Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

???????????
. Zdaj pa delam večerjo, se oglasim potem.
. Sam po mojem bi jest skoz zraven zehala, ker sem taka zaspanka. Kako je pa z jaslicami? Se grem še mal k mojmu stisn, pol pa kr spat. me dons mal glava boli.
Dober večeeeer!
menda), razen če ne boste nooooooooooorooooo zabavne, potem bom pa tule čvekala.
, obup. Bolj ji razlagam, naj jih pusti na miru, bolj ona meni govori, da morajo vse živali in pastirji obvezno v hišo, ker jih zebe, pa nimajo kape, pa šala, pa rokavic. Brez komentarja. Bomo drugo leto namesto štalce postavili veliiiiiiiko poslopje, ker če bo Matic isti kot Manca, bodo jaslice prav zanimivo. Notri vse polno, zunaj pa niččččččččč.
in ima prepoved viseti pred računalnikom. Če bi bilo po njenem, bi to izgledalo takole
, potem pa pride boljša polovica in glejte, kaj se zgodi
.
.
Sem Po čebelca, kolk je dober.
- ne, pa nisem sama pekla - sem kar kupila ono schwarzwaldsko torto - jo itak imajo vsi najraje, z mano vred....
in uživat.....
, sicer pa leta sploh niso važna- važno je da se ti dobr počutiš
, pol pa še mogoče pred računalnik. Če se ne slišmo več danes vsem čvekam želim lepo nedeljo.
to je za vse aprilčice
.
pa upam, da čim dlje taka ostaneš, da bo enkrat pri vaši hiši mir z boleznimi.