|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko tem končate vi?
18.12.2007 19:38:08   
Anonimen
Ja pismo,pa si res čist brez moči pri vsem tem.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8401
18.12.2007 19:43:18   
Njuškalo
Jah sej pravim..tudi Aleš bo moral kaj narediti zato, da bo prišel ven iz bolnice.So stvari, ki jih jaz in zdravniki ne moremo narediti namesto njega.Recimo danes sem ga 1 uro prepričevala, da naj lula.Celo uro je zadrževal, ker je bil prepričan, da ga bo peklo, ker ima cevko.Pa sem mu dopovedovala, da je to še lažje, da se mu ni treba naprezat...pa sestre so mu rekle, da ga ziher ne bo nič bolelo..on pa ne in ne..pa se kar začne dret in trmarit..tako, da sem rekla..lej, zdaj te 1 uro prepričujem, povedala sem ti kako in kaj..prav, ni treba lulat, pa boš jutri dobil večjo cevko in boš mogoče s tisto hotel.In se nisem več preveč hotela ubadat s tem, potem je pa mulc čudežno lulal.user posted image Samo težko je dati vse tako na ignore, ker so take okoliščine, da je to večkrat zelo zelo težko izvedljivo.Zato pa pravim, da naj spokava že domov, tukaj imam jaz svoj red, pa je vse lažje.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
18.12.2007 19:47:27   
Strawberrie Cherrie
Njuška, sej vem, da je težko, sam boš res mogla ignorirat. sploh ker ti tole z lulanjem dost pove. ko je videl, da je tebi postalo vseeno, je lulal. in pomojem je odgovor v tem, da mu ti vsaj na zunaj pokaži, da ti je vseeno, če je ali pa ne. pa če je dunajske in pomfri, ali pa njoke, tebi je ravno. vem, da ti ni, ampak tvoj srček se zgleda kar konkretno okorišča s tem, ali je tebi pomembno ali ne. pa odpiši tisti trenutek svoje ukvarjanje z bolnico in dopustom (vem, da je težko, ampak bo pomojem palilo) - če on hoče ostat v bolnici, ja prav, ane....
saj to je samo tisto zunanje vedenje, na katerega Aleš zgleda polaga pozornost. in se mi zgleda res dopade, ko skačeš okoli njega oa 2sestri zraven, da lula. ja, klinc, če noče, noče.
mogoče se trdo tole čuje...ampak imaš neko trmo domauser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8403
18.12.2007 19:54:06   
Anonimen
Imam enega takega trmeža doma.Ko se zainati ne cedi.včeraj zvečer je bil najprej bled pol rdeč v obraz,tako je zadrževal kakanje in,ko sem ga zgrabila in nesla na vece,se je drl,kot,da ga iz kože dajem.In,ker je bilo že na koncu se je seveda pokala into kot en odrasel,pismo seveda ko pa je matreijal nekaj dni not držal,častna reč,da se je skoraj školka zamašila,tolko je bilo tega in trdo zasušeno.In ko mu je ratal je začel tulit,da me ne mara,ker sem jaz kriva,da njega rita boli,pa trebuh.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8404
18.12.2007 19:55:10   
Njuškalo
Ja, sej bom res to probala..sej načeloma sem jaz taka, doma..samo v bolnici pa kar padeš v tisto razpoloženje.Ker vse sestre (razen ene) mu govorijo, kako je bogi in bla bla bla.Saj je bogi, prav..samo ne ga pomilovat preko meje..ker potem se on sam sebi tudi preveč smili.In, če sem kdaj hotela biti malo bolj stroga, sem takoj slišala..mami..on je bogiuser posted image Ja mater jim..sej ne vem kaj naj res.Po eni strani vem, da je najbolj tako, kot prakticiram doma: nezaželeno vedenje čimbolj dam na ignore, mu dam vedeti, da me ne zanima..pa hitro neha ...ampak po drugi strani pa ..bolnica je čisto nekaj drugega, ker ni miru, da bi ga tam vzgajala..je preveč bogi..in tamav je res postal prava jokica.V pravem pomenu besede.Mevžast, sam sebi se smili do konca..in, če je tista sestra, ki edina ne dela z njim kot da je dojenček,, si kar sam reče, da je bogi in njej reče, kako je grozna, ker ga ne smatra za največjega reveža v bolnici.user posted image Ima pa tamav tak obraz kot en kužek na dežju..kao ful bogega se naredi in mu hitro nasedeš, če ga ne poznaš.Ja, prav maš S_C...očitno bom tudi v bolnici morala biti malo "grozna"

