|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:33:25   
hugolina24
sm delala piškote in v receptu ni celo jajce ampak samo rumenjaki, tko da mi je ostalo 10beljakov a ma katera kak pameten recept za kašno sladico al pa kaj iz beljakov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:39:01   
cukr07
Naredi španske vetrnice.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:41:34   
cukr07
Tuki je pa link z receptom: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8111

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:42:01   
Anonimen
Preprosto: v pekač daj en biskvit (ga prej spečeš), potem čez čokolado polij in nato snegec iz beljakov. Njami.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:51:14   
lex
rulada iz snega je tud dobra ni tolk rahla a je super.
evo recept
4 beljaki
nekaj kapljic limoninega soka (se da tud brez)
4 žlice sladkorja v prahu
60g moke
žlička olja
noževa konica pecilnega
drobtine
marmelada (jaz po vrhu dam še kislo smetano, sam pol več ni dietnauser posted image )

narediš sneg, dodš limonin sok in sladkor, nato med počasnejšim stepanjem dodamo olje, moko in pecilni prašek. vse to rahlo zmešaš in daš v pekač na peki papir. ko je pečeno posipaš drobtnine (ni pa nujno a se lepše rola) po deski innanj zvrnemo biskvit rulado zvijemo in ohladimo nato namažemo z marmelado. glede na to da maš 10 beljakov lahko vzameš 2 maso ti pride debelejša, drugače je še kr tanka

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:53:42   
ZARA
V Villach. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 22:03:51   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

V Villach. user posted image

Tam jih majo že dost.

Lahko jih zmrzneš, dokler se ne spomniš, kaj bi z njimi.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 22:16:10   
saline
Kokosovi poljubčki:
beljak, sladkor, kokosova moka.
Počasi zmešaš, z žličko delaš v pekač poljubčke in spečeš.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 23:16:04   
Maleal
Snežne kepe,mnjami.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 6:53:40   
lelaval
Snežne kepe,mnjami.

Te jaz naredim, ko mi ostanejo beljaki - če delam krofe.

Beljake stepeš in jih požličko daješ v vroče mleko (da so kot kepice) - jih hitro obrneš in vzameš ven. V taistem mleku, kot si kuhala kepice, skuhaš puding (najboljši je vanili) in ga preliješ na kepice. NJAMMMM.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 8:31:47   
Mikica
Ali pa šamrole...spečeš tulce iz listnatega testa in nafilaš s stepenim beljakom in sladkorjem.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 8:41:44   
Rivi
Al pa po "italijansko" MERINGHE:

V 4 beljake (sobna temperatura) daš ščepec soli in jih stepeš v sneg.
Dodaš 400 g sladkorja v prahu.

potem pa to daš v vrečko za okraševanje tort in narediš poljubčke na peki papirju.

Pečeš cca 2uri pri 100 stopinjah C. (Ni ravno energy-sparinguser posted image )

Lahko jih shraniš v kakšno posodo za nekaj časa. So pa super za okraševanje raznih tort, sladic v skodelicah....mmmmm
user posted image






_____________________________

Mia - 20.08.2007
Miino mesto


(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 10:27:34   
katra55
Lahko narediš tudi kaj od tega:
Kulinarična Slovenija recepti: - Beljakove rezine  
ali
Kulinarična Slovenija recepti: - Hitro, dobro in poceni


(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 13:43:47   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Snežne kepe,mnjami.

Te jaz naredim, ko mi ostanejo beljaki - če delam krofe.

Beljake stepeš in jih požličko daješ v vroče mleko (da so kot kepice) - jih hitro obrneš in vzameš ven. V taistem mleku, kot si kuhala kepice, skuhaš puding (najboljši je vanili) in ga preliješ na kepice. NJAMMMM.

Hitro in enostavno, pa še dobro je, samo , da mi prakticiramo kakav od Docele, ker ima ful poln okus,lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 14:03:27   
robinzon
Tale tort je super, rumenjakov v  čokolado pa ne dam in je ravno tako dobro.
<http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6359>

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobre prehranjevalne navade je treba privz...
Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se raz...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?