|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
19.1.2008 10:47:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja kaj no? user posted image Kako se pa pri vas temu reče??

A niso to bili že enkrat obkladki user posted image user posted image user posted image .

Sem pa res prec dobre volje, ko začnem take brat user posted image .

Jaz sem ponoči tudi slabo spala, zdaj zjutraj bi pa spet vlekla v nedogled user posted image . Tamala me je čisto zbrcala, podnevi da pa mir user posted image  user posted image . Očitno je že zdaj zamenjala noč za dan!
Mene tudi čakajo 4 stroji cot za oprat. Bom počakala s prvo rundo, da pride user posted image  iz šihta, da jih bo v sušilca nosil. Jaz jih ne upam, so pretežke. Če ne bom kaj danes oprala, bom pa še jutri, saj je jutri tudi še cenejši el. tok.  Ja, je treba šparat user posted image user posted image user posted image !

Ne bamby, obkladek si pa za tvojga ti oz. on zate user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.1.2008 10:48:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Turšica, jst sem svojga kr prejle opravla (po ne vem kolikih mesecih) in sem dobila petko, pa še + zraven

Dolenjka, ta je pa svetovna, sem se zdaj ful narežala, prava si.user posted image user posted image user posted image

Zdaj preizkušam to s temi okvirčki-citati, pa mi ne uspeva, help.

Ja, temu se reče dežurna klovnesa user posted image

A že znaš citirat? Klikni na tisto sporočilo zgoraj "citiraj" , ki bi ga rada citirala in to bo to. Pod vse napisano pa še svoje dodaš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.1.2008 10:52:08   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

mlavla- men se je pa sanjalo, da si ti naslednjauser posted image . Smo že res menda čist nore vseuser posted image .

ma kaj res vse samo še za otročke in RR živimo...user posted image user posted image user posted image no upam,da te tvoje sanje ne držijo...user posted image

drugač si pa zdele belim glavo kaj naj naredim za kosilo (na kosilo pride moja mami, tast  in svak..se pravi za pet ljudekov...)ma sem mela v planu lazanjo..a sem ravnokar ugotovila,da nimam dovolj testenin za lazanjouser posted image ...jo je aktera že kdaj delala s špageti oz. katerimi drugimi testeninami... drugače se bom pa muske lotila ali pa samo bologneze omake+testenine...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.1.2008 10:52:25   
Februarka08
Joj, kok se človek nasmeje vašim izjavam...user posted image Najboljše seveda strela Dolenjka... Morm dons tud user posted image oment tale ustni zagovor... To bo debelo pogledal.user posted image
Zdele bi lahko že likala pa je nekaj narobe naštimal na sušilcu in je dal še enkrat sušit, saj mi je gor prinesel še napol mokre cotke...user posted image Mislim... In on pol men - ja sej mislim, da je suho.user posted image Seveda. Tako da bo zdele že 2. stroj opran - tetra pleničke in rjuhce, potem pa se še najino začne prat. Uh, kolk se nabere v 1 tednu... Kaj šele, če bi jaz v službo hodila... Doma pa itak trenerka rula. Zdej grem pa spet mal nazaj pred tv, sem čist v ameriški idol padlauser posted image ... Pridne bodite...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.1.2008 11:06:15   
bamby
mlavla, za lazanjo jaz vedno debelejše palačinke spečem. Ampak res naredim precej debele, pa mesno omako, v katero dam tudi konzervo pelatov. Bešamela pa jaz ne delam, pač pa uporabljam kar mozzarelo, ki jo sesekljam v paličnemu mešalniku, povrhu pa potresem sir za pico od ljubljanskih mlekarn.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.1.2008 11:09:53   
bamby
mlavla, naredim tudi pastičo, podobno kot je ta recept:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3822

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.1.2008 11:13:41   
mlavla
o bamby zlata si....user posted image  hvala!!!!

Drugač mi je pa zdele tako slabo ratal..sam čakam kdaj bom mogla it wc obiskat....user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.1.2008 11:20:23   
Janey
Dobro jutro...končno sem se eno noč spala...sicer sem šla lu lu par krat, ampak vsaj brez bolečin sem noč preživelauser posted image user posted image user posted image in sem kar do 11 potegnilauser posted image user posted image

Pina meni če ton ne dela je najlažje enega "mojstra" poklicat da pride malo kable porihtat...mogoče se je kje kakšen izklopil in ga je treba spet v luknjo vtaknit (če razumešuser posted image user posted image ).

