|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
27.12.2007 11:55:53   
thumbelina
Se opravičujem, sem mal slabe volje in pol me vse tok razburi...
Recimo to, da mož pride domov iz registracije avta, jaz pa vmes tamalega peljala ven, ga dala spat, vse pomila, pomivala ko sta s hčerko prišla domov, mi ona visi na vratu naj ji preberem mačka murija, pa na wc  me je tiščalo, pa za tamalega sem morala dat kuhat. On pa gre ležerno odpret kaslc, kva je poštar prnesu, pa mal brska po pošti, ne da bi malo mignu s prstomuser posted image user posted image user posted image user posted image . Madonca še stolov, ki sem jih dvignla na mizo da sem lažje pomila ni utegnu dol dat... ****tiš jaz zraven pa letam kot strgana. Jaz res ne vem kaj mu je.... Včasih kot da je v drugem svetu. važno je da gre zjutraj 5x srat da si naskretu vzame cajt in prebere vsakič isti cajtng in da si zjutraj nardi šalco kofeta. Drugo bo že.... enkrat do zvečer. Matr dones sem čist nasršena. Dobr da grem popoldne  s tamalo na dedka mraza da si mal živce dam na pašo...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.12.2007 12:47:14   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

vglavnem vem kako je to. sranje je pa res če te hočeta doma.

ok. NE RAZUMEM, kako te starši lahko "prisilijo", da se ne odseliš in "ostaneš pri njih". ne štekam tega. midva sva se hotele iz KR preseliti v litijo, pa je naša muti tudi jokat začela, da "kaj pa poj ko bodo otroci?". sem rekla "ja na počitnice bodo v KR hodili. jaz jih bom v litiji na vlak dala, ti jih boš pa na železniški v KR počakala" user posted image  da ve vidte kolk je blo joka user posted image  čez tri dni je začela sama iskat stnovanje v KR, ponudila pomoč pri denarju in zdaj je v 9ih nebesih, ker sva full blizu (beri čez parkirišče oz. 5 blokov stran). ampak zdaj ko je Lučka še "tinimini" je res fino. jo nesem tja kadarkoli, ali pa kadar kaj od hrane doma zmanjka user posted image  sicer pa tudi midva gledava hišice ali vikende tam okolica kranja (od radovoljice do ljubljane in škofja loke). enkrat že nekaj bo a n!?

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.12.2007 13:17:35   
mojčca
Oj

Sem vas prav na hitro prebrala. Danes tudi jaz nisem najboljše volje. No, ponavadi sem po terapiji bolj kot ne slabe volje, saj se stalno sprašuje, pa kaj user posted image  je v družini, da imata oba, Matic in Manca probleme z medenico. No, hvala bogu, da sem bila jaz tako trmasta in za ostale tečna, da smo ga peljali na kontrolo in videli, da ne vse tako, kot bi moralo biti. Si ne predstavljam, da bi še z njim prišla prvič tja pri skoraj dveh letih, tako kot pri Manci. Ja, potem pa bi bila res katastrofa. Si rajši ne predstavljam. Je bila terapevtka, ko sva prišla tja prav vesela, ko je videla, da je kao dobre volje. Ko pa sta začela s telovadbo, pa je bil jok in stok. No, me je malo potolažila, da so bili vsi otroci, ki so bili danes na terapiji obupni in da je nekaj v zraku.

No, po terapiji sva šla hitro v lekarno in potem domov. Moj je bil že včeraj ves bogi, danes pa je zbolela še Manca. Zajtrka ni pojedla skoraj nič, ker je vse takoj izbruhala, pa vročino ima. Če ne bo boljše, bom popoldan poklicala pediatra in vprašala, kaj narediti. Tako da smo sedaj v razmerju 2:2 (jaz in Matic zdrava, Manca in user posted image  pa bolana). Upam, da tako ostane in da ne pokasirava še midva kakšnega slabega počutja.

