|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Geslo
19.1.2008 16:15:14   
Februarka08
Meti, še meni prosim geslo.user posted image Zgleda da sem jih premalo vidla...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
19.1.2008 16:21:40   
pina-1
daaaaaaannnn

sem se pa danes pošteno nasmejala... Dolenjka mater bi meni psalo da si ti ene 130 km bliže bi bla velikokrat pri tebi na kavi, da me malo v dobro voljo spraviš...

Pri nas se je vrnil ton. Je blo treba eno joto skuhat. No moram priznat, da meni je to že kar velik napor prej kot užitek... Sem še kar nekajur hodila okoli kot da mi bo kej ven zlezlouser posted image user posted image

dolenjka sem pol mojmu predlagala da se od zdej pa do nadaljnega - do stanja brez trebuha, greva ustni zagovor. Se je kar strinjal.user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa na obisku lenoritis. MEni se tako nič ne da, da je veselje. V celem dnevu sem uspela oprati voziček in ele od košare, pa še to ne vse. Ne vem sicer kaj naj s spužvami nardim, ker mi smrdijo po sredstvu proti moljem. Spužve pa ne upam oprat. Se že cel dan zuni luftajo samo še vedno smrdijouser posted image  Kaka ideja??

Mam pa tudi jaz namen kaj peglat, pa se nikakor ne sestavim.
Glede cotk se pa strinjam z vami vsemi. Jaz sem že tolko stvari za Ano oprala, pa imam ziher še en cel stroj za opratuser posted image  To bom jutri verjetno...
Pa da ne omenim koliko je še naših cunj.... Uhhhhhh... user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
19.1.2008 16:36:04   
katka37
Ella, v oddaji na rtl mein  baby sem že videla, da se da kar kupiti komplet za odlitek trebuha, kako si pa ti naredila to, zmešala mavec in povoje namočila vanj?

Meti, geslo pliz, sem radovedna. Slike pa lahko spremeniš v črnobele oziroma še marsikaj več s programom na računalniku adobe photoshop naprimer.

Jaz sem pa malo prej pojedla motovilec s krompirčkom, je bilo ful dobro. Ko pa pridejo moji s smučanja, nas pa čakajo svinjski želodčki v omaki.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
19.1.2008 17:11:55   
MetiLu
Mislim, da sem zdej vsem gesla poslala. Ste me tko s temi fotkami razdražile, da sem jih mogla ponavljanka sestavljanka jest tud narest user posted image  Sem pa samo dve najbolj ugledne dala gor, pa dve izpred parih dni. Ostale niso glih za široko javnost, bodo samo za mojga možeka. Upam, da jih uspem mojtrsko obdelat user posted image  user posted image  user posted image

Ste pa pridne s tole jotico, pa ustnimi zagovori user posted image  user posted image  user posted image  jest sem pa par dni nazaj mojga žicala, pa ni bil nič razpoložen user posted image  Pomojem ga res skrbi, da bi me mogu v direkt P peljat user posted image  user posted image  user posted image  do ustnega zagovarjnja mi pa ni glih, ker se tko zasopiham, da pol čist čudn izpade user posted image  user posted image (upam, da tale opis ni bil preveč podroben)

Kosilo - rižota z bučkami in korenčkom - je bilo bolj BV. Pol pa neki prckarim po krožniku, pa moj prav, kaj mi ne odgovarja. Pa rečem, da ni dobra, pa je prjavu: "Ja kaj si pa pričakovala od ene bučke pa treh korenčkov?" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem mislna, da bom s stola padla. Zdej ga pa fehtam če greva na sprehod do slaščičarne, pa prav da je sit user posted image  Jest bi pa komot kej sladkega vase vrgla user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
19.1.2008 17:25:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ste pa pridne s tole jotico, pa ustnimi zagovori user posted image  user posted image  user posted image  jest sem pa par dni nazaj mojga žicala, pa ni bil nič razpoložen user posted image  Pomojem ga res skrbi, da bi me mogu v direkt P peljat user posted image  user posted image  user posted image  do ustnega zagovarjnja mi pa ni glih, ker se tko zasopiham, da pol čist čudn izpade user posted image  user posted image (upam, da tale opis ni bil preveč podroben)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meti, kot sem že prej pohvalila slikice, jih zdaj lahko samo še enkrat!user posted image user posted image Joj, da še jaz ne začnem s fotičam okrog letat...user posted image Uh, jaz bi tud komot kaj sladkega, ni problema, samo kaj ko me prebava zajebava. Zdej bom spet začela z Donatom in ne vem s čim še, ker se počutim zelo zelo slabo glede tega... Groza.
Nič, za danes sem pomoje oddelala svoje, sem speglala 3 stroje cunjic, za user posted image je končno vse na svojem mestu, sem pa ravno včeraj spet dobila celo škatlo cun za otročka, ampak hvala bogu za večjega... Tako da bodo te cunce še kar nekaj časa počivale lepo v omari...  Zdej grem pa vsaj mal spalnico v red spravit, mi je prav nerodno, ker nič takega več ne delam po stanovanju.user posted image Oh, vse bom notr prnesla, kajne?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   RE: Februarčice - 3.del
19.1.2008 17:32:09   
MetiLu
Sem mogla naslov sporočil popraviti nazaj na Februarčice - 3.del user posted image  Dones mi ne gre glih tale RR, sem mal smotana user posted image

