Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:04:43
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ne muho sem jst pomagila ajaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ne muho sem jst pomagila Še zmeraj je tam . Tako da vabljeni na jutranje tuširanje z muho.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sem si en toastek z mocarelo nardila zdej pa euroavione nad bajto poslušam
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:05:41
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ne muho sem jst pomagila Še zmeraj je tam . Tako da vabljeni na jutranje tuširanje z muho. pa saj bo fajn...ti se sam sprosti, poslušaj muhje zvenenje... pa bo...kaj češ lepšega!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...a ti ješ npr. ob taki uri kot je zdaj? Najraje... . A boš zrihtala tisto mozzarelo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:06:34
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR sem si en toastek z mocarelo nardila zdej pa euroavione nad bajto poslušam jaz pa sem si že zobe umila...pa zato ne grem jest zdaj bom pa razmišljala pol noči, kaj bom jutri kuhala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zdej pa euroavione nad bajto poslušam A je kakš lušn pilot?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:07:23
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...a ti ješ npr. ob taki uri kot je zdaj? Najraje... . A boš zrihtala tisto mozzarelo? ej...pa misliš da še je ok? ne upam povohat tri dni v hladilniku, posodici...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zdaj bom pa razmišljala pol noči, kaj bom jutri kuhala Eno frišno muho...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...pa misliš da še je ok? ne upam povohat Oči zapri.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zdej pa euroavione nad bajto poslušam A je kakš lušn pilot? Itak da je sam vprašanje kje. Pa itak so vsi seksi v uniformah Kako si pa vedla, da resno razmišljam o teleskopu.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:09:52
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...pa misliš da še je ok? ne upam povohat Oči zapri. bom dala jutri mojmu za pohovat...hhehe
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kako si pa vedla, da resno razmišljam o teleskopu. Saj nisem. Poglej pa vseeno dobro :). K niso čist vsi seksi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj bom pa razmišljala pol noči, kaj bom jutri kuhala Rižoto z morskimi sadeži
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zdaj bom pa razmišljala pol noči, kaj bom jutri kuhala Rižoto z morskimi sadeži Al pa ribjo juhico, jst bi to. Mogoče tudi dagnje, so zdaj dobri.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:11:48
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zdaj bom pa razmišljala pol noči, kaj bom jutri kuhala Rižoto z morskimi sadeži Al pa ribjo juhico, jst bi to. Mogoče tudi dagnje, so zdaj dobri. dagnje-fuj... nehajta o hrani! ker se mi kar sline cedijo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:12:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki dagnje-fuj... Kaj je pa tebi sploh dobro? Meso ne. Dagnje ne. Mozzarela iz domačega hladilnika...raje ne komentiram... . Nad muho niti malo navdušena. Od česa SPLOH živiš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
U jst bi pa tiste školjke na buzara al bianco.....k jih sanjam že dve leti , pa mi še kar ni ratal do morja pridet
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:14:38
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki dagnje-fuj... Kaj je pa tebi sploh dobro? Meso ne. Dagnje ne. Mozzarela iz domačega hladilnika...raje ne komentiram... . Nad muho niti malo navdušena. Od česa SPLOH živiš? nad muho niti malo navdušena ej..vse ostalo jem...školjk ne, mesa ne... ostalo pa vse... zdaj smo uvedli pa še mal bolj zdravo- tamli še ne je mesa saj bo...pa kupim laneno seme, sojo...pa tako...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR U jst bi pa tiste školjke na buzara al bianco.....k jih sanjam že dve leti , pa mi še kar ni ratal do morja pridet Uuuuuu, te ti zna pa Miško s hvara full dobre naredit.....s širokimi rezanci...za prste lizat, mljask.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:15:53
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR U jst bi pa tiste školjke na buzara al bianco.....k jih sanjam že dve leti , pa mi še kar ni ratal do morja pridet Uuuuuu, te ti zna pa Miško s hvara full dobre naredit.....s širokimi rezanci...za prste lizat, mljask. jaz bi pa škampe... ej daj ti mal tega Mišeka sem povabi... da da kak recept
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?