gaja*
|
Hej hoj Gaja tudi spi. Jaz sem polikala, spravla en kup stavri v omaro, ene se še sušijo, pa posteljnina me še čaka.... No, a bo mir s cotami za en čas al ne? Dopoldne sva se šli z gajo mal potepat, pa še babi sva vzeli zraven (mojo mamo). Po trgovinah taka gužva, da je za pop*zdit, parkirat nimaš kje, kartice v trgovinah niso vlekle... Grozno!! Mi smo dobili kar smo rabli (nič velikega), sam potepali smo se pa do enih. Je medtem že mož prišel domov (od fotra). Z darili smo itak opravili, le jaz imam ful slabo vest, ker za nisem kaj našla za božička. Sej po moje po jutrišnjem dnem mi ne bo več (je šel danes na zaključek) marijaa: ej ženska, jaz te ne zastopim. Mislim, da maš ti mal težave s komuniciranjem. Ne? Najprej prekritiziraš vse od a do ž (tak, na tvoj način), pol pa rečeš, da bi se ti tud rada pogovarjala... Ja, pa ja Če imate doma tak sistem, pol pa res ne vem, no?? taška30: marijab To pomeni, da jo lahko še 24-krat zbrišejo, bo celo abecedo dol vdarla Danes sem v arielu iskala MC tobija, ga imajo za 180€, sam ni rdečih. Zdaj pa ne vem, kakšnega bi vzela. A lahko daš otroka tud mal prej v sedsež, če je npr. dovolj velik, le mal lažji. Mi bomo še rabli neki časa, da bomo do 9 kg prilezli, v jajčki ji pa ni več vredu. Bo treba zamenjat, ja. Tako, zdaj mi je pa zmanjkalo bandidosa (powerja). grem še neki drugega iskat... Evo, to sem pa pozabla kupit LP