tinkibinki79
|
Dobro jutro! Evo, danes sem spočita. Spali smo od 20.00 pa do 6.oo. Trenutno še čakam, da se utrudi in gre na prvi jutranji spanec (spanec bo trajal max.30 minut). Včeraj zvečer me je še nekaj bolel želodec, ampak danes je veliko bolje... Možno, da zaradi vode. Pila sem namreč vodo iz pipe, pa mi je zvečer tako čudno smrdela... Še dobro, da za Aljaža prekuhavam vodo. piškotek: Ne bit preveč dobra duša in podpirat policajev... Poskuši s pritožbo, mislim haloooo... To kar si napisala je čist mim. Zato, da sta si prislužila dve položnici v istem avtu... AAAAA Ne bom izgubljala besed. Po moje bi jaz, kos em bolj vročekrvna še kako dobila, ker bi doživela popi******. božičnica: Halooooo. Se pridružujem mojčci... A je to kaj za namazat za na kruh???? Je še nisem videla in jo verjetno tudi nikoli ne bom. Delam v šolstvu... Hura... Sej ne rabmo božičnice al kaj... Pa tako bi mi prav prišla... Tudi moj dragi je do sedaj še ni dobil. Delal je pri privatniku in ni nikoli dobil božičnice. Letos sva pa mislila da jo bo (ker je zamenjal službo),ampak je še ni... Tako da.... Še enkrat: kaj je to božičnica???? thumbelina:Na ZS maš gesla... Sem mal zakomplicirala, ker sem smotana... Sorry... Bom v bodoče manj komplicirala. Punce, stvar je takšna... V petek grem an žurko v službo. Takos emn se odločla in pika. Dragi je tut reku, da bo pazil Aljaža tako da... Imamo tudi živo glasbo... BOm spet mal izklopla. Samo za prevoz se moram zmeniti z eno kolegico...Zabava je sicer v eni novi gostilni v Rimskih Toplicah. Glede na to, da ne obožujem vožnje ponoči in v zimskih razmerah mi bo prevoz, ki ga je ponudila kolegica še zelooo prav prišel. Upam samo, da bom v soboto zjutraj lahko vstala ko bo budnica že ob 6.00. Dragi gre namreč v službo, tašča tudi, moja mami organizira dedka Mraza v službi, tako da jo tudi ne bo, očija tudi ne bo... Skratka - ne bom smela priti domov prezgodaj... Sedaj pa mali že malo tečka... Mogoče je pa že zaspan??? Upam, ker mam goro perila za zložit (sem se odločla, da določenih stvari - brisače, servete, mikic za doma - ne bom več likala. Enostavno mi zmanjkuje časa. Se še javim in kaj pokomentiram. LP