Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ste pa pridne s tole jotico, pa ustnimi zagovori jest sem pa par dni nazaj mojga žicala, pa ni bil nič razpoložen Pomojem ga res skrbi, da bi me mogu v direkt P peljat do ustnega zagovarjnja mi pa ni glih, ker se tko zasopiham, da pol čist čudn izpade (upam, da tale opis ni bil preveč podroben) Meti, kot sem že prej pohvalila slikice, jih zdaj lahko samo še enkrat! Joj, da še jaz ne začnem s fotičam okrog letat... Uh, jaz bi tud komot kaj sladkega, ni problema, samo kaj ko me prebava zajebava. Zdej bom spet začela z Donatom in ne vem s čim še, ker se počutim zelo zelo slabo glede tega... Groza. Nič, za danes sem pomoje oddelala svoje, sem speglala 3 stroje cunjic, za je končno vse na svojem mestu, sem pa ravno včeraj spet dobila celo škatlo cun za otročka, ampak hvala bogu za večjega... Tako da bodo te cunce še kar nekaj časa počivale lepo v omari... Zdej grem pa vsaj mal spalnico v red spravit, mi je prav nerodno, ker nič takega več ne delam po stanovanju. Oh, vse bom notr prnesla, kajne?