Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:18:43
|
|
|
|
mojčca
|
NO, to smo pa aprilčice, ko začnemo z debato (sam frizuro mamo boljšo, pa malo mlajše smo, pa lepše).
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:18:49
|
|
|
|
sabri
|
ueeee, jaz pa ne znam teh smajlijev pa tok so dobri. Jaz bi tud eno hladno pivo Mojčca.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:19:55
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri Kam se je pa besedilo izgubilo
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:23:30
|
|
|
|
sabri
|
Hi, hi, nisem nič napisala, sem KAO smajlija kopirala. Takle je videt.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:23:55
|
|
|
|
mojčca
|
Sabri, samo za tebe
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:25:36
|
|
|
|
hariba
|
Ja ne morem verjet, da je Zoja brez problemov nocoj ob 21h zaspala. Meni je pa en kup cot od takrat uspelo zlikat pa še celo pošto na gmailu prebrat se je ful nakopičlo enih mailov. U mojčica ati bi žival jaz bi raje tisto poleg za spremembo mal, baje so dobrodošle Žejna pa sem, moram pogledat če je akj pametnega v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:25:37
|
|
|
|
mojčca
|
Pa zraven piva si lahko privoščiš še , pa imaš večerjo.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:27:08
|
|
|
|
sabri
|
Mojčca, zlata si hvala, mater je lepa flaša videt, jaz pa brez piva doma, šment.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:27:13
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Ja ne morem verjet, da je Zoja brez problemov nocoj ob 21h zaspala. Meni je pa en kup cot od takrat uspelo zlikat pa še celo pošto na gmailu prebrat se je ful nakopičlo enih mailov. U mojčica ati bi žival jaz bi raje tisto poleg za spremembo mal, baje so dobrodošle Žejna pa sem, moram pogledat če je akj pametnega v hladilniku. Če vzamem žival, vzamem tudi lastnika. Ja, kar v paketu. Kar se pa tiče emailov, sem jih jaz včeraj imela čez 80 (se mi jih je toliko nabralo v dveh dneh), danes pa pošte rajši še nisem odprla.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:28:55
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri Mojčca, zlata si hvala, mater je lepa flaša videt, jaz pa brez piva doma, šment. Ja, si je treba narediti zalogo, sploh pa, če je veseli december.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:29:26
|
|
|
|
mojčca
|
NO, zdej mi je pa poslalo. Prejle mi je vse zablokiralo, očitno preveč visim tukaj gor.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:30:01
|
|
|
|
*piškotek*
|
Jaz mojmu prej razlagam kako mi je tukaj všeč na forumu ker si izmenjujemo življenjske izkušnje, in zdej me prid epogledat do računalnika kaj se tako smejim in ostal je brez besed. Sam pripomba : "a to so zate življenjske ikušnje????"
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:31:11
|
|
|
|
sabri
|
mojčca, se vidi, da se ne znamo več it, pit pa žurat mislim. Joj, moja dva srčka sta pa oba zaspala, tudi mi je zaspalo, evo kaj ste naredile, ko sem vas tolk časa brala za nazaj.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:31:25
|
|
|
|
mojčca
|
Premišljujem, da bo počasi treba kupiti božična darila (no, nekaj že imam, ne pa še vse) in pa vse skupaj zaviti. Namesto, da visim tukaj gor, bi rabila eno brco v rit, da se spravim k delu. Sem imela včeraj namen, pa sva z Maticem že popoldan imela žurko, da ne govorim kako veselo je bilo šele ponoči.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:32:37
|
|
|
|
sabri
|
piškotek, so naši mal firbčni, še dobr da ni tvoj slikic vidu, pol bi šele vprašal, kake življenske izkušnje si delimo tukaj.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:32:57
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek* Jaz mojmu prej razlagam kako mi je tukaj všeč na forumu ker si izmenjujemo življenjske izkušnje, in zdej me prid epogledat do računalnika kaj se tako smejim in ostal je brez besed. Sam pripomba : "a to so zate življenjske ikušnje????" Ja itak. Smeh je pol zdravja, a ni vedel?????????? Moški, moški. Drugič mu moraš povedati, da se življenske izkušnje pišejo čez dan, zvečer pa je druga pesem. Saj veš kako pravijo, noč ima svojo moč.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:35:15
|
|
|
|
*piškotek*
|
Men je pa res tako "fletno" tle z vami čebljat, samo mislim da bom počasi res šla spat, ker če ne lahko tle visim do jutri.... Zato... in
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:35:37
|
|
|
|
mojčca
|
Ne vem, katera je že napisala, da je možu rekla, da dokler visi tukaj gor, na RR, da naj bo kar vesel. Če pa bo začela enkrat hoditi na forum ona-on, potem pa naj se moški začnejo pritoževati.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:36:12
|
|
|
|
marijaa
|
Js mam avtosedež od remerja in je super. Uh mojcab da pustiš spat v nahrbtniku se mi pa ne zdi ravno odgovorno dejanje. No vsak po svoje otrok je tvoj. Isto rečem valiki, ki daje svoji alpsko mleko. To ni primerno po mnenju strokovnjakov do dveh let. Ja verjetno je zelo pomembno koliko se je bilo treba kateri truditi za otroka in toliko jih ženske tudi cenijo. Ampak glede nato da ste vse matere, tudi mojčica in valika bi pa lahko bile malo bolj kulturne. Z prostaškimi smaili in z reklamo za alkohol res niste vzgled za svoje otroke.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:38:11
|
|
|
|
*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri piškotek, so naši mal firbčni, še dobr da ni tvoj slikic vidu, pol bi šele vprašal, kake življenske izkušnje si delimo tukaj. ja saj jih je vidu, zato pa sem dobila tako pod nos
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:38:23
|
|
|
|
mojčca
|
Piškotek
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:39:42
|
|
|
|
*piškotek*
|
OOOOOOO zgleda da se je naša Marička vrnila....
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:39:59
|
|
|
|
sabri
|
Sem pogledala album piškotka in tudi slikic vašega srečanja, prav zanimivo je videti vas tkole, da daš obraz k čveku, moramo se res enkrat v večjem številu dobit.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:42:26
|
|
|
|
sabri
|
A ni imela marija drugačno ime al mam slab spomin? No, spet pa seveda ni bilo vse ok, malo kur...je že padlo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 21.12.2007 22:43:17
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa Ampak glede nato da ste vse matere, tudi mojčica in valika bi pa lahko bile malo bolj kulturne. Z prostaškimi smaili in z reklamo za alkohol res niste vzgled za svoje otroke. Dokler samo pišemo in lepimo slike od alkota mislim, da ni panike. Če pa me slučajno kdaj vidiš, da nekje sedim z otrokom, v roki držim alko in cigaret, takrat me označi za nekulturn, prostarško, neodgovorno in podobne stvari. Nekatere mamice imajo pač varstvo in se gredo pozabavati ven, nekatere ga pa pač nimamo in sedimo doma, uživamo za računalnikom in se malo pozabavamo..
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?