|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.12.2007 20:42:48   
Anonimen
tako, ženske, mali dve sta že v postelji, mami pa pred user posted image in pijem bandidosauser posted image .tolk ste govorile o tem alkoholu, da sem si danes morala direkt it kupit - pa na zdravje user posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.12.2007 20:49:05   
*piškotek*
Vidim da ste vse zelo pridne s pisanjem. Ja, Mojčca, imaš prav, res sem bila cel dan zaposlena - oz. me sploh ni bilo doma, sem se cel dan potepala. Sva šla z mojim še nekaj daril kupit za božička, dopoldan sva se pa sama z user posted image  potepala po Ljubljani.

Srečanje - Mojčca in Lonib: kdaj zdej? Mojčca če ti lahko tudi v četrtek ali petek, potem povej, da bo res Zala mogoče še malo bolj zdrava. Drugače je pa meni vseeno, ker dan.

Sabri: jutri za CP je odvisno od Mojčce in Lonib, drugače se lahko zmeniva.

Thumbelina: geslo za slikice sem ti že poslala na ZS, se bojim da bom dobila po riti user posted image

Upam da si bom iela čas ogledat vse slikice, tistih ki ste že dale svoja gesla. Sploh nimam nič časa. user posted image user posted image user posted image

Danes smo imeli pa z našim user posted image  prvič v 8 mesecih problem za zaspat zvečer. Vedno sem ga samo dala v posteljico in je mogoče včasih še kaj počebljal in potem zapal - brez dude in vsega. Danes mi je pa zaspal po mukah 5 minut nazaj in še to sem ga kar pustila malo jokat (2-3 minute) potem pa je le utihnil. Tudi noč je bila spet katastrofa, tako da res ne vem ali ga dajejo zobki al kaj. Mah, sem mela en čuden dan.
Pa še na policaje sem jezna ko user posted image user posted image user posted image ! Oprostite, tiste ki opravljate ravno ta poklic, ampak res sem jih danes preklela ko hudiče, mah, pa še te kifljci, brez veze.

No zdej se pa že spet dere... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.12.2007 20:57:21   
mojčca
Piškotek, midva imava sedaj terapijo iz jutri prestavljeno na četrtek in sicer ob 9.30, tako da pred 10.40 ne bom uspela, če se bomo slučajno zmenili za user posted image . Lahko pa tudi v petek, ni panike. Itak moram v Kranj, ker moram kupiti božična darila. Ja, saj vem, rabim eno brco v rit, da se spravim po trgovinah.

No, sedaj nam pa še zaupaj, zakaj si jezna na policaje oz. rajši povej, koliko eurov si se danes znebila??

Aischa, če preveč čvekaš, se naredi tudi kaj takega, kot se je tebi. No, dobra stvar vsega tega je, da ti ni bilo dolgčas, ker si mogla pospravljati.

Valika, ti pa po pameti. No, pa na zdravje.

Nina, kako je šlo na izpitu???? Pesti sem držala na rokah in nogah, močno upam, da ne zastonj.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.12.2007 20:59:34   
*piškotek*
Sem mogla prej prekint:

Mojčca: lepo, me veseli da imaš ata doma, sedaj bodo pa res prazniki vsaj malo laepši, a ne?
Srečanje: potem pa počakajva še na Lonib, da pove svoje.

Valika: ti si samo privošči banditosa, še namesto mene, jaz imam danes itak dan pokvarjen zaradi policajev, tako da bi se ga jaz tud najrajš napila user posted image

Alessa in Juniorka: super da se vama je uspelo dogovorit za srečanje, a ne kolk paše tako malo še v živo poklepetat, jaz tudi komaj čakam ljubljančanke za čvek

Tinkibiniki79: nič razmišljat - kar na žurko in lepo uživat, res privošči si, sploh če imaš tako priliko

Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.12.2007 21:00:43   
thumbelina
Naš mali se je pa danes prvič normalno pokakal  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Sem bla tok vesela. NO saj sem ga že med drisko normalnohranila, ker sem brala, da tudi otroci ki so med drisko normalno hranjeni nimajo drisko dlje od tistih ki so nadieti, s tem da normalno hranjen otrok ni čist shiran.... NO in pri nas je res minila zadeva v petih dneh. Mali pa res ni nič shiran ampak je normalno živahen kljub driskanju...

zdajle sva z možem spucala skrinjo, sva nalašč čakala hud mraz, da hrano sam ven na mraz preneseš in si lahk vzameš čas za pucanje, ne pa da hitiš kot norc z lavorji kropa, da se vse skup odtaja.

