Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa kavo bs z malo mleka 0,5 tut že. Pa pol litra čaja - 1 vrečka proticelulitni Ašičev + 1 vrečka meta.
dej mal več razlož
) da bi lahko v miru kaj počvekale, ker kolikor poznam Ažbeta ( in mislim da smo vse na istem) ne bo miru za spit kako kavo...ja, drage moje ne bo več tako kot je bilo v Tivoliju - pa že takrat sem morala skakat za njim..
sto na uro, ker spet gledam kako starsi cisto "boge" otrocke vozijo v vrtec, ampak o tem ne bom danes, ker bi od jeze verjetno se iz koze skocila
). Danes na poti domov je v avtu bruhal. Pa ne vem ali je krivo mleko, ki ga je tankal med potjo - mu je ostal od malice in ko ga je zagledal, ga je itak hotel spit. Ali je pac krivo kaj drugega. No, po sedmi uri mu je pa malo narasla tudi vrocina. No, moja pobozna zelja je, da se zjutraj zbudi kot prerojen