|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
17.1.2008 20:00:44   
dolenjka
Larisa, jaz sem bila danes v LJ pri tej teti, ki ima studio. Lahko jo jutri pokličem in vprašam. Medve se od prej poznava in se sedaj tudi družinsko družimo in je naredila malo več slik. Običajno jih baje naredi 6 ali pa 12, odvisno kaj hočeš, ni pa ne vem kako zelo drago. Je pa ona faca na kvadrat, predvsem preprosta. Lahko jo jutri vprašam, če bi te vzela in naredila vsaj ene 20 ali pa 30 slik, sej lahko tudi kakšno, ki jo imaš doma narejeno zraven uporabiš. Jaz bom skombinirala s kakšno od doma, čeprav jih imam dovolj tudi od danes.
Potem pa si sama narediš knjigo, jaz jo bom tudi. Oni so mi dali link kje ga delam, je vse v SLO in potem pošlješ preko neta in izbereš h kateremu fotografu naj knjigo potem pošljejo (iz tujine pride). Jaz bom naročila k njim, in pol me oni pokličejo ko pride, pa jo prevzamem. Baje je najdražja knjiga s trdimi platnicami in kar veliko slikami 50 EUR. Jutri začnem oblikovat in program baje sam izračuna ceno. Javi se mi na ZS, pa ti dam še kak info....

No, foto sešn končan, zadovoljna, mal utrujena, predvsem pa jezna, ker mi je moj takoj začel najedat ko sem domov prišla. In sicer: Zakaj pa Metka nič k tebi ne pride? Zakaj greš pa ti vedno k njej... user posted image  sej ne ve, da sploh nisem bila pri njej user posted image . No Metka, zakaj nič ne prideš? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
17.1.2008 20:26:09   
Bajsa
Srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image
Anal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zauser posted image

Ella ta bakterija je streptoko al neki podobnega, če imava isto v mislih. Je pa tako, da ženskam ne škoduje, lahko pa se z njo okuži dojenček pri porