|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 15:26:18   
dolenjka
Ja dobro jutro Polonca78, te je že CIA iskala user posted image  user posted image  user posted image

AJa, sam tolk da veste, segedin je že skoraj fertik. Meso ni zažgano user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.1.2008 15:28:01   
Lanchy
Dolenjka, fenomenalna fotkicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.1.2008 15:28:32   
bamby
Ne hodi preveč na RR, ker se to lahko vsak čas zgodi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.1.2008 15:29:54   
dolenjka
Ne pa ne, k sem že z vodo zalila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.1.2008 15:31:32   
Lanchy
Eja, babe, jst sem sla zdele u izi s psom ven, pa se mi je tok zvrtelo, da sem se mogla na klopco vsest, ce ne bi sigurno padla....In sem zdej domov prisla in imam spet ful visok pritisk 150/103user posted image ....pismo sploh ne vem kaj naj naredim...

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.1.2008 15:33:59   
polonca78
sem vedla, da sem pozabila nekaj vprašat! a ste se ve popolnoma odrekle alkoholnim pijačam? no, do sedaj v nosečnosti nisem nič spila, ampak ugotavljam, da bi mi tooooooooook pasalo kdaj kako malo pivo, pa mi je kar nerodno naročit (+ da si kar predstavljam kako uničujem otrokove možganske celice in zaviram rast user posted image ). sita sem tega, ko gremo z kolegi ven in vsakič naročim tisto blesavo vodo (jah, včasih sem je res že sita), oni pa dobijo ledeno mrzlo pivo z penco ali pa ob pizzi žulim jabolčni sok user posted image . pa zanimivo, ker pred nosečnostjo mi pa pivo ni kaj preveč dišalo! user posted image no kroničarke, a ga katera kdaj sisne? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.1.2008 15:39:57   
MetiLu
Polonca, jaz ga ne, ker ga ne maram. Ga je pa moja "teta" celi dve nosečnosti pila (pivo), par deci na teden, pa s tamalim dvema ni nič narobe user posted image  Tko da si ga brez slabe vesti lahko privoščiš.

Lanchy, ne vem kaj češ narest, mogoče pokliči v P pa vprašaj. Mene je npr. dones spet tik pred kosilom zadela sladkorna norija, ko me je spet oblivat začel in trest sem se začela, pol sem pa basala cmoke, kot za stavo, pa sem bila čez 5 min ok. Ne vem, zakaj se mi to dogaja, samo očitno mi raven cukra tok pade, da sem čist fertik. 
Naše dete je pa še vedno zadovoljno, brcanje se ne neha user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.1.2008 15:47:40   
jencili
Ojla čvekice,

vidim, da ste čist v akciji za fotkanje. Sej, zdej je pa še mene zagrabilo, ker sem se spomnila,da nimam praktično nobene slikce k bi bla vsaj približno pametna za pokazat. Se bo treba spravit v akcijo!

Jst bi tud prosila za geslo, če smem...

Zasledila sem tudi, da ma ena uhančka v popku. Ti niso rekli, da ga moreš vn dat? Jst sm svojga namreč mog,a zato da ne bi pršlo do kake zastrupitve. Pa sm ga dala v 4. mescu, pa so mi precej težili. Vem pa, da si ga bom dala nazaj k mi je to tko lepouser posted image

Drugače pa Polonca78, kar se tiče piva. Baje to naj ne bi nič škodovalo, če vsake toliko kakega rukneš. Učinek je celo nasproten. Pravijo da b vitamin dela mleko, tko da si le privošči sem pa tja kakega. Jst sm ga prej ful rada pila, zdej mi je začel pa smrdetuser posted image , tko da sm v nosečnosti spila ene 3-4 Bandidos Ice - to je to.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.1.2008 15:50:33   
bamby
polonca, če ti zapaše kakšna posebna pijača, si jo kar privošči. Za silvestrovo sem jaz cel večer vino pila, pa šampanjec ob polnoči, pa zaradi tega sploh nimam slabe vesti. Si pač privoščim, ko mi zapaše, ne pa da bi to pila dan za dnem.
To je pa baje res, da pivo proizvaja mleko, zato si bomo mogle kar zaloge narest. Jaz sem 1. pila brezalkoholnega, pa pri mleku ni kaj dosti pomagal, ker ni bilo prave stimulacije user posted image  (tamali se ni dojil user posted image ) .

lanchy, pritisk je res zelo visok. Pokliči in se pozanimaj kaj storiti. Saj lahko da bodo rekli počivat, lahko bodo rekli pa priti se pokazat user posted image .

dolenjka, torej nekaj že nastaja user posted image . Upam, da ti uspe srečno dokončat. Pa poročaj, kako ti je uspelo in kakšni so bili komentarji (tvoji in user posted image )!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.1.2008 15:52:47   
polonca78
oooooo ste me razveselile!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer bo tako padlo eno malo pivo, da bodo vsi samo gledali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanchy, dej res pokliči v porodnišnico in povej kolk maš pritiska. ti bodo že znale svetovati in boš vsaj pomirjena.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.1.2008 15:59:56   
Suzi*
oj, čveke. jaz sem bla pa z mesecnico na čajčku, sva se tolk začvekale, da sem skor pozabila it domov, ker so mi tamalga pripeljali. user posted image  No, mi je ratalo pol domov prišibat ene pol minute pred tastom in taščo in našim dečkotom. user posted image user posted image user posted image  user posted image

kakšen deci si komot privoščiš, polonca.

