|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 11:28:04   
ella79
Ela, midva sva bla pa marca lani v Rimu....jaz pa ne morem pozabit njihovga kapučina. pa pizze!!

no, kapučino znaju itak sam italijani naredit. Nad pico sem bila pa jaz tudi presenečena, k na severu italije je bljak, na jugo pa full dobra, pa mal vinčka zravn.... mmmm sva 10 dni sam to konzumirala. Itak sva pa oba čist zaljubljena v Italijo in vse kar je v zvezi z njo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.1.2008 11:30:29   
Lanchy
Janey, Pina, Dolenjka jaz bi tudi vase slikice rada videla.user posted image user posted image user posted image  Lepo prosim za geslauser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.1.2008 11:31:12   
mami28
Pina, Janey, Dolenjka tud men geslo prosim.

Sicer sem pa se tud jst neki igrala s fotoaparatom, ker do sedaj še nisem slikala svojga bušija. Dve slikce sem celo pripela v album. Sem pa ugotovila, da bo treba kakega fotografa poprosit, da naredi kako lepšo slikco. Ste tud mene čist navdušile s slikarjenem, tko da sem že mojmu naročila, da se grema začetk februarja mal poslikat, pa še novo frizuro si boma privoščila user posted image

Lep dan!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.1.2008 11:34:49   
mary_lou
Jutro še od mene, sm se komi iz pojstle zvlekla zdele je blo tok lušten spančkat! Pa valda takoj na RR pogledat če je kera rodila pa vidm da je zatišje user posted image user posted image user posted image

Punce vse tri jest bi tud firbcala user posted image user posted image user posted image

Mlavla super idejca za skutne štruklje sam jest nikol ne vem kaj bi zraven pasal?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.1.2008 11:35:12   
Februarka08
Mami28 lep bauhiuser posted image user posted image .
Jaz sem pa prejle malo primerjala sliko od prejšnjega tedna in danes in mam občutek, da se je malo spustil...user posted image Me je kar malo groza ratalo... A mislite da je prezgodaj? No, lahko se samo meni tako zdi, ne vem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.1.2008 11:36:35   
Marusah
Mlavla zdej si mi pa take lušte naredila...jaz sem čist nora na štruklje, ampak jih bolj malokrat jem, ker jih pri nas noben drug ne mara...samo zase, pa mi jih ni za delat. Tako, da se največkrat kr k mami prislinim user posted image
Janey super - ti si čist nora user posted image  Pa te nič ne boli al pa moti uhanček? Res super zgleda!!!

Pina lepe slikice user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.1.2008 11:38:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ela, midva sva bla pa marca lani v Rimu....jaz pa ne morem pozabit njihovga kapučina. pa pizze!!

no, kapučino znaju itak sam italijani naredit. Nad pico sem bila pa jaz tudi presenečena, k na severu italije je bljak, na jugo pa full dobra, pa mal vinčka zravn.... mmmm sva 10 dni sam to konzumirala. Itak sva pa oba čist zaljubljena v Italijo in vse kar je v zvezi z njo user posted image user posted image user posted image

Men je bla ful dobra tista s paradajzom, mozzarelo in rikolo. Jo tud zdej doma večkrat naredim....seveda pa ni čist ista, je pa dost dober približek. user posted image
Midva mavapa namen it enkrat na dopust v Toskano. Mogoče že drugo leto. user posted image

Mami, kako lep okrogel bauhi!! user posted image user posted image

Mlavla, se mi ne da brskat po knjigah....dej mi prosim na hitro sam povej kaj v testo vržeš. Moko, vodo, jajce tudi al ne??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.1.2008 11:38:34   
Marusah
Zdej me pa moj najboljši prijatelj (zadnje čase) kliče - likalnik user posted image  Imam še eno kopico cunjic za polikat, potem pa sem naročena na pedikuro in masažo stopal - se grem malo razvajat user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.1.2008 11:42:39   
Lanchy
Janey, Pina, hvala za geslo! Res lustne fotkeuser posted image .user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.1.2008 11:44:06   
mary_lou
Marusah da ne bomo pol jutr brale da si tko k vrtnica sla po pedikuri v RIM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.1.2008 11:45:51   
ella79
Men je bla ful dobra tista s paradajzom, mozzarelo in rikolo. Jo tud zdej doma večkrat naredim....seveda pa ni čist ista, je pa dost dober približek.
Midva mavapa namen it enkrat na dopust v Toskano. Mogoče že drugo leto.

rikolo user posted image a sta bila v Švici user posted image user posted image user posted image ja z rukolo, zakon ja user posted image user posted image user posted image
midva sva bila enkrat poleti in enkrat spomladi v Toskani. Spomladi je res lepo, k je vse zeleno, poleti pa požanjejo pšenico, pa je vse rumeno. Poleti ne bi šla nikoli več, spomladi pa takoj user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.1.2008 11:47:07   
mlavla
evo še recept za vlečeno testo: 250g moke, 2 žlici olivnega (ali navadnega)olja, 1 žlica jabolčnega kisa, 1-1,5dl mlačne vode..no takšen je moj recept..testo pa nja počiva vsaj pol ure...dones sem sestavine vrgla kar v mešalnik pa je full lep testo ratal...pa velik uspeha in užitkov pri kuhanju..
Marusah..jst sem se pa včeri kar dolg spogledovala s tem istim priajteljem kot tiuser posted image ..no na konc sem mu šla pa res družbo delat..pa se zdej prov fajn počutim, ker ni nič več nič za peglat...user posted image  aja pa na štruklje prileti...sam najbrž je mal predeleč do meneuser posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.1.2008 11:50:24   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Janey, Pina, hvala za geslo! Res lustne fotkeuser posted image .user posted image