Grem počasi pripraviti za kosilo, pa mogoče za kakšno minuto ali dve na kavč.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.12.2007 15:29:27   
sabri
Oj, joj mam kar slabo vest, ker sem kar mal vse zamorila s mojo temo, tiste, ki ste na istem in tiste, ki ste bile, pa sem vas spomnila. Ne bom več, se bom poboljšala. Trenutno sva same v hiši s pikico in sem prec boljše volje.

lonib:recept za novo hišo, ja ta varjanta gre tud men na živce, bomo kar staromodno užgali, pa šparali pa pufali.
thumbelina: vidim da tud v tvojem postu prekipeva dobra voljauser posted image , upam da se nisi nalezla od mene. Je pa moj kak dan isti, nič ne vidi, da je kaj mogoče za pomagat, tud če se spotakne ob delo.
NinaF: veš kak te prisilijo, zelo prijazno, mene recimo, da sem pač vse plačala polovico pri hiši, od novih oken, asfalta, vse renovacije, ker sem pač doma in to je vsako leto nekaj, tako da je vedno moj prihranek šel za to. Sem pa potihem tudi zaradi tega računala, da bosta tudi meni finančno pomagala, kot sta vsem mojim bratom, ko bom šla od doma in bi imela dosti manjši in izvedljiv kredit. Ampak tega filma ne bom videla, ker mi skos neke stroške najdeta, ker vesta, da bi rada šparala in ko našparam, takoj grem. Tako da prijazno zahrbtno  zavlačevanje, ker brez denarja itak ne moremo nikamor.
mojčca: a je drugače to dedno ali slučajno? Pri nam so recimo kolki dedni. Saj se bo pa vse poštimalo, samo da se kmalu začne, bo pa prej bolje.
Vsem želim en lep dan in čim manj slabe volje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.12.2007 15:41:39   
Mojca B
sabri ne ga srat!! valda nas nisi zamorila. saj zato smo tukaj a ne? vsaka se kdaj skiha in to je to... mi je pa res hudo, ko slišim, če se kdo ne razume lih s starši. Ker jaz jih ne menjam za nič na svetu. Še k sem doma živela nikol nobenih stroškov z moje strani, vse počitnice, pa študij, pa še k sva hišo delala sta full pomagala, pa še zdaj kdaj kaj tko primakneta. tko da lahko samo upam, da bom ista mami !!! Oz. če bi bila moški oči!! Svaka jima čast in kapo dol!

razumem pa tiste k jih razkurijo tašče.. tud mene razkuri.. prijazna k ne vem kaj po drugi strani pa.. ah škoda....ampak bo že bolje. Počasi se navadiš na enem uhecu not na drugem ven!! Me še včasih vrže iz tira ampak se v parih minutah skiham!!

Je pa res, da če ti to najda živce in če jima ne moreš dopovedati, da si želite biti družina.... in če to nažira tud vajin odnos je mogoče boljše, da si poiščeta kako svoje najemniško gnezdece ( tko k Bojana1).

Zdaj pa ne bom več pametna, ker itak da nisi nikoli dost pameten .. user posted image

in ja thumbelina tud moj se včasih tko obnaša. Tko, da že res ne veš al res ne vidijo al se znajo sam tko dobro naredit al kaj... joj me razkuri..

drugače pa imamo mi virozo. No Jona sračka kot za stavo že 3 dan. Vsake pol minute ji silim kaj za pit al pa jest.. zaenkrat še guramo. če ne bo jutri kaj bolje gremo do dohtarja.. nikol ne veš...

tolk o tem...

valika kje si?!! jaz te pogrešam...:) in tvoje komentarje o tvojem lovcu... - upam, da nisem sfalila..:)

mojčca: pa ti si živa legenda!!! kdaj ti spiš?????!!! jaz bi že del padla. zadnja greš dol z neta pa prva na netu..adijo si...

mi smo imeli pa včeraj športni večer.. juhuhuuser posted image user posted image user posted image  in še user posted image user posted image user posted image  ... hahaha.. mogoče se mi zato danes smeji?!! Joj a sem jaz pokvarjena mama? in slab zgled za otroke.

