|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
21.12.2007 23:09:15   
mojčca
Punce, saj če pomislim, smo res čudne. Če smo tako zanič, pa nekulturne in ne vem kaj še, kaj sploh delamo za računalnikom. Otroke spat, pa gremo ga ven žurat. Potem pa naj nas kritiza, bo saj imela vzrok.

Jaz sem z Maričko zaključila. AMEN

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
21.12.2007 23:10:05   
hariba
u piškotek imaš pa ful dober avatar. Samo kaj ko se meni po njem še bolj sline po sladkem cedijo. sem zdaj poleg pc že skoraj celo milko zmazala. Mmm kako je dobra in se ji ne morem upret.
Aja mojčca darila pa že imam vsa nabavljena. TZa tavelikega v kleti čaka v garaži sobno kolo. Se bo še mami pol malo rekreairala.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
21.12.2007 23:10:57   
sabri
ejde punce, dajmo do sto, da grem spat. še mal tistih ta porednih slikicuser posted image pa bo hitreje. Sej ne da jih rada pogledamuser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
21.12.2007 23:12:02   
hariba
ajde mojčca moja mularija spi, user posted image  žura. A greva še midve na 1 drink?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
21.12.2007 23:12:29   
mojčca
Super darilo. Naša ima tudi že kolo, čeprav v razvojni pravijo, da bi morala dobiti prav posebno kolo, ampak ji pripada šele od 4 leta dalje. Mi pa tako kolo sploh ni všeč, Manci bi se pa tudi zmešalo na njem. Je namreč prav poseben, ga je treba prilagoditi točno za njo, pa nogice bi ji morali privezati in ne vem, kaj še vse.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
21.12.2007 23:13:17   
mojčca
Izvoli user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.12.2007 23:14:12   
mojčca
A bi mogoče rajši user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.12.2007 23:14:43   
mojčca
Še malo, pa pade 100-tka, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.12.2007 23:16:20   
sabri
Jaz grem pa spat, oz se stisnit, mogoče se pa bo zbuduuser posted image . Nočko punce, vsem user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.12.2007 23:17:39   
hariba
Žiga si je to zaželel, ker je ful športnik po duši in srcu, pa bi rad še več mišic dobiluser posted image . Mi je pa to bolj pametno kot pa kaka brezvezna pc igra, jih imamo že ogromno.
Oh, to z Manco je pa res sranje. Ne morem si predstavljat kako bi to zgledalo, če bi imela noge privezane. Boga punčka.Kaj pa pravijo v razvojni za Manco? A se stanje izboljšuje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.12.2007 23:17:53   
mojčca
Nočko, pa po pameti.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.12.2007 23:18:17   
*piškotek*
user posted image

ja mogoče taka slikica še malo pripomore, ha ha ha.... do stotke....

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.12.2007 23:19:48   
hariba
Ja stotka se bliža jeee!
No sabri, če nočeš pomgat prit na 100, pol pa pejd kao po pomoti svojga mal ruknit v rebra, da bo malouser posted image  za boljši spanec.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.12.2007 23:20:03   
*piškotek*
zdaj sem pa že stuširana in res grem spat, brez heca, zadnjič:

user posted image

vi pa do stotke, pa da vidim jutri user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.12.2007 23:21:34   
hariba
Mojčca jaz piva ne pijem, a če bi ga ti pol bi pa še jaz enega.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.12.2007 23:22:19   
mojčca
Hariba, zadnjič, ni bila najbolj zadovoljna z njenim napredkom, vsaj kar se tiče medenice. Če bi jo ti videla, bi se ti zdela čisto običajna punčka, zgovorna, živahna. Če pa jo vidi npr. terapevtka, pa takoj ve, koliko je ura.

