|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.12.2007 9:15:47   
ALESSA
valika: ja sem probala in mi je ratalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti!
Tašaka: tvoja dva otroka sta tudi ful srčkana! user posted image  

Punce, tiste, ki imate albume, pošljite še meni geslo, prosim!

Ja, danes pa se z Juniorko dobiva na user posted image ! Sva se le uspeli zmenit. Upam, da ne bo kaj vmes prišlo!
Pri vas še kaj sneži? Tu pri nas nič več. Imamo pa vse belo. Sem včeraj kupila plastične sanke za Neli in ona bi se najrajši kar po stanovanju vozila. Sem jo po tepihu malo vlekla. Tiste lesene ima zdaj Anel, ker je naslonjalo tudi gor, te plastične pa ima Neli. Zdaj pa grem po kavo, ker se mi bo drugače čisto ohladila.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.12.2007 9:21:22   
hariba
Najprej vsem čestitke za 8 mesecev za naprej in za nazaj, nisem več na tekočem.
Jao ravno sem se včeraj vlegla in točno ob polnoči čujem da se nekaj vlije. Je Zoja vstala in bruhnila po tleh in po postelji, groza, pol je malo jokala, sem jo spreoblekal in mi je kar na povijalni že napol zaspala in nato na najini postelji spala do 6.30h. Vmes se je ob 4 h za hip zbudila. Nimam pojma zakaj je bruhala, za večerjo je jedla 7 žit kašico iz mojega mleka. Mleko sem pa res imela  3 tedne v skrinji in sem ga dala da bi skrinjo spraznila, pa zato, ker z adaptiranim noče. Samo saj je lahko mleko nekaj časa v zmrzovalniku. Zdaj je spet vsa navihana, stoji in gleda kako bi iz smreke kak obesek sunla, pa so zdaj malo previsoki za njouser posted image .
taška30 ma ta darila itak lions clubi prispevajo.
Ja zdaj pa Zojo zrihtam in šibava položnice plačat, pa smuči moram peljat da prestvijo za mulca, ker ima letos večje pancarje.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.12.2007 9:35:35   
mojčca
Hariba, ja boga Zoja. Čisto možno, da se je tvoje mleko pokvarilo v zmrzovalniku. Če noče adaptiranega mleka s kašico, kaj pa navadno mleko, a si poskusila??? Drugače so pa tudi kašice, ki se deljao z vodo.

Thumbelina, jst sem ga, si napisala dobro idejo (albumi - zs).

Alessa, prosim, če z Juniorko ne bosta preveč opravljali, da se ne bo aprilčicam cel dopoldan "kolcalo". Pa po pameti prosim.

Nina, ti pa se danes dobro drži na izpitu. Bom ob 16 držala pesti, spustim pa jih okoli 18. Pa obvezno zvečer poročaj, kako ti je šlo.

Lonib, kako pa je s tvojo princesko??? Je že kaj boljše, a ima še kar vročino??

Piškotek, a se bomo še letos zmenili z Greto al drugo leto. Nekam dolgo že hodiva k njej na user posted image .

No, sedaj pa greva z Maticem pospravljati. No, jaz pospravljam, on pa poskrbi, da mi ne zmanjka dela.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.12.2007 9:41:39   
smotka lonib
hojla!

*piškotek*!
včeraj sem blla tok zmedena, da sem pozabila na Nejca.ne mi zamerit.vse naj naj za 8 mesecev.user posted image kar se tiče srečanja, bi jest lahko v četrtek ali petek, jutri pa še ne, ker ima dons Zala še malo vročine. odločitev je v vajinih rokahuser posted image .

thumbelina!

tud tvojemu Matevžu želim vse naj naj za 8 mesecev.user posted image .

ste od včeraj tok naklofale, da nisem vsega prebrala. vidim, da ste nočne sove (mojčca, valika, juniorka...).

valika!
vas je pa težko zastopit, ko začnete po prekmursko govort. me je zadnjič klicala moja sošolka (bile sva sošolki na Policijski akademiji v tacnu), ker ima pač nekaj težav v življenju, je pol stvari nisem zastoplauser posted image . ste prov zanimivi. jest ne mrem večuser posted image . ne mi zamerit.

