|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.12.2007 17:19:07   
mojčca
Aischa, vam pa ni dolgčas, muca, kuža, konj, kar pestro. No, super, da bo možek za vikend doma in da ste dobili izvide od konjev preden je odšel na pot. Ja, bi bil jezen ko user posted image , da narediš 1400 km v eno smer, potem pa z konjički ni vse tako, kot bi moralo biti. Ja, bo pa namesto konjev drugo leto hišica. Še boljša naložba, če mene vprašaš.

Lonib, z moje strani zmenjeno. Ja, bo pa še mož malo zraven počvekal, ni panike sploh. Mu bo takoj jasno, da na RR pri aprilčicah ni nikoli dolgčas user posted image . No, pa še jaz ti pošiljam user posted image . Jaz sem ravno spila red bull, še malo, pa dobim kriiillllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Valika, a se je Lara že zbudila? Sem premišljevala, da bi resno pripeljala Matica za kakšen dan ali dva k vam, ampak me močno skrbi, da me boš potem user posted image . A zakaj??? Ja mogoče zato, da ne bi Matic vaši gospodični slučajno razložil, da je čisto brez pomena, da čez dan prespi 3 do 4 ure in da je za spanje noč user posted image .

Pediater: kar se tega tiče je naš super, dobim na recept Calpol, pa zadnjič fiziološko. No, prav velikokrat nisem bila pri njem zaradi bolezni otrok. Manca je prvič zbolela januarja letos??? Ja, pri skoraj dveh letih. No, na začetku sem jo k njemu vozila zato, ker ni hotela jesti, potem pa zaradi razvojne. Da bi bila tako bolana, npr. vročina, kašelj in podobne zadeve pa dve leti skoraj nič. Trkam na les user posted image , da ne bo takoj kakšnih sprememb.

Kje ste pa ostale??? Nekatere se potepajo po Štajerski, nekatere imajo nove frizure in se sprehajajo po mestu (naša farmacevtka, sorči, sam sem se ravno spomnila na Maričko), itd.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
19.12.2007 17:31:47   
lilka
Jaz pa ne vem kaj je danes Tinki, nazadnje je jedla zajtrk ob pol devetih in zdej noče nič več že ves dan in drisko ima, ne vem a so zobki, ker drugače pa ni sitna pa spala je tudi 2 uri in pol kot že več mesecev ni. Ji dajem veliko za pit, upam da bo vsaj zvečer kaj pojedla in da ni kakšen virus.....

Hojica: je nimamo in je ne bomo imeli. To sem tudi jaz napisala pred parimi meseci.....user posted image

Zdej pa spet šibam....se jutri slišimo. Mirno noč vam želim....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
19.12.2007 17:40:22   
smotka lonib
Mojčca!
če se že hvališ, da imaš krila user posted image , pa prilet čez hribe k men na user posted image , pa še en red bul pirnes, da bom še jest mal letela. sam, da nauš zmrznila,user posted image ker prov toplo ni.

PEDIATER:
od zdej naprej bom tud jest rekla za fiziološko. če ne jim bom naslednjič malo napovedalauser posted image user posted image user posted image .

čao!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
19.12.2007 19:04:14   
mojčca
Lonib, bi takoj priletela, ampak mi v tem mrazu user posted image  lahko zmrznejo in bo pristanek na tleh boleč. Če bi bilo malo več snega, bi še reskirala, tako pa rajši ne bi.

Moram pa pohvaliti Matica, saj mi je danes spal od 16.30 do 17.30 - rekord, jupiiiiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
19.12.2007 19:16:15   
*piškotek*
Samo na hitro:

Mojčca in Lonib: meni je prav za jutri, velja, se dobimo ob 10.40 tam v Mercatorju kot zadnjič!
Super, komaj čakam da vaju spet vidim. No pa upam da pride še katera od aprilčic!!!!

Se še potem kaj oglasim, moram it našega user posted image  zrihtat za spat.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
19.12.2007 19:22:37   
Anonimen
tako, da dopolnim tisti seznam od prejle:
prva runda od 9.00 do 10.00
druga runda od 12.30 do 13.50
tretja runda pa sedaj od 16.00 pa 17.00

mojčca - a veš, da sem jaz tudi razmišljala, da to ne bi bila glih dobra ideja, da mi slučajno vaš matic ne pokvari naše lare user posted image .
je pa že ob 18.00 že tako na veliko zehala, da bi ona kar šla nazaj spat. ampak user posted image bo treba bit kar do kakih 20.00 gor, potem pa user posted image in user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
19.12.2007 19:39:31   
zoom zoom
Živjo,

mi smo se pa danes potepali, smo šli v Lj gledat lučke,... in valda jaz s fotoaparatom slikam, dam fotiča mojemu, naj naš še on slika, pa gre mimo ena skupina žensk, ki nas začne opravljat, kao lej jih s fotoaparatom,.... jim je potem moj rekel, da če rabijo sliko jih komot slika, pa so se prav hitro pobrale. Tko da ne vem, a so mislili, da smo turisti al so pa mojo novo frizuro opazileuser posted image in je kasneje pogovor še na fotoaparat naleteluser posted image  JE bil moj kar malo jezen. Sicer je pa Lj okrašena enako kot lansko leto.