No, sem bila včeraj ful slabe volje, ko sva bila z Maticem na terapiji in je tudi rekla, da slabo uporablja medenico. Je kar kriza, ker ne sme veliko sedeti (ja, lahko pri meni v naročju ker vem, kako moram delati z njim), ne sme pa recimo, da bi sedel na kavču, obložen z povštri in se igral sam. Za njega bi bilo najboljše, da čim več leži. Ampak kako to dopovedati 8-mesečnemu dojenčku. Nemogoče. Ja, je kar potrebno delati z njim, vaje, vaje in še enkrat vaje. No, če bi bila neodgovorna mami (tako kot trdi tukaj gor ena oseba, pa ne samo zame, ampak za večino aprilčic), bi ga lepo dala sedeti v stol in naj se otrok zabava sam s seboj.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.12.2007 23:24:12   
mojčca
Piškotek, še kar si prisotna user posted image .

Hariba, ja se bom potrudila z pivom, čeprav mi trenutno ne sede, no, kakšen bandidos še gre, ostalo pa bolj ne kot ja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.12.2007 23:27:16   
mojčca
Punce, počasi se tudi jaz poslavljam, ker ne vem, kakšna bo današnja noč. Upajmo, da boljša, kot včeraj.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.12.2007 23:28:52   
mojčca
user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.12.2007 23:33:25   
ALESSA
Lepo in mirno noč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grem spat!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.12.2007 23:33:31   
hariba
Prav pol bandidos to je tudi meni malo okusnejše kot pivo,
Ja tudi jaz se poslavljam v upanju na bolj mirno noč in to tudi vsem vam želim.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.12.2007 7:26:32   
gaja*
Dobro jutro user posted image
Jaz imam še vedno smolo z računalnikom. Zdaj sedim v dnevni in pišem na tv, kjer ima moj user posted image računalnik na tv priklopljen. In vidim ful sabo user posted image user posted image Zato sem še vedno bolj ali manj odsotna od rr user posted image

Drugače pa, moja dva user posted image še spita, jaz pa sem si ravno skuhala teekanne (sej veste, to je tisti mož s čajem user posted image user posted image ) in me zdaj prav prijetno razvaja user posted image

Gaja je prejšnjo noč biola skoz pokonci. Ni jokala, samo pogovarjat se je želela user posted image user posted image se je mož pol zjutraj zaspal za službo, jaz pa sem tudi bila čist povožena. Danes je bilo bojš. Prvič sva bedeli za 15 minut ob pol2, prej ob pol 6 in je jedla, zdaj pa spet spi. Upam, da bo potegnila vsaj do osmih.

Darila: končno smo vse nabavilli. Sva se kar nealetala, da sva dobila za nečakinjo taprave legice user posted image , pa seveda še en kup malenkosti za ostale. Tastare letos ne bomo obdarovali, sem se odločila. Dobijo kak čajček ali pa čokolado in gajin koledar. Sem pa zato za vse malčke in malčice  (še od dveh sestričen) kupila nekaj malega. Največ težav sem imela prav z gajo, saj mi je zmanjkalo daril, ker so vse ideje pobrale babici in teti user posted image user posted image Tako, zdaj se pa lahko pripeje božiček, sem mu že zavila user posted image user posted image

Božično drevo: po vašem nasvetu in pa po želji mojega user posted image sva kupila umetno. Moj je bil vsako leto ful jezen, ker je vedno zadnja dva dni iskal po gozdu jelko, pol pa je ponavadi bil vedno sneg, tak da je prišel čist premražen domov, pa še jelka je bila cela neka čudna. user posted image user posted image Tak da imamo po novem taveliko umetno jelkico user posted image user posted image

Hojica: gaja že 3 dni veselo uporablja hojico in je čist adijo, ko je vozi sem in tja. Včeraj se je frklja že zaprla v sobo, prav loputala je z vrati user posted image user posted image user posted image Seveda zdaj stakne vse stvari, ki so ji na dosegu rok, tak da dvigujem stvari user posted image
Drugače pa se še vedno muva po trebuhu user posted image Dviguje se že na kolena in tak stoji na vseh štirih, samo ko se je pa treba kam premanit, pa gre nazaj na trebuh in šiba ko kačica user posted image Poskuša vstat, tak da eno nogo postavlja na stopalo, sam še ne ve, kako naj naredi to še z drugo nogo, tak da je prav smešna.