NČ se še javim.
Ne pozabte GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA GESLA!!!!!

Matr sm sitna user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.12.2007 21:01:25   
zoom zoom
Živjo,

jaz imam pa danes novo frizuro. Po dolgem času sem šla spet k frizerju in sem se čist njenim rokam preputila in imam sedaj čist drugačno frizuro, ko t sem jo imela prej (sem imela eno in isto več kot 6 let), tako da razumete, da je zdej čist drugo. 1x si moram še barvo kupit, pa se malo pobarvat, pa bom spet malo drugačna. Sva šla pa s starejšim skupaj in je bil začuda ful priden in ni nič protestiral, celo sam je sedel na stolu in je njega strigla ena, mene pa druga frizerka in ker je bil prej fertik se je lepo potem na tleh igral z igračami. Sem bila prav prijetno presenečena.
Je pa še zmeraj ful prehlajen in ga bom verjetno imela doma kar do naslednjega leta (do 7.1.).. Bo pestro.

Tamala pa je danes začuda tudi ful hitro zaspala. No saj v bistvu sta oba ful hitro zaspala, samo mene zaradi menstre tako vse boli, da sem samo še za v posteljo.

A božičnico iz službe ste kaj dobile. Jaz sem bila danes kar prijetno presenečena, ko sem zvedela, da dobimo en manjši znesek. Ni veleiko, ampak vsekakor bolje kot nič oz. prejšnja leta. Samo za otroke pa na žalost nič ne dajo, ne pri enem ne pri drugem.

Srečanje: če bi bila sama s tamalo doma, ne bi bil problem, z obema pa je to nemogoče, ker se zaradi starejšega ne bi mogla nič pogovarjat. Je fuč ćvekalast. Danes je vstal ob 9h zaspal ob 20h in je ve celem dnevu mogoče bil tiho 2 uriiuser posted image

Gesla: se mi zdi, da imam jaz v albumu samo eno sliko. Geslo sem pa že pozabilauser posted image , tako da če ga katera še ima naj me da na seznam, sicer bom brisala. Se pa priporočam za ostala gesla.

Mojčca: lepo, da je pće prišel domov, da boste skupaj. Vse je vsaj malo lažje, če je doma in ni letanja sem in tja.

Zdej grem pa spat, me res ful boli. Kdo je že rekel, da po porodih menstre niso več boleče? Mogoče pa to ne velja za CR.

Ah ja. Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.12.2007 21:03:26   
sabri
No, naša tudi že spi, jaz stuširana in grem gledat dr housa, se mu ful nasmejem.
alessa: cortka sta ful, zaenkrat sem samo tvoj album pogledala, moram še druge.
valika: na zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.12.2007 21:03:54   
*piškotek*
Glede policajav: čista traparija in moja neumnost, sva dobila oba z mojim položnico - vsak svojo user posted image user posted image user posted image , vsak za svoj prekršek, pa oba sva bila v enem avtu user posted image . On za 84 , jaz za 62 EUR in to če plačava takoj! user posted image user posted image user posted image  Mislim, mene pa res bog nima rad. Že tako nimam nobenega denarja, potem pa še ta udarec. Je pa dolga zgodba, in je prezakomplicirano razložit. Mogoče ob kavici. Pa danes sem jo že tolkrat povedala, da se mi sdedaj res ne da več razburjat na te user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.12.2007 21:06:21   
thumbelina
Ej zakaj sta pa oba dobila položnico? Če nisem preveč firbčna...

Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.12.2007 21:06:51   
sabri
gesla, moram prej zaklenit, potem pa poročam.
Mojčca:user posted image za očeta, samo da bo doma, je prec lepši december ane.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.12.2007 21:10:12   
taška30
Hajli hajlo,
nočem dobit po riti, zato sem že poslala geslo, Thumbelina.user posted image
Mojčca, super za ata.user posted image  Evo zdej imaš pa res razlog za pirček odpret.

Zoom zoom, jaz grem pa jutri k frizerju, samo malo se postričt, nobene korenite spremembe. Zatooo Sabri, jutri ne morem, AMPAK PAZI: k frizerju grem v Grosuplje. A nisi ti od tam doma? Tko da če se ti fajn kofetka, se lahko vseen dobiva, jaz sicer brez otročka.