Še tole. sem včeraj privlekla ven albume iz gimnazije pa pol s faksa, pa absolventa, pa vseh počitnic, žurk.. adijo pamet...k sva midva z Igorjem to gledala.. sem res rekla, da bom album skrila dokler ne bodo otroci dost stari.. jao, jao...groza, groza...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.12.2007 17:15:00   
Anonimen
hojla moje ljubice user posted image , a ste mislile, da se me boste kar tako rešile??? no, nekatere bi verjetno ble res vesele....
joj, oprostite mi proooooooooooosssssiiiiiiimmmmmmm!!!!!
ampak sem zadnjič res bila tako razkurjena, bila sem jezna na ves svet, potem pa še ta marija, eh...... in sem bila tak jezna, da sem celo albume zbrisala in moj sonček,... tako, da ne bom smela več PITIuser posted image user posted image user posted image  - sploh nisem več vajena, potem pa spijem en kozarec in sem čist adijo....

no, toliko na kratko, da ne boste mislile, da sem se resnično poslovila od vas - vas grem malo za nazaj preberem, saj sem v ogromni zamudi....

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.12.2007 17:30:21   
Anonimen
mojcaB - nisi sfalila,  moj je lovec, jauser posted image  - eh, saj veš, kako je to - vsak vikend majo nekaj - al streljanje, al lov, al pa je povabljen na kak lov,...

vidim, da imate temo - biti na svojem al ne???
jaz sem se pred 9 leti odločila, da bom šla na svoje, razočarana v ljubezni, sem rekla, da pa doma tudi več ne bom. imela sem lepo službo, tako da sem se takrat tudi zakreditirala, kupila sedaj to stanovanje katerega imam še vedno. začela zelo skromno, morala odplačevati hudičev kredit, pa še sposojen denar vrniti - in to sama. joj, če se samo spomnim na te težke čase - nisem si upala kupiti ne nove cunje, hrana skromna, niti prave kuhinje nisem imela - le štedilnik in dve omarici - pa je šlo - no, za žure pa je še vseeno blo......no, potem pa sem poznala mojega user posted image , on se je po nekaj časa preselil k meni, tako sedaj pa nas je že 5 (če štejem še psauser posted image ) na teh 53 m2 - pa še to je podstrešno stanovanje -tako da je še manj placa.
ja, mi bi tudi imeli kam iti - na večje. pri tašči je cela hiša - tast je letos umrl - so itak vsi pročakovali, da bomo leteli tja in se tja preselili, ampak je moj user posted image  hvala bogu rekel, da neuser posted image user posted image user posted image user posted image . pri mojih pa je tudi pol bajte prazne, ker je sestra v LJ, brat pa itak študira v MB, tako da verjetno tudi ne bo doma. nekako upajo, da bi mi šli tja, ampak je res boljše če si na svojem. no, sicer se z mojimi dobro razumemo - le moti me to, da ko pridemo tja, potem moj fotr "sili" mojega  user posted image  pit - in se potem doma skoraj vedno skregama....ja, kaj bi pa šele bilo, če bi se mi preselili tja????? sploh ne upam poštudiratuser posted image

