juniorka
|
Ja, sva z alesso dans opravljali ! Je pa res taka fajn punca, zgovorna in preprosta mlada mamica, kdo bi si mislil, da ima že dva otročka! Anel pa itak, pravi dobrovoljček, nasmejan non stop- Nelson se pa ni dal motiti in je eno rundo zadrnjohal ! mojčca- super za očeta, zdaj pa lahko štarta malo veseli december valika- super za seznam, jaz pa se čudim, kako si vedno spomniš na vsako Vsem 8mesečnikom čestitam, ker jaz tudi ne sledim! tejkag- kje pa si????? smo rekle, da bi v petek malo v MB na čvek skočle... hariba- upam, da bo z Zojo vse ok ! Ninaf- kako je bilo na izpitu??? lonib- meni se zdi, da je od zadnjega merjenja še kakšna kila več, tako da...ja, težki smo ! lilka- a jaz že imam geslo? Kako je mala, se še kaj pozna opeklina? Našemu se od mozolja na obrazu še zdaj pozna in me skrbi, da ne bo zginilo Kar se tiče službe- jaz sem decembra vedno delala tako, kot zdaj tvoj mož, le začela sem že ob 6ih ponavadi...trgovina pač, n poleg vseh papirjev in naročil, smo morali še filat- za crknit, me kr mine, tako da o veselem decembru ni bilo nobene sledi pri meni v zadnjih letih! Jaz sem pa čisto crknjena zadnje dni, sploh se ne spočijem Kot da boi ful nizek pritisk bil- sem dans kar zehala ob kavi, ker sem pri kaminu sedela - sem skor Anea pohamsala ! Pa pol sem na hitro v Špar skočla, pa so imeli vse kakije na polici zanič- sem bla jezna, se je vdlo, da so zmrznili..pa po 3€ prodajajo klump Pa kozjih jogurtov tudi nimajo...no, iz kozjega mleka , bom morala drugam v šoping!!! Ja, če pa kdaj več nakupim, pa pol stran mečem...jej jej! No, pa prdem domov in mamo kot pr svinjah, na tleh igrače, jabolka, robčki, skodelica... Sem malega mami uturila za pol ure in se lotla čiščenja- v 5 min je dost bolš zgledalo, samo vse sem mogla na svoje mesto dat Pa pol stvari v smeti! In se zdaj malo boljše počutim, ko se brez slabe vesti vsedem za računalnik! Samo pranje me še čaka, ker imam vse pulije okrašene s kašicami in bruhanjem ! No, ko rigne še dostikrat malo polije zravn, večinoma po sadju! album- jaz ga ne morem nardit, se matram že esece- mi vsakič, ko nalaga slike, pri 12% zablokira na celi črti... bom še poskušala, sem oven in se ne dam ! Če sem kaj pomešala ali ktero spustla- včerajšnje borovničke naj bodo moj izgovor ! Danes bom bolj pridna, je dr. Haus na programu !
|