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 8405
18.12.2007 19:56:58   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

In ko mu je ratal je začel tulit,da me ne mara,ker sem jaz kriva,da njega rita boli,pa trebuh.

Z mojim bi bila velika prijatelja..skupaj bi jamrala in druge krivila za njuno nesrečo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
18.12.2007 19:59:17   
Strawberrie Cherrie
Ma saj bo... user posted image

zdej pa zginte dol iz teme, ker morm jst še dans kaj nardit in ne morem stražit celo noč tukaj gor!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
18.12.2007 20:00:11   
Njuškalo
Ja, res zginte..zdajle bo vsak čas dedc prišel iz šihta, pa me bo nagnal izpred računalnika.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8408
18.12.2007 20:01:22   
Strawberrie Cherrie
jap, sam od šihta se mora moj še domov pripeljat....

tak da,user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8409
18.12.2007 20:01:57   
Njuškalo
Zadnja sem.

Neposredna povezava do sporočila: 8410
18.12.2007 20:02:34   
Strawberrie Cherrie
!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8411
18.12.2007 20:03:33   
Anonimen
Evo,danes ti prepuščam,da si zadnja,danes bom dobrosrčna,k si tako zdelanauser posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8412
18.12.2007 20:08:46   
Njuškalo
Ha, haaaaaaaaa..me je dedc klical, da je zdajle šele na vlaku..da pride v KR je 40 minut..pa da pride domov, ker gre peš..je še pol ure..tako, da S_C...user posted image user posted image
Upam samo, da se nav Ciboxa pojavila..ona zmeraj zvečer pride, da težiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8413
18.12.2007 20:10:27   
Bubamaraa
Jaz mam pa v petek zadnji šiht pri tej firmi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

njuška hvala za naslov...sej sem ga mela sam nisem bila ziher al morm napisat visokost ali vaše visočanstvo....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
18.12.2007 20:10:43   
Anonimen
Ciboxsa že straši na forumu,je temo odprla,pol je pa nekam izginilauser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8415
18.12.2007 20:11:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Jaz mam pa v petek zadnji šiht pri tej firmi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

njuška hvala za naslov...sej sem ga mela sam nisem bila ziher al morm napisat visokost ali vaše visočanstvo....user posted image

Na evo,če ciboxsa neha strašit pa jo Romana nadomesti.user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8416
18.12.2007 20:12:49   
Bubamaraa
jaz se vsake tolk časa javim, da me slučajn ne pozabte.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
18.12.2007 20:14:57   
Anonimen

jaz se vsake tolk časa javim, da me slučajn ne pozabte.....user posted image user posted image user posted image

Ja kdo pa si,od kod si pa ti prišlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8418
18.12.2007 20:22:34   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Ja kdo pa si,od kod si pa ti prišlauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neva pridna bod, če hočeš, da ti Dedek mraz kaj prinese....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8419
18.12.2007 20:23:45   
Njuškalo

Visokost.Samo z veliko začetnico, da ne bo dvoma.

Neposredna povezava do sporočila: 8420
18.12.2007 20:26:48   
Bubamaraa
Njuška pol sm prov napisala....user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
18.12.2007 20:29:30   
Strawberrie Cherrie
jOJ, a ne razumete slovensko?

Z

G

I

N

T

E

Neposredna povezava do sporočila: 8422
18.12.2007 20:30:32   
Bubamaraa
S C novvv vejjjjjjj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8423
18.12.2007 20:32:44   
Njuškalo
Romana, ti si itak prišla samo težit.To je tema resnih pogovorov.Torej: ZGINuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8424
18.12.2007 20:34:39   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
To je tema resnih pogovorov.Torej: ZGINuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?