Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:13:50
|
|
|
|
ella79
|
moja je bila neki znižana, tako da sem dala 40 EUR. Si pa ne predstavljam, al ma dost prostora al ne Za enga bo sigurno dovolj, pa še za moje drobnarije, ker ne mislim še torbice seboj nositi
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:17:20
|
|
|
|
dolenjka
|
No tkole, kaj naj nardim? Sem se spravlja segedin delat in meso pržgala???? A grem po novga al rajš ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:18:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No tkole, kaj naj nardim? Sem se spravlja segedin delat in meso pržgala???? A grem po novga al rajš ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:20:40
|
|
|
|
dolenjka
|
P*** Pina si žleht Nehi se smejat! Kva nej zdej, grem po novga (mesar je 2 min stran z avtom) al ja??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:23:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Ta steklokeramična mi vse prkur Bi mogla na nizki temperaturi tenstat a ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:28:08
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ta steklokeramična mi vse prkur Bi mogla na nizki temperaturi tenstat a ne? Itak!!! Jaz tenstam na stopnji 5, največ 6. Koliko si pa ti to zažgala? Če ni preveč črno, bi še šlo, drugače pa najboljše skoraj res na novo, kaj pa vem .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:28:18
|
|
|
|
ella79
|
naj bo pa vegi segadin
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:30:43
|
|
|
|
bamby
|
Moram še to povedat,da sem jaz v ponedeljek tudi zelenjavno mineštro prismodila . Boste vse rekle, kako je pa to mogoče . Sem prismodila že zelenjavo, ko sem jo tenstala, ampak sem potem takoj zalila in delala naprej. Je bila mineštra malce temnejša, ampak še vedno užitnega okusa
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:34:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No tkole, kaj naj nardim? Sem se spravlja segedin delat in meso pržgala???? A grem po novga al rajš ne? to pa ni čist nič novega...sej to se tud men kdaj zgodi..nazadnje ko sem pekla krompirejeve krokete sem prvo rundo v nulo zažgala...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:38:02
|
|
|
|
mlavla
|
zdej grem pa mal kavč peglat..sem že vso posodo pospravla po kosilu..tko da mal grem pa lohka zdej ležečki... drugače me pa zanima če katera zna štrikat..oz. ima kakšen dober vzorec za šal..rada bi si namreč seštrikala en "hud"šal...upam, da mi bo katera kaj pametnega svetovala???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:39:39
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, jst bi tud vaša gesla Morm bit na tekočem, a ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:43:40
|
|
|
|
ella79
|
men se pa taki lušti delajo po buhteljjnih z velik marelčne marmelade, pa čist domači morjo bit se lahko kam povabim enkrat sem jih sama delala, pa so bli trdi k kamen sam zdej sem že mal bolj zverzirana za kvašeno testo, mogoče bi si jih pa upala podstopit mmmm res bi enga takega velika aja, drugače jih sploh ne maram, zgleda da so mi začel nosečniški hormončki delat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:44:36
|
|
|
|
mary_lou
|
Lepo vedet da se to ne dogaja sam meni
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:46:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, sočustvujem s tabo!!! Vem kako je steklokeramična plošča zaj sploh pa indukcijska... Groza, samo gor postavim, že vre in gre čez al pa kej druzga... Še zdej se je nisem navadila... upam, da ni preveč zažgano in da bo segedin dober! Drugače imam pa spet eno ?: ali ve štejete in si zapisujete gibe ? Jaz si jih namreč ne, ker je več ali manj skoz v gibanju... In sploh ne vem kako štet. Je res taka panika, če je kakšen dan bolj miren/mirna in moraš takoj v P na pregled? Dobro kuhajte, jaz imam danes pire krompir, mesek, za limonino omakco zravn, zame pa malo zelenjave...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:50:50
|
|
|
|
ella79
|
ali ve štejete in si zapisujete gibe ? Jaz si jih namreč ne, ker je več ali manj skoz v gibanju... In sploh ne vem kako štet. Je res taka panika, če je kakšen dan bolj miren/mirna in moraš takoj v P na pregled? jaz gibov ne štejem, ker je dost aktiven. No, sem pozorna, da so gibi konstantno prisotni. Če pa je bolj mirn, je pa fajn da si zapisuješ. Kot sem že pisala, je bla moja kolegica vsaj tok pozorna, da se je mali ponoči zelo malo oglašal (prej zelo veliko), pa zjutraj potem tudi nič.. sta šla v P, so sam hitr naredili CR, ker je bil CTG zelo slab. Tako so rešili malega. Pač se je srečno končalo, kot v večini takih primerov. Pomoje same najbolje vemo, kdaj se kaj drugače dogaja inside.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:04:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, črna bi bila preveč mil izraz za barvo mojega mesa Je že v smeteh, pa k mesarju sem šla, ker sem trmasta. Mesar me je potolažu, da bom ziher še dons mela skuhan segedin Mam že na 5 in se tensta - 2. del Sploh ne vem če upam it cunje iz sušilca pobrat, da ne bo vmes spet kakšna akcija na šporgetu
