|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 19:56:15   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

mlavla, sorry, sem se zmotila, 16. teden je prav.

Jaz pa kar zavidam vam, ki ne rabite očal, jaz sem brez njih ko slepa kura, pa so me vsi tako navajeni z njimi, da sem baje grda z lečami in jih ne nosim. Mogoče pa bom kdaj šla na lasersko operacijo oči, samo moram šparati (poleg treh otrok pa res, ja).

veš tud jst sem brez očal oz. leč ko kura...tko da te čist razumem...

drugač je pa moja potica zdej v pečici..user posted image  jst sem pa sam še za v ležečki poožaj..pa me čaka še cela kuhinja za pospravituser posted image , mislim, da bom naslednjič bolj premislila preden se bom spet podala v kakšen tak podvig...user posted image

pina.upam, da si se že kaj potolažila??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.1.2008 20:01:02   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce moje zlate. za čisto vsako od vas ena kup rožic in vsaki eno res močen in od srca dan objemček.
Saj sem vedela, da me boste ve razumele. Samo res mi je prekipelo. MAter jaz sem mogla torbo še 2 meseca nazaj pripravit on pa pojstelce še kar ne misli sestavit...Mahhh saj je škoda besed.

Mia je tuki pa največ nastradala ker je bila pač doma. Ni hotela danes v vrtec, pa grdo vreme je bilo in je bla cel dan z mano v hiši. Se je zdolgočasla in je blo tudi njej hudo. Sedaj mi je pa že zaspala. Kar ne morem verjet.

Pa še moj je že doma... to se tudi ni zgodilo že dolgo časa. Pride domov iz vaj vedno okoli devete ure. Očitno mu je prišlo da mi je poču filem....

Ampak gremo kaj lepšega čvekat... Da me spravite malo v smeh in dobro voljo...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.1.2008 20:02:01   
katka37
Lanchy, samo da je pritisk zdaj normalen, naj  takšen tudi ostane.

Glede fotk pa nisem več prepričana, če ve gledate iste kot sem jih dala v album. Verjetno je to zato, ker na vseh sedim na moji debeli tazadnji, pa takoj malo bojlše zgledam user posted image user posted image .

Pina, kako kaj, že boljše

Gledam moje zvezdice-kdaj dobiš tri?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.1.2008 20:02:38   
pina-1
suzi in mlavla a DHL še sprejema pakete...Jaz bi zdejle ene 4 kose skutinih štruklov pa še ena dva kosa poticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.1.2008 20:04:02   
katka37
Pina, sem zdaj šele prebrala, da je stanje spet v normali, user posted image user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.1.2008 20:04:11   
pina-1

Lanchy, samo da je pritisk zdaj normalen, naj  takšen tudi ostane.

Glede fotk pa nisem več prepričana, če ve gledate iste kot sem jih dala v album. Verjetno je to zato, ker na vseh sedim na moji debeli tazadnji, pa takoj malo bojlše zgledam user posted image user posted image .

Pina, kako kaj, že boljše

Gledam moje zvezdice-kdaj dobiš tri?

katka je malo bolši....

ej a bi ti rada vidla mojo tazadno prikolico???? je že v štartu bila moj "ponos" sedaj je pa sploh moj najlepši del telesauser posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.1.2008 20:06:14   
Lanchy
Katka, fantasticne fotkeuser posted image , da o postavi sploh ne zgubljam beseduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.1.2008 20:06:21   
katka37
Pina, nas vsaj ne tišči nič, če dolgo sedimouser posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.1.2008 20:06:35   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi in mlavla a DHL še sprejema pakete...Jaz bi zdejle ene 4 kose skutinih štruklov pa še ena dva kosa poticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

njabrž še....user posted image user posted image user posted image user posted image  sej če ti prec pošljem boš dobila še vročo......user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.1.2008 20:07:26   
mlavla
se javim malo kasneje..moram res  mal pokidat po kuhnji preden moj prideuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.1.2008 20:07:32   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

njabrž še....user posted image user posted image user posted image user posted image  sej če ti prec pošljem boš dobila še vročo......user posted image user posted image

eeee taka je najboljša.... no dej hitro zapaikiri ker mi že pošteno dišiuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.1.2008 20:11:14   
pina-1

Pina, nas vsaj ne tišči nič, če dolgo sedimouser posted image user posted image .

to maš pa prov..

pa če nas kdo po tazadnji udari nas sploh ne boli, ker celulitis in maščoba razbijeta udarecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.1.2008 20:11:27   
katka37
Mlavla, jaz se pa jutri priporočam za pošiljko potice, sem danes že preveč  spravila v sebe, mi ne paše nič več. 

No ja, za kakšen majhen košček bi še bil prostor danes.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.1.2008 20:30:19   
dolenjka
Čvekllleeeee user posted image

Uf, midva sva tko žagala, da bo drv še za 1 zimo user posted image

Čist sita sem pojedla še dve mini sladkariji in ko me je vse tiščal sem hotla še neki in sem 2 jabolki snedla (pripravila sem si 3) in zdej me vse tišči in boli user posted image
Pa ko sem od februarke post brala sem šla po user posted image  slinček, ker jaz bi tut kej iz McDonaldsa - McChicken user posted image  Lahko 2, pa brez pomfrija. A gre ktera mimo katerga, pa gi ga mogoče lahko prinese? user posted image  Hudoooo

Katka, a bi pol ti tut mene naučila tega retuširanja, ker moje slike še niso obdelane user posted image

Pinči me veseli da je boljš, mogoče je blo to zato, k si se mi smejala zaradi mesa user posted image  No, sej pol je ratal, teb pa očitno tut. user posted image

Bamby, ti men vedno pošlješ pomankljive recepte, ker ziher nočeš da mi rata user posted image

