mojčca
|
Piškotek, saj bi jaz tudi malo posteljne rekreacije, pa če mam tam spodaj skoz ene izcedke in to od mirene naprej. Pa je bilo že skoraj v redu, sedaj pa jovo na novo. Pa ne vem, a so že tisti dnevi, al kaj??? Glede srečanja, zaradi mene lahko tudi jutri. Lonib, kdaj bi pa ti rajši, jutri ali v petek???????????????? Valika, vi ste imeli pa pestro noč??? Pa stoli po tleh, ja meni bi se kar zmešalo. Dobra si. Aischa, jaz na tako dolgo pot ne bi upala. Vedeti moraš, da se boste morali ustaviti vsaj na tri ure, da bo Anja jedla, pa previti jo bo potrebno, itd. Da bi šla ti sama, Anjo pa pustila v varstvo, to bi pa šlo. Vem, po eni strani ti bo ful težko, pa pogrešala jo boš, po drugi strani punce pa se bo počasi treba zavedati, da imamo samo še tri mesece porodniško, potem pa služba vabi. Je boljše, če sedaj poskusiš, da sta kakšen dan narazen, ker potem bo tudi za otroka šok, da sta sedaj non stop skupaj, se pravi 24 ur na dan, potem pa samo še par uric. Odločitev pa je seveda tvoja. Sabri, uživajte na Štajerskem. Na kateri konec pa hodiš, če ni skrivnost??? Juniorka, a se ti je sploh splačalo ponoči hoditi spat???? Hojica: pri nas jo 100% ne bomo uporabljali, pa tudi smemo je ne, ker so nam strogo zabičali v razvojni, da bom s tem Maticu delala samo škodo in ne korist. Ja, zame bi bilo luštno, da bi se malo zamotil, ampak kot pravijo, to je potuha za starše. Matic je šel spati v zakonsko posteljo, sem šla parkrat k njemu, ker se je vrtel kot vrtavka, sedaj pa spi. Me pa zanima, koliko časa bo spal. Grem na , ki jo je skuhala moja mami, moja zlata mami. Čau