Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 19:20:08
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Nina, pazi, da ne boš pregorela. Imaš res kar hud tempo. Pa da do pol treh zjutraj pospravljaš kopalnico . ej mojčca, ampak se mi RES takrat full dogaja. saj potem zjutraj sem koma, ampak ob cca 20ih se meni začne dogajat. "energy..."
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 19:40:23
|
|
|
|
tejkag
|
Halo čveke! Računalnik nam je crkno pa sem bla zato odsotna. Joj kolk ste napisale te dni ko me ni blo gor. Si bom mogla res cajt vzet, da vas preberem. Ste me kaj pogrešale? No pri nas ni nič novega, spimo še vedno ne, tud zob še ni na vidiku... o.k. vas še kaj pokomentiram kasneje, ko vidim kaj se sploh dogaja.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:01:06
|
|
|
|
mojčca
|
Tejkag, ti kar lepo preberi, kaj smo pametnega napisali. Važno, da ti dela računalnik. A si ga kaj pogrešala ???????????
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:04:04
|
|
|
|
sabri
|
oj, samo na hitro, danes je bil ful dobr dan, sem naredila tako fakersko kosilo, postrv, krompirček, solata in polsladko vino, njam. Potem smo šli ven, pikico sem fajn zadekala, je imela samo oči zunaj in je zaspala v tem mrazu. Potem pa sva šla z mojim še na kuhano vino-sama . Zdaj pa delam večerjo, se oglasim potem.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:21:16
|
|
|
|
mojčca
|
Sabri, ja super, da ste tako lepo preživeli dan. Mi ga na žalost nismo, ampak saj bo boljše, če ne letos, pa drugo leto. Joj, jaz bi šla tudi na kuhano vino v mesto, ampak da bi hodila sama, mi pa ni ravno (moj ima itak non stop ene zabave, drugače si jih pa sam naredi). Mogoče si ga bova pa privoščili s prijateljico. Pustimo se presenetiti.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:29:09
|
|
|
|
smotka lonib
|
Mojčca! Bi se mogle s piškotokom dobit same, da bi šle na eno kuhano pardon na več.Pol ble mi tud kuhane . Sam po mojem bi jest skoz zraven zehala, ker sem taka zaspanka. Kako je pa z jaslicami? Se grem še mal k mojmu stisn, pol pa kr spat. me dons mal glava boli. Se jutr slišmo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:30:52
|
|
|
|
smotka lonib
|
tejkag! Pazi se kaj pišeš, ker je marička (Marijaa) spet na pohod.Da ne bo še tebe skritizirala. Čao!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:37:26
|
|
|
|
taška30
|
Dober večeeeer! Tko, jaz sem uradno zdrava (brez vročine in počutje super), sama (moj je šel na fitnes pa še k enemu frendu), tamalo dete spi, tavečje je pa na počitnicah pri tašči, mogoče bom gledala Firmo na PoP TV (že četrtič menda), razen če ne boste nooooooooooorooooo zabavne, potem bom pa tule čvekala.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:38:53
|
|
|
|
mojčca
|
Lonib, pa bi se res lahko dobile drugi teden same, brez otrok, zvečer. Bi šle malo skozi mesto na kakšen kuhan vin, pa mal bi se odklopile od vsega skupaj. Jaz sem prva za. A glava te boli, ti, ti, Lonib . Kar se tiče jaslic , obup. Bolj ji razlagam, naj jih pusti na miru, bolj ona meni govori, da morajo vse živali in pastirji obvezno v hišo, ker jih zebe, pa nimajo kape, pa šala, pa rokavic. Brez komentarja. Bomo drugo leto namesto štalce postavili veliiiiiiiko poslopje, ker če bo Matic isti kot Manca, bodo jaslice prav zanimivo. Notri vse polno, zunaj pa niččččččččč. Piškotek pa ima danes doma in ima prepoved viseti pred računalnikom. Če bi bilo po njenem, bi to izgledalo takole , potem pa pride boljša polovica in glejte, kaj se zgodi .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:41:58