Mojčca!
dobra si, da tako zgodaj vstaneš. jest sem šla spat ob 21.30 in se zbudila vsa zaspana ob 08.00.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.12.2007 9:48:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

ti firbec ti
sem prav čakal kera bo probala
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

saj sem vedela da verjetno ne bo pravo geslo - mal smeha pa zjutraj paše user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1955
18.12.2007 9:55:47   
thumbelina
Uf men se tud kr smeji, ker je naš tečni čmrlj šel spat, jaz pa živce na pašo. Pojedla sem zajeten kos čokoladne torte, zdaj grem pa mal šivat. Pa ne preveč čvekat, če ne vas pol splohne dohajam!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.12.2007 9:57:08   
sabri
Dobro jutro, spet sem zamudila večerno čvekanje in pitje, ampak se je splačalo user posted image   user posted image , tako da lepo al pa grdo, vas nisem nič čisto nič pogrešalauser posted image user posted image . Sem kar pozabila za nazaj, kaj sem že jambrala... user posted image
allesa in lilka: in jaz bi prosila za geslo, da si napasem učke.
thumbelina: user posted image vse najboljše za 8 mesecev pikcu.
Kapico in tist kompletek je naši pa njena prababica seštrikala, obvlada, sploh nisem mogla verjet, kaj naredi iz klobčiča volne. Jaz ga imam lahk sam za žongliranje, pa še bi mi parkrat na tla paduuser posted image .
Spanje: ne upam komentirat.
kobacanje: puza na polno, sem jo dala prej tukaj zdraven mene na tla, nekaj časa gleda nov teritorij, potem pa gre do žoge, malo špila, pa gre do cunj-speglanih seveda, razmeče, me pogleda in vidi, da jo čukast gledam, da ne sme, se nasmeje in zakoplje v cunjeuser posted image . Temu se reče moja avtoriteta, čisto v k...cenzored...
Grem očita zbudit, nežno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
18.12.2007 10:02:13   
Anonimen
alessa - hvala, sedaj pa imam geslouser posted image user posted image user posted image . zgleda da so ti včeraj borovničke naškodile, ti ti ti user posted image . ja, ful luštni ste vsi. neli prava lepotička, anel pa pravi dedc, se bodo punce še teple za njegauser posted image

hariba - joj, ti pa si imela pestro noč

lonib - po prleško, ne po prekmursko!!!! če bi po prekmursko, tej še komej nejbi nika razmilauser posted image . malo nekaj zastopim prekmursko, ker je mojuser posted image  prekmurecuser posted image , ampak ko začnejo oni čvekat, pa tudi jaz kdaj kaj ne razumem....
pa kje ti sploh ideja, da mi prleki zamerimouser posted image user posted image

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
18.12.2007 10:26:36   
taška30
Jutrooo,
se pridružujem pri jutranji kavici, čeprav se mi zdi, da ste jo že vse spile.user posted image
Midve sva danes spali do 9-ih.user posted image  No, z dojenjem ob polpetih in polsedmih. Zdaj sem pa Julijo že spustila na pašo po naši dnevni sobi (danes sem vse prečekirala za folijouser posted image ), jaz pa malo sem za računalnik.

Thumbelina, vse naboljše za mesečnico. A se da kateri potegnit na plano seznam, da dodamo tanove? Pa magari samo rojstni dan, da ne bomo komplicirali s temi porodnimi kilami, ki so zraven. Bomo okoli 9meseca, ko je posvetovalnica spet dale gor naše bajske in bajsice v kg.user posted image
Naša Manca je šla pa danes po dooolgem času v svoj vrtec.user posted image  Ne vem al je imela tremo, ampak že od šestih zjutraj je rogovilila po stanovanju, sem občasno kaj slišala, v glavnem prespala. Ona je en čuden patron, nikoli noče prit k nam v spalnico zjutraj, raje se tud po celo uro ali več sama igra v dnevni sobi in čaka, da kdo vstane.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.12.2007 10:30:58   
tinkibinki79
Živjo punce!

Vsem, ki praznujete 8 mesecev iskrene čestitke.
Tolks te napisale, da vas sploh ne dohajam.

Aljaž je pravi vragec. Odkar je ugotovil, da se da iti tudi naprej in ne samo rikverc je kar naprej v pogonu. Skratka, ves čas mu moram biti za petami... Groza! kdo bo pa kuhal, likal in posravljal? Čez dan še vedno ne spi kaj dosti, ampak k sreči imamo ponoči zaenkrat še mir.