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:05:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Zdej grem še ostalim geslo poslat, da ne bom kregana. Če ga katera dobi 2x se že v naprej opravičujem. Sploh ne vem kateri sem ga poslala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:11:55
|
|
|
|
sayuri
|
iiiiiii dolenjka, kakšna lepa nosečnica si. Ful ful lepa slikica. In tisti naslov big mama nič ne paše zraven . Kdaj bojo pa druge slikce?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:12:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Domača naloga narejena. Imate gesla. Upam, da vse. Hvala za pohvale, ta je meni naj naj, ostale so tut fajn, sam obdelat bo še treba kakšno Knjige se nisem uspela lotit, samo nekaj sem sprobavala. Moram zdaj te slike skrit, da jih moj ne najde in v ponedeljek nadaljevat za akcijo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:15:29
|
|
|
|
MetiLu
|
No, men ga še nisi Jest pa še razmišljam kaj bo za kosilo. Glede steklokramične plošče, men je največkrat mlek ušel, preden sem se jo navadila... Zdele moja Petra bere in popravlja mojo diplomco (ona je bolj tip za take stvari, ker študira FDV pa večino dela z destkami ). Tko, da meni ne bo treba, bom samo še malo lepotno popravila in poslala Sva šle pa tudi že na en sprehod pa en krog z mojim avtkom, sem šla preverit, če še kaj volan trese, pa ne, kar pomeni, da so mi dobr gume nacentriral Pol morva it pa z mojim do mojga strica, ma en biznis zanjga Dolenjka, pomojem naju dones ne bo. Če si pa želiš moje družbe, se pa lahko jutri pritrajbam do tebe
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:26:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri iiiiiii dolenjka, kakšna lepa nosečnica si. Ful ful lepa slikica. In tisti naslov big mama nič ne paše zraven . Kdaj bojo pa druge slikce? Jst njej prst, ona bi me pa kr celo? Mogoče še kakšna pade naslednji teden, bom vidla če si bom še na kakšni všeč
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 14:33:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, ob 14.06 sem ti poslala geslo na ZS pa skenslala tvoj obisk za danes Sorči
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:15:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Tako, najedli smo se, sedaj pa moj spet gre za celo popoldne na pot, jaz grem pa na kavčka... Morm mal poajat... Pridno klofajte, vas berem kasneje... Aja, in dober tek, če še niste jedle!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:17:19
|
|
|
|
MetiLu
|
Ej bejba, res lepa fotkica Midva sva popapcala, sem kar slivove knedeljne iz skrinje naredila njamsi... Zdej pa mal na kavč, pol pa v LJ. Mlavla, tenksi za recept. Dones skoz neki zamujam s posti... Neki napišem, pa mi vmes že odgovorite Uživajte, zunaj je sonček, je počutje res čisto drugačno. Bi kar nekam šla, kar naenkrat me trebuh nič ne moti
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:18:46
|
|
|
|
polonca78
|
dober dan čveke po dolgem času! kolegica, ki ima 10 dni pred mano rok, je že stopila v akcijo, potem pa tukaj vidim, da so tud februarčice odprle sezono in me je kr mal panika prijela, da zdej počas gre pa zares! no, jst sem še trdno v enem kosu in današnji ctg (drugi) ni pokazal nobenih znakov popadkov, tako da bom očitno še kar nekaj časa cela. sicer pa to že sama opažam, ker mi trebuh praktično nič ne otrdeva, ful sem polna energije (za otročička mam že vse pripravljeno, kljub porodniški še vedno veselo pomagam v službi), edino spanec vsake toliko časa ni najboljši. upam, da ve uživate na porodniški in nima katera kakih večjih težav. težko da bi se spravila za nazaj brat, ker ste veliko prevelike čveke, da bi vam lahko sploh sledila. drugače mi gre pa tale sestra pri ginekologinji blazno na živce. vsakič tak halo naredi okol tehtanja in mi gleda pod prste oz. noge kot, da je pridobivanje teže največji zločin na svetu. do sedaj sem pridobila nekje 10kg (37t 3/7) tako da sem na 64kg , ampak ona me pa vsakič obravnava kot da sem na +30kg in bo odkrila kako sem sem se ta teden zredila za dodatnih 10kg. sej vem, da pretiravam in sigurno ne misli nič slabega, ampak že tko se sama sekiram, da se ne bi preveč zredila in ne rabim še ene ksantipe, ki mi bo dihala za vrat. me pa veseli, da obstaja ta forum, ker lahko pridem sem in se zjokam in zjamram!
|
|
|
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)

1x na dan (
34%)

2x na dan (
48%)

3x na dan (
5%)

bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!