Njuškalo
|
Ja, sej bom res to probala..sej načeloma sem jaz taka, doma..samo v bolnici pa kar padeš v tisto razpoloženje.Ker vse sestre (razen ene) mu govorijo, kako je bogi in bla bla bla.Saj je bogi, prav..samo ne ga pomilovat preko meje..ker potem se on sam sebi tudi preveč smili.In, če sem kdaj hotela biti malo bolj stroga, sem takoj slišala..mami..on je bogi Ja mater jim..sej ne vem kaj naj res.Po eni strani vem, da je najbolj tako, kot prakticiram doma: nezaželeno vedenje čimbolj dam na ignore, mu dam vedeti, da me ne zanima..pa hitro neha ...ampak po drugi strani pa ..bolnica je čisto nekaj drugega, ker ni miru, da bi ga tam vzgajala..je preveč bogi..in tamav je res postal prava jokica.V pravem pomenu besede.Mevžast, sam sebi se smili do konca..in, če je tista sestra, ki edina ne dela z njim kot da je dojenček,, si kar sam reče, da je bogi in njej reče, kako je grozna, ker ga ne smatra za največjega reveža v bolnici. Ima pa tamav tak obraz kot en kužek na dežju..kao ful bogega se naredi in mu hitro nasedeš, če ga ne poznaš.Ja, prav maš S_C...očitno bom tudi v bolnici morala biti malo "grozna"