|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.12.2007 23:00:30   
juniorka
Alessa, kakšna lušna družinica steuser posted image ! Otroka pa itak cukrčka!

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
17.12.2007 23:00:47   
hariba
No saj spal ti bo zelo pridno. Ti boš pa lahko na rr uživala.
Se hecam no, da ne boš resno vzela.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
17.12.2007 23:03:07   
taška30
Čeeer,
ste že vse borovničke popile al je še kaj ostalo? Sem vas malo zamudila danes, ah ja.user posted image

Alessa, jaz bi tudi geslo, prosim.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
17.12.2007 23:03:46   
ALESSA
juniorka: ja, hvala! Pa tvoj malecki je tudi ful luškan, ima ful lepe očkeuser posted image !

mojčca in valika: na ZS imata šifro za album!

LP

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
17.12.2007 23:05:14   
juniorka
Hariba, ni panike, jaz sem taka veseljačka po srcu, seveda pa moram poslušat nasvete mamice z več izkušnjamiuser posted image !
Jaz se tudi poslavljam, ker grem k mojemu mišiju ( čudno, ni se še nič oglasil, pa v svoji postli spi- ve, da se mami virtualno nacejauser posted image ). Tako, da ne bom še v kake druge virtualne vode šlauser posted image , lahko noč pa se jutri pišemo- vsi zdravi..!!!!!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.12.2007 23:08:15   
hariba
Jaz pa vsem lahko noč in sladke sanje želim se poslavljam za nocoj, bi rada malo spala, saj že par noči nisem več kot 3 ure v kosu. Upam, da vsaj pred polnočjo še ne bo budnica.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.12.2007 23:25:41   
ALESSA
taška: na ZS imaš šifro

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.12.2007 23:31:48   
taška30
Alessa, ful ste luštni. Vsi štirje.user posted image
Jaz imam tudi nov album, geslo je zima.

Da vam povem nekaj. Tako se mi je milo storilo prej popoldne. Torej saj veste, naša Manca je bila danes še čez dan v bolnici, sploh ker so mi rekli, da pride božiček, pa lutke itd...skratka, Božiček je prinesel darilo, pravzaprav DARILO. Sem bila čisto šokirana, ko sem videla, kaj vse je dobila. Velika vrečka, notri pa Barbika kraljična (čisto taprava original), knjiga-klavir (ima tipke, ki igrajo), 2 čokoladi, pest bombonov in še eno vrečko jabolk, pomaranč in mandarin.
A se samo meni zdi, da malo pretiravajo?!? No, sej je ful lepo, samo jaz sem kar slabo vest dobila, ker Manca pravzaprav danes ne bi smela biti tamuser posted image , pa cel večer že mislim na boge otročke, ki so pa zares bolni in so takle čas po bolnicah, kako se razveselijo daril in obiskov 'dobrih mož'.
Že prvi dan, ko smo bili tam, je prišel Miklavž in prinesel za vsakega enega pliškota in pest bonbonov, že to sem bila ful pozitivno presenečena, zdaj pa še tole...
Samo vseen se mi tole zdi malo too much?!?user posted image  Kaj pa vam?

Nočko!user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.12.2007 7:42:06   
zoom zoom
žIVJO,

ste se spet ful načvekale, sploh ne vem, na kateri strani sem ostala. Bom brala kasneje.

Pri nas bo danes zgleda spet naporen dan. Je starejši danes ob 2h ful jokal, priden do njega in ga potipam, ful vroč. Mu izmerim vročino, skoraj 39*. Je pa že večraj popoldan bil ful smrkav, ponoči tudi ful, začel je še kašljat. Ne vem no. A imamo res zdej tako smolo al kaj. Kar naprej nekaj bolni. Je ob 7h spet ful jokal in ko sem prišla do njegga je pa spat inše vedno spi. Oba.
Predvidevam, da bomo šli jutri k zdravniku, kjer bo rekel, da ima spet vnetje srednjega ušesa. To ima sigurno ene 6x na leto.

Sem potem vstala kar takrat in se šla še tuširat. Sem večraj spet dobila tisto user posted image  menstro, me že itak vse boli.

Ponoči je pa tamala zaspala ob 19.30, prvič jedla od 22.30, drugič ob 5h. S tem, da je za večerjo pojedla kašičo (140ml), več kot pol skutke s podloženim sadjem in še pol deci mleka. Pa obakrat je popila celo flašo (150 ml).

Vas grem še malo prebrat, kaj ste napisale, dokler spita. Pa če mi uspe bom še malp pokomentirala.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.12.2007 7:43:31   
mojčca
Punce, dobro jutro. Vstanite, user posted image  je že kuhana. Jst sem jo že spila pred pol ure, potem pa sem jo pohitela skuhati še za vas.

Alessa in Taška, super slike user posted image user posted image user posted image user posted image .