Jest sem se pa znajdla,pa sem vse cunje iz sušilca prec lepo poravnala in zložila, da mi ni blo treba likat, tko da je že vse po omarah pospravljeno.

Aja, by the way, moje popravljene previjalne še nekaj dni ne bo, ker se je pri demontaži nekaj zalomilo in bo malo dalj trajalo, da se jo popravi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.1.2008 17:35:45   
MetiLu
Punce, mam eno ?

A ste ve tud kje slišale, da je fajn, če od začetka novorojenčku podložimo jogi, tako, da je malo nagnjen (pod naklonom) oz. dvignjen na eni strani, tako kot so tiste mini posteljice v P?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
19.1.2008 17:41:13   
Februarka08

Punce, mam eno ?

A ste ve tud kje slišale, da je fajn, če od začetka novorojenčku podložimo jogi, tako, da je malo nagnjen (pod naklonom) oz. dvignjen na eni strani, tako kot so tiste mini posteljice v P?

Ja,to mi je ena rekla, da je imela posteljico oz. jogi spodaj pri vzglavniku kar malo podložen... Zato da je bil user posted image malo dvignjen...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
19.1.2008 17:53:22   
larisa
Ojla čvekice,
kar dogaja dons tle gor user posted image  Midva imava cel vikend na sporedu praznovanje roj. dne od user posted image , tko da mam pol ful dela da vse preberem, pa vse slikce pogledam, pa nimam časa pisat.

Ella , a ti si že v 39 tednu? To pomeni da maš drug teden rok?user posted image  

Meti, ti si itak čist huda user posted image , bi se lohk za kako nosečniško revijo fotkala.

A veš da sem imela jaz tud danes ponoči isto zgodbo. Šraufanje na 6 min., take bolečine, ki jih ne poznam od prej, ampak pri meni ni nič po školjki pokalo, samo tist filing, da če ne bo aleluje, da me bo razgnalo. Pa ni blo nič in danes me še vedno ful čudno boli...user posted image  Sam sem rekla popadki ziher niso, ker pravjo če so popadki, da veš da so. Jst pa nisem vedla kaj bi to blo, tko da, ni panike zaenkrat....upam....

Pinči, ti pa tud tko po porodu zgledaš, kot ena rožica....user posted image  Ne vem kako vam to uspe!? Ta nova frizurca je pa fajn!!!

No upam da bojo moje fotke tud ratale, pa da vam še jaz lahko dam kej na ogled, da ne bom sam špegala vaših fotk, sebe pa skrivala user posted image ...
Zdej grem pa naprej rihrat za praznovanje, upam da vas še kej vmes preberem. Pa da se nebi kej odpirale vmes!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2159
19.1.2008 17:55:04   
dolenjka
Čer user posted image

Berem, da ste ble pridne danes user posted image . Midva tudi. Sva šla na tržnico v LJ in kupila motovilček, pa radiček, pa 10 oranžnih vrtnic sem si privoščila, pol sem pa Kučana zagledala in med tem mi je moj še 10 kom kupil, tistih rumeno rdečih user posted image

