MetiLu
|
Madonca, človek za spremembo malo pospi, ve pa takle maraton tolčete že cel dopoldan Janey, Pina in Dolenjka, jest bi tud firbec pasla Gesla prosim Jest sem se zadnjič tudi malo poslikala, samo sem ko duh na sliki, čist bleda, ker se nisem nič namazala, tko, da ni glih za v javnost Danes sva spala ko dva , do pol desetih, pa še bi, če ne bi mami klicala in naju zbudila Pojedla zajtrček, jaz sem popečene toastke z medom in putrčkom. Zdele čakam mojo Pero da se primaje na kafe. Za pol pa še ne vem kaj bo dogajal. Pomojem bova šla mal avtek sprehodit, pa če ata pride domov, ga bova šla obiskat. Pri nas je za 5 min posijal sonček in sem prec odgrnila zavese, dvignila žaluzije, da je stanovanje vsaj malo zaživelo Moram rečt, da imava izredno svetlo stanovanje in takrat ko je sonček zunaj, je ta prostor tok prijeten, samo zadnji mesec se skoz depredija po njem pase Upam, da se oblaki še malo razkadijo, me tko vleče ven na sprehod. Me pa danes koža okoli popka (ki to ni več ) srbi ko pri norcih, sem si jo že 3x šla namazat pa nič ne pomaga Pomojem se mi je raztegnila kolikor se je lahko, zdej k se pa buši spušča je pa tok hujš. Kaj pa vem?