Dajte mi neaj povedat. Kako imate obute vaše user posted image ? NAša ima žabe, termo nogavice in še ene copatke, pa ima kljub temu ledeno mrzle noge. Ko smo se sprehajali je bila še v zimski vreči.

No ko smo prišli domov, smo vsi navalili na hrano, čelo sin je ful nekaj jedel, ker ga drugače redko vidiš, da je. Tamali sem pa danes prvič dala čokoladno kašico in je ful jedla.

Moram končat, se tamala nekaj pritožuje. Verjetno hoče mleko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
19.12.2007 19:47:28   
aischa
mojčca se tudi jaz s tabo strinjam da bolje hiška kot pa še dva konja v šatli, ne bi imela nič proti če bi imeli toliko denarja viška ampak sedaj. samo to mojemu dragemu obrazložituser posted image user posted image

jaz  se za danes poslavljam od vas. se moram začet učit imam januarja 3 izpite za naredit. edino zvečer imam čas za učenje, bom morala pač malo manj čvekat na netu.user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
19.12.2007 20:01:11   
zoom zoom
Sem že nazaj. SEm ji dala še mleko, je popila malo več kot deci in sedaj sladko spi. Upam, da čim dlje.

Sem prej nekaj pozabila povedat. Sem ful ponosna na našega starejšega. JE na Prešercu hodil en Božiček in delil bonbone. Pa je moj kar stekel do njega in ga tako lepo prosil za en bonbon "a bi lahko še meni prosim dal en bonbon. Sem bil priden". Sta se potem kar tam sredi trga pogovarjala, kako lepo je da je priden in da mamico uboga,... Sem bila tako ponosna. Pa začuda je bil en normalen človek oblečen v Božička - ta je res znal z otroci. PRav fino.

Še slikca med pogovorom:

user posted image

pa še jaz in otroci pod lučkami:

user posted image

Aischa; le hitro učit.

Se spet oglaša. Bom končala. Moram kasneje še likaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.

Lp

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
19.12.2007 20:02:08   
zoom zoom
Pa kaj je zdej to. Mi sploh noče pomanjšat. Pa sem pomanjšala.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
19.12.2007 20:08:58   
*piškotek*
Končno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa imamo še dva zobka! Zgornji dvojkici, sicer mi ni jasno kako ima lahko prej dvojkici kot enkici user posted image , ampak tako je. Eden mora biti star že 2 dni, ker mi ni pustil niti se dotaknit ust, kajšele da bi jih odprl, drugi ima pa sedaj res čisto samo špičko. Upam da bo sedaj njegovo "počutje" in hranjenje kaj boljše, a ja pa še spanje, itak.
No tudi zaspal je dane skot ponavadi ob 19.30 in to brez problema. Zgleda da so ga res včeraj zobi matrali.

Mojčca: a je z Matičevim učkom kaj boljše?

Aischa: no vidiš, pa imaš problem rešen glede potovanja. user posted image  Res pa še dobro da ste to odkrili prej, meni bi se zmešalo da pridem tako daleč in da potem ni vse Ok! Živalic imaste pa res kar nekaj pri hiši! user posted image

Valika: super kuža, res luškan!

Zoom zoom: naš ima za ven žabice, termo nogavice in take položene škorenjce iz blaga ki sem jih kupila v H&M, pa če greva z vozičkom ga dam v pajaca in če je ful mraz (kot danes) ga pokrijem oz. mu zavijem nogice še v dekico. Pa do sedaj še ni imel mrzlih nogic, je pa res da se v takem mrazu nisva sprehajala nikoli več kot max 1 uro. Imamo pa tudi mi namen it gledat lučke v Ljubljano in še razmišljam kako ga bom takrat "zaščitila" pred mrazom.
Slikali se bomo pa tudi mi, pa če komu ni prav, se naj pa stran obrne. user posted image user posted image
Lepe slikice! user posted image

Sedaj si grem pa ogledat še malo albume - od tistih ki imam gesla. Ne vem pa kje se obira thumbelina z vsemi, baje bodo danes zvečer. Kje si thumbelina, pri nas je že nočka? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
19.12.2007 20:16:01   
*piškotek*
Sem pozabila še na nekaj komentarjev:
čestitke tudi enim za zobke, pa se sedaj ne spomnim kateri, mi je zelo žal! user posted image user posted image user posted image

Živali: pri mojih (čez dvorišče) imajo tudi kužija (oz. kuža) ker je velik kot teliček user posted image user posted image user posted image  - bernski planšar. Naš user posted image  ga samo opazuje in steguje ter obrača glavo za njim.

