Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:31:02
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zakaj pa je imela naša tema danes nekaj časa naslov "geslo" ?? A to je spet naša afnica uštimala? Se še enkrat opravičujem, sem že probala popravit, pa še kar ne gre. Mogoče se bo zamenjalo, ko gremo na novo stran Ja hitri prsti, pol je pa tko Sej sem jest tud vidla da ma Ella velike , pa nisem hotla posebej omenjat. Samo na odlitku hudo dobr zgledajo Če bi ga jest delala, jih sploh ne bi blo vidt Sam trebuh...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:32:21
|
|
|
|
MetiLu
|
No, pa je ratalo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:32:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sej sem jest tud vidla da ma Ella velike , pa nisem hotla posebej omenjat. Samo na odlitku hudo dobr zgledajo Če bi ga jest delala, jih sploh ne bi blo vidt Sam trebuh... Hvala enako, pa spretna kokr sem, bi si trebuh verjetn še povečala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:33:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu No, pa je ratalo Če verjameš v pravljice. Na prejšnji strani je na začetku še vedno tema pod naslovom geslo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:35:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ups.... sem mislila meti da si slikice kulll...ste tolko slikic nalimale da sem že vse zmešala... bamby... hmmmodgovor...po moje mam jaz ustni zagovor...on ga že lep cajt ni mel bo treba tudi njega malo dat na ustnega.... kaj praviš? Pina, najprej on, pol pa če bo ocena pozitivna, ga imaš še ti! Pri nas to ne pride v upoštev, ker jaz pol take krče dobim, da še 1 uro ne morem živet Meti, kar se pa sopihanja tiče je pa tko, da pač mal pavziraš vmes, kot da bi šla v hrib sej pri nas je pol isto, pa še curlja ko zmešana.... ne vem no.... Ja, sam sorči, sej se mam rada, sam da bi pa pol zarad tiste "minute užitka" še 1 uro bolečine prenašala Ne hvala, bom pa še letos not prnesla pri meni je isto...se kar strinjam.... Povem pa da komi čakam, da bomo JOTO jedli tako kot smo jo do sedaj, brez trebuha pa da sem jaz glavna
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:36:58
|
|
|
|
dolenjka
|
AJa sej res, sem skor pozabila, da imaš ti vedno zadnjo besedo, a ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:37:52
|
|
|
|
p@tricij@
|
hoj, no po celem tednu ležamja in kuhanja, s tudi jaz že na nogah. seveda za darilo, da sem ozdravela, pa je padla tudi ena hitra jota. drugače pa punce - hitro gesla, da vas vidim, prosim. včeraj pa je možek po dolgem oklevanju začel belit otroško sobo, ki je bila od umazanije na stenah kaj drugega kot otroška soba. sedaj bomo prebarvali v modro in rdečo barvo, potem pa bomo polimali medvedke puje po stenah, pa posteljnino še moramo nabavit od puja pol pa bo tipi topi. to sta že otroka sedaj vesela. zanima pa me nekaj. zdaj sem začela piti čaj iz malinovih listov, ki ni bohve kako dober. koliko pa ga lahko spijem na dan? eno šalco ali več? moram pa danes rečt možuda še moj bauhi mal poslika, da ga bom lahko primerjala z vašimi. papa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:38:26
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja za nazaj se ne da popravit, važn, da bo od zdej naprej po starem Ella, kje si pa kupila mavec oz. s čimer si pač naredila tole mojstrovino? Če že ideje pobiram, bom pa še to, a ne? Sej itak nimam kaj počet
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:39:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ja za nazaj se ne da popravit, važn, da bo od zdej naprej po starem Ella, kje si pa kupila mavec oz. s čimer si pač naredila tole mojstrovino? Če že ideje pobiram, bom pa še to, a ne? Sej itak nimam kaj počet Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:43:08
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Povem pa da komi čakam, da bomo JOTO jedli tako kot smo jo do sedaj, brez trebuha pa da sem jaz glavna Tud jest. No sej ne rabim bit glavna, pri nas moramo samo malo frekvenco kuhanja potem pojačat Kako pa potem to zgleda, ko je doma še en človeček? Kako ste se mamike potem znajdle?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:44:30
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga Ja sej se vabim že par dni, pa nič od tebe
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:45:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka AJa sej res, sem skor pozabila, da imaš ti vedno zadnjo besedo, a ne? a to name leti grem prec dol pa bo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:45:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Povem pa da komi čakam, da bomo JOTO jedli tako kot smo jo do sedaj, brez trebuha pa da sem jaz glavna Tud jest. No sej ne rabim bit glavna, pri nas moramo samo malo frekvenco kuhanja potem pojačat Kako pa potem to zgleda, ko je doma še en človeček? Kako ste se mamike potem znajdle? A ti misliš da bo tvoj Janezek že tko pameten na svet prišel, da bo vedel za kaj se gre? Če mene vprašaš lahko mirno vsaj nekaj časa tudi, če boste vsi trije v spalnici. Sam ne oglašaj se kot Tarzan
