Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:28:04
|
|
|
|
ella79
|
Ela, midva sva bla pa marca lani v Rimu....jaz pa ne morem pozabit njihovga kapučina. pa pizze!! no, kapučino znaju itak sam italijani naredit. Nad pico sem bila pa jaz tudi presenečena, k na severu italije je bljak, na jugo pa full dobra, pa mal vinčka zravn.... mmmm sva 10 dni sam to konzumirala. Itak sva pa oba čist zaljubljena v Italijo in vse kar je v zvezi z njo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:30:29
|
|
|
|
Lanchy
|
Janey, Pina, Dolenjka jaz bi tudi vase slikice rada videla. Lepo prosim za gesla
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:31:12
|
|
|
|
mami28
|
Pina, Janey, Dolenjka tud men geslo prosim. Sicer sem pa se tud jst neki igrala s fotoaparatom, ker do sedaj še nisem slikala svojga bušija. Dve slikce sem celo pripela v album. Sem pa ugotovila, da bo treba kakega fotografa poprosit, da naredi kako lepšo slikco. Ste tud mene čist navdušile s slikarjenem, tko da sem že mojmu naročila, da se grema začetk februarja mal poslikat, pa še novo frizuro si boma privoščila Lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:34:49
|
|
|
|
mary_lou
|
Jutro še od mene, sm se komi iz pojstle zvlekla zdele je blo tok lušten spančkat! Pa valda takoj na RR pogledat če je kera rodila pa vidm da je zatišje Punce vse tri jest bi tud firbcala Mlavla super idejca za skutne štruklje sam jest nikol ne vem kaj bi zraven pasal?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:35:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Mami28 lep bauhi . Jaz sem pa prejle malo primerjala sliko od prejšnjega tedna in danes in mam občutek, da se je malo spustil... Me je kar malo groza ratalo... A mislite da je prezgodaj? No, lahko se samo meni tako zdi, ne vem...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:36:35
|
|
|
|
Marusah
|
Mlavla zdej si mi pa take lušte naredila...jaz sem čist nora na štruklje, ampak jih bolj malokrat jem, ker jih pri nas noben drug ne mara...samo zase, pa mi jih ni za delat. Tako, da se največkrat kr k mami prislinim Janey super - ti si čist nora Pa te nič ne boli al pa moti uhanček? Res super zgleda!!! Pina lepe slikice
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:38:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Ela, midva sva bla pa marca lani v Rimu....jaz pa ne morem pozabit njihovga kapučina. pa pizze!! no, kapučino znaju itak sam italijani naredit. Nad pico sem bila pa jaz tudi presenečena, k na severu italije je bljak, na jugo pa full dobra, pa mal vinčka zravn.... mmmm sva 10 dni sam to konzumirala. Itak sva pa oba čist zaljubljena v Italijo in vse kar je v zvezi z njo Men je bla ful dobra tista s paradajzom, mozzarelo in rikolo. Jo tud zdej doma večkrat naredim....seveda pa ni čist ista, je pa dost dober približek. Midva mavapa namen it enkrat na dopust v Toskano. Mogoče že drugo leto. Mami, kako lep okrogel bauhi!! Mlavla, se mi ne da brskat po knjigah....dej mi prosim na hitro sam povej kaj v testo vržeš. Moko, vodo, jajce tudi al ne??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:38:34
|
|
|
|
Marusah
|
Zdej me pa moj najboljši prijatelj (zadnje čase) kliče - likalnik Imam še eno kopico cunjic za polikat, potem pa sem naročena na pedikuro in masažo stopal - se grem malo razvajat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:42:39
|
|
|
|
Lanchy
|
Janey, Pina, hvala za geslo! Res lustne fotke .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:44:06
|
|
|
|
mary_lou
|
Marusah da ne bomo pol jutr brale da si tko k vrtnica sla po pedikuri v RIM
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:45:51
|
|
|
|
ella79
|
Men je bla ful dobra tista s paradajzom, mozzarelo in rikolo. Jo tud zdej doma večkrat naredim....seveda pa ni čist ista, je pa dost dober približek. Midva mavapa namen it enkrat na dopust v Toskano. Mogoče že drugo leto. rikolo a sta bila v Švici ja z rukolo, zakon ja midva sva bila enkrat poleti in enkrat spomladi v Toskani. Spomladi je res lepo, k je vse zeleno, poleti pa požanjejo pšenico, pa je vse rumeno. Poleti ne bi šla nikoli več, spomladi pa takoj
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:47:07
|
|
|
|
mlavla
|
evo še recept za vlečeno testo: 250g moke, 2 žlici olivnega (ali navadnega)olja, 1 žlica jabolčnega kisa, 1-1,5dl mlačne vode..no takšen je moj recept..testo pa nja počiva vsaj pol ure...dones sem sestavine vrgla kar v mešalnik pa je full lep testo ratal...pa velik uspeha in užitkov pri kuhanju.. Marusah..jst sem se pa včeri kar dolg spogledovala s tem istim priajteljem kot ti ..no na konc sem mu šla pa res družbo delat..pa se zdej prov fajn počutim, ker ni nič več nič za peglat... aja pa na štruklje prileti...sam najbrž je mal predeleč do mene