Popoldne greva plavat. Imamo danes zadnjič, ter potem januarja nov tečaj.
V soboto greva pa na dedka Mraza k moji mamici v službo. Me prav zanima kak jok in stok ter vpitje bo, ko bo videl strica z brado...
Včerja sva z mojim dragitom slikala Aljaža za na voščilnice. Bom kasneje dala fotke v album. Takoj ko bom imela malo več časa. Mulo je prav lepo poziral. Se vidi, da kar naprej skačem s fotoaparatom okrog njega.

grem pogledat zakaj je tišina. Mogoče je našel kakšen nov predal...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.12.2007 10:35:02   
ALESSA
valika: ja, očitno so mi hlapi škodli včerajuser posted image , da mi nič ni šlo kot bi moglo, kaj se slik tiče. No, važno, da je zdaj ratalouser posted image . Ja no, kakšni pa naj bodo otroci, če sta pa mami in ati lepauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ha, ha, ha... pa saj, ne, da bi se hvala, no... Malo heca!

mojčca: ja, upam, da vas ne bo preveč cukalo. Drugače pa pokliči in potegnemo, če nebo šlouser posted image user posted image ... ha,ha,ha... Bova spili še za vas...

Lepo se imejte, midve z juniorko se bova sigurno! Čutim na vodi!user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.12.2007 10:36:03   
aischa
dobro jutro punce

user posted image vsem današnjim 8 mesečnikom
sem mojo user posted image dala spat in sedaj uživam pri prvi jutranji user posted image in seveda berem vaše čvekarije

lilka je je cuker res pa tudi pridna je full. če je slučajno podedovala moje veliko oprsje in atijovo postavo - je zelo suh in mišičast.- bo pa lahko fotomodel ko bo velikauser posted image user posted image user posted image

sabri je končno prišlo monsunsko deževje.tako se delauser posted image  bo mogoče še kaki user posted image  prišel

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.12.2007 10:46:28   
tinkibinki79
Tkole, uspel mi je na hitro en albumček narest. Geslo je božiček.

Me že kliče... Bom kasneje očitno morala prebrati, kajs te naklofale...Pa še spakirat morva za plavanje...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.12.2007 11:52:24   
sabri
Naša se je spet udarila, ne vem no, kadar se malo sama igra, puza po sobi in najde rob tam, kjer ga ni, in se udari in joooooka. Drgač pa dopoldan redko spi. Grem kuhat, gremo mogoč po darila danes.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.12.2007 12:09:43   
Anonimen
moja lara spi prvo rundo in sicer od 11.20 dalje. me zanima, kako dolgo bo pa danes spala.
mojčca ti potem poročam user posted image user posted image user posted image
kosilo je kuhano. imamo danes zajčka v omaki in metuljčke in solato. mala pa bo dobila pire in to omako - to omako naravnost obožuje user posted image
čakam samo še na evo iz šole, ter user posted image , ki prileti na kosilo

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.12.2007 12:17:31   
Anonimen
evo, jaz sem imela seznam na mojem mailu - a sem pridna ne????
sedaj pa se nove naklofajte zraven

bojana1user posted image Luka Simon   23.3.2007 R:49 cm, 3.230kg,7M: 70 cm, 8.515 kg hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g; 6M: 68cm/7259g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 6M 67,5 cm/7820g)
katja pv user posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; 6M: 67,5 cm/7270g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; 6M: 69cm/8450g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 7M:67cm/7010g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 R:49cm/2810, 6M:66cm/7500 Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340, 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390;6M:72cm/7200)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 6M 68cm/6800g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 6M: 68 cm/7000g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
NinaF user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm.......... 6 m: 5915 g / 65 cm)tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 6M: 70cm/9300g)
Thinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140g, 6M:
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g, 5M: 68cm/7170g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g, 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; 6,5M 75cm/10,1 kg)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.12.2007 12:30:44   
taška30
Očitno ni naključje!!!!!!!!!!
Danes sem jo spet dala spat v zakonsko posteljo in spi že 1uro in 5 minut!!!!! (ponavadi 20-30 minut).
Nekaj je na tem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.12.2007 12:34:04   
mojčca
Tinkibinki, super slikce. Mi je pa zanimivo, da ima Aljaž obraz čisto suh. Ko smo dali Matic v bazen je tako čofotal, da mu je voda tekla po obrazu, po očeh, jaz pa sem prišla iz vode tudi z čisto rdečimi očmi.

Valika, user posted image . Matica sem dala v posteljo pred  petimi minutami pa mu tudi na misel na pride, da bi spal. Se zgovarja in zgovarja. Da ne bo pomote, od jutra, ko se je zbudil, do sedajle ni spal še čisto NIČ.

Taška, glej, kako je tvoja Manca en priden otrok. Ko se zjutraj zbudi, vaju pusti z tvojim user posted image  čisto na miru, da lahko npr. naprej spita, ali se odločita za jutranjo rekreacijo, ona pa se lepo igra. Potem pa praviš, da se nič ne zaigra sama.