No, pol sva šla pa v BTC v Bušija po nalepke za user posted image  sobo (trak - z žirafami seveda user posted image  ), pa moj je še eno didaktično igračo zase dobil user posted image
Pa v BC po stojalo za banjico, pa še kasete za koš za pleničke sva kupila, pa seveda 2 kompletka, znižana za 70 %, ampak za naslednjo jesen user posted image
Pol me je gnal pa še v City park (jaz pa komaj hodila) za eno dekico pogledat (iz kašmirja, ki naj bi jo dobila za darilo, sam sva mogla pogledat če nama je všeč) in potem me je tam peljal na kosilo. Boljš zanjga, ker nisem sposobna niti živet user posted image
Zdej grempa horizontalo, samo še tolk počakam, da mi Meti pošlje geslo user posted image
Pa hitr prosimmmm! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2160
19.1.2008 17:55:35   
pina-1
dolenjka...ampak te fotke so pa kullll..mater ste se vse v seksi pozice vrgle... Jaz niti nimam takega perila, niti si ga nebi upala oblečt... Sem neki časa tangice nosila pa je moj reku da čudno zgledajo na moji gospe zadnjiciuser posted image  si sploh ne morem predstavljat kaj bi komentiral, da me vidi v taki lepi srajčki kot je tvoja bela ali rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image

pravijo da je dobro če ma dojenčke dvignjeno vzglavje. Jaz ga pri Mii nisem mela. Ampak to lahkos knjigaminardiš če boš videla, da to rabi.

Neposredna povezava do sporočila: 2161
19.1.2008 18:03:13   
bamby
meti, na teh slikcah si pa ful luštna user posted image . Sploh so ti fajn izpadle user posted image . Izjava tvojga glede korenčka in bučke v rižoti je pa tipična moška user posted image user posted image user posted image .

februarka, kakor jaz spremljam tebe in tvoje pranje cotik za user posted image , a misliš ti morda trojčke rodit ali kaj user posted image . Po moje moraš že kaj pred omaro zlagat, ker skoraj ne verjamem, da upaš še kaj vanjo spravit user posted image user posted image user posted image .

pina, je očitno res jotica manjkala pri vas user posted image . A do nadaljnega imate pa le ustni zagovor user posted image ? Pa to drži tudi obratno, ali samo zanj (dogovor jaz tebi, ti meni user posted image ) user posted image ?

Drugi stroj cot je opranih, grem dajat 3. prat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2162
19.1.2008 18:06:56   
bamby
Glede privzdigovanja dojenčkovega vzglavja se mi pa zdi, da se to dela samo če je otrok bolan in težko diha user posted image . Tako normalno tega ni treba!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
19.1.2008 18:08:04   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

pravijo da je dobro če ma dojenčke dvignjeno vzglavje. Jaz ga pri Mii nisem mela. Ampak to lahkos knjigaminardiš če boš videla, da to rabi.

Ja stric je za svoja dva user posted image  naredil kar en tak lesen podestek, dvignjen za par cm (ne velik), pa sta imela pri obeh tamalih to pod jogijem, tako, da jogi ni bil čisto nič zvit, samo pod naklonom. Pa se mi zdi fajn, če bi slučajno user posted image  bruah la pa kej, da je glavica višje kot želodček. Ne vem no? V glavnem, zdej mi ponujajo ta podestek, pa sem mogla najprej tle mal povprašat, če še katera misli tako jogi naštimat? user posted image

Sem pa včeraj dobila tudi aventovo pumpico za zize, če jo bom nucala, pa kengurujčka, ki ga skoraj nič niso rabil. Sej midva ga pa najbrž tud ne bova user posted image  Aja, pa novo torbo za pleničke in cotike mi je tast zrihtal, zdej pa ne vem, če ne bo ta celo boljša kot pa tista, ki sem jo kupila user posted image  Vam dam še to v album na ogled, pa boste povedale. Ta je bolj športna pa mehka.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
19.1.2008 18:10:00   
pina-1
ups.... sem mislila meti da si slikice kulll...ste tolko slikic nalimale da sem že vse zmešala...user posted image

bamby... hmmmodgovor...po moje mam jaz ustni zagovor...on ga že lep cajt ni meluser posted image  bo treba tudi njega malo dat na ustnega.... kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
19.1.2008 18:16:38   
bamby

bamby... hmmmodgovor...po moje mam jaz ustni zagovor...on ga že lep cajt ni meluser posted image  bo treba tudi njega malo dat na ustnega.... kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

