maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cofek bi pa predlagala, da glede na to, da popoldan še vsi oz. večina hodi spat, da se dobimo dopoldan recimo okrog 10-pol enajstih. Karin gre spat tam okrog 11:30... tako da bi bilo tole kratko Popoldan bi pa lahko šele tam okrog 4. - imamo dobre pol urce do koloseja.... Kaj pa ostale pravite? Jaz sem pa takooo dobre volje... vikend je spet tu, mi je teden hitro minil ko bi bilo vsaj vedno tako Za vikend imam kot vedno polno načrtov, jutri imamo enega Abrahama... Valda imava spet probleme z darilom: kaj kupiti nekomu, ki je samski, ima zelo majhno stanovanje, je pikolovski, posebnež,... Še ena od včeraj: S Karin prideva domov. Seveda moram še skuhat kosilo, zato se mi Karin pridruži, kuha in kuha, premetava posode, pa ji rečem: Karin daj skuhaj kosilo za mamico, je že zelo lačna'... seveda se je takoj lotila dela, jaz sem v miru preletela tole našo temo , potem pa prinese dve posodici, da eno meni in reče: 'izoli mamica' , ta drugo si povezne na usta začne srkat in reče 'mmmmmmmmmmm dobel, dobel' A vaši tudi že kakšne kletvice obvladajo? Jaz, kljub temu da prihajam iz Zasavja, nisem med tistimi, ki bi jih uporabljala - redko se zgodi, pa se takoj 'lopnem' po ustih , jaz rečem ponavadi 'materjal ali pa pišuka ' Seveda Karin obe besedi obvlada, nekje pa je morala slišat še tretjo 'kletvico' na repertoarju, in sicer: 'duš' to pa kar pogosto uporablja Dobro vem, da jo moram ignorirat, in vem da pač tako kot vse tudi to poberejo, pa me vseeno zmoti.... Nič šibam delat, lepo se imejte za vikend lp
|