Pediatri: naša je tudi bolj smotana kot ne. Pogovorit se itak ne morem skoraj nič pametnega z njo, calpol in svečke na recept user posted image , fiziološko??? user posted image user posted image user posted image  Ja edino calpol mi je dala sedaj na recept pri 6 mesecih ko sem jo sparševala če mu lahko kaj dam in kaj je boljše- calpol ali svečke proti vročini ko je bil ravno cepljen. Bom pa ji naslednjič kar rekla še za fziološko in svečke, pa bomo vidli kaj bo, itak moram it še po kapljice AD3.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
19.12.2007 20:28:03   
smotka lonib
*piškotek*!
Pa da ne bo tvoj Nejcuser posted image jutri Zale pa Matica grizel, ker bo važen, da ima dva zgornja zobka. Če ne mu zala ne bo dalauser posted image .

Zdej pa grem jest počasiuser posted image , ker me jutri čaka naporen dan-zapravljanje denarja za božična darilauser posted image .

user posted image in user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2088
19.12.2007 20:36:33   
*piškotek*
Lonib: pomoje ne bo krize, sej je Matic bil itak bolj zagret za Zalo, tako da edino, če bo grizel Matica naj pusti Zalo pri miru user posted image user posted image user posted image
No za jutri se pa le spoči, saj moraš biti tudi za klepet " v formi " user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.12.2007 20:42:12   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

*piškotek*!
Pa da ne bo tvoj Nejcuser posted image jutri Zale pa Matica grizel, ker bo važen, da ima dva zgornja zobka. Če ne mu zala ne bo dalauser posted image .

Zdej pa grem jest počasiuser posted image , ker me jutri čaka naporen dan-zapravljanje denarja za božična darilauser posted image .

user posted image in user posted image .

Piškotek, evo, ima Nejc že obljubljen poljubček od Zale (itak, da ne bo grizel).

Lonib, če imaš voljo, lahko še namesto mene kupuješ božična darila. Jaz nimam volje (no, volje nekaj še je, euri so problem user posted image ).

Pa prosim po pameti, da ne boš jutri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.12.2007 20:45:30   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Lonib: pomoje ne bo krize, sej je Matic bil itak bolj zagret za Zalo, tako da edino, če bo grizel Matica naj pusti Zalo pri miru user posted image user posted image user posted image
No za jutri se pa le spoči, saj moraš biti tudi za klepet " v formi " user posted image user posted image user posted image

Če mene vprašaš, Zala, Matic in Nejc niso bili nič kaj zainteresirani eden za drugega user posted image .

Ja, uček se mu še kar solzi, ampak upajmo, da ne bo kaj hujšega.

Pa čestitke Nejcu za novo pridobitev oz. novi pridobitvi, ki se jima reče zobki. No, sedaj pa bo spet vse po starem, dokler ne bodo na pohodu novi zobki.

Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.12.2007 20:54:27   
*piškotek*
Če mene vprašaš, Zala, Matic in Nejc niso bili nič kaj zainteresirani eden za drugega user posted image .

Ja to se res čisto strinjam s teboj!! user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli jutri kaj bo user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.12.2007 20:55:42   
zoom zoom
Naša je šele sedaj zaspala in to na najini postelji.

Upam, da bo jutri bolje. Danes smo malo zajuser posted image  vse skupaj, ker smo ko smo prišli domov najprej jedli in šele nato kopali. Ponavadi je obratno. Se gresta najpej kopat, nato jest in nato spat + mleko, danes pa je trajalo kar eno uro, da je zaspala. Mleka je pa popila 160 ml.

Nič grem zdej likat.

Lahko noč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.12.2007 20:55:56   
*piškotek*
A ja, Mojčca pa glej da ga ne boš danes preveč "pila" spet tle po RR, da ne boš jutri na klepetu vsa mačkasta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.12.2007 20:56:51   
Anonimen
da se še jaz poslovim od vseh vas - za danes sevedauser posted image

obe sta že v pojstli, in srčno upam, da bo to noč malo bolj normalnauser posted image .

aischa - ššššššccccc - učit se!!!!!

obutev - tanke nogavice + dvojni copatki + pa še v zimski vreči je. sicer sem ji kupila neke kao zimske gojzare - kao goretex - in v teml ahko ima samo tanke zokne, debelih pa ne more imeti - sem jezna kak user posted image , da sem ji to sploh kupila.

