|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
10.1.2008 12:50:09   
marsovka
Barbs, sem te ravno hotela podražit, če si že zmlela tist kivijčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 12:52:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
10.1.2008 13:02:57   
maya2
Cofek: dobra ideja, vsaj začetek je, smo že mogoče malo blizu kakšnemu srečanju (prvič se pojavlja datumuser posted image ) Bi blo fajn da čimprej določimo datum, ker pol se itak še kak mesec ne bomo mogle dogovorit glede krajauser posted image
Meni 8. februar kar štima al pa 9. ali 10.  Auroraa: nameravate odpotovati za cel vikend? Kje pa? če se le da zunaj, ker drugače...

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
10.1.2008 14:10:57   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: marsovka

Barbs, sem te ravno hotela podražit, če si že zmlela tist kivijčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Že.user posted image  Pa kavo bs z malo mleka 0,5 tut že. Pa pol litra čaja - 1 vrečka proticelulitni Ašičev + 1 vrečka meta.
Zdaj se pa treniram, da bom imela kosilo šele čez pol ure, da mi ne bo treba malcat spet kakega bednega kefirja 1,5 krepkega suhca, al pa še kaj hujšega. user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.1.2008 14:27:58   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

...da bi se lahko vse zmenile recimo 8. februarja, ko je praznik. pa še pisano dovolj časa mamo, da se zmenimo kje, ob kateri uri,...
no, kaj mislite?

Jaz sem ZAAA in mi tale datum fuuuul ustreza sam če ne bodo ušpičene prekle dol leteleuser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.1.2008 14:29:41   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

...da mi ne bo treba malcat spet kakega bednega kefirja 1,5 krepkega suhca

user posted image user posted image user posted image user posted image uh kozlam če jem tale kefir tole mi je pa res zanč. Men so bli pa uni smajliji zakon, user posted image

Sicer pa zadnič si marsovka o enmu koledarju govorila nimam pojma o čem ti to user posted image dej mal več razlož

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 14:37:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.1.2008 14:41:00   
cofek
itak sem mislila, da bi se dobili vsi (z user posted image ) da bi lahko v miru kaj počvekale, ker kolikor poznam Ažbeta ( in mislim da smo vse na istem) ne bo miru za spit kako kavo...ja, drage moje ne bo več tako kot je bilo v Tivoliju - pa že takrat sem morala skakat za njim..user posted image
praznik sem predlagala pač iz sebičnih razlogov - takrat sem sigurna, da lahko, kako soboto bi že težje, ker pol moram menjat, popoldan pa lahko vsak drug teden...ni pa nobene panike, če pač ne bom mogla ne bomo prišli user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 14:47:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.1.2008 14:50:04   
puncica
V tanovmu mercatorju je ful dober otroški kotiček zgorajpo unih tekočih stopnicah in je zraven ful prostora, mislim da je tam en lokal, pa še gužve ni, pa še mrzlo ni, ker je center. Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 14:56:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.1.2008 14:58:49   
mojsoncek
RR-jevke se ponavadi s svojimi otrocki dobivajo v Koloseju, ce se ne motim. Ta bi pa znal biti odprt tudi na praznik.

http://www.kolosej.si/kinocentri/kolosej-lj/igralnica/

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 1062
10.1.2008 15:11:50   
maya2
moram kolegico vprašat, ampak mislim, da se je ravno zadnjič pritoževala čez tale Merkatorjev center, da se iz lokala ne vidi igraluser posted image user posted image user posted image ve katera kaj več?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
10.1.2008 15:16:34   
maya2
A katera mogoče ve na koliko časa menjajo filme v 3D kinu v LJ??

lp

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
10.1.2008 15:19:31   
puncica
Ma ja na to pa sploh pomislila nisem sej je valda praznikuser posted image user posted image je pa verjetno res da se igral ne vidi, no ne vem če daš mize bol tja morda je pa res da je tako h odmaknjenjo v notranjost, ko trgovina, mah ne vem, ja za kolosej sem pa tud jaz slišala sam ne vem če ni tam za mal večje, naj gre katera ljubljančanka pogledat. Pa lokal je verjetn tam nasprot stopnic to je pa kr mal dlje, mah kaj pa vem, men oboje ustreza al mercator al pa kolosej, se bom že prilagodila, glavno da se dobimo user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
10.1.2008 15:21:53   
marsovka
ma, dej, ne znam prilimat en boge slikceuser posted image user posted image

uglavnem, puncica, je LUNIN VODNIK 2008 od Eme Kurent, ima pa tudi še druge "koledarje", vpiši v iskalnik "koledar ema kurent" recimo, boš sigurno našla... al pa praš v kešni trafiki...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
10.1.2008 15:23:54   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: marsovka

uglavnem, puncica, je LUNIN VODNIK 2008 od Eme Kurent, ima pa tudi še druge "koledarje", vpiši v iskalnik "koledar ema kurent" recimo, boš sigurno našla... al pa praš v kešni trafiki...

in kaj not piše o prehrani in hujšanju?user posted image

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
10.1.2008 15:34:55   
MarijaPo
Ohoj, 

za 8.2. se tudi mi javljamo, ce ne bom prikovana na posteljo.
Moj glas gre Koloseju.