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.12.2007 19:16:59   
sabri
Samo še zdaj, pol pa neham, upam da za zmerej jambrat na to temo.
Cel dan sem se imela super, ko naših ni bilo, je bila kolegica na obisku, ko sva bile skupaj v porodnišnici, ko je šla sem se pa zanalašč zaklenila-namig, da hočem bit sama. Sta ravno prišla, ko sva jedle in trkala, da naj odprem in me potem še prav začuden vprašala, kaj se zaklepam?! In seveda odnesla tamalo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je vse, brez komentarja.
Mojca B
: športni večer, predvidevam, da sta šla kolesarit, ko si tak dobre voljeuser posted image , ah te razumem, mene je moj včeraj čez dan presenetil na hitro, sem si pela in žvrgolela kot slavček. Drgač pa upam, da se ti Jona čimprej pocajta, da bo šla zdrava v novo leto.
Valika: izgubljena duša, kak si? Smo naredile paniko ane, ja vidiš, ko nas pa strašišuser posted image . Glede siljenja s pijačo, to je pa poglavje zase, moj je sploh alergičen na to, ker je njegov fotr bil bolj alko varjanta, tako da moj pa zarad tega kar ostro pove, če ti paše pij, če ti pa ne, pa tud ne silit človeka, da pije, ker se boji zamere. Mu dam čist prav.
Komaj čakam da pride moj domov, da si narediva res plan za po novem letu-akcija.
Aja, kako decembrsko  user posted image bom spile spet dans, a?

Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.12.2007 19:20:17   
hariba
Punce le preletela sem vas in vidim, da tudi ve navkljub praznikom niste dobro razpoložene. za poglobljeno branje nimam moči, sem čisto na tleh. Za božič mi je oče umrl. Infarkt. Sem čisto šokirana, sploh ne morem dojet, soboto smo bili pri njiju in je še prašiča klal in krvavice delal.
Držite se punce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.12.2007 20:00:08   
smotka lonib
hariba!
Moje sožalje za očeta. Sej ne morem verjeti, da je kar naenkrat umrl. A je glih na božič umrl? Sem brez besed ostala, ker sem tok čustvena, da ima kar solzne oči.

Mojca B!
Pozdravite se! je pa res lepo tako gledat slikce iz srednje šole, iz kakšnega izleta, poroke, žurke.

Mojčca!
Mojčca, ti pa Matic raje malo šnopčka spijta, da poplaknita bacile in viruse, ki prežijo na vaju, da se ne bosta nalezla.

Moram nehat,. ker je Zala že tečna.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.12.2007 20:09:28   
aischa
hariba moje sožalje. za tolažbo pa  user posted image user posted image user posted image

valika pa nas le nisi zapustila, joj kako bomo spet user posted image .

na svojem bit je zakon imaš veliko zasebnosti za user posted image   za to

user posted image  in še marsi kaj drugega.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.12.2007 20:20:09   
taška30
Joj, Hariba, iskreno, iskreno sožalje.user posted image Tole je pa res kruto, takšna nepričakovana smrt. Pa še za praznike. Držte se vsi skupaj. In če ti bo fajn hudo, kar pridi malo pojamrat k nam. Včasih se je lažje zjokat na rami 'neznancev', kot pa doma, ko sem moraš delat močnega še za druge.user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.12.2007 20:21:54   
thumbelina
jOJ, HARIBA,    mislim nate, tako kot zagotovo vse punce tukaj. Ja pišuka no, pa kaj je s temi prazniki....user posted image Držite se, pocrkljajte se.

SABRI - ja madona baba, zdaj se pa vzemi v roke in enkrat za vselej reci, ko ti jo vzameta gor NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Menda ti je ne bosta strgala iz rok. Sabri resno, vzemi zadeve v svoje roke, ker v svojem poklicu vidim preveč takih družin, kjer je vzgojiteljev več (poleg staršev še stari starši na primer) in otroci spacani do amena. veš, če ti jo zdajle jemljeta, jo bosta čez eno leta mamila s cukrom in jo vabila gor. ti je ne boš pustila, tamala se ti bo trmala, pa bosta tvoja rekla"ja boga punči, poglej kako hudo mamico imaš" ipd... Ampak res ne pretiravam, toliko takih stvari sem že videla in če zdaj ne postaviš svojim staršem mesta ki jima pripada (to je stari starši in nič več ) boš resno nasankala.
Tudi glede investicij. Pač reci nima denarja in pač naj financirata sama. Res ne daj se jima, sploh ko stat te tako grdo priklenila na dom. Kje je tu starševska ljubezen?????