|
|
|
|
mojčca
|
Taška, super, da si uradno zdrava. Matic in Manca tudi že spita, jaz pa sem tako kot ti spet sama. Počasi imam že dovolj tega mojega moškega, non stop hodi naokoli, pa hobiji, pa zabave, pa sestanki. Mislim halooooooooo. Če bom jaz začela hoditi naokoli, potem bo pa videl . Firme ne bom gledala, ker mi gre že počasi na živce, da ponavljajo non stop iste filme. Pustimo se presenetiti, mogoče pa pade kakšen dober večerni čvek.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:45:24
|
|
|
|
taška30
|
Za začetek sem si spremenila slikco pod imenom. Sem Po čebelca, kolk je dober. Škoda k ni Maričke tuki, z njo bi blo zabavno kaj počvekat, a ne? Zdej grem posodo pa cunje poštimat, pa pridem še kaj naokoli. pa pa
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:46:46
|
|
|
|
taška30
|
Uporabniki na tej temi: taška30, valika, marijaa, stephany, lonib OOO, lej, jo, bomo kakšno rekle, g.Marijaa? Mogoče, če jo malo napijemo, a ne Mojčca , bo potem bolj prijazna z nami?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:53:01
|
|
|
|
mojčca
|
Taška, kaj pa bi spila?????????????' Jaz imam pred sabo ravno, ne boš verjela kozarec cedevite .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:56:26
|
|
|
|
mojčca
|
Sem ravno spila cedevito in sem dobila obiske. Tako da uživajte, ko bom sama, pa pridem na večerni klepet.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 20:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene ženske!!! da se samo na brzino javim, saj sem taaaako zelo utrujena danes. sem danes spet obe skupaj kopala in je bilo prav luštno . sedaj pa sta obe že v postelji, lara že spi, evo pa sem sedaj ravnokar odpakirala v posteljo - je lahko malo dlje gor, saj jutri ni pouka.... no, tudi jaz se pridružujem klubu osamljenih - moj ima zaključek v službi, tako da . hja, danes nisem imela nič časa se oglasit, saj sem imela majhno generalko tu po stanovanju. jutri imam namreč RD - pa ne me vprašat koliko sem stara, da se ne bi slučajno kdo zgražal, koliko sem stara, pa mi še vedno hodijo bedarije po glavi.... v glavnem preveč jutri povabim vse moje in od mojega na kosilo - gremo v beltinški grad (če katera to pozna - aischa mogoče?) - je zelo dobra hrana tam, pa ambient je tudi cool, no, po kosilu, pa jih vse povabim k meni na - ne, pa nisem sama pekla - sem kar kupila ono schwarzwaldsko torto - jo itak imajo vsi najraje, z mano vred.... no, toliko za zdaj... sem si že napustila vodo in grem še jaz malo ta zadnjo namakat in uživat.....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:02:09
|
|
|
|
taška30
|
Valikaaaaaaaaaaaaaa, potem pa za jutri:
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:02:10
|
|
|
|
marijaa
|
Js sm tuki, sem patrika podojila in spi. Smo dans pri mojih starših in smo ga pelali jaslice gledat v Šentjur. Jih mata 2 tle vsako leto na ogled. So fenomenalne, sam njega niso kej dost še interesirale, ga bojo pa drugo leto bol. Patrik še ne gre marca v vvrtec bo v v privat varsvtu, če bom delala prek študenta, sicer pa bo pr men. Js sm še študentka 2. letnika. Šel bo pa vsekakor septembra. privat ga bo čuvala ena iz bloka k še enga drugega fantka čuva. Js mu še nisem dala mlečnih izdelkov, hrane z glutenom, meda, čokolade, oreščkov, jagod, jajc, sladkorja in paradižnika. Danes sem mu prvič dala pomarančni sok sm ga sama iztisnila. Meso je že jedu, hip kašice, js ga ne kuham kr sva midva oba vegeterjanca. A je še kera tle tud? Po 9 mescu mu bom dala rumenjak. Do 8.mesca sm mu sadje kuhala, zdej pa je hruško, jabko in grozdej tud surovo. Iz grozdja na juicerju sok nardim. Tk dost za zdej pa pridne bote.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:08:07
