taška30
|
Alessa, ful ste luštni. Vsi štirje. Jaz imam tudi nov album, geslo je zima. Da vam povem nekaj. Tako se mi je milo storilo prej popoldne. Torej saj veste, naša Manca je bila danes še čez dan v bolnici, sploh ker so mi rekli, da pride božiček, pa lutke itd...skratka, Božiček je prinesel darilo, pravzaprav DARILO. Sem bila čisto šokirana, ko sem videla, kaj vse je dobila. Velika vrečka, notri pa Barbika kraljična (čisto taprava original), knjiga-klavir (ima tipke, ki igrajo), 2 čokoladi, pest bombonov in še eno vrečko jabolk, pomaranč in mandarin. A se samo meni zdi, da malo pretiravajo?!? No, sej je ful lepo, samo jaz sem kar slabo vest dobila, ker Manca pravzaprav danes ne bi smela biti tam , pa cel večer že mislim na boge otročke, ki so pa zares bolni in so takle čas po bolnicah, kako se razveselijo daril in obiskov 'dobrih mož'. Že prvi dan, ko smo bili tam, je prišel Miklavž in prinesel za vsakega enega pliškota in pest bonbonov, že to sem bila ful pozitivno presenečena, zdaj pa še tole... Samo vseen se mi tole zdi malo too much?!? Kaj pa vam? Nočko!
|