House, House, House!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.12.2007 21:11:02   
mojčca
Thumbelina, geslo sem ti poslala. Pa bravo za vašega malčka, da mamici naredi tako veselje, ko se pokaka.

Piškotek, ob kavici boš razložila, zakaj tako trapasto zapravljata denar. Veš, kaj vse bi lahko že kupila za ta znesek. No, zdej te pa še jaz malo zaj.....

Zoom zoom: hitro se poslikaj kakšna si bila pred stilsko preobrazbo in kakšna si sedaj. Da bomo pokomentirale slike, pa jaz sem čisto po pravici povedano firbčna. Kaj češ, ženska user posted image . Zoom zoom, v posteljo, pa bo boljše, kar se tiče bolečin.

Čau bau, letim gledati dr. Hausa. Meni je tud zakon.

Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.12.2007 21:13:55   
*piškotek*
No pa vam bom razložila to policajsko:

se peljeva po obvoznici, kolona, midva na voznem pasu, in ta kolona je bila hitrejša od une na prehitevalnem, in na prehitevalnem so bili policaji, in ko sva šla mimo njih ker je bil pač pred nama velik razmak do naslednjega avtomobila, so naju ustavili - ker je baje prehiteval po voznem pasu. Pa da ne govorim itak so se vsi tako mimo peljali nisva bila edina! Pa halo - bila je kolona in smo se peljali 60 km/h user posted image user posted image user posted image user posted image  - No in je dobil položnico.
In jaz kot ženska pa še blond, sem stopila iz avta ker sem telefoninirala pa je mali user posted image  zadaj spal in sem vneto pač razlagala da so naju ravno policaji ustavili zaradi traparije, sem se pač mal "umaknila" iz avta da ne bi glih tamalga zbudila. In sem bila na cestišču in evo - sem fasala položnico user posted image

Saj vem - glupo do konca, ampak tak mamo user posted image user posted image user posted image
Sej zdej že ne vem več al mi je smešno al mi je za jokat. user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.12.2007 21:34:57   
hariba
O punce koliko ste napisale, nisem še utegnila vsega prebrat. Zoja spi, upam, da ne bo spet kakega bruhanja. Po kosilo ni več bruhala, ji pa goste hrane od takrat nisem več dala, le podojila sem jo, pa precej šipkovega nesladkanega čaja po žličkah, naenkrat ne veliko. In je proti rpičakovanju ga pila. Je ap popoldan bila še 2 krat pokakana, tako bolj mehko blato od običajnega, ne pa čista driska. Če bo jutri tudi še tako ji bom dala malo borovničevega čaja.
Na božička v službo smo šli, a smo hitro odšli, takoj, kmalu po darilih. Pač je iz previdnostnih zazlogov nisem spustila skozi roke vseh sodelavk. Je dobila copatke, pa eno igračo od fisher price, 3 v enem ali nekaj takega neka hodalica, da pred sabo potiska., lahko pa tudi za sabo.
božičnica mi smo dobili darilne bone kakor vsako leto
Zdaj ggrem pa pod tuš, sem že zelo utrujena danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.12.2007 21:41:19   
thumbelina
Hariba - po vsej verjetnosti je to ADENOVIRUS. To mso imeli mi. Bruhanje 2-3x na dan in driska  isto 2- 3x na dan. Nič pretiranega, ampak vseeno zoprno kot hudir. Tud vročine ni bilo. Traja malo dlje (cca. 4 - 5 dni), kasneje pa še par dni malo slabše prebave. Tavelika in tamali sta fasala, s tem da tamali  je sam 1x bruhal. Lahko da bo tudi malo smrkava. Mi smo se normalno hranili, nismo nič zapirali, ker samo podaljšaš. Kar mora ven, mora ven. Priporočajo pa HIpp sok ORS 200 (dobiš v lekarni ali DM) da nadomesti soli in minerale je narejen zanalašč za dojenčke z drisko in bruhanjem.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.12.2007 21:41:48   
mojčca
Božičnica, kaj pa je to?????? user posted image kaj za na kruh namazat????? Tega pa jaz nisem dobila še nikoli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.12.2007 21:53:33   
smotka lonib
*piškotek*
Matr takega policista bi pa jest kruser posted image pa še user posted image  .čeprav sem policistka, jest takih postopkov ne odobravam in preziram policiste. Očitno je imel premalo položnic, da je še tebi dal položnico.Eni policisti so malo trčeniuser posted image  Sej ne rečem, da narediš prekršek in plačaš, ampak včasih se pa eni policisti res norca delajo. Jest mojmu zmeraj rečem pelji po predpisih, ker ne mislim dat denar za policista.