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:46:51
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga Ja sej se vabim že par dni, pa nič od tebe Sej skoz naokol letaš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:47:10
|
|
|
|
jencili
|
Čer čvekice, vidim, da ste čist pridne s čvekanjem. Jst sm mela pa dons cel dan obiske in se vam nisem nič javila. Na hitro se zasledila, da vse hvalite slikce od Meti in Pine...jst bi tud vidla slikce...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:47:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka AJa sej res, sem skor pozabila, da imaš ti vedno zadnjo besedo, a ne? a to name leti grem prec dol pa bo Ne, sam enkrat sva se neki bockale na RR na to temo Jaz sem mislila za doma. Doma jo morš vedno imet. Pri nas jo ima moj: "Da draga"
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:48:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga Ja sej se vabim že par dni, pa nič od tebe Sej skoz naokol letaš Halo? Čez teden se za noben dopoldan nisi najavila Al sem jaz kaj spregledala?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:49:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Lohk bi čez teden mal k men prišla k sm tko sama, pa stara, pa boga Ja sej se vabim že par dni, pa nič od tebe Sej skoz naokol letaš Tale tvoj zadnji stavek je pa k da bi svojga dedca poslušala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:50:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Povem pa da komi čakam, da bomo JOTO jedli tako kot smo jo do sedaj, brez trebuha pa da sem jaz glavna Tud jest. No sej ne rabim bit glavna, pri nas moramo samo malo frekvenco kuhanja potem pojačat Kako pa potem to zgleda, ko je doma še en človeček? Kako ste se mamike potem znajdle? je bolj adrenalinsko sej dolker so še male štručke je ni paike..ko so pa tkikot je naša Mia, ko že sami uletijo v sobo...je kar pestro
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:51:35
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Halo? Čez teden se za noben dopoldan nisi najavila Al sem jaz kaj spregledala? No, bejbi, pol se ti pa najavljam za ponedeljek a bo uredu?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:51:54
|
|
|
|
pina-1
|
pri nas mam pa jaz zadnjo besedo. Moj utihne in zanj je konec debatiranja.... jaz pa lahko še penim do naslednjega dne... Ga ne gane midve bi pa po moje skupi rekle zadnjo ker če ne nebi bilo konca
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:54:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Halo? Čez teden se za noben dopoldan nisi najavila Al sem jaz kaj spregledala? No, bejbi, pol se ti pa najavljam za ponedeljek a bo uredu? Zdej boš popenla, sam v ponedeljek imam mami cel dan tu, ker pride zašit baldahinček, pa kovtereč in prevlekco bo zašila Kaj pa torek? Jaz imam sicer malarje tu, sam ti ne bo treba pomagat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:55:10
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 je bolj adrenalinsko sej dolker so še male štručke je ni paike..ko so pa tkikot je naša Mia, ko že sami uletijo v sobo...je kar pestro No, to bo pa še zanimivo Zdele tle tko čvekam z vami, da sem zraven ob poslušanju Toše-ja že pol tamal milke zbasala. Madonca mam apetit dones. Skoz neki meljem Zdele bi šla kar nekam žurat Sem čist razpoložena. To bo najbrž zarad čokolade. Ponoč bom pa spet "popadke" na WC-ju predihavala To bodo sinfonije
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 18:57:58
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Halo? Čez teden se za noben dopoldan nisi najavila Al sem jaz kaj spregledala? No, bejbi, pol se ti pa najavljam za ponedeljek a bo uredu? Zdej boš popenla, sam v ponedeljek imam mami cel dan tu, ker pride zašit baldahinček, pa kovtereč in prevlekco bo zašila Kaj pa torek? Jaz imam sicer malarje tu, sam ti ne bo treba pomagat A ti mene mal hecaš? Dej ti mene rajš poklič k boš mela kej časa, a prov?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 19:07:48
|
|
|
|
dolenjka
|
No prov, te bom v ponedeljek mal poklicala, pa si bova urnike uskladili a prov? Zdej grem pa res v horizontalo
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kdaj v šolo?Estrella*Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;z otroci njegovega letnika (
58%)

leto kasneje (
42%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!