|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
19.1.2008 18:31:02   
MetiLu
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zakaj pa je imela naša tema danes nekaj časa naslov "geslo" ?? A to je spet naša afnica uštimala? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še enkrat opravičujem, sem že probala popravit, pa še kar ne gre. Mogoče se bo zamenjalo, ko gremo na novo stran user posted image  Ja hitri prsti, pol je pa tko user posted image  user posted image

Sej sem jest tud vidla da ma Ella velike user posted image , pa nisem hotla posebej omenjat. Samo na odlitku hudo dobr zgledajo user posted image  Če bi ga jest delala, jih sploh ne bi blo vidt user posted image  user posted image  user posted image  Sam trebuh...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.1.2008 18:32:21   
MetiLu
No, pa je ratalo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.1.2008 18:32:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sej sem jest tud vidla da ma Ella velike user posted image , pa nisem hotla posebej omenjat. Samo na odlitku hudo dobr zgledajo user posted image  Če bi ga jest delala, jih sploh ne bi blo vidt user posted image  user posted image  user posted image  Sam trebuh...

Hvala enako, pa spretna kokr sem, bi si trebuh verjetn še povečala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.1.2008 18:33:46   
dolenjka

No, pa je ratalo user posted image

Če verjameš v pravljice. Na prejšnji strani je na začetku še vedno tema pod naslovom geslo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.1.2008 18:35:24   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ups.... sem mislila meti da si slikice kulll...ste tolko slikic nalimale da sem že vse zmešala...user posted image

bamby... hmmmodgovor...po moje mam jaz ustni zagovor...on ga že lep cajt ni meluser posted image  bo treba tudi njega malo dat na ustnega.... kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

Pina, najprej on, pol pa če bo ocena pozitivna, ga imaš še ti! user posted image
Pri nas to ne pride v upoštev, ker jaz pol take krče dobim, da še 1 uro ne morem živet user posted image

Meti, kar se pa sopihanja tiče je pa tko, da pač mal pavziraš vmes, kot da bi šla v hrib user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej pri nas je pol isto, pa še curlja ko zmešana.... ne vem no....

Ja, sam sorči, sej se mam rada, sam da bi pa pol zarad tiste "minute užitka" še 1 uro bolečine prenašala user posted image  Ne hvala, bom pa še letos not prnesla user posted image

pri meni je isto...se kar strinjam....

Povem pa da komi čakam, da bomo JOTO jedli tako kot smo jo do sedaj, brez trebuha pa da sem jaz glavnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.1.2008 18:36:58   
dolenjka
AJa sej res, sem skor pozabila, da imaš ti vedno zadnjo besedo, a ne? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.1.2008 18:37:52   
p@tricij@
hoj,
no po celem tednu ležamja in kuhanja, s tudi jaz že na nogah. seveda za darilo, da sem ozdravela, pa je padla tudi ena hitra jota.

drugače pa punce - hitro gesla, da vas vidim, prosim.

včeraj pa je možek po dolgem oklevanju začel belit otroško sobo, ki je bila od umazanije na stenah kaj drugega kot otroška soba. sedaj bomo prebarvali v modro in rdečo barvo, potem pa bomo polimali medvedke puje po stenah, pa posteljnino še moramo nabavit od puja pol pa bo tipi topi. to sta že otroka sedaj vesela.

zanima pa me nekaj. zdaj sem začela piti čaj iz malinovih listov, ki ni bohve kako dober. koliko pa ga lahko spijem na dan? eno šalco ali več?

moram pa danes rečt možuda še moj bauhi mal poslika, da ga bom lahko primerjala z vašimi.

papauser posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.1.2008 18:38:26   
MetiLu
Ja za nazaj se ne da popravit, važn, da bo od zdej naprej po starem user posted image

Ella, kje si pa kupila mavec oz. s čimer si pač naredila tole mojstrovino? Če že ideje pobiram, bom pa še to, a ne? user posted image  user posted image  Sej itak nimam kaj počet user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.1.2008 18:39:53   
dolenjka

Ja za nazaj se ne da popravit, važn, da bo od zdej naprej po starem user posted image

Ella, kje si pa kupila mavec oz. s čimer si pač naredila tole mojstrovino? Če že ideje pobiram, bom pa še to, a ne? user posted image  user posted image  Sej itak nimam kaj počet user posted image

Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.1.2008 18:43:08   
MetiLu

Povem pa da komi čakam, da bomo JOTO jedli tako kot smo jo do sedaj, brez trebuha pa da sem jaz glavnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jest. No sej ne rabim bit glavna, pri nas moramo samo malo frekvenco kuhanja potem pojačat user posted image  user posted image  user posted image  
Kako pa potem to zgleda, ko je doma še en človeček? user posted image  Kako ste se mamike potem znajdle?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.1.2008 18:44:30   
MetiLu

Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga user posted image

Ja sej se vabim že par dni, pa nič od tebe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.1.2008 18:45:01   
pina-1

AJa sej res, sem skor pozabila, da imaš ti vedno zadnjo besedo, a ne? user posted image

a to name letiuser posted image

grem prec dol pa bo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.1.2008 18:45:46   
dolenjka

Tud jest. No sej ne rabim bit glavna, pri nas moramo samo malo frekvenco kuhanja potem pojačat user posted image  user posted image  user posted image  
Kako pa potem to zgleda, ko je doma še en človeček? user posted image  Kako ste se mamike potem znajdle?

A ti misliš da bo tvoj Janezek že tko pameten na svet prišel, da bo vedel za kaj se gre? Če mene vprašaš lahko mirno vsaj nekaj časa tudi, če boste vsi trije v spalnici. Sam ne oglašaj se kot Tarzan user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.1.2008 18:46:51   
MetiLu

Ja sej se vabim že par dni, pa nič od tebe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Sej skoz naokol letaš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.1.2008 18:47:10   
jencili
Čer čvekice,

vidim, da ste čist pridne s čvekanjem.
Jst sm mela pa dons cel dan obiske in se vam nisem nič javila. Na hitro se zasledila, da vse hvalite slikce od Meti in Pine...jst bi tud vidla slikce...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.1.2008 18:47:32   
dolenjka

a to name letiuser posted image

grem prec dol pa bo user posted image

Ne, sam enkrat sva se neki bockale na RR na to temo user posted image  Jaz sem mislila za doma. Doma jo morš vedno imet. Pri nas jo ima moj: "Da draga" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.1.2008 18:48:52   
dolenjka

Halo? Čez teden se za noben dopoldan nisi najavila user posted image  Al sem jaz kaj spregledala? user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.1.2008 18:49:29   
dolenjka

Tale tvoj zadnji stavek je pa k da bi svojga dedca poslušala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.1.2008 18:50:04   
pina-1

je bolj adrenalinskouser posted image user posted image user posted image
sej dolker so še male štručke je ni paike..ko so pa tkikot je naša Mia, ko že sami uletijo v sobo...je kar pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.1.2008 18:51:35   
MetiLu

Halo? Čez teden se za noben dopoldan nisi najavila user posted image  Al sem jaz kaj spregledala? user posted image

No, bejbi, pol se ti pa najavljam za ponedeljek user posted image  a bo uredu? user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.1.2008 18:51:54   
pina-1
pri nas mam pa jaz zadnjo besedo. Moj utihne in zanj je konec debatiranja.... jaz pa lahko še penim do naslednjega dne... Ga ne ganeuser posted image user posted image user posted image user posted image

midve bi pa po moje skupi rekle zadnjo ker če ne nebi bilo koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.1.2008 18:54:59   
dolenjka

No, bejbi, pol se ti pa najavljam za ponedeljek user posted image  a bo uredu? user posted image user posted image

Zdej boš popenla, sam v ponedeljek imam mami cel dan tu, ker pride zašit baldahinček, pa kovtereč in prevlekco bo zašila user posted image  Kaj pa torek? Jaz imam sicer malarje tu, sam ti ne bo treba pomagat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.1.2008 18:55:10   
MetiLu

je bolj adrenalinskouser posted image user posted image user posted image
sej dolker so še male štručke je ni paike..ko so pa tkikot je naša Mia, ko že sami uletijo v sobo...je kar pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, to bo pa še zanimivo user posted image  user posted image  user posted image
Zdele tle tko čvekam z vami, da sem zraven ob poslušanju Toše-ja že pol tamal milke zbasala. Madonca mam apetit dones. Skoz neki meljem user posted image
Zdele bi šla kar nekam žurat user posted image  Sem čist razpoložena. To bo najbrž zarad čokolade. Ponoč bom pa spet "popadke" na WC-ju predihavala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  To bodo sinfonije user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.1.2008 18:57:58   
MetiLu

Zdej boš popenla, sam v ponedeljek imam mami cel dan tu, ker pride zašit baldahinček, pa kovtereč in prevlekco bo zašila user posted image  Kaj pa torek? Jaz imam sicer malarje tu, sam ti ne bo treba pomagat user posted image

A ti mene mal hecaš? user posted image  user posted image  Dej ti mene rajš poklič k boš mela kej časa, a prov? user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.1.2008 19:07:48   
dolenjka
No prov, te bom v ponedeljek mal poklicala, pa si bova urnike uskladili a prov? Zdej grem pa res v horizontalo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!