Ma saj pravim punce jaz sem že nekaj dni rahlo razsuta. Možev brat se je ravno te dni vselil v svojo super duper bajto in mož je prav revež, cele dneve sam tuhta, kam nam leti denar, cel ljubi dan gled aplesnave stene inhodi okrog in jih briše s papirnatimi robčki, skoz štrudira kje bi ubodel en avto za male pare, pa spet gleda kam nam je šel denar... EJ za znoret in to vse zato, ker je njegov fotr kao vse imel enako rad in vsem enako dal. Japajade user posted image . Sestra je dobila bajto v vrednosti 80 mio, brat hišo (za katero mu je dal 30 mio) in delež v fotrovi firmi, ki ni ravno majhen. Kaj je pa mož dobil? Nekaj mio bivših sit. IN zdaj se revež cele dneve žre, kako imata onadva tako super bajte, mi smo pa nekje v eni vukojebini in stari bajti.... Pa saj mu skoz pravim, da je vaćno da smo na svojem in se imamo radi, ampak ga pa tud razumem da ga boli.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.12.2007 20:24:41   
thumbelina
JOj sem zdajle brala SABRI nazaj in upam da nisi mislila, da ti kaj hudegahočem. Res ne. Sam hudomi je ko vidim kako te stara dva izkoriščata. Oprostiče sem te kakorkoli prizadelauser posted image .

Aja pa VALIKA - dobrodošla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.12.2007 20:36:31   
taška30
Sicer pa, po treh dneh pridem na net. Nič niste praznično razpoložene, vidim.user posted image  

Torej mi smo bili 2 dni na obiskih, danes sem bila pa do zdajle brez interneta in pokorno javljam: sem odvisnica. Danes sem se kar treslauser posted image  ko sem gledala računalnik brez povezave in bila prav razdražljiva.user posted image  K sreči jaz nimam problemov doma zarad tegauser posted image  kot nekatere, mojmu namreč dol visi kolk sem tule gor. Je namreč še hujši, računalničar pač. Tko da je po moje prav vesel, da jaz visim na netu, ker to pomeni, da mu dam mir in jaz ne težim njemu, ki je priklopljen gor itak non stop, sicer v glavnem dela za službo, pa vseeno.

Ne vem kje naj začnem, aja pri Valiki, pismo, sem imela že cel govor zate pripravljen na temo Marije in tvojega poslavljanja, pa vidim zdaj da si se samo hecala.user posted image No, da ne bi kdaj resno kaj takšnega naredila al pa katera druga. Virtualni psihopati pač obstajajo in jih je v bistvu še malo glede na št.uporabnikov in zaradi njih se kaj vznemirjat je čist mimo. Pa nehajte se že enkrat zagovarjat glede hrane, hojice itd...saj nismo na zagovoru. Vsak dela kar hoče in kakor hoče in v najboljši veri, tukaj pa čvekamo in izmenjujemo izkušnje in jaz bom delala svoje dalje, pa če se Marija pomagaj po zobeh meče zraven. Albume daš lahko nazaj gor, saj Marija niti v sanjah ne bo prišla do gesla, zdaj ko imamo nov sistem.user posted image  In če smo 'prijazne' še ne pomeni, da smo jo vzele za svojo, no vsaj jaz ne, sem pa priznam preizkusila novo taktiko s tem in je dala zanimive rezultate.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.12.2007 20:39:26   
juniorka
Punce! Nič nisem brala, ker sva bila z malim cel dan zdoma- na obisku pr eni Lili, 3,5m v mb!
Samo da vam sporočim, da nam je Božiček prnesel 2 in ne samo 1 zobekuser posted image , čakamo pa še dedka mraza za kakšngauser posted image !
Moram nehat, drugače mi bo vse kable zglodaluser posted image - greva spat počasi!
noč

Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.12.2007 20:43:02   
hariba
Hvala vsem za sožalje! Rada  vas imam punce. Me je prizadelo in mi ta 2 dni nobena stvar ne gre od rok,čeprav nikoli nisva imela ravno najbolšega odnosa, a vseeno je bil moj oče.Zdaj se mi v glavi film za raznimi dogodki za nazaj odvija.
Ja lonib za božič. Sta bila z mamo k bratu na kosilo povabljena. Je oče rekel, da se gre stuširat in obrit, mama pa je šla še nekaj v klet pa v štalo pogledat, če je vse o.k.ko je prišla nazaj ga še ni bilo ven. ga je poklicala in vprašala, če bo kmalu, da se še ona uredi. Ker se ni odzval, je šla čez čas pogledat v kopalnico. Je ležal na pol na tleh na pol prislonjen na bano. Je ieml sicer že občasne težave z srcem in je imel tiste obliže za po potrebi. Mama je pa rekla, da njej ni zadnje čase nič glede srca jamral.
Joj zoja je zadnja 2 dni ful nemirna in tečna kot da bi vedela kaj se je zgodilo. Jo grem zdaj podojit, moj jo bo pa pol uspaval, če mi ne bo na zizi zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.12.2007 20:44:07   
zoom zoom
user posted image Hariba: tudi jaz ti izražam sožalje. Verjamem, da je bil hud šok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.12.2007 20:59:31   
zoom zoom
Uspavanje, da bi jo utrudila pa danes ne uspeva. Je sicer prehlajena, pa danes je že 3x bruhala (2x zjutraj in 1x pred eno uro), kaj drugega ji pa ne faali. Aja pa malo pokašljuje na vsake toliko.

Še kaj napišem kasneje, če se mi bo ljubilo, moram najprej imet mir (trenutno ga še ni), pa 3 stroje cunj imam za obesti, kuhinjo posrpravit, spat,...user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.12.2007 21:00:29   
taška30
Sabri, zdaj pa še tebe 'obdelam'.user posted image  Kruto al pa ne, se pod vsako črko podpišem pod Thumbelino. Glede financ ne bom pametna, ker je res težko, če nimaš nič in pač moraš bit pod isto streho (OK, očitno odločitev ni bila najboljša ampak kar je, je, vsaj trenutno bo ostalo pri tem), ampak glede zasebnosti in tamale, pa PUNCA; NAREDI RED!!!!!!!!!!!
Kot prvo zasebnost: temeljit pogovor, kjer točno postaviš meje. Če ne bo nič bolje, bi začela redno zaklepati stanovanje, pa tudi če bosta imela nosove do tal. Kaj se pa to pravi, da ti nekdo (pa čeprav mami) naruši v spalnico navsezgodajuser posted image . Uf, me kar strese. Če imaš pa 'jajca' jima pa lahko pripraviš šok terapijo, ko boš videla (slišala) da gresta proti vašim vratom, se nahitro slečita in se delajta, da seksata, me zanima komu bo bolj nerodno in če bosta upala naslednjič še priti nenejavljena noter.user posted image
Kot drugo tamala: Thumbelina ima prav, samo še slabše bo, verjemi. To, da ti jo odneseta brez besed, je čist mimo. Ampak še dosti huje bo, ko se bo začela prava vzgoja, kaj je dovoljeno in kaj ne, kje so meje, pravila obnašanja, že če s partnerjem nista 100% usklajena, otroc 'hvatajo krivine', da ti pa nekdo na dnevni bazi ruši avtoriteto in dela proti tebi (do česar bo ziher prišlo), je pa sploh pokop.

Vem, da se je težko kregat in res ti nisem fouš, ampak zase, za svojo družino moraš to naredit -red. Ker drugače boš čedalje bolj jezna in vaši odnosi se bodo slejkoprej skrhali. Boljša prva zamera kot zadnja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.12.2007 21:02:33   
Anonimen
hariba - tudi od mene iskreno sožalje user posted image . vsaj s tem se tolažite, da je imel "lepo" smrt, in ni trpel.
ja, zoja pa sigurno preštima, da si ti nervozna, in je posledično tudi ona.