Več pa pokomentiram, ko se z Manco urediva.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.12.2007 8:00:44   
zoom zoom
Sem vas na hitro prebrala.

Gesla: jaz bi jih tudi,.

Taška: je pa res ful dobila. Preseravanje? Mogoče res malo, sicer so pa to vse donacije in ni šlo iz žepa zzzs ali iz kako drugače "našega denarja" oz zaradi tega nova pediatrična ne bo nič prej odprta. Srugač pa po bolnicah vsak otrok dobi darilo, tudi če bi prišla prvič v bolnico danes bi ga dobila, ali pa če bi prišla 3. januarja tudi (vsaj par let nazaj je bilo tako, ko so od mojih prijateljic otroc bili noter).
Pa ne se sekirat, če je vredno več kot bo Božiček pri vas prinesel.user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca mora bit.

Moja2 še vedno spita, tako da si grem naredit še zajtrk, da bom v miru pojedla.

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.12.2007 8:05:21   
Anonimen
dobro jutro!

eva je že v šoli - tokrat jo je ati peljal, da nama z laro ni potrebno v ta mraz user posted image . lara pa še pridno pančka user posted image

joj, kako mi je žal, da sem včeraj odšla spatuser posted image , sem zamudila vaš čvek! pa itak nisem mogla zaspati, pa še glava me je začela boleti. mogoče pa bi me od borovničk, kuhanega vina in pira nehala boletuser posted image . sem morala kar en lekadol vzet, da sem sploh lahko spala.

alessa - a sem jaz tumasta, ampak v tvojem postu, ki si  mi ga poslala na zs jaz ne vidim nobenega gesla?????user posted image user posted image user posted image user posted image

taška30 - eh, ne sekiraj se zaradi darila - bodi vesela, da ga je manca dobila in da se ga je razveselila. saj, so sigurno dobili vsi darilo - niti en ni ostal brez. nekaj pa lahko bolnica tudi reskira - meni se zdi ful dobro!!!!!

lara se je zbudila, moram it

(odgovor članu zoom zoom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.12.2007 8:06:03   
Mojca B
mojčca: pa kaj ti človek sploh kaj spiš? Med zadnjimi spat med prvimi auf? To po moje alkohol dela...

sam punce ste pa naklofale ni kaj...

Alessa lahk prosim geslo....

Taška: super slikce, luštn cukrčki z veliiikkooooooo lasmi... naša je še kar golobučko...A tolk praviš, da dobijo. Ja no, mogoče maš ti slabo vest k je bla tam pa v bistvu že zdrava. Nikar jo ne imej. Važno, da je otrok užival...Po moje je pa to za tiste otroke k so tam po par mesecev.... juhuhu...Joj sploh ne smem pomislit.. mi gre kar na jok. Ti mali bogi otročički...

mi smo pokonci že od 5-ih..... ojlarijala...No trenutno že prvo rundo spi in potem verjetno do večera sam še kakih 20 min... groza...in kdaj naj jaz pol likam...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.12.2007 8:17:07   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

mojčca: pa kaj ti človek sploh kaj spiš? Med zadnjimi spat med prvimi auf? To po moje alkohol dela...

.. groza...in kdaj naj jaz pol likam...

Spim, spim.

Kar se tiče spanja čez dan in ostalih gospodinjskih opravil. Najboljše, da začnem vstajati ob 6 zjutraj, da do 7.15 naredim kakšno stvar. Takrat potem vstane Manca in jo je treba spedenati za v Kranj.

Predlog: najboljše, da se dobimo skupaj, mi likamo, otroci pa naj se zabavajo. Me prav zanima, kako bi to izpadlo.

Taška, kar se tiče daril: v bistvu je Manci pripadalo, saj je bila tudi ona bolana in je bila čez dan tam. Ne sekiraj se, važno, da otrok uživa. Zaradi enega darila se ne bo nikjer nič poznalo. Veš, koliko denarja gre v zrak (to se vidi po tem, koliko časa že delajo Pediatrično kliniko -SRAMOTA in to velika).

Se oglaša Matic. Ga grem iskati, da se malo user posted image user posted image  ne malo, veliko, potem pa pojesti, naprej pa bova še videli. Danes bom spet dežurni kuhar za Matica, pa nečakinji, ....

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.12.2007 8:33:59   
lilka
Dobro jutro, Mojčca kava je bla dobra, kot vedno!

Jaz sem pa včeraj mislila da me bo kap, pri možu v službi so nabavili neki nov program in zdej morejo vse  kar imajo v računalnikih prenest ročno v novi program, kar pomeni, je prinesel papir domov, da je do 27. 1. v službi od 8.00-18.30 vsak dan tudi praznike in vikende, fraj so samo 25 in 1. Pa sej nisem vedla kaj naj rečem......user posted image

Ja vam pa zgleda res škodijo te borovničke, ZDEJ PA NEHITE PIT, kakšne pa stepate...user posted image

Aischa:jooooooj, kakšen cukerček je, za reklamo naredit.

