|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.12.2007 21:22:46   
mojčca
Zalbi, ti damo še kakšen teden ali dva mir, da vse urediš, kar se tiče selitve v hišico, potem pa ni več izgovorov. Potem pa pade večerna debata, pa kakšnega boš mogla tudi spiti z nami. Pa da ne pozabim, bomo nazdravile na vašo vselitev, glej takole user posted image .

Piškotek, sem bla včeraj zvečer čisto pridna in ga nisem nič pila. Sem lepo sedela pred televizijo in gledala dr. Hausa.

Kratka pavza, Matic joka.

Zdej sem pa pozabila, kaj sem hotela še napisati. Sploh ne vem, kaj muči našega otročka, da se zadnji dni zvečer, ko zaspi joka. Od 20 pa do sedajle je že 3 jokal.

No Lonib pa Piškotek, močno upam, da se bo ponovil scenarij od zadnjič. In sicer tisti del, ko prideva po terapiji z Maticem v Mercator in je kar dolgo spal user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
19.12.2007 21:24:55   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

user posted image  ??? Kje pa ste danes vse???user posted image A danes mam pa jaz samogovore, al kaj??? user posted image

Nič skrbeti, nimaš. Sem jaz tukaj user posted image .

Pogrešam pa danes Taško???? Mogoče pa, od kar ima novo frizuro, mi nismo več dobre zanjo user posted image . Taška, taška, taška, kje si, pridi na enega, al pa dva.

Neposredna povezava do sporočila: 2102
19.12.2007 21:25:32   
mojčca
Sedaj imam pa jaz samogovore, že spet.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
19.12.2007 21:31:57   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Nimaš, sem še tle, sam sem mal okol skakala!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
19.12.2007 21:34:32   
hariba
Zoja je zaspala, upam, da bo čim dlje.
mojcab ja beljak ločim, potem pa samo rumenjak razžvrkljam in zakuham v govejo kurjo ali paradižnikovo juho. Je v paradižnikovi tudi ful dobro. Sem zadnjič ribano kašo delala le iz rumenjaka a ni bila tak fajn, taka zbita je bla.
Živali Mi imamo psa zlatega prinašalca. Mačke od kar jo je avto pšovozil nimamo več. Nočem druge nabavit, čeprav bi jo mafija rada imela. No moj tamal bi pa itak doma imel cel živalski vrt, je čisto nor na živali. Pravi, da bo veterinar nekočuser posted image  Zdaj si je zmislil, da hoče za božič vodno želvouser posted image  namesto nintendota. Mnei pa nič ni do tega sranja, pa sem včeraj malo v eni trgovini spraševala in če vse nabavim kar želava rabi me bo prišlo minimalno 100 €.
pediater moja je sicer kar fajn, a fiziološke na recept ne da. Je bila pa od tastarejših dveh boljša, a je šla pol v razvojno ambulanto delatuser posted image .
Punce dajte mi povedat a ve poznate herbalive od velnes ali nekaj podobnega. Me je ena soseda s katero se ne druživa, le naključno če se srečava spregovoriva par besed klicala zjutraj, da bi se oglasila k meni, da se nekaj pogovoriva. Se mi je čudno zdelo, a sem pristala. No pol me je pa user posted image  3 ure moril, tako da še kosila nisem skuhala za otroke pravočasno. Me je htela prepričat, da bi jaz se šla velnes posel in bi ljudi prepričevala kako je to fajn kako bodo ozdraveli in shujšali s to hrano. Je htela, da kupim za sina, da ne bo imel več bronhitisev. Me pa zanima, če pa je katera že to ejdla in je res kaj pomagalo. Da bi pa jaz po raznih seminarjih hodla poleg 4 otrok in čez 2 meseca še poleg službe mi pa na kraj pameti ne pade. Me je pol ure nazaj klicala, kaj sva se z možem odločla, bi rada da še on gre v posel, da meni ne bo treb več v službo hodit, ker bom za majn dela toliko zaslužilauser posted image . Jao res me razpizdla, sem se mogla malo skašljat.
No zdaj grem pa še tavelikega spat nagnat. Bom še pol za nazaj prebrala vsega še nisem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
19.12.2007 21:35:55   
*piškotek*
Mojčca: no držim pesti da bodo naši malčki jutri tudi spali - naš v avtu do tja, vaš pa v vozičku kot zadnjič! Drugače če se ti pa zbuja so pa mogoče pri vas tudi zobki user posted image user posted image user posted image

Sicer pa res, kje so vse danes???
A ste vse v akciji user posted image s svojimi user posted image  ???