No, ura je 12.30 in Matic je očitno zaspal. Jeeeeeeeeeeeeee. Me prav zanima, kdaj se bo zbudil.

Grem izkoristiti prosti čas za kuhanje kosila za nečakinji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.12.2007 12:35:28   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Očitno ni naključje!!!!!!!!!!
Danes sem jo spet dala spat v zakonsko posteljo in spi že 1uro in 5 minut!!!!! (ponavadi 20-30 minut).
Nekaj je na tem.user posted image

Sranje. Sem ga po tako hitrem postopku dala spat, da sem ga avtomatsko vrgla, ne vrgla, položila v njegovo posteljo. Pa sem rekla, da bom poskusila, kako bi spal na zakonski postelji. Pa jutri, če ne bom spet pozabila.

Taška, uživaj v miru in tišini.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.12.2007 12:40:26   
zoom zoom
Naša trenutno spi že skoraj 2 uri in se bo verjetno vsak čas zbudila.

Starejši pa rogovili in govori in ne neha in še kar govori. Sem ga zdej malo nagnala v njegovo sobo, da si malo ušesa spočijem. Vročine nima več, mu pa iz nosa teče ogromno smrkla. SIcer sam tudi lepo pihne, sem mu pa danes tudi že 2x s sesalcem posesala in je šlo tega sekreta toliko ven, da ni ostalo samo v pumpici, ampak je potegnilo tudi v sesalec. V glavnem ful.

Sva pa danes s starejšim naročena k frizerju, pa ga bom kljub nahodu peljala, ker ima že tako čudno čupo, da se ga niti počesat ne da več. Jaz sem pa itak že grozna.

Se je pa naša tamala danes po dolgem času spet obrnila iz hrbta na treebuh. SIcer je šlo počasi - se je obračala več kot 2 minuti, ampak je vstrajala in je uspelo.

Se beremo še kasenej.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.12.2007 12:43:26   
zoom zoom
Tinkibinki, alesa in taška: sem pogledala albume. Ful ste lušni.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.12.2007 12:57:13   
hariba
Joj Zoja je spet izbruhala kosilo, sem ji dala zelenjavno juho, veliko sploh ni hotela, pa še to je šlo vse ven. Mojega mleka, ko sem jo zjutraj podojila in pa jabolčne čežane za malico pa ni.  Bila je 2 krat že pokakana, a ni ravno driska. Res ne vem akj naj nardim, ob 17 h bi jo pa naj peljlala k meni v službo na božička. Zdaj spi.
tinkibinki O kako šikan božiček.
mojčca Saj sem ji dala te kašice, ki se mešajo z vodo in imajo mleko že dodano in sicer frutolino. Jaz je nisem še nič z adaptiranim pripravla, ne vem, če bi jedla. Z navadnim še tudi nisme probala,ja saj razmišljam, da bi počasi začela, saj bo kmalu že 9 m stara.
taška30 naš tamal tudi ni htel spat v kinderpedu, na zakonski pa je tudi po 12 ur.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.12.2007 12:59:53   
mojčca
Hariba, ne vem, kaj bi to lahko bilo, da vse izbruha. A drugače je dobre volje???

No, Matic se je zbudil. Spal pa je 25 minut.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.12.2007 13:00:01   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Taška, glej, kako je tvoja Manca en priden otrok. Ko se zjutraj zbudi, vaju pusti z tvojim user posted image  čisto na miru, da lahko npr. naprej spita, ali se odločita za jutranjo rekreacijo, ona pa se lepo igra. Potem pa praviš, da se nič ne zaigra sama.

A to sem rekla?user posted image  No, včasih čez dan res nonstop hodi za mano (sploh kadar je še Julija tečka, njej je pa dolgčas), ampak tole zjutraj je pa res...včasih prav grozljivo, ko potem razmišljam, kaj vse bi ona lahko počela tačas ko mi spimo. Nevem od kje ji to 'spoštovanje do spečih'. Včasih vstanem ob vikendih in grem k njej v dnevno sobo, da skupaj pogledava kakšno risanko, pa ji potem (sem malo žlehtuser posted image ) rečem, pejd malo atka pogledat pa požgečkat, pa gre tiho v spalnico in tiho pride nazaj in reče: ati še spi, pšššš!user posted image

Evo, 1 uro in 40 minut in še vedno spi. Nujno poskusi, Mojčca!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.12.2007 13:02:14   
taška30
No, zdaj se oglaša.user posted image
Joj, Hariba, ne vem kakšen virus mogoče, trebušni? Najboljše da jo čimveč dojiš danes. Dedek Mraz pauser posted image  Boš videla.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?