zoom zoom
|
Mojčca: na vojem mestu tudi jaz ne bi šla več ven. Jaz oz. mi2 s starejšim še vedno čakava, da se tamala zbudi, da gremo potem malo na šonček in -2*. Živali: ima stara mama, ampak starejši sploh ni zainterisiran za domače živali, razen muckov - te ima ful rad. V zoo-ju ji pa ful rad gleda, ampak verjetno zato, ker ne morejo blizu. Se mi zdi, da se jih ful boji. Sploh psov. Tamali je pa zaenkrat vseeno, gleda pa rada. Jaz osebno nisem pristaš tega, da žival in človek živita skupaj, zato živali v našem stanovanju ne bo. Če bosta pa res hotela kakšno žival, jima bomo kupili pa akvarij z ribicami, kaj drugega pa ne. Me pa ne moti, če kje skupaj bivajo, samo da je primerno poskrbljeno za higieno (pa da ni potem vse umazano in se nimašš kam vsest oz. gledaš kam se boš vsedel oz. ne veš, če bi sploh otroka pustil ,da se na tleh igra). Poznam en par, kamor pa ne hodimo več, kjer so psa direkt iz njive pustil v hišo, kjer je prvo vse nasvinjal po tleh, potem pa šel na kavč. Pa povsod dlake. Ah, boljš da ne premišljujem o tem. PA upam, da ne bo kakšne zamere lastnikov psov tu na RR. NE mečem vseh v isti koš. MojcaB: paracetamol svečke SE dobijo na recept. Če jih kupiš pa stanejo nekaj manj ko 4€, samo zakaj bi jih. Mi smo jih zaradi slinavke dobili 2 škatli, porabili pa eno, tako da jih imamo še za kdaj drugič.
|