MetiLu
|
Dan ga spet biksate vidim Jaz sem dones imela pestro noč Njaprej sem mislila da sem dobila popadke, ker so me zagrabili redni krči v presledku ene 8 min... Pol po mučnem vstajanju z zbadanjem in pokanjem v nožnici vstanem in se grem malo sprehajat, pol pa na WC. Moja rit je take harmonije pela, sem se ob treh ponoč režala sama seb na wc školjki No, v glavnem, niso bli popadki krči so me pa taki zvijal, da sem mislila, da me bo pobral. Se že sprašujem, kako bom jaz popadke in porod preživela Zjutraj je pa tudi mene zagrabil fotosešn in glih ko sem končala, uleti skoz vrata moja mami vsa panična, da me je že ne vem kolkokrat klicala in da se ne javim Jaz trapa pa pustila ob telefona v spalnici in nisem slišala, da kej zvoni ker sem prala in sušila perilo in sta oba stroja ropotala ... No, pol sva šle v Tuš v nabavo, zdej sem pa končno uspela za računalnik pridt. Za kosilo bo danes lahka zelenjavna rižota, da ne bo spet nočnih presenečenj Zdele se bom pa spravila še kakšno mojo slikco od zjutraj dat na RR, pa boste lahko malo pofirbcale. Sem se kar malo namatrala s tem samosprožilcem... Sem se slikala tudi v službeni srajci od mojga, sam ne vem, če lahko to dam gor Dolenjka, če povabilo še velja, bi z mojim danes prišla na en izlet v vaš konc? Sporoč če maš kej volje Ella, odlitek je super ideja, pol ga pa lahko še lepo pobarvaš. Mlavla, upam, da spet ne bruhaš Pina, a je že kej boljši signal pri vas Lara, tako zategovanje in zbadanje imam jaz skoraj vsak dan na programu. prov slišim, kako mi kosti "pokajo" oz. škrtajo Pomojem se telo pripravlja na velik podvig