Neposredna povezava do sporočila: 2106
19.12.2007 21:37:43   
mojčca
Jaz nisem v nobenih akciji, ker ne morem (mojga itak ni doma, pa tudi stanje tam spodaj ni ravno najboljše). No, pa vsake par minut sem v sobi pri Maticu, ker se joka. Sem gledala, če kaj kaže, da bi šli ven zobki, pa ni nič videti.

Neposredna povezava do sporočila: 2107
19.12.2007 21:38:53   
mojčca

Ne skač preveč naokoli, da ne pride do kakšne poškodbe, potem bodo pa vsi rekli: ja pijana je bla, ga je pila na RR user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2108
19.12.2007 21:41:39   
*piškotek*
Hariba: pojma nimam o tej zadevi, žal ti ne znam pomagat. user posted image
Mojčca: ja saj zate vem da nisi v akciji user posted image  če pa tle pišeš, edino če nisi "super bejba" pa skačeš malo tam malo tu user posted image user posted image user posted image
Sicer pa jaz tud ne morem ker imam menstro že od prejšnjega petka - kar pomeni že skoraj 14 dni. Sej sploh ne vem če je to normalno! user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
19.12.2007 21:43:08   
taška30
Jel' me netko tražio?user posted image  A ga spet pijete?user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
19.12.2007 21:43:27   
*piškotek*

Ne skač preveč naokoli, da ne pride do kakšne poškodbe, potem bodo pa vsi rekli: ja pijana je bla, ga je pila na RR user posted image .

Sej sem mislila tle po RR-ju in netu, ne po stanovanju. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa , lahko iz stola padem in se poškodujem kajne, saj bom spravla alkohol stran od sebe, da ne pride do "delovne" nezgode! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.12.2007 21:44:08   
Anonimen
hariba - te čist razumem s to predstavitvijo. jaz sem tudi enkrat enega not v stanovanje spustila in od takrat vsakega že pri vratih odslovim. pa če me še tako prepričuje, da bi on ali ona samo par stavkov povedala. NE ME NE ZANIMA - karkoli že je!!!!user posted image user posted image user posted image  mi gredo redno na živce.
probala pa nisem nobeno od teh stvari. eh, čakaj, enkrat smo v službi si tri sodelavke naročile neke tablete za hujšanje. nimam pojma več kako se jim je reklo. bila je reklama v lady ali eni od teh revij. in nobena ni shujšala niti grama. smo lahko nazaj poslale in zahtevale denar nazaj.

zalbi - nič nismo jezne. ti kar domek uredi, tako da bo prijeten on topeluser posted image

tako,sedaj pa res grem spat. moj tu poleg na kavču smrči, ga bom kar pustila in se odplazila v pojstlo kot miška........

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.12.2007 21:44:50   
mojčca
Hariba, ne verjemi sosedi, to je samo lari fari. Ja, sigurno je s tem takšen zaslužek, da lahko pustiš službo. Zakaj pa te potem tako gnjavi po telefonu in te še doma mori 3 ure skupaj. Če bi bil res tako velik zaslužek močno dvomim, da  bi te po 3-urnem zasliševanju čez par ur še enkrat morila po telefonu in spraševala, kako si se odločila, pa da zraven povabi še moža, pa najboljše da še ljubimca ( user posted image tale ljubimc se tako dobro sliši zraven, da sem morala napisati, pa brez zamere).

Herbalive, a ni to nekaj za hujšanje, eni napitki?? Če me spomin ne vara, je to pila ena prijateljica in je ful shujšala. No, če je to to, kakšna je kaj cena?? Mi je od poroda ostalo še * kil (rajši ne napišem cifre, ker me je user posted image ).

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.12.2007 21:46:05   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

user posted image  taška30, pridi na enga ja user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.12.2007 21:46:23   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

O, ta zgubljena. A zdej smo pa važni, k mamo novo frizuro??????????????????

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.12.2007 21:47:18   
Anonimen
mojčca in piškotek - vidve pa kar veselouser posted image user posted image user posted image user posted image . komaj nekaj napišem, že vidim, da sta tudi vidve že ble pridne pri pisanju - vaju ne dohajam....

eh, raje grem spat, saj ne vem kaj bo ponoči

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.12.2007 21:47:53   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

tako,sedaj pa res grem spat. moj tu poleg na kavču smrči, ga bom kar pustila in se odplazila v pojstlo kot miška........

