Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 12:39:14
|
|
|
|
aischa
|
tudi jaz sem se danes pridružila skupinici ki ima spet to smotano menzo kako je bilo fajn do sedaj ko je ni bilo. sem se odločila da nebom šla zraven po konje. mi bi že ostali tam še kaki dan ampak zaradi konjev ne moremo. imamo rezervacijo konjev na točno določen dan če ne jih bodo drugam prodali. pa bolje da sem doma, tudi ne rabiva nikogar prosit naj nama te živali ki so doma hodi vsak dan krmit. imamo že tri konje doma in so tudi taki da vseh ljudi ne trpijo pa je potem spet problem kdo nama bo to krmil
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 12:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Midva sva z Maticem prišla notri in je ravno pojedel skutko. Mu pa nekaj teče iz učka in sploh ne vem, ali naj greva še kaj ven, ali naj bova rajši notri. Kaj ve mislite????????????????? jaz na tvojem mestu ne bi šla ven, če mu iz očka teče...je preveč mraz
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 12:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aischa - a konje imate doma? naša eva je tudi cela nora na konje. in to zaradi tega, ker sma že od malega hodle na sprehod na ljutomerski hipodrom. no, sicer pa smo vsi pravi ljubitelji živali. pri nas doma (pri moji mami in atiju) imamo tudi kmetijo in eva je nora na vse živali. morama vsak teden iti vsaj 2x na obisk. no, saj drugače bi tudi šle - ampak živali so itak zakon pri nas. zato pa imamo tudi kužka v stanovanju. ga je eva dobila za 4. rojstni dan. ja, pa ona bi imela še muco, pa ptička, pa ribice, pa konja bi ona tudi imela - ampak pri babici... a hodite potem s temi konji na ljutomerski hipodrom trenirat? oprosti, sem mogoče preveč radovedna, sory
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 12:59:20
|
|
|
|
Mojca B
|
jutro, valika wellcome to the club!!! naša noč je bla pa dijo pamet!! zaspala ob 18.00, pokonc že ob 20.30, nasdledje bujenje ob polnoči, potem ob 2-h, 32-h, 4-h ko je končno zaspala na mojem trebuhu.. Adijo so tile njeni zobki... zdaj sem na hitro pogledala in se vidijo tri š****. ne pusti pa potipat.. tko, da mogoče nismo več brezzobi... a ja še tole. A so paracetamolske svečke sam na recept? mojčca: ma kak potuha je hojica? jaz moram z njo divjat po stanovanju in jo lovit, drugače se gospa pritožujejo, pa za hlače vlečejo.. sam narediš ji:''zdajle te bom pa ulovila!'' in to gre okrog vogala k formula1... je navajena ker se z bratcem tko lovita... k bi vsaj bla potuha...:) sabri: zdaj si mi pa lušto naredila s telim kofetkom s taško... sicer pa ja - pišem s 3 urnim zamikom - imamo 100% 1 zob, lahko da tudi več.. ker gospa nikakor ne odpre ust... še s Calgelom je ne morem namazat. Midve sva bili že 2 uri zunaj. Full pasalo. Zbasala sem jo v pajaca, pa rokavičke gor pa v rukzak in sva šli.. juhuhu... prav super je blo...obe uživali, pa še sonček sije k nor... Božičnico sem dobila - ja saj vem - kar napadte me... Moj jo je dubu cca. 400 EUR, jaz proporcionalno za 3 mesece - 70 EUR.. Bolje išta nego ništa... sicer pa sem zdaj odkrila novo finto. če ji dam piškot v roke, da ga gloda poje glih vse sadje kar se sprdnem. Brez piškota ni osnov.. In pol je naša Jona najblj srečen človek s tistim piškotom... Jaz pa tud, k ji lahk filam v usta jogurt in domača jabolka... Hariba: a ti ji to rumenjak razžvrkljaš pa daš v juho al kako? Taška: zdaj boš pa važna z novo frizuro. Jaz grem pa v soboto. Amapk sploh ne rečt slike prej pa pol.. ker zdajle sem k staršilo motovilo.... Nič šibam. Mi smo že cel teden brez ateka, ker so kr skoz ene službene žurke.. Matr sem mu rekla si ti en pomemben človek, da moraš na vse žure hodit...ah saj je potem 14 dni doma ....:)
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:05:48
