mojčca
|
Aischa, vam pa ni dolgčas, muca, kuža, konj, kar pestro. No, super, da bo možek za vikend doma in da ste dobili izvide od konjev preden je odšel na pot. Ja, bi bil jezen ko , da narediš 1400 km v eno smer, potem pa z konjički ni vse tako, kot bi moralo biti. Ja, bo pa namesto konjev drugo leto hišica. Še boljša naložba, če mene vprašaš. Lonib, z moje strani zmenjeno. Ja, bo pa še mož malo zraven počvekal, ni panike sploh. Mu bo takoj jasno, da na RR pri aprilčicah ni nikoli dolgčas . No, pa še jaz ti pošiljam . Jaz sem ravno spila red bull, še malo, pa dobim kriiillllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Valika, a se je Lara že zbudila? Sem premišljevala, da bi resno pripeljala Matica za kakšen dan ali dva k vam, ampak me močno skrbi, da me boš potem . A zakaj??? Ja mogoče zato, da ne bi Matic vaši gospodični slučajno razložil, da je čisto brez pomena, da čez dan prespi 3 do 4 ure in da je za spanje noč . Pediater: kar se tega tiče je naš super, dobim na recept Calpol, pa zadnjič fiziološko. No, prav velikokrat nisem bila pri njem zaradi bolezni otrok. Manca je prvič zbolela januarja letos??? Ja, pri skoraj dveh letih. No, na začetku sem jo k njemu vozila zato, ker ni hotela jesti, potem pa zaradi razvojne. Da bi bila tako bolana, npr. vročina, kašelj in podobne zadeve pa dve leti skoraj nič. Trkam na les , da ne bo takoj kakšnih sprememb. Kje ste pa ostale??? Nekatere se potepajo po Štajerski, nekatere imajo nove frizure in se sprehajajo po mestu (naša farmacevtka, sorči, sam sem se ravno spomnila na Maričko), itd.