Jaz se čisto strinjam user posted image user posted image user posted image .  Bom jaz tudi svojega malo podrozala, da bo imel kaj ustnega zagovora, ker drugače bomo vsi tiho in imeli vsi usta zaprta user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
19.1.2008 18:17:01   
dolenjka
OJoj Meti, ti si pa hudoooo zastavila! Sam jaz bi še uno v policajski srajčki vidla? user posted image

Ella,a  sem lahko mal žleht? Prosimmmm! Sem gledala tvoj odlitek v albumu, pa se mi zdi, da imaž zize večje kot trebuh user posted image  user posted image  user posted image  Pa to ne pomen, da je trebuh majhen!! To mora bit tvoj navdušen a? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
19.1.2008 18:18:45   
dolenjka

ups.... sem mislila meti da si slikice kulll...ste tolko slikic nalimale da sem že vse zmešala...user posted image

Pina, najprej on, pol pa če bo ocena pozitivna, ga imaš še ti! user posted image
Pri nas to ne pride v upoštev, ker jaz pol take krče dobim, da še 1 uro ne morem živet user posted image

Meti, kar se pa sopihanja tiče je pa tko, da pač mal pavziraš vmes, kot da bi šla v hrib user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
19.1.2008 18:22:40   
pina-1
meti tale modra mi deluje kar velika. Mi je pa všeč ker ma samo en velik predal..

Ta rdeča je pa malo manjša, kar je bolje za na vozek. Mi je pa malo manj všeč ker ma dva predala...
Se nebi znala odločit.

Prsno črpalko sem tudi jaz dobila sposojeno. Jo morem samo še oprat da in sterilizirat pa bo ok.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
19.1.2008 18:22:40   
dolenjka
Zakaj pa je imela naša tema danes nekaj časa naslov "geslo" ?? A to je spet naša afnica uštimala? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
19.1.2008 18:23:31   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pina, najprej on, pol pa če bo ocena pozitivna, ga imaš še ti! user posted image
Pri nas to ne pride v upoštev, ker jaz pol take krče dobim, da še 1 uro ne morem živet user posted image

Meti, kar se pa sopihanja tiče je pa tko, da pač mal pavziraš vmes, kot da bi šla v hrib user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ja očitno bo treba probat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja bi mogla še ostale slikce vidt user posted image  user posted image  user posted image  Sam mojga pomojem ne bojo nič impresionirale, bi mogla bit kar brez vsega, ker na tele srajčke on že v osnovi ne pali. Sem jih iz naftalina potegnila user posted image  user posted image  user posted image  

Ella, men je pa odlitek hudo, hudo dober user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  RES!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
19.1.2008 18:25:11   
dolenjka

Ella, men je pa odlitek hudo, hudo dober user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  RES!

Pa sej je men tut, sam res se mi je zdel, da ima j**** do koroške user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
19.1.2008 18:26:30   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej pri nas je pol isto, pa še curlja ko zmešana.... ne vem no....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
19.1.2008 18:27:55   
MetiLu

meti tale modra mi deluje kar velika. Mi je pa všeč ker ma samo en velik predal..

Ta rdeča je pa malo manjša, kar je bolje za na vozek. Mi je pa malo manj všeč ker ma dva predala...
Se nebi znala odločit.

Prsno črpalko sem tudi jaz dobila sposojeno. Jo morem samo še oprat da in sterilizirat pa bo ok.

Pinči, veš, so slikce različno narejene, pa sta torbi glih kontra, oranžna je večja kot modra, ker ta modra je iz VW kolekcije za opremo user posted image  v avtu. Imam tudi eno zadevo, ki jo obesiš zadaj za stol, pa ima malček lahko notri igrače, pa flaško, pa take uporabne stvari. Ta torba je pa glih za ta namen narejena, za pleničke, rezervne cotke... Pa mi je ful lušna in mi je kar žal, da sem oranžno sploh kupila. Pa še pocen ni bila...

Mene tudi še čaka steriliziranje, bom najbrž kar potem ko pridem iz P.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
19.1.2008 18:28:48   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej pri nas je pol isto, pa še curlja ko zmešana.... ne vem no....

Ja, sam sorči, sej se mam rada, sam da bi pa pol zarad tiste "minute užitka" še 1 uro bolečine prenašala user posted image  Ne hvala, bom pa še letos not prnesla user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Koliko bi dal-a za privat mesečno varstvo ?
Varuška.Ljubljana

100 - 150 (53%)

200 - 250 (30%)

300 - 250 (12%)

400 (2%)

480 in dalje (3%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!