zoom-zoom - lepe slike, le en mičken prevelikeuser posted image . frizurca se pa ne vidi, ker je ozadje temno, pa še temne lase imaš. ne vem, zakaj sem si predstavljala, da imaš svetle laseuser posted image

mojčca - no vidiš, pa je matic le spal eno uro - tudi brez naših inštrukcij - le tako naprejuser posted image user posted image

piškotek - user posted image user posted image bravo za nove zobke. ja, nekaterim pač prihajajo zobki ven nekoliko drugače in bolj čudno, kot je po navadi. pri evi na primer: spodaj desno enka in dvojka, potem zgoraj desno enka in dvojka - tako da je bila kar smešna, ko je imela na desni strani 4 zobke, na levi pa še nič , no pozneje pa so prikukali še na levi strani najprej spodnji in potem zgornji

mrzle nogice - enkrat sem na forumu prebrala, da ena daje k nogicam termofor, ko gre na daljši sprehod. mogoče to ne bi bila slaba ideja za kake take daljše sprehode in ogled lučk po mestih

jaz pa imam še en drug problem. po kopanju mi noče jesti flaške z mlekomuser posted image . pred tem recimo jema sadno kašico (banana + jabolko + rižolino), potem poo kopanju pa je samo še žejna. in hoče jesti samo čežano po flaški, pa čaja se nažljoka, mleka pa noče. pa sem razmišljala da se mi mogoče zato tako prebuja ponoči, ker je lačnauser posted image user posted image . aja, pa dojiti se tudi noče po kopanju, tako da dojenje opravima enkrat popoldan.
kak pa ve nahranite svoje ob večerih????

nič, se grem stuširat, pa potem še malce pokukam, kaj ste napisale

Neposredna povezava do sporočila: 2095
19.12.2007 21:09:57   
zalbi
helou od mene!

zdej me pa res par dni ni blo blizu foruma - nisem in nisem utegnila. Mamo čisti kaos doma - ta vikend naj bi se preselili, pa delamo kot nori - da bi blo ja prbližno narejeno da bomo lahk zaživeli. Sem še včer naročala jogi za sarino posteljo - sm šla kr na brezovico naročit v zibko.
Sicer pa skoz letam p štacunah - nabavljam na veliko - recimo jutri grem po zavese, posteljo, ... vsak dan je kej - tko da brez zamere - če vas bom še par dni zapostavljala - ptem pa se vam seveda z veseljem nazaj pridružim na čvekanju...

Nč, grem red narest - sara noče spat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
19.12.2007 21:11:53   
*piškotek*
Valika: ja saj naš bo pomoje tudi smešno zgledal s tako izraščenimi zobki user posted image user posted image user posted image

Tole s termoforjem za mrzle nogice pa mogoče ni tazadnja ideja, veš. Bi se mogoče res splačalo probati.

Hranjenje zvečer: jaz našemu skuham ponavadi mlečni gres (ker ga ima zaenkrat najrajši) in mu notri nasekljam kuhane marelice ali slive iz kompota in to mi res lepo poje (edini obrok, ki ga ni treba fuuuullll motivirat - samo malo user posted image user posted image ), to dobi okoli 18.45 do 19, potem se ali kopamo ali malo poigramo, nato se greva previt, preoblečt v pižamo in tik pred spanjem, se pravi okoli 19.30 dobi še flaško z mlekom + en lino. Ponavadi mi poje okoli 100 - 140 ml, odvisno koliko je prej pojedel gresa. Včasih pa celo nič (recimo včeraj user posted image user posted image user posted image ). Tako nekako to izgleda pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
19.12.2007 21:15:05   
*piškotek*
Zalbi: potem si pa res polno zaposlena. No saj potem vam bo pa lepše in bolj luštno ko se boste preselili, boš videla. user posted image
No potem se pa le spet pridruži čveku, saj veš - več nas je, bolj je luštno! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
19.12.2007 21:17:47   
*piškotek*
user posted image  ??? Kje pa ste danes vse???user posted image A danes mam pa jaz samogovore, al kaj??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
19.12.2007 21:20:26   
ALESSA
valika: si mi dala dobro idejo za mrzle nogice (termofor)user posted image , ker jih naš Anel tudi ima, ko prideva iz sprehoda.

zoom zoom: lepe slikice. Mi pa smo šli v MB gledat lučke in je tudi bilo ful lepo. Sploh stari most je ful lepo okrašen.
Maladva mi spita že od 18.45, tak, da imam malo miruuser posted image . Malo gledam TV pa ni nič pametnega po TV, vsaj meni. Sem raje na RR-u. Počasi se bom šla tuširat in spat. Se mi ful spi.

LPuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?