Marija

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
10.1.2008 15:36:53   
marsovka
ma...kak naj ti razložim...veš kaj, bom doma imela inštrukcije iz limanja slikic in linkov, pa ti jutri povemuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
10.1.2008 15:40:02   
marsovka
za prvo silo to:

Izšel je novi Lunin vodnik
In letos je, že četrtič zapored, Ema spet izdala svoj praktični priročnik za vsakodnevno načrtovanje življenja z Luno in planeti - Lunin vodnik 2008.

Ta zelo priljubljen priročnik v letošnji izdaji vsebuje poleg klasičnih rubrik (horoskop, Lunin koledar, vrtni koledar ipd.) tudi priljudno novost:

• dnevni koledar počutja za vsa znamenja, dodana pa so tudi podrobnejša navodila za uporabo koledarja. 

Tvojo posebno pozornost si bodo zagotovo prislužila tudi poglavja Dnevi z Luno v ... ki opisujejo delovanje Lune v posameznih znamenjih, skozi katera se giblje. Tako ti bo kmalu jasno, kateri so najboljši dnevi za tvoj veliki ljubezenski zmenek, nego telesa ali pa morebitni zdravstveni poseg.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
10.1.2008 15:41:53   
maya2
Marija: a si že bila v Koloseju? kako je tam? je veliko prostora?

lp

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
10.1.2008 16:32:34   
Barbs
Nas itak ne bo, ker še ne bom dovolj shujšala.user posted image user posted image user posted image

p.s.
Nas ne bo, ker bo Gaja praznovala 10. rojstni dan in imamo že rezervirano Alyouser posted image user posted image user posted image  - več o tem v naslednjih dnevih.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
10.1.2008 20:26:04   
mojsoncek
maya2 - v Koloseju je kar veliko prostora in "nobenih" potencialnih nevarnosti. Lahko pa v soboto, ko bom ravno v blizini stopim pogledat in porocam.

Ja, tudi jaz se nekako nagibam h Koloseju.

No, sedaj pa se ena slaba in en dobra novica. Ponoci nismo spali nic, ker je imel Anze cisto zabasan nos (sem razpi user posted image sto na uro, ker spet gledam kako starsi cisto "boge" otrocke vozijo v vrtec, ampak o tem ne bom danes, ker bi od jeze verjetno se iz koze skocila user posted image ). Danes na poti domov je v avtu bruhal. Pa ne vem ali je krivo mleko, ki ga je tankal med potjo - mu je ostal od malice in ko ga je zagledal, ga je itak hotel spit. Ali je pac krivo kaj drugega. No, po sedmi uri mu je pa malo narasla tudi vrocina. No, moja pobozna zelja je, da se zjutraj zbudi kot prerojen user posted image .

Pa se ta dobra novica... Anze je vceraj med kopanjem zapel svojo verzijo pesmice ringa raja (no, vsaj prvi del). Slisati pa je bilo nekako takole:
nina nina naja
muca paaaaa gaja...
sledil pa je se finis s pravo melodijo ampak, z uporabo povezanih zlogov ta, ka, ma...

Tudi danes je se na veliko prepeval zjutraj v avtu in popoldan, ko sem ga prisla iskat v vrtec.

Grem razmisljat o nakupu kokosovega olja user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
10.1.2008 21:01:37   
mojca75
Joj čveke, mega ste, komaj sem se prebila čez vse poste, pa sam 24h nisem čekirala RR-ja. In to sam zato ker nisem v službi user posted image user posted image ! Kej dost komentirala ne bom, ker nimam energije glede na količino spanja v zadnjih dneh, sej bo bolje!

Mi smo šli se še enkar pokazat babici - dohtarci, dobili nov antibiotik, masko za ventulin, dali kri... ki je pokazala da je mojči popolnoma zdrava, ne vem pa zakaj user posted image  pol tko božjastno kašlja in ima še malo vročine zvečer.

Ok, pustimo zdej to - jaz ostajam pri repičnem olju (za kuho) sicer pa olivnem, ok priznam razmišljam... kokosovo user posted image

Marija - najboljša novica danes, želim ti "slab začetek - dober konec"

Srečanje - sva z mojči ZA, atija pa ne verjamem da bom prepričala!user posted image  Tud kolosej je OK!

se beremo!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 21:48:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bratje in sestre, ki delijo sobo, so bolj ...
Za številne starše je odločitev, ali si bodo otroci delili sobo, praktična nuja, a hkrati tudi dilema. Bo stalna bližina...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?