SREČANJE: meni je vseeno v četrtek ali petek, ker morama midva z mojim tud še v šoping za božička.

BOŽIČNICA-KAJ JE TO user posted image ?
Mi zaposleni v policiji je ne dobimo, ker nismo gospodarstvo in ne proizvajamo oziroma user posted image novih policistov.user posted image
Imam pa srečo, da jo dobi moj mož in pol veselo zapravljamo še tistih par fičingov.

Zdej pa moram nehat, ker Zala nekaj stoka.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.12.2007 22:11:29   
MADMAX
Piškotek: obvezno napišita pritožbo. Policaj te nima kaj ustavljati razen v primeru, če sta jih dejansko prehitela (beri: zavila iz desnega na levi pas pred njih) user posted image  
Na obvoznici sta oba pasova vozna in torej enakovredna - levi ni prehitevalni, razen če so v zadnjih dvajsetih letih spremenili predpise glede tega - No najprej preveri to v ZVCP (zakon o varnosti v cestnem prometu) - mislim da se da najti to tudi na netu, ker  v Sloveniji je res vse mogoče.user posted image
Glede tvojega prekrška pa žal ne moreš storiti nič, razen če naletiš na prizanesljivega sodnika za prekrške (po možnosti z majhnimi otroci).user posted image

Preveri in javi kako in kaj .....

lp,
MM
user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.12.2007 22:18:28   
sabri
lonib: se podpišem pod tvoje kur..., mene je ob takih forah, kot se je zgodilo piškotku kar sram, da sem policistka, ajoj.
Taška30: ej, če greš v Grosuplje, pa obvezno pokliči, če ti le znese s časom, pa ne bom hodila v LJ, ker sem mislila iti bolj iz dolgčasa, če bi se me dobile. Kdaj pa boš približno?

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.12.2007 23:05:14   
taška30
Ejla,Sabri, ob desetih sem naročena, po moje bom do 11-ih že fertik. Imam pa v Adamičevem centru, tako da če je možno kar tam (je en kafič), ker jaz Grosupelj ne poznam splohuser posted image , samo do tja znam priti.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.12.2007 23:58:25   
juniorka
Evo, sem zdaj skor diplomirala iz albuma, pa ugotovila, da so res fotke prevelike!!!!!!! Sem že mislila, da sem ena kurauser posted image  
Tako da si lahko pogledate našo družino v porodni sobi, ko je moj mož pozabil fotoaparat doma- ga je taka panika, da mi je še danes smešnouser posted image , no, in je slikal z mobitelom! Kaj pa naj z ostalimi fotkami???? Pomanjšam in pol naložim??? A je ktera kaj podobnega delala?
Še to, preden grem spat-user posted image  kako gre ura, ko ni treba..sem se prejle 2x nasmejala- dr. Hausu in fintam- dober del, sem skor malega zbudla, pol pa še mojčicnim komentarjem- faca si bejbauser posted image !
Upam, da se spoznamo... smo kar po parčkih zadnje časeuser posted image !
Me kliče mali, lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.12.2007 0:22:21   
juniorka
Ponoči meni stvari bolj grejouser posted image , sem celo uspela, da vidite mojo frizuro in našega junaka- geslo pri bejbi s palicouser posted image ! Sicer je še računalnik zablokiral vmes, ampak se nisem pustila in zmagala!
Še to- piškotek- če te kaj tolaži, moj je plačal jeseni 550€ in to en dan kasneje, ko sem mu dala 600€, ker sem mu bla 'dolžna' in me je nekaj maltretiraluser posted image  user posted image
Pa pustimo take teme...
Mojčca- kaj pa tebi te termine tolk menjajo, midva imava vsak teden ob isti uri, isti dan, tako- pa lepo smo v plenički in bodiju, drugače bi samo brisali lulanjeuser posted image !
Zdaj pa grem res spat, če nobena nič ne častiuser posted image ! Bom že tako 2 kavi rabla zjutraj!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.12.2007 8:12:46   
mojčca
Jutro zaspanke. user posted image  že lepo diši in hitro jo spijte, da ne bo mrzla.