|
|
|
|
taška30
|
Nooooo, vidiš Marija, da se da tud prijazno kaj napisat. Sem ti ravno hotela predlagat, da poskusi napisat en post in v njem kaj o sebi in NIČ o nas in naših napakah. Pa si mi prebrala misli. Jaz sem tud vegetarijanka, vidiš, pa imava nekaj skupnega.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:16:14
|
|
|
|
marijaa
|
fajn to taška30 da si. Kaj mlečneizdelke in jajca ješ al si prav veganka in ješ le hrano rastlinskega izvora' Zdej se grem stuširat. Upam, da bo Patrik spal v stari postlci od svoje sestrične kr bomo dans pr mojih strših prespal.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:25:08
|
|
|
|
taška30
|
Jem mlečne izdelke in jajca. Od druge nosečnosti dalje tudi kakšno ribo tu pa tam. Juliji pa še nisem dala mesa. Bom naslednji teden, ko bo dopolnila 8 mesecev. Tudi pri tastarejši sem tako naredila.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:25:32
|
|
|
|
marijaa
|
Rzložte mi prosim kam moram sploh prvo it da naložim trakec patrikove starosti gor.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:33:45
|
|
|
|
janca77
|
živjo punce, kje pa ste vse danes, mene že kar nekaj časa ni blo tle gor- a ste me kej pogrešale? Vidim da ste že zlo daleč s pogovori tko da je ful za prebrat. valika za jutri , sicer pa leta sploh niso važna- važno je da se ti dobr počutiš vidim da ste ene kar uživale danes in šle na kuhan vin- men bi se tud zdele prilegu. Midva z možem sva pa danes jaslice postavljala, jutr pa upam da gremo mal na ogled okrašene Ljubljane. Tilen je še vedno zlo priden fantek- trenutno spi, drugače mi pa tudi čez dan spi po 2 uri - verjetno ga zdela mraz, pa mal hojca. Čeprav ste nekatere proti hojci ga jaz kar imam ampak ne več kot pol ure - tolk da kaj umes naredim. Zdej pa pod tuš pol pa k mojmu se mal pocrkljat , pol pa še mogoče pred računalnik. Če se ne slišmo več danes vsem čvekam želim lepo nedeljo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 21:36:11
|
|
|
|
janca77
|
to je za vse aprilčice
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 22:04:02
|
|
|
|
mojčca
|
Marijaa, če boš še naprej tako prijazna, .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 22.12.2007 22:05:25
|
|
|
|
sabri
|
Evo, jaz sem se pa po dolgem času navila in sem zdaj pod havbo kot ena stara mama, še moj se me je ustrašu. So mi končno malo lase zrasle, da se lahk navijem pa da vidim, kako strašilo bom na koncu. OOOOO, vidim, da je Marija čist prerojena, pohvalno. Taška30: samo da si bolje, pa upam, da čim dlje taka ostaneš, da bo enkrat pri vaši hiši mir z boleznimi. mojčca:pa ga zaenkrat z nami spij kuhančka, mogoče pa še v živo kmalu. Tvojemu pa napiši naslov domač, da ne bo pozabu, kje je, pa se bo mal zamislu valika: sem jaz imela tak dober namen pospravit danes, pa je ostalo samo pri namenu. Lepo praznuj jutri janca77: dvomim, da boš prišla še kaj pred računalnik po , če se bo dobro odrezal Grem navijalke dol pobrat, da vidim to čudo.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?