Stanovanje imamo takpno kot da je bomba not padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne vem več kaj naj nardimuser posted image user posted image če se mi zdi da vsak dan nekaj šarim...pa sproti pospravljam...pa vseeo vse nekje leži. bomo mi tut dans samo sliko meli, če se nebo to porihtalo. pa ne samo danesuser posted image če grem samo mikice njgove pobrat je že ena soba skoraj lepa.grrrrr

Ma nič...grem nekaj popapcat, pol se spravim malo pospravit, pol pa za likalno mizo še previjalne pleničke zlikat in pol lahko dam noge v luft.user posted image user posted image
Kaj bo za kosilo pa ne vem...kaka ideja...kaj na hitro??user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.1.2008 11:29:16   
Marusah
Dobro jutro..

Dolenjka, hvala za geslo! Full je lepa slikica, sploh žirafa user posted image user posted image  Sej se hecam, res je lepo izpadla user posted image user posted image user posted image

Mlavla, tebi pa hvala za povabilo na štruklje. Te držim za besedo in pridem na njih, ko bo mali zunaj, ker sedaj s tem trebuhom bolj težko sedem za volan user posted image  Da bi šla peš je pa malo predaleč user posted image

Jaz pa ne rabim danes nič za kosilo skrbet user posted image  se je moj možek spravil za štedilnik.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.1.2008 12:06:18   
ella79
mlavla, mi bomo tudi danes imeli lazanjo, si ji jo je moj noro zaželel user posted image no, sej jo mam jaz tudi rada. Ti k si taka kuharca, bi lahko tudi sama naredila testenine. Sem jo pa jaz tudi že delala iz ostalih testenih.

jaz sem se pa danes podstopila delat ulitek trebuha, pa sem vmes že skoraj obupala, k je to taka packarija user posted image no, sam k se je pa začel sušit, je pa že mal boljš zgledal. Zdej sem si dala dol iz trebuščka, pa se suši, potem pa še sšiniširam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.1.2008 12:14:43   
Februarka08
Vau, Ella, si pridna... Da bi se jaz to zdele polotla, mi še na pamet ne pade.user posted image
Zgleda da bodo danes v večini kraljevali makaroni...user posted image No, jest mam danes torteline z pršutom, zraven pa malo paradižnikove omakce nardim in to je to. user posted image Nič posebnega.
So pa cunce za user posted image že speglane, posteljnina tudi, zdej bom dobla še paket tetra plenic za peglatuser posted image , potem pa še najine... Se mi že kar mal meša od teh cun.
No, grem nazaj delat, čeprav bi raje kavč peglala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.1.2008 12:38:20   
mlavla
no sem se lotila kar recepta, ki ga je bamby pripopala..upam,da bo uspelo..čez nekaj minut bo šibalo v pečico..
tud men se že nič ne da..bi šla tud mal na kavč...pa zdele se mi pere ta drugi stroj...en pa še čaka...mah mamo ženske zmeri pestrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.1.2008 12:39:29   
mlavla
Ela veš tudi sama sem že razmišljala o tem odlitku..samo kar ne vem kam bi ga dala...bojim se, da bi se na njem samo prah nabiraluser posted image

aja pa ko bo končan glej da nam pokažeš kakšno slikco...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.1.2008 13:22:28   
Janey
Njabrž ste vse na kosilu...DOBER TEK!! Jaz grem kar v mama restaurant danesuser posted image user posted image sem bila pridna in sem vse popeglala...če se mi zdi, da vedno mislim, da je to vse za malega pol pa še kar nekaj dobim kar se mi zdi nujno, da ima takoj in spet perem in likamuser posted image
Zdaj se pa samo še ena runda opere in gremo amo amo...kak je to fino ko kar prideš in imaš vse na miziuser posted image user posted image

Lep popoldan vam želim...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.1.2008 13:29:49   
MetiLu
Dan user posted image  ga spet biksate vidim user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem dones imela pestro noč Njaprej sem mislila da sem dobila popadke, ker so me zagrabili redni krči v presledku ene 8 min... Pol po mučnem vstajanju z zbadanjem in pokanjem v nožnici vstanem in se grem malo sprehajat, pol pa na WC. Moja rit je take harmonije pela, sem se ob treh ponoč režala sama seb na wc školjki user posted image  user posted image  user posted image  No, v glavnem, niso bli popadki user posted image  user posted image  krči so me pa taki zvijal, da sem mislila, da me bo pobral. Se že sprašujem, kako bom jaz popadke in porod preživela user posted image

Zjutraj je pa tudi mene zagrabil fotosešn in glih ko sem končala, uleti skoz vrata moja mami vsa panična, da me je že ne vem kolkokrat klicala in da se ne javim user posted image  Jaz trapa pa pustila ob telefona v spalnici in nisem slišala, da kej zvoni user posted image  ker sem prala in sušila perilo in sta oba stroja ropotala ...
No, pol sva šle v Tuš v nabavo, zdej sem pa končno uspela za računalnik pridt.