Jaz tudi imam album in imam zaklenjenega, tako da mislim da nebi smelo bit kakšne panike, geslo pa aprilčice dobijo takoj, če le hočejo.....user posted image

GH: dejte mi povedat če jo pa zdej preveč fulam, zdej ji dam pa okoli treh spet sadje, pol pa malo čez šest mlečno kašico, pred spanjem okoli sedmih je pa še flaške 180 zlokala, a je to preveč, samo delovalo pa je je spala do šestih.

Zdej pa šibam, morem it za moža eno srajco k kravati kupit ima v petek zaključek, pa valda sam ne more it, če skos dela......

Se slišimo še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.12.2007 8:36:17   
Anonimen
sem pogledala na seznam in vidla:

thumbelina - vse najlepše za Matevžev 8 mesečnik

user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.12.2007 8:41:51   
Anonimen
lilka - da te potolažim, moj user posted image  je vsak dan od 8 do uradno kao do 17.00 v službi, ampak skoraj vedno pride po 18.00 uri domov - in to vsak danuser posted image user posted image !!!! tvoj pa bo samo do 27.1.-  s tem se tolažiuser posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.12.2007 8:51:48   
mojčca
Thumbelina, Matevžu vse naj za 8 mesecev user posted image .

Lilka, kar se tiče hranjenja imava midva podobno. Ob 3 kosilo, ob 6 mleko, malo čez sedem pa kašico in potem zajtrk naslednji dan.

Mi je pa prejle zaspal nazaj in še kar spi. Bom šla preveriti stanje v sobo.

Da se še pohvalim. Od včeraj zvečer z Maticem umivava zobke. In kako se mu dobro zdi, škratek majhen. Manca pa zraven gleda in mu hoče pomagati, pa ji nisem pustila. No, poskusila je, ampak mu je po pomoti krtačko malo preveč potisnila v usta, tako da bo zaenkrat gledala, potem pa bova še enkrat poskusili skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.12.2007 8:58:13   
ALESSA
Dobro jutro!

Mi smo spali brez problema. Neli je že v vrtcu, Anel se je zbudil ob 07.30, se najedel in spet spi.

Zdaj mi pa naj prosim ena še pove, kam se vpiše geslo, ker bi rada pogledala slikice. Se prvič ubadam s tem in ne vem nič, kako se to dela. Pa ne se smejat in me imet za n...!!!!!

Vseh še nisem prebrala, ker ste tolk naklofale.

Se slišimo!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.12.2007 9:01:21   
Anonimen
mojčca - mi tudi umivamo zobke zjutraj in zvečer. samo kaj, ko včasih zvečer pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - in se spomnim šele takrat, ko že spi. pol pa imam slabo vest, ampak si jih potem zjutraj obvezno. pa iz tega razloga, ker včasih zvečer pozabim, jih včasih popoldan umijeva, tako za vsak slučaj, če zvečer spet pozabimuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.12.2007 9:04:08   
ALESSA
Thumbelina: Matevžu vse naj, naj za 8. mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.12.2007 9:04:29   
thumbelina
Hvala, hvala za čestitke. Je pa mulc  taaaaaaaaaaaaako siten, za krepnit. Se skoz nekaj dere. pa bi  jedel, pa ne bi jedel, pa se cmeri s polnimi usti ampak vseeno dol poje.  Kr nekej.
Vaj itak noče delat se sam nazaj meče. Očitno bo to en tak dan ko bom pač komej čakala, da gre zvečer spat...
Taška - ja super za darilo.
Gesla za albume: predlagam da vse pošljemo eni od čvek na zasebno pošto gesla in potem tista razpošlje vsem ostalim,tako bomo lahk skoz mal firbcale če je kaj novega. Lahko recimo vse meni pošljete ringarajin vzdevek in zraven še geslo(recimo: thumbelina - drekecpekecuser posted image user posted image user posted image user posted image ) , pa bom jaz pol vse uredila...

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.12.2007 9:04:59   
Anonimen
zgleda da sem jaz tu glavna inštruktorca za albumeuser posted image

alessa - klikni na željeni album, potem pa če je zaklenjen, ti itak pove,  vpiši geslo - ampak se tista vrstica ne vidi - malo poklikaj z miško, pa se ti postavi kurzor na en prazen plac, pa tam vtipkaj geslo
upam, da si me  razumelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.12.2007 9:08:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

geslo(recimo: thumbelina - drekecpekecuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem probala geslo, pa ne laufa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.12.2007 9:11:02   
thumbelina
ti firbec ti
sem prav čakal kera bo probala
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?