marsovka
|
dans pa malo bolje kaže s tole meglo...držimo pesti ajde, puncica, takoj razloži, kako vama uspe imeti take dooooolge "igrice" pri dveh otrocih??? ju zakleneta v klet ? vzameta dopust na šihtu? pr nas doma smo namreč bolj na ....hitrostnem.... nikoli namreč ne veš, kolk cajta bo tamali spal, pa da bi bla ravno recimo slečena, priklenjena z lisicami in kaj vem kaj še...ko bi recimo mali prikorakal v dnevno (zadnje čase se namreč spogleduje s kljuko in samo vprašanje dni je, kdaj bo to naredil)...jooj, si ne predstavljam no, ja, poročilo - kokosov oljčk (seveda se nisem mogla upreti še nekim smoothijem, pa sojinemu mleku, pa..raje ne bi)...sem prišla tako pozno domov, da nisem kaj kuhala, sem se pa (kot sem prav sklepala) namazilila in je krasen občutek. pa hecno, ker lahko po maziljenju žlico še oblizneš Lara, super za ideje, bom probala že ta vikend, pa mojca, hvala za recept za kruh, bom tudi probala ta vikend (v paralelnih galaksijah očitno, ker imam tolk enih načrtov za TA vikend) FSM, super za fizio! moji mami (ki je imea res hude probleme s križem) so izredno pomagale tibetanske vaje, ampak ni nujno, da jih ti lahko izvajaš?! pozanimaj se, tudi meni so bile super... aja, danes sem prvič oblekla nosečniške hlače sedaj pa res ne spravim nič drugega več gor... punce, think pink, se berjamo
|