Če bi se pa rada rekreirala, pa malo zaropotaj, da se bo možek zbudil user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.12.2007 21:49:24   
*piškotek*

mojčca in piškotek - vidve pa kar veselouser posted image user posted image user posted image user posted image . komaj nekaj napišem, že vidim, da sta tudi vidve že ble pridne pri pisanju - vaju ne dohajam....

eh, raje grem spat, saj ne vem kaj bo ponoči

Saj ti ni treba bejžat, ti se rajši pridruži! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.12.2007 21:49:46   
Anonimen

Če bi se pa rada rekreirala, pa malo zaropotaj, da se bo možek zbudil user posted image .

se mi nekak ne ljubi danes - pa koliko slišim mojega tu zraven , je tudi fuuuuuuuuuul interesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.12.2007 21:50:18   
mojčca

Mojčca: ja saj zate vem da nisi v akciji user posted image  če pa tle pišeš, edino če nisi "super bejba" pa skačeš malo tam malo tu user posted image user posted image user posted image
Sicer pa jaz tud ne morem ker imam menstro že od prejšnjega petka - kar pomeni že skoraj 14 dni. Sej sploh ne vem če je to normalno! user posted image

Jst bi že skakala, pa ne morem. Od kar imam Mireno mam skoz ene izcedke. No, zdej pa ne vem več, a mam že dva dni tud jaz menstro, al kva je to za en user posted image . Če bi vedla, bi pred vstavitvijo Mirene malo bolj user posted image user posted image user posted image user posted image  (tisto besedo malo je boljše, da kar izpustim).

Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.12.2007 21:50:49   
thumbelina
Evo zdajle bom začela pošiljat, sam mi niste vse poslale. Tko da pač od tistih k imam bom poslala.
Zamujam pa zato ker sem do zdajle šivala eno ful kulsko bluzo.

Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.12.2007 21:51:49   
taška30
No, torej, dan se je začel zelo lepo. Šla sem v Grosuplje k frizerju, najprej v miru prebrala par trač revij (joj, kolk paše dat malo možgane na offuser posted image ), potem so me postrigli, potem sva se s frizerko na hitro odločili, da mi naredi še pramene, tore tisto grozno gumijasto kapo na glavo, barvo in folijo in glej ga zlomkauser posted image ....v tistem momentu stopi skoz vrata salona naša Sabri.user posted image  Righr on time! Sva šli ven na kavico, jaz z mojo lepo kapo in čvekali, Taja je bila pridna za znort, niti 1x samkarat se ni pritožila, lepo se je smejčkala in se igrala z ročajem moje torbe. Vmes sem zvedela, da je bila naša policajka včasih frizerka, tako da je sproti čekirala barvo mojih pramenov in me potem še pravi čas poslala nazaj v salon.user posted image  Potem sem šla še v miru (po dolgem času brez prikolic) v trgovino, uf, fajn je bilo.

Potem pa....pridem domov, mi mami pove, da ji je Juli ful sumljiva, nerazpoložena, noče jest, zmerim vročino: 38,8°user posted image . Potem je celo popoldne kuhala in po malem stokala, pozno popoldne sem ji dala svečko in je padlo na 37,8°. Nimam pojma kaj bo iz tega, zaenkrat nobenih drugih znakov.

Ja, tkole je, imam pa novo frizuro, to je pa tudi nekaj.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.12.2007 21:53:03   
mojčca
Piškotek, a bi enega user posted image   al pa user posted image ????

Joj, prej ga nisem pila že ful, ful dolgo, zdejle mi pa že en teden samo pijača hodi po glavi v večernih urah. Ja, kaj čem, veseli december. Pa tko bi šla zvečer ven, samo ga Matic nekaj sračka. Pa moj ima jutri zabavo s potapljači, v petek z gasilci user posted image

Spet jok, pa to ni res user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.12.2007 21:53:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

zamujam pa zato ker sem do zdajle šivala eno ful kulsko bluzo.

ti je oproščenouser posted image

pa slikat, slikatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.12.2007 21:53:14   
*piškotek*
Jaz bi tudi user posted image , rade volje!!!
No Mojčca saj bomo pa potem nadoknadili, ko "izkrvavimo" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?