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: valika IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Midva sva z Maticem prišla notri in je ravno pojedel skutko. Mu pa nekaj teče iz učka in sploh ne vem, ali naj greva še kaj ven, ali naj bova rajši notri. Kaj ve mislite????????????????? jaz na tvojem mestu ne bi šla ven, če mu iz očka teče...je preveč mraz Ja, bova res rajši kar notri. Samo jutri dopoldan pa bova morala iti ven, na mraz, ker imava terapijo. Če bi dobila za parkirati kje v bližini ni problema, ampak sigurno ne bo nikjer prostora, tako da bova morala iti do tašče do bloka in potem z vozičkom na terapijo.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:08:38
|
|
|
|
aischa
|
ne nehodimo trenirat. imamo konje samo za hobi za jahanje. imamo sicer tudi enega kasača 13 let starega žrebca Fabijana ki je pravi cuker in full priden, tistega tudi jaz včasih jaham. drugače pa imava še dve kobili mešanki med apaluso in arabcem,ena bo zajahati v spomladi ker bo takrat 3 leta stara ena pa še komaj naslednje leto. drugače pa imamo mi tudi še psičko mešanko med nemškim ovčarjem in . tudi seveda notri v stanovanji ker gospodično rado zebe in kar pred kaminsko pečjo nosntop leži. pa eno muco tud mešanko ki mi vedno dela družbo pri računalniku ker najraje spi na tiskalniku. imamo veliko placa okrog hiše ampak nobena žival noče biti zunaj še miši ne, razen konjev imamo premajhno stanovanje za njih. pri mojem dragem ni dvakrat za rečt da bi si kakega tudi v not pripeljal. je čisto glede konjev vam zvečer prilimam slikice
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:11:08
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B mojčca: ma kak potuha je hojica? jaz moram z njo divjat po stanovanju in jo lovit, drugače se gospa pritožujejo, pa za hlače vlečejo.. sam narediš ji:''zdajle te bom pa ulovila!'' in to gre okrog vogala k formula1... je navajena ker se z bratcem tko lovita... k bi vsaj bla potuha...:) Mojca, to so besede Mančine in Maticeve terapevtke. Da ne boš mislila, da je to zraslo v moji glavi. Pa čestitke za zobke, kolikor jih pač je . Aischa, moj stric ima tudi konje. Meni so ful lepe živalce, res.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:19:37
|
|
|
|
emina83
|
oj! mojčca kaj pa dežna prevleka, jo imaš? jaz jo dam svoji gor ko je preveč mraz al pa ko piha, ravno za zaščito, da ne pride tisti mrzli luft direkt v njo, ker se malo segreje pod prevleko in je čist kul!!!! pa nč se ne solzijo očke!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:20:13
|
|
|
|
smotka lonib
|
MOJČCA! Lahko se zmenimo za jutri. moj je itak doma in prideva skupaj v Kranj. moram nehat, ker moram po otroka na postajo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:21:10
|
|
|
|
mojčca
|
Nimam. Sploh ne vem, če se jo da še dobiti za Quinnyja, ker imamo 4-kolesnika. Po drugi strani pa bomo voziček uporabljali samo še par mesecev in ne vem, če ima pomen, da jo kupim.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:22:46
|
|
|
|
zoom zoom
|
Mojčca: na vojem mestu tudi jaz ne bi šla več ven. Jaz oz. mi2 s starejšim še vedno čakava, da se tamala zbudi, da gremo potem malo na šonček in -2*. Živali: ima stara mama, ampak starejši sploh ni zainterisiran za domače živali, razen muckov - te ima ful rad. V zoo-ju ji pa ful rad gleda, ampak verjetno zato, ker ne morejo blizu. Se mi zdi, da se jih ful boji. Sploh psov. Tamali je pa zaenkrat vseeno, gleda pa rada. Jaz osebno nisem pristaš tega, da žival in človek živita skupaj, zato živali v našem stanovanju ne bo. Če bosta pa res hotela kakšno žival, jima bomo kupili pa akvarij z ribicami, kaj drugega pa ne. Me pa ne moti, če kje skupaj bivajo, samo da je primerno poskrbljeno za higieno (pa da ni potem vse umazano in se nimašš kam vsest oz. gledaš kam se boš vsedel oz. ne veš, če bi sploh otroka pustil ,da se na tleh igra). Poznam en par, kamor pa ne hodimo več, kjer so psa direkt iz njive pustil v hišo, kjer je prvo vse nasvinjal po tleh, potem pa šel na kavč. Pa povsod dlake. Ah, boljš da ne premišljujem o tem. PA upam, da ne bo kakšne zamere lastnikov psov tu na RR. NE mečem vseh v isti koš. MojcaB: paracetamol svečke SE dobijo na recept. Če jih kupiš pa stanejo nekaj manj ko 4€, samo zakaj bi jih. Mi smo jih zaradi slinavke dobili 2 škatli, porabili pa eno, tako da jih imamo še za kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcaB- jaz mislim, da se svečke dajo kupiti. sem šla gledat na škatlico in piše, da se izdaja tudi brez recepta. jaz si jih bom tudi morala počasi kupiti, mi jih tudi zmanjkuje. joj, vaše spanje pa res katastrofa. a pol pa ti itak ne spiš, če jo imaš na svojem trebuhu hojica - je kar fajn, ker šiba naokoli sto na uro. ja, po ene 15 minutah pa se itak naveliča, in me pride isto tako kot pri mojciB cukat za hlače. najraje takrat, ko jaz al posodo pomivam ali pa kaj kuham joj, danes pa sem spet kuhala kot v kaki gostilni - za vsakega extra eva: kuhani sirov štrukelj + solata (na tem bi ona umrla - vsak dan bi jedla če bi ji skuhala ali pa makaroni in to s sladkorjem in orehi) lara: pire + tista omaka od zajčka od včeraj jaz: kislo zelje + polenta. moj pa me tik preden bi moral priti na kosilo, pokliče, da grejo gospodje na ribe (zgleda da nimajo šefa danes ) - no, pa bomo jedli kislo zelje še jutri
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:40:36
|
|
|
|
aischa
|
jaz sem imela vedno rada živali. sem na kmetiji gor zrasla in se bila še posebaj ljubiteljica mačk. nikoli pa nismo imeli živali v hiši. nikoli nisem mislila da bom imela kdaj lahko kakšno žival v hiši predvsem zaradi čistoče. potem pa sva si z mojim pripeljala eno muco, to sploh ne moreš verjet kako je lahko živalj čista bolj kot kak človek, ampak samo če jo vzgojiš in navdiš tako. potem je sledila še psička ki pa je bila tako ljubka da je sploh nisva mogla pustiti od zunaj spat. no in tako imamo zdaj celo štalo v stanovanju ampak moram pa rečt da je še vedno vse čisto pa tudi dela nimam zaradi tega nič več. čistim tako ali tako vsak pa če so živali not ali ne. sem pa vedo govorila da hočem imeti hišo oz. stanovanje vedno v takih materialih ki se jih da najbolj preprosto očistit. noblese mi pa tak in tak niskoli niso bile všeč.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
da pokomentiram kako imamo mi tega našega kužkota: ja mejhne pasme in sicer shi tzu - (bom pozneje prilimala kako slikico gor) - ime mu je Mah - mu je eva dala ime, ker je tako mehek kot mah. in ker smo ga že od majhnega učili higiene, gre lepo ven lulat in kakat. ko ga tišči mi pride sitnarit, potem pa ga vprašam LULAT? in če ja, potem skače od veselja, da sem skapirala kaj bi rad. ja, ker smo ga velikokra gnali na sprehod, je navajen, da gre najprej zjutraj na potrebo, potem pa popoldan obvezno sprehod v park - no, sedaj ko je tak grdo, vozimo kroge po mestu, pa še zvečer eno rundo lulat. potem pa je do zjutraj mir. ko pa pridemo notri, samo rečem TAČKE PRAT - pa gre v kopalnico, in počaka pri banji, da mu splahnem tačke, in eventuelno rit . kar se pa dlake tiče pa je tako minimalno pušča - tako da ni ne vem kako nastlano pri nas. pri nas delamo večjo nesnago kar sami
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
to sta eva in mah
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 13:58:42
|
|
|
|
aischa
|
tako da ni ne vem kako nastlano pri nas. pri nas delamo večjo nesnago kar sami tako da ni ne vem kako nastlano pri nas. pri nas delamo večjo nesnago kar sami saj sem rekla da je žival lahko bolj čista kot človek. poglejte kaj imamo pa danes mi na obisku
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 14:00:11
|
|
|
|
mojčca
|
Valika, luštne slike, pa lušten kuža. Piškotek, drži za jutri ob 10.40????? Lonib je za, jaz pa tudi. Nina, kje si??? Ali ti je šlo včeraj tako dobro, da si zapila uspešno opravljen izpit?? Če imaš jutri čas, se dobimo v Kranju v Mercatorju ob 10.40 na . Vabljene tudi ostale????? No, katera se javi in se nam pridruži??? Berem, da ste vse aprilčice obiskale frizerja. No, tudi jaz bi ga počasi morala. Me je zadnjič ful čudno ostrigla in sem po enem mesecu v glavo katastrofa (hodim v salon, kjer me ponavadi striže lastnica, zadnjič pa me je hčerka in mi ni všeč). Matic je zaspal, mu grem hitro skuhati kosilo.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 14:02:03
|
|
|
|
aischa
|
