gaja*
|
Dobro jutro Jaz imam še vedno smolo z računalnikom. Zdaj sedim v dnevni in pišem na tv, kjer ima moj računalnik na tv priklopljen. In vidim ful sabo Zato sem še vedno bolj ali manj odsotna od rr Drugače pa, moja dva še spita, jaz pa sem si ravno skuhala teekanne (sej veste, to je tisti mož s čajem ) in me zdaj prav prijetno razvaja Gaja je prejšnjo noč biola skoz pokonci. Ni jokala, samo pogovarjat se je želela se je mož pol zjutraj zaspal za službo, jaz pa sem tudi bila čist povožena. Danes je bilo bojš. Prvič sva bedeli za 15 minut ob pol2, prej ob pol 6 in je jedla, zdaj pa spet spi. Upam, da bo potegnila vsaj do osmih. Darila: končno smo vse nabavilli. Sva se kar nealetala, da sva dobila za nečakinjo taprave legice , pa seveda še en kup malenkosti za ostale. Tastare letos ne bomo obdarovali, sem se odločila. Dobijo kak čajček ali pa čokolado in gajin koledar. Sem pa zato za vse malčke in malčice (še od dveh sestričen) kupila nekaj malega. Največ težav sem imela prav z gajo, saj mi je zmanjkalo daril, ker so vse ideje pobrale babici in teti Tako, zdaj se pa lahko pripeje božiček, sem mu že zavila Božično drevo: po vašem nasvetu in pa po želji mojega sva kupila umetno. Moj je bil vsako leto ful jezen, ker je vedno zadnja dva dni iskal po gozdu jelko, pol pa je ponavadi bil vedno sneg, tak da je prišel čist premražen domov, pa še jelka je bila cela neka čudna. Tak da imamo po novem taveliko umetno jelkico Hojica: gaja že 3 dni veselo uporablja hojico in je čist adijo, ko je vozi sem in tja. Včeraj se je frklja že zaprla v sobo, prav loputala je z vrati Seveda zdaj stakne vse stvari, ki so ji na dosegu rok, tak da dvigujem stvari Drugače pa se še vedno muva po trebuhu Dviguje se že na kolena in tak stoji na vseh štirih, samo ko se je pa treba kam premanit, pa gre nazaj na trebuh in šiba ko kačica Poskuša vstat, tak da eno nogo postavlja na stopalo, sam še ne ve, kako naj naredi to še z drugo nogo, tak da je prav smešna. Teža: no, gaja tehta 7300g, dolžina 71 cm. Je kr lahka. A ma še katera bolj lahkega ? Men je že ful smotano, ko vsak ko jo prime reče, da je ni kaj skup, samo men se zdi, da kr vredu jeva. Pa nogice tud ma tak zalite, le trebuščka res nima kaj. Je taka dolga pa suha (ko ati) . Mamca je pa glih kontra Tak, grem možija zbudit , more vstat, ker gre z mamo k fotru na obisk. LP, se še beremo Pa dejmo prit do 100. se bo šlo