se pridružujem user posted image  user posted image  user posted image  pa sem še dva nova obraza spoznala, da vidim s kom se pogovarjam user posted image  user posted image  user posted image
Sem še vse nezaklenjene albume pogledala in imate vse ful lepe vozeke in posteljice, ena ima celo enko kot jaz in oblogo iz Tuša, za katero mi je žal,da je tudi jaz nisem kupila user posted image  Pa bauhiji so tudi seksi user posted image

Mlavla, mi prosim napišeš kako naredit vlečeno testo. Pa tko zelo podrobno, če se ti da user posted image  Jest štruklje ful obožujem, pa jih sama še nisem delala. Se zmeraj k (stari) mami povabim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.1.2008 11:54:14   
Februarka08
Dolenjka, najprej hvala za geslo... Tako lepa slikica je, da sem jo kar nekaj časa občudovala...user posted image user posted image Sigurno so ostale enake... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.1.2008 11:59:47   
Suzi*
mlavla, hvala za recept. user posted image Je že shranjen in skuta se že odtaljuje.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.1.2008 12:02:16   
ella79
dolenjka naslov albuma si dala napačen user posted image ne big mama, ampak seksi mama user posted image user posted image
janey si pa korajžna user posted image za pirsing. men je sicer to čist všeč, sam da bi ga sama mela, si pa ne predstavljam

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.1.2008 12:02:45   
Janey
Marusah mam uhanček že skoraj 2 leti...samo zdaj sem ga menjala iz ene v 2 bunkice in se komaj navadim. Moram rečt da me je manj bolelo kot v uho. PRISEŽEM...motil me ni...zdaj te 2 bunkice...pa se moram kar navadit...sej se bom enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.1.2008 12:05:27   
Suzi*
Ela, rukola, seveda.user posted image user posted image user posted image
...pol praviš, da je lepše it spomladi? ok, hvala za nasvet.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.1.2008 12:18:58   
bamby
Punce, v testo za štruklje dajte še eno jajce, zarati njega pa malo manj vode, da se testo ne bi razkuhalo user posted image . Jaz pa kisa nič ne dajem. Če boste pa delale testo za štrudelj je pa lahko brez jajca.

dolenjka, te moram pohvalit, da je ta tvoja fotografinja pravi stručko in model je fenomenalen user posted image . Lastnik fotoknjige bo pa prav gotovo zelo ponosen!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.1.2008 12:20:23   
mlavla
Meti..a je dovolj podrobno opisano...če ne pa kar vpraši...
moji se pa že kuhajo..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.1.2008 12:40:40   
pina-1
jaz sem se pa zdej tako najedla da kar pokam po šivih...

eno "kueščon" bamby pa še ella ( mislim) imata od samsonita torbo. Me zanima ali imata s trdim dnom in stranicama ali je mehka. Sta probali dat na vozek??? kako stoji?

JAz še vedno ne vem kaj nardit. sem gledala te torbe od chiccota ampak so 1. full drage in dosti manjše kot od samsonite.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.1.2008 12:56:15   
bamby
Pina, moja torba ima bolj trdno dno in tudi stranice so bolj ojačane, ravno tako predali vmes. Jaz sem imela podobno že pri Timu in sem bila zelo zadovoljna.
Na voziček je pa še nisem probala dat, ker tudi vozička še nimam. Ta bo prišel, ko bomo verjetno že imeli user posted image .

http://www.soncek.si/si/pripomocki/torbe-za-pripomocke/peg-perego-g1315.shtml

Te se mi na videz tudi zdijo kar vredu, so pa tudi kar malce dražje user posted image . Ne vem pa, kako izgledajo v živo. Imaš pa še kar nekaj barv za izbrat.

Jaz sem že skuhala pasulj user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.1.2008 12:56:58   
ella79
pina moja torba je mehka, ročaj mal skrajšam, pa gre prov fajn na vozek. Tako kez cel ročaj, si verjetno mislila user posted image Men je še vedno všeč, zdej čaka pripravljena za v P user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.1.2008 13:01:35   
pina-1
bamby v tem kontekstu sem gledala, sam so cene še višje. In niso ne vem kako prostorne. Glede na to da bom jaz okoli hodila tudi z dvemi otroci in bo treba tudi Miino igračo kam dat..razmiljam o malo večji torbi. Mahh sem že čisto diplomirala s teh torb.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.1.2008 13:07:35   
bamby
pina, zakaj pa pol ne greš v Samsonitovo trgovino pogledat, če bi kaj primernega našla? Kaj pa kakšen nahrbtnik? Čeprav je za začetek prav gotovo boljša torba. Kakšno Miino igračko pa lahko tudi v spodnjo košaro vozička spravita, če jo imaš.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Zanesljivost baby check plus (testna paličica)
Sunshine93

Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?

Odličen (80%)

Napačne rezultate (20%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!