Neposredna povezava do sporočila: 2821
27.12.2007 21:05:27   
zoom zoom
Sem se zdej samo zraven nje ulegla, tako da me je pogledala in držala za roko in zaspala, sem ležala zraven nje manj kot 2 minuti. Sploh ne moreš verjet.

Neposredna povezava do sporočila: 2822
27.12.2007 21:14:31   
sabri
Hariba: moje iskreno sožalje in veliko user posted image user posted image user posted image od nas, če pa boš potrebovala, pa smo tukaj zate.
Taška30 in thumbelina: hvala za spodbudo, povsod drugje sem odločen človek, ki brani svoje, ampak pri naših pa sem že nekajkrat povedala, sicer vedno na lep način in je postalo dolgoročno, kot da nikoli ne bi.  Za naprej s tamalo sem se pa še bolj zamislila, ker imata obe prav in tako bo sigurno, če se bo tako nadaljevalo. Tako da se bomo spet usedli in bom spet povedala kako in kaj in mislim, da se tako končalo, da bomo spokali. Ker sem tudi predlagala že nekaj časa nazaj, da hočemo mir in si naredimo svoj vhod, kar je izvedljivo in nista bila za. Tako da mislim, da bomo spokali, če ne drugače, pa najprej v najem.
Zdaj pa pod tuš pa k mojemu v topel objem, pikica pa že spi. Mirno noč, drage aprilčice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
27.12.2007 21:16:34   
mojčca
Hariba, moje sožalje in  user posted image za tvojega očeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sva bili pa danes z Manco pri zdravniku in ima virozo. Preden sva šli od doma je imela ful vročine in sem ji dala sirup, tako da je bila tam še kar razpoložena. Ko pa sva prišli domov, pa jo je v 10 minutah začelo tresti, sva ji dala svečko in je zaspala kar pri mojemu v naročju. No, potem sva jo zbudila, jo dala v plenico in je šla spat.

Je bila pa ful posrečena. Ko sva šli od zdravnika je rekla, zakaj ni dobila tabletk, pa sem rekla, da sva dobili svečko. Pa pravi: ja svečka je pa za na grob, za prižgati. Pa ji lepo razložim, kakšno svečko je dobila. No, potem pa prideva v lekarno, jaz lepo rečem dober večer, Mančina izjava pa je bila: dober večer, eno svečko za v ritko prosim, da ne bom imela vročine. So se nama ljudje smejali, pa vsi govorili, kako je posrečena in da naj se pozdravi, pa pravi: bom, zato sem bila pa pri zdravniku.

Valika, si nas res prestrašila z izjavo, da nas zapuščaš. Ne nas strašit, pa tudi če spiješ kozarček ali dva, po pameti, ne hodi ven z izjavami, da nas imaš dosti (no, vem, za koga je bilo to mišljeno).

Juniorka, čestitke za dva zobka.

Taška, moj je tudi računalničar oz. računalniški programer. Se bomo morali enkrat zmeniti, pa naj moj in tvoj udarita eno računalniško, otroci se bodo igrali, jaz in ti pa si bova privoščili kakšno pijačo ali dve.

Če je kakšna žejna, izvolite user posted image user posted image . Mi je moj prej rekel, če mu zrihtam malo šnopsa, da si ga da v čaj (on, ki šnopsa ne pije sploh, ampak če je bolan, pa poskusi vse, samo da  bi se pozdravil) in sem ga poskusila in lahko rečem samo: kako je to ogabna zadeve, bljakkkkkkkkkkk.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 2824
27.12.2007 21:18:28   
marijaa
Hariba sožalje je pa to zakon narave proti kermu nč ne morš. Vsi bomo šli enkrat za njim.
valika sej če nočeš ti ni treba več pisat, js te že ne bom pogrešala in tvojih veleumnih izjav, drgač če še boš se z mno ne meni

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?