESSA
|
valika ali pa mojčca: povejta prosim ali vidve tudi vidita pod mojim albumom, da piše Administrator ali samo jaz. Mislim, da men že vaši hlapi škodijo in ne znam naredit enega usr.... ga albuma.... al, kaj????????????? Madoniš...... Javita mi. Naj bi bil pa zaklenjen album!?!?!?!?
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:48:53
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Se počasi poslavljam, nekaj smo ga spile, malo podebatirale, kakšno ušpičile, jutri pa je nov dan. Nočko Lepo pančkaj, pa zjutraj kavo skuhaj, ker jaz kasneje vstanem, pa še na terapijo greva pol z malim !
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:50:22
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALESSA valika ali pa mojčca: povejta prosim ali vidve tudi vidita pod mojim albumom, da piše Administrator ali samo jaz. Mislim, da men že vaši hlapi škodijo in ne znam naredit enega usr.... ga albuma.... al, kaj????????????? Madoniš...... Javita mi. Naj bi bil pa zaklenjen album!?!?!?!? Tvoj album je lepo zaklenjen, zdaj pa prosim šifro na zs!
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:51:16
|
|
|
|
aischa
|
jaz grem tudi spat. dovolj čveka za danes. moram še pri mojem domačo nalogo opravit
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:52:49
|
|
|
|
hariba
|
No pol pa kar k meni na kuhanega vinčeka. Ga imam dovolj za amortos ulit. Pol bom pa še mojga brata poklicala, ki je taxist vam bo dal malo popusta, tako, da bo za vse poskrbljeno . Mmm borovničke bi pa jaz tudi, jih že nisem pila od kar imam mularijo.
|
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:55:10
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba No pol pa kar k meni na kuhanega vinčeka. Ga imam dovolj za amortos ulit. Pol bom pa še mojga brata poklicala, ki je taxist vam bo dal malo popusta, tako, da bo za vse poskrbljeno . Dober plan ! Samojaz moram počasi nehat, ker bo pol namest mleka meni kar alkohol ven tekel iz mlekarn !
|
|
|
|
Starost posvojenega otrokaagnesKoliko starega otroka bi posvojili?Novorojenčka. (
53%)

Do pol leta starosti. (
17%)

Do enega leta starosti. (
13%)

Do treh let starosti. (
8%)

Do petih let starosti. (
5%)

Pet ali več let starega otroka. (
3%)
Število vseh glasov: 347Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!