Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Potem bomo pa lahko obirale.

) 
  (sploh pri naših 
 ) 
   (ne vem, a se je to naučil od tega smajlija), ko gre pa spat, ja, potem bi pa pil. Močno upam, da se Julija hitro pozdravi in da vročina izgine. Vročina, bejž stran, takoj. 
 . 
  potem???? Ne vem, dvomim. Mi ni ravno filing skakati po mojem, v sobi pa poleg naju spita še dva otročka. Ja, ja, bomo nadoknadili potem v naši novi hišici, ko bova imela svojo sobo  
  . 

. No, pa na zdravje  
  . 

. Pa bluza je tud ful dobra. Kaj bi jaz znala sešiti -nič, mogoče za otroške punčke za igrat kakšno krilo, pa še to bi bil dren. 

Samo še čas moram najdit da jih vse pregledam 

. Vabljene tudi ostale????? No, katera se javi in se nam pridruži??? 
 ! 
  . Me celo izmozga to kreganje, pa pregovarjanje in ležanje poleg njega, tako, da sem se kar zrihtala in šla raje spat skupaj z njim, da je bil potem mir. 

in je Matija na vsaki strani moral povedati, da je tam luknja. In teh lukenj do konca knjige ni bilo konca, tako da je mož imel že vsako drugo besedo luknja, da smo se jokali od smeha.