res lepi psiček tako pasmo moja soseda vzreja, pa še landseerje, maltežane in pekinezarje. je imela letos eno leglo mešančkov med maltežani in pekinezarji. so bili full lepi smo kar enega za drugo leto rezervirali. naše živali
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 14:54:10
|
|
|
|
smotka lonib
|
hojla! vidim, da imate temo o živalih. Mi imamo doma , ki res posvinja kot pravi . poleg prašička pa imao doma še ostale hišne (ne bi glih rekla ljubljenčke) živali kot so (majhni in veliki), pa še kakšna na pol zmrznjena se najde. v kleti med drvami pa imamo , sam je brez vrtiljaka. Mojčca! jutri pol ob 10.40. moj je reku, da ta čas šel malo naokoli. zdej grem pa še voščilnice do konca naredit. sem mislila, da bom otroke slikala tako kot ste nekatere, pa sem se premislila. nekaj slikc sem dala v album.si ga lahko ogledate. čao!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 15:42:38
|
|
|
|
aischa
|
vesela novica naš ati tudi doma ostane čez vikend. nam je prevajalec poslal zdravstvene izvide in objasnilo slike krvi od konjev so nas hoteli malo nap..... te barabe konji sploh niso v zdravstvenem stanju za nadalno rejo. sem kar malo vesela, je hotel vse prihranke v to vložit, saj imamo 3 dovolj, pa še drugo leto bomo lahko začeli zidat. sem tudi jaz dodala nekaj slikic na album
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 16:38:26
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hojla! AISCHA! Tvoja Anja je pa tud že velika in fletna je tud. Sem tok zaspana . Zdejle Zala spi, jest pa kr neki bluzim tle gor in ne vem kaj bi napisala. Kadar imam Zalo v rokah, bi pa ful napisala, pa ne morem. Nič, grem še na eno . Se pol še kej slišmo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 16:43:57
|
|
|
|
smotka lonib
|
MojcaB! Svečke se dajo kupit. Meni je v ponedeljek, ko je Zala zbolela, sicer napisala svečke na recept. Drugače mi je pa rekla, da jih starši tud lahko kupimo, ker ne stanejo tok (nekja čez 3 EUR), ampak da mi jih pa dons bo napisala .Matr sem bla jezna. Nisem imela več moči, ker sem bila tam že dve uri, da bi ji rekla, da jih ne bom plačevala, če jih lahko dobim zastonj. že tako ali tako je veliko zdravil, ki jih moraš sam kupiti (po možnosti ti priporočajo kakšne take, ki so najdražje). Zdej pa res grem.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 16:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
aischa - no vidiš, pa ne bo dileme iti ali ne iti.... hvala bogu, da se je vse dobro izteklo in da se niste taaaaako daleč peljali, pa bi mogoče komaj tam opazili, da bi blo kaj narobe.... tudi jaz sem pogledala slikice (je luštna tvoja anja ). vseh na žalost nisem še utegnila, ker sem sedaj vmes pekla palačinke. eva pa nama sedaj zida iz lego kock bolnico, in se bo treba it igrat z njo. saj potem pa bo že lara vstala. ja tak kak sem rekla danes bo spala 3 runde. prva runda od 9.00 do 10.00 druga runda od 12.30 do 13.50 tretja runda pa sedaj od 16.00 pa ??? no, se moram iti igrat
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 16:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
lonib - moja P pa je kar cool. ko sem zadnjič bila zaradi lare, me je vprašala, če rabim fiziološko. jaz pa kar kot iz topa, eh ni treba, saj moram itak kupit oz plačat. pa je rekla, da jih lahko dobim na recept. pa sem bla res presenečena, da mi je ona ponujala.....pa sem seveda rekla, ja pol pa prosim no sedaj pa res moram it, se že eva pritožuje
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 19.12.2007 17:15:59
|
|
|
|
ALESSA
|
Jaz pa sem bila prejle z Neli in Anelom malo na sprehodu. Je ful mrzlo (-4) in smo imeli bolj kratek sprehod. Smo se pa le naužili malo svežega zraka, da bomo potem lažje ajali. Neli in Anel se igrata, mali v stajici, Neli pa zida garažo za avto. Jaz pa grem pogledat en recept za strojne kekse, ker jih bova z Neli skupaj delali. Z modelčki. Sem ji že nekaj časa nazaj obljubila. Jutri pa grem na fešto (zaključek). Še moram pogledat, kaj bom imela oblečeno. Verjetno črne hlače in rdečo bluzo pa šteklare. Hvala bogu so mi stare cote že prav! Se beremo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?