Lanchy, pokliči, pa poročaj kaj si zvedla. tale pritisk je res mal prehud se mi zdi.

dolenjka, bravo za segedin. user posted image  kakšen pa je bil???

jaz tud šibam kuhat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.1.2008 16:05:14   
katka37
Punce, gesla,pliz.

Polonca, meni se je zadnjič tudi ful zaluštalo pivo, pa me je bilo kar sram, da bi me videli s pivom pred sabo, ampak lušti so lušti in vam povem, da sem s takim užitkom spila to pivo, da mi je bilo čisto vseeno, kaj si kdo misli. Škoditi pa itak ne more, če tu in tam spijemo malo alkohola  (seveda ne žganih pijač) tudi v nosečnosti, deci tu in tam prav paše.  Ojoj, kot da sem kronik, pa piva drugače sploh ne maram.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.1.2008 16:09:18   
pina-1
ola čveke. midve sva tudi doma. sva šle na eno mini kosilce in degustacijo vinčka z mojimi sodelavci. sedaj pa kuhamo kosilce za tatija: bo kar pečene perutke fasal pa malo kruha in kumarce.

dolenjka, saj veš da te nisem mislila resno, samo malo sem se hecala... meni se je zadnjič por prismodil in sem ga kar nekaj vrgla stran... ROžica moja ne bit huda name.

polonca si pa od mrtvih vstala. smo že mislie da sa si šla v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem sedaj malo kavč peglat, da se naša dečva v trebuhu malo umiri. nabija 100 na uro

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.1.2008 16:10:56   
katka37
Bamby, tu in tam sem jaz tudi zabuhla malo, predvsem okrog oči, pa čez nekaj ur mine. Še malo midvi omi zdržima, pa bo boljše.  user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.1.2008 16:17:58   
katka37
Pina, kar ne morem verjeti, kakšno čupo je imela Mia ob rojstvu, glede na to, da sta naša mulčka bila skoraj brez las. Prava sladka pupika. Vse fotke so super- kar je na njih seveda.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.1.2008 16:23:24   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, tu in tam sem jaz tudi zabuhla malo, predvsem okrog oči, pa čez nekaj ur mine. Še malo midvi omi zdržima, pa bo boljše.  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram povedat, da je oteklina v oči res splahnela. Ne vem, kaj bo pa jutri user posted image .

Kako si pa kaj ti katka???

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.1.2008 16:24:55   
sayuri
Pina, katera je zdaj ta frišna frizurca? Tale v rdečem puloverju? TA ti ful paše. user posted image user posted image user posted image . PA tvoja princeska je tok cukrasta user posted image . Ful ful luštna. Pa ti me spominjaš na eno mojo sodelavko user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.1.2008 16:25:30   
bamby
dooolleeeenjkaaaa, a se ravno k jedi spravljaš, ali že na novo spet segedin kuhaš ??????

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.1.2008 16:32:10   
katka37
Bamby, gre, ko se vsaj malo naspim je takoj boljše. Je pa zdaj dosti težje v tej nosečnosti, komaj prisopiham po vseh stopnicah. Lažje pa mi je verjetno zaradi tega, ker sta zdaj oba mulca že večja, pa bolana v bistvu tudi nista nekaj, tako da imajo več časa da cartajo mene.user posted image

Sem dala v album nekaj slikic iz moje fotoknjige, če katero zanima, pa se bo poskusila sama poslikati. Je pa zaklenjen. Pa še z bolečim gležnjem sem takrat skakala  in se naštimavala v poze, trola.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.1.2008 16:41:15   
bamby
Mi pošlješ geslo, prosim.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.1.2008 16:42:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dooolleeeenjkaaaa, a se ravno k jedi spravljaš, ali že na novo spet segedin kuhaš ??????

A zdej me boš pa še ti zaje******? user posted image  
Segedin je bil ODLIČEN. Sem ga za celo vas skuhala user posted image  Moj pravi, da boljšega ne dobiš nikjer (upam, da to pomeni, da tut pr tečni tašči ne user posted image  ) in je pojedel dva zvrhana krožnika, zdej se je pa na kavč zvalil, jaz grem pa k njemu, ker sem se tut nažrla ko user posted image  in ne morem sedet user posted image
Aja, še prej grem pa posteljnino iz sušilca vzet user posted image

Katka, geslo ti om na ZS poslala, ti pa prosim meni user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.1.2008 16:59:37   
dolenjka
OOOO hudo Katka! Razturaš! In pri 3eh otrocih tak geštel? Svaka čast! user posted image

Evo, segedin je bil tko dober, da moj že drva žaga sred dnevne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.1.2008 17:03:39   
katka37
Ej, big mama, spremeni naslov albuma v kaj  bolj seksi. Kakšne so le še druge fotke, uauuuuuuu. Ko šljivi segedin ob tem. Se pa takoj vidi, če te slika nekdo, ki se na to spozna. Sem ti poslala zs.

Bamby, zs te čaka.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.1.2008 17:06:23   
Suzi*
Katkaaaaa, še meni geslo prosiiiimm!!!!

Jaz sem pa skuhala za dol past purana v gobovi omaki (s šampinjoni)user posted image , zdej se pa še skutni štrukli delajo. Njami. Moj pa je sporočil, da ne bo imel časa jest. user posted image  Se mu bo mudilo na pevske. Bom pa sama uživala, še žal mu bo!!!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.1.2008 17:11:59   
mary_lou
Jest bi tudi geslo Katka če lahko user posted image ?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

moško ime
ROŽICI

katero ime vam je všeč?glasujte.

JAN (24%)

TIBOR (13%)

KLEMEN (17%)

NIK (23%)

SVIT (18%)

TIT (5%)

Število vseh glasov: 554

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!