No, naš gospodič se zgovarja v postelji, se je pa zbudil že ob 7. No, ga je zbudila Manca s svojim jokom. Je klicala atija, pa sem jo jaz dala k nama v posteljo in je bilo vse narobe, ker ni klicala mene in seveda v jok.

Juniorka, midva na terapiji še nimava točno določene ure. Drugače se kar čaka, da prideš sploh na vrsto, ker je v Kranju ful gužva, pa samo tri terapevtke, od tega je Mančina sedaj mesec in pol odsotna, ker je šla v Afriko. Matica pa je prišel takoj na terapijo samo na podlagi diagnoze tavelike in naju  terapevtka pač naroči tisti dan, ko ima kakšno luknjo. Danes pa je prestavila na jutrišnji dan, ker ima v Ljubljani ene obveznosti. Se naredi. Ja, telovadiva pa v kratki majčki in spodnjih hlačkah, brez plenice.

Včeraj zvečer pa niste bile prav zgovorne. Ja, tiste bolj "gobčne" smo bile očitno pred TV.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.12.2007 8:20:56   
tinkibinki79
Dobro jutro!

Evo, danes sem spočita. Spali smo od 20.00 pa do 6.oo. Trenutno še čakam, da se utrudi in gre na prvi jutranji spanec (spanec bo trajal max.30 minut).
Včeraj zvečer me je še nekaj bolel želodec, ampak danes je veliko bolje... Možno, da zaradi vode. Pila sem namreč vodo iz pipe, pa mi je zvečer tako čudno smrdela...user posted image user posted image user posted image Še dobro, da za Aljaža prekuhavam vodo.

piškotek: Ne bit preveč dobra duša in podpirat policajev...user posted image user posted image user posted image user posted image Poskuši s pritožbo, mislim haloooo... To kar si napisala je čist mim. Zato, da sta si prislužila dve položnici v istem avtu... AAAAA Ne bom izgubljala besed. Po moje bi jaz, kos em bolj vročekrvna še kako dobila, ker bi doživela popi******.

božičnica: Halooooo. Se pridružujem mojčci... A je to kaj za namazat za na kruh???? Je še nisem videla in jo verjetno tudi nikoli ne bom.user posted image user posted image user posted image Delam v šolstvu... Hura...user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ne rabmo božičnice al kaj...user posted image user posted image user posted image Pa tako bi mi prav prišla... Tudi moj dragi je do sedaj še ni dobil. Delal je pri privatniku in ni nikoli dobil božičnice. Letos sva pa mislila da jo bo (ker je zamenjal službo),ampak je še ni... Tako da.... Še enkrat: kaj je to božičnica????

thumbelina:Na ZS maš gesla... Sem mal zakomplicirala, ker sem smotana... user posted image user posted image user posted image Sorry... Bom v bodoče manj komplicirala.

Punce, stvar je takšna... V petek grem an žurko v službo. Takos emn se odločla in pika. Dragi je tut reku, da bo pazil Aljaža tako da... Imamo tudi živo glasbo... BOm spet mal izklopla. Samo za prevoz se moram zmeniti z eno kolegico...Zabava je sicer v eni novi gostilni v Rimskih Toplicah. Glede na to, da ne obožujem vožnje ponoči in v zimskih razmerah mi bo prevoz, ki ga je ponudila kolegica še zelooo prav prišel. Upam samo, da bom v soboto zjutraj lahko vstala ko bo budnica že ob 6.00.user posted image user posted image user posted image user posted image Dragi gre namreč v službo, tašča tudi, moja mami organizira dedka Mraza v službi, tako da jo tudi ne bo, očija tudi ne bo... Skratka - ne bom smela priti domov prezgodaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa mali že malo tečka... Mogoče je pa že zaspan??? Upam, ker mam goro perila za zložit (sem se odločla, da določenih stvari - brisače, servete, mikic za doma - ne bom več likala. Enostavno mi zmanjkuje časa.

Se še javim in kaj pokomentiram.

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.12.2007 8:25:12   
hariba
Dobro jutro! Zoja  Se že plazi naokrog, na vsak način hoče dobit glavo za previjalno, ampak ima preveliko. Aha ena igrača je tam vzadaj ležala, je vidla, sem ji mogla dat ven.
Od 21 pa do 1h se je parkrat zbudila, sem ji dala ob 1h malo čaja in je spala do  7h. Sem jo podojila in od takrat ni več bruhala, blato pa je bolj tekoče še zmeraj.
Grem si  user posted image  skuhat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?