Teža: no, gaja tehta 7300g, dolžina 71 cm. Je kr lahka. A ma še katera bolj lahkega user posted image ? Men je že ful smotano, ko vsak ko jo prime reče, da je ni kaj skup, samo men se zdi, da kr vredu jeva. Pa nogice tud ma tak zalite, le trebuščka res nima kaj. Je taka dolga pa suha (ko ati) user posted image . Mamca je pa glih kontra user posted image user posted image

Tak, grem možija zbudit user posted image , more vstat, ker gre z mamo k fotru na obisk.

LP, se še beremo
Pa dejmo prit do 100. se bo šlo user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.12.2007 7:57:36   
zoom zoom
Ej ženske 4 strani od včeraj. Noro.

Grem zdej malo prebrat.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.12.2007 8:20:17   
zoom zoom
Ste mele žurko, ni kaj.

Naša je pa včeraj čezz dan samo 1x spala in še to dopoldan, popoldan pa ni hotela, tako da je potem zaspala ob 19h (po koopanju in večerji takoj) in se zbudila ob 20.05, seveda vsa naspana in ni variante za spat. Sem ji dala flašo z mlekom je vse popila in še kar ne spat, tako, da sva potem skupaj "gledali" Zločinski um, pa še malo Harry-ja Potterja, potem pa šli spat ob 21.30, ampak še kar ni hotela zaspat. Sem se jaz potem zbudila ob 23h, ko me je brcnila v usta (oz. v gobec, kot pravi naš 3 letnikuser posted image  ali pa user posted image ), sem jo prstavila v njeno posteljico in je spala do 4.30, dobila mleko in spala do 7.25, ko jo je starejši zbudil, ko je vstal.

Sem pozabila, ka tera je spraševala, ampak. Danes ob 17h pa do 18.30 je na Aleji Mladih v BTC-ju, med City Parkom in halo a BTC-ja Božiček. Ampak božiček ne pride ob 17h, ampak malo kasneje, na začetku je mislim, da en cirkus. Bi mogla pogleat na uradno stran BTC-ja.
Mi ne bomo prišli, ker gremo na en RD, pa še ne vem a z otroki ali brez. Se še nisva odločila. Odvisno od tega, kako bova utrujena. ČE bova ful, gremo z obema - da lahko potem hitro spokamo domov, če pa ne gresta pa oba z nama. Mogoče bova vzela pa samo starejšega s sabo, tamala bo pa pri naših ostla. Bomo videli.

Teža: ajši ne povem, naša ima že čez 9 kg.

Darila: imam že od novembra vsa zavita in čakajo skrita v sobi. Sem pa včeraj dobila tudi koledarje in so super. Nekaj jih bomo potalali že danes na RD, da nam ne bo potem treba hodit.

Moram kočat

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.12.2007 8:49:31   
hariba
Zoja ima okrog 8 kg, od kar sedi, se plazi in vstaja, ni več tako zelo okrogla. Točno težo bom pa napisala šele januarja, ker takrat bomo imeli posvetovalnico.
Ta noč je bila super. Sem ji dala dudo in je spala dalje.
Tavelikega sva z Zojo ravno na trening odpeljali. Moj je prišel iz žurke ob 1h čisto trezen in je šel že ob 6h  k mojim pomagat, ker imajo furež. Lara je šla z njim, Denisu se še ni dalo vstat in bo šel pol zraven mene in Zojepo Žigata pol pa vsi skupaj.
Sem se fajn delu izognila za par ur a ne? No saj ga bom imela še dosti nocoj, ko bom krvavice obarjala. Jutri pa naj bi se šli smučat, ali pa v sredo, če jutri ne bo izvedljivo, če bomo dolgo v noč salame vezali.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?