Za kosilo bo danes lahka zelenjavna rižota, da ne bo spet nočnih presenečenj user posted image  user posted image

Zdele se bom pa spravila še kakšno mojo slikco od zjutraj dat na RR, pa boste lahko malo pofirbcale. Sem se kar malo namatrala s tem samosprožilcem... Sem se slikala tudi v službeni srajci od mojga, sam ne vem, če lahko to dam gor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Dolenjka, če povabilo še velja, bi z mojim danes prišla na en izlet v vaš konc? Sporoč če maš kej volje user posted image

Ella, odlitek je super ideja, pol ga pa lahko še lepo pobarvaš.
Mlavla, upam, da spet ne bruhaš user posted image  user posted image
Pina, a je že kej boljši signal pri vas user posted image  user posted image user posted image
Lara, tako zategovanje in zbadanje imam jaz skoraj vsak dan na programu. prov slišim, kako mi kosti "pokajo" oz. škrtajo user posted image  Pomojem se telo pripravlja na velik podvig user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.1.2008 13:52:33   
Februarka08
Uf, Meti, si sexy!user posted image Pa kako lep, konkreten bauhi!user posted image Moj pa ves čuden...user posted image
No, mi smo ravno po kosilu, sedaj pa malo v kavčka polikat, sem drugo že vse polikala, potem me pa še čaka 1 stroj najinih cunj. Tako da za user posted image je končno vse! Vsaj upam.user posted image
Lepo soboto vsem še naprej, Janey a ne kako je fino, če prideš nekam in te že vse čaka... jao, kaj bi dala za kaj takega.user posted image Danes me ornk boli sp. del trebuha, morm delat vse v presledkih...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.1.2008 13:54:58   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Uf, Meti, si sexy!user posted image Pa kako lep, konkreten bauhi!user posted image Moj pa ves čuden

Mi je blondinki uspel brez gesla dat gor, a ne? user posted image  Sem prec popravla, da ne bo za preširoko javnost...
Jest sem pa tudi že tri stroje oprala, dva posušila, zdej grem pa počas rižotko z bučkami packat user posted image  Moj ma pa še stanovanje za posesat dones user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.1.2008 14:03:34   
Februarka08
No, zdej se je pa še na mamini čvekalnici začelo dogajat! Otvoritev februarčic - fantek Šanuser posted image user posted image user posted image !

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.1.2008 15:08:26   
*Naja
Meti- geeeeeeeeeeeeeeeslouser posted image . Vidim, da se tebi tudi dogaja tolk kot meni. Men tud včasih tolk nekej škrta zadaj v križu, da je prav user posted image . Tole zbadanje v nožnici je pa itak poglavje za sebe. Sem že jest tud razmišljala, da če popadki takle zgledajo, da bo orenk veselica v Puser posted image .

Midva sva pa imela danes za kosilo kr sirove štruklje in solatko....sam jst nisem jedla, ker sem še od poznega zajtrka tolk sita....pa danes je spet eden tistih dnevov, ko sam čakam, kdaj mi bo trebuh eksplodiral. Je tolk napet in trd, da je za znoretuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.1.2008 15:13:58   
ella79
meti - geslo plizzzz

hruhek pečen, lazanje se še peče user posted image solatka pripravljena, prav tako tudi moj želodček, ki se že pošteno uglaša

evo prve fotke ulitka v albumu, seveda sledi še barvanje, sam naj se mal posuši, k dugač do razpadu user posted image user posted image user posted image dodala sem še par slikc danešnjega bušija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.1.2008 15:15:27   
bamby
Meti, meni tudi geslo, prosim.

februarka, kje na mamini čvekalnici ti to bereš user posted image . Pripopaj link!!!

Mi smo že pojedli pečenice, tenstano kislo zelje in ajdove žgance user posted image . Prvi stroj cunj se že pere, se že bliža koncu.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.1.2008 15:30:48   
Februarka08
Evo, bamby link, upam da bo prijel...
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=18244&postdays=0&postorder=asc&start=6330&sid=e464b05361f604a6e23563627751abe6

Drugače je pa forum mama.si in tam smo tudi februarčice... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   Geslo
19.1.2008 15:34:43   
MetiLu
Geslo je pa Dolenjka izbrala user posted image  ... afna

Lp, Metka

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
   RE: Geslo
19.1.2008 15:42:54   
MetiLu
No, sem uspela mojstrovino narest, pa kar tle geslo objavit user posted image  user posted image  Če nisem jest blond, pa skor sem zdej rižoto zakurla user posted image

Sem spremenila geslo, pa vam ga še enkrat pošljem user posted image  
Katera je že na netu najdla programček, ki ti fotke spremeni v črnobele? Se priporočam za link user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
   RE: Geslo
19.1.2008 15:51:58   
ella79
meti super lepe slikce user posted image user posted image user posted image si mela pa res pravi foto sešn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

LJUBOSUMNOST MED SOROJENCI
nataly33

Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?

DA (40%)

NE (29%)

VČASIH (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!