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:50:24
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Janey, Pina, hvala za geslo! Res lustne fotke . se pridružujem pa sem še dva nova obraza spoznala, da vidim s kom se pogovarjam Sem še vse nezaklenjene albume pogledala in imate vse ful lepe vozeke in posteljice, ena ima celo enko kot jaz in oblogo iz Tuša, za katero mi je žal,da je tudi jaz nisem kupila Pa bauhiji so tudi seksi Mlavla, mi prosim napišeš kako naredit vlečeno testo. Pa tko zelo podrobno, če se ti da Jest štruklje ful obožujem, pa jih sama še nisem delala. Se zmeraj k (stari) mami povabim
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:54:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, najprej hvala za geslo... Tako lepa slikica je, da sem jo kar nekaj časa občudovala... Sigurno so ostale enake...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 11:59:47
|
|
|
|
Suzi*
|
mlavla, hvala za recept. Je že shranjen in skuta se že odtaljuje.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:02:16
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka naslov albuma si dala napačen ne big mama, ampak seksi mama janey si pa korajžna za pirsing. men je sicer to čist všeč, sam da bi ga sama mela, si pa ne predstavljam
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:02:45
|
|
|
|
Janey
|
Marusah mam uhanček že skoraj 2 leti...samo zdaj sem ga menjala iz ene v 2 bunkice in se komaj navadim. Moram rečt da me je manj bolelo kot v uho. PRISEŽEM...motil me ni...zdaj te 2 bunkice...pa se moram kar navadit...sej se bom enkrat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:05:27
|
|
|
|
Suzi*
|
Ela, rukola, seveda. ...pol praviš, da je lepše it spomladi? ok, hvala za nasvet.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:18:58
|
|
|
|
bamby
|
Punce, v testo za štruklje dajte še eno jajce, zarati njega pa malo manj vode, da se testo ne bi razkuhalo . Jaz pa kisa nič ne dajem. Če boste pa delale testo za štrudelj je pa lahko brez jajca. dolenjka, te moram pohvalit, da je ta tvoja fotografinja pravi stručko in model je fenomenalen . Lastnik fotoknjige bo pa prav gotovo zelo ponosen!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:20:23
|
|
|
|
mlavla
|
Meti..a je dovolj podrobno opisano...če ne pa kar vpraši... moji se pa že kuhajo..
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:40:40
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem se pa zdej tako najedla da kar pokam po šivih... eno "kueščon" bamby pa še ella ( mislim) imata od samsonita torbo. Me zanima ali imata s trdim dnom in stranicama ali je mehka. Sta probali dat na vozek??? kako stoji? JAz še vedno ne vem kaj nardit. sem gledala te torbe od chiccota ampak so 1. full drage in dosti manjše kot od samsonite.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:56:15
|
|
|
|
bamby
|
Pina, moja torba ima bolj trdno dno in tudi stranice so bolj ojačane, ravno tako predali vmes. Jaz sem imela podobno že pri Timu in sem bila zelo zadovoljna. Na voziček je pa še nisem probala dat, ker tudi vozička še nimam. Ta bo prišel, ko bomo verjetno že imeli . http://www.soncek.si/si/pripomocki/torbe-za-pripomocke/peg-perego-g1315.shtml Te se mi na videz tudi zdijo kar vredu, so pa tudi kar malce dražje . Ne vem pa, kako izgledajo v živo. Imaš pa še kar nekaj barv za izbrat. Jaz sem že skuhala pasulj .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 12:56:58
|
|
|
|
ella79
|
pina moja torba je mehka, ročaj mal skrajšam, pa gre prov fajn na vozek. Tako kez cel ročaj, si verjetno mislila Men je še vedno všeč, zdej čaka pripravljena za v P
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:01:35
|
|
|
|
pina-1
|
bamby v tem kontekstu sem gledala, sam so cene še višje. In niso ne vem kako prostorne. Glede na to da bom jaz okoli hodila tudi z dvemi otroci in bo treba tudi Miino igračo kam dat..razmiljam o malo večji torbi. Mahh sem že čisto diplomirala s teh torb.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 13:07:35
|
|
|
|
bamby
|
pina, zakaj pa pol ne greš v Samsonitovo trgovino pogledat, če bi kaj primernega našla? Kaj pa kakšen nahrbtnik? Čeprav je za začetek prav gotovo boljša torba. Kakšno Miino igračko pa lahko tudi v spodnjo košaro vozička spravita, če jo imaš.
|
|
|
Zanesljivost baby check plus (testna paličica)Sunshine93Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?Odličen (
80%)

Napačne rezultate (
20%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!