taška30
|
No, torej, dan se je začel zelo lepo. Šla sem v Grosuplje k frizerju, najprej v miru prebrala par trač revij (joj, kolk paše dat malo možgane na off ), potem so me postrigli, potem sva se s frizerko na hitro odločili, da mi naredi še pramene, tore tisto grozno gumijasto kapo na glavo, barvo in folijo in glej ga zlomka ....v tistem momentu stopi skoz vrata salona naša Sabri. Righr on time! Sva šli ven na kavico, jaz z mojo lepo kapo in čvekali, Taja je bila pridna za znort, niti 1x samkarat se ni pritožila, lepo se je smejčkala in se igrala z ročajem moje torbe. Vmes sem zvedela, da je bila naša policajka včasih frizerka, tako da je sproti čekirala barvo mojih pramenov in me potem še pravi čas poslala nazaj v salon. Potem sem šla še v miru (po dolgem času brez prikolic) v trgovino, uf, fajn je bilo. Potem pa....pridem domov, mi mami pove, da ji je Juli ful sumljiva, nerazpoložena, noče jest, zmerim vročino: 38,8° . Potem je celo popoldne kuhala in po malem stokala, pozno popoldne sem ji dala svečko in je padlo na 37,8°. Nimam pojma kaj bo iz tega, zaenkrat nobenih drugih znakov. Ja, tkole je, imam pa novo frizuro, to je pa tudi nekaj.
|