Meti, jutri popoldan si z veseljem vabljena na kavico in čvek. Bom sama od 16h do 18h, seveda pa tvoj vseen lahko zraven pride user posted image

Zdej grem pa še mal na kavč, ker me preveč tiščijo jabolka v trebuščku user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.1.2008 20:33:11   
misar
katka, dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image prekrasne fotke!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.1.2008 20:34:10   
dolenjka
Aja, pa sam da razčistmo. Začetek tedna je luna - da ne bi kera kam šla (P in podobne ustanove), ker smo šele na 84. strani 3. nadaljevanja. Rekord je treba postavt prej. Jasno? user posted image  Še mal zdržite, rabimo še cca 115 strani user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.1.2008 20:42:22   
misar
dolenjka, čeprav moram priznat, da naslednji teden bi se našel kak dan prav fajn za rodit. jaz ciljam na sredo al pa četrtek user posted image user posted image user posted image ko bova z dragim dokončno sfiniširala sobico. pa da ne bi posteljnina predolgo čakala na našo princesko user posted image user posted image user posted image . pa glih še kar ene par opravkov mam do takrat, pol mi bo pa dolgčas...razen, če mi prideš družbo delat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.1.2008 21:01:42   
mlavla
tako kuhinja je pospravljena..zdej grem se pa mal stisent k mojmu k se že ene pol ure svaljka po kavču....

pa nočko

misar..pazi se dolenjke, da ti ne bo ušesa navila....

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.1.2008 21:18:06   
Mbee
Kako ste sonosečnice? A ste ve tud tko naveličane vsega kot jstuser posted image  Danes že cel dan pospravlam k zmešana da mi teče iz vseh lukenjuser posted image  mogoče mam tist gnezditveni moment...katastrofa ampak je pa vse pospravlen tko kokr še nikol ni blouser posted image  potovalko za v porodnišnico sm že čist nabasala predvsem z nepomembnimi stvarmiuser posted image  a je katera ki ima uradno februarja rok že rodila? jst imam v sredo amnioskopijo pa po eni strani upam d bom lahk že kar rodila ker sem pač tok neučakana in firbčna in hočm vidit svojga sončkauser posted image  grozna sem sej vem ampak to so pač hormoniuser posted image  a je še katera shujšala zdej v zadnjem mesecu, jst sm se dons tehtala zvečer pa imam več kot 1 kg manj kokr na posvetovalnici 10 dni nazaj pa takrat sem bla čist tešča....sej ne more bit nič narobe a ne?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.1.2008 21:26:23   
katka37
Dolenjka, vidiš, kako jaz danes tebe ubogam, sem že ful danes tipkala. Kar se tiče obdelave slik, ni problema. Meni je najlepše pri vseh teh  naših fotkah, da bomo imele res lepe spomine, od prejšnjih nosečnosti imam samo nekaj fotk z buščkom, zdaj pa vse nadoknadim, super za digitalce.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.1.2008 21:31:51   
Janey
UUUuuuufff kak ste naklamfale...človek še malo na luft ne moreuser posted image user posted image user posted image bravo babe...gremo proti 200user posted image user posted image

dolenjka upam, da je bil v drugo dober segedin, pinči upam, da si se pomirila...pride slab dan..malo nam je že težko s temi trebuhi, kaj bi vse rade pa ne moremo...ampak samo še malo...in potem bo spet kmalu vse po starem. user posted image user posted image da ti bo lažje.
Jaz grem pa zdaj na en veeelik kos toplega kruheca...njamiiii

se mogoče še kaj javim, če ne pa lepo pančite in se slišimo jutri

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.1.2008 21:36:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dolenjka, čeprav moram priznat, da naslednji teden bi se našel kak dan prav fajn za rodit. jaz ciljam na sredo al pa četrtek user posted image user posted image user posted image ko bova z dragim dokončno sfiniširala sobico. pa da ne bi posteljnina predolgo čakala na našo princesko user posted image user posted image user posted image . pa glih še kar ene par opravkov mam do takrat, pol mi bo pa dolgčas...razen, če mi prideš družbo delat user posted image

NO, ne bit preveč pametna! Pri nas bo tudi sobica v sredo pobarvana (končno), sam pol bi pa še mal užival in počival user posted image  Tam nekje do sredine februarja user posted image

Mbee user posted image  pa kje si ti? Že 3 so rodile!!! No, zdej pa bodi malo na temi in čvekaj z nami, pa boš lažje počakala na svoje dete, Pa naj se ti nikamor ne mudi. Preberi nas malo, boš vidla da je bolj luštno kot januarja v porodnišnici user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.1.2008 21:47:04   
Februarka08
No, čvekice male, jaz vam danes samo še sladko nočko zaželim, gremo počasi ajat... Sem pa tako nažrta vsega danes, da upam da bom sploh zaspalauser posted image . Zadnje dni bi samo jedla... Kaj je zdej to? Sem mislila, da bo potem kaj minilo...
Lepo pančkejte, se tipkamo jutri pa glejte, da ne uidete Dolenjki. Jaz ne bom, obljubim!user posted image (Joj, da ne bom potem res prvauser posted image ).

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.1.2008 21:49:04   
Mbee
Hehe ja vidm da ste zlo zgovorne in vas je res luštno brat sam mislm da je mičken lepš držat svojo štručko v naročju a ni resuser posted image  Dons imam itak prepoved rodit ker mojga ni doma in mi je reku....citiram...."Glej d ti dons ne odteče voda k ne morm tok hitr pridit dam" ....mislm moški res se cel svet vrti samo okrog njihuser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.1.2008 21:51:05   
katka37
Tudi iz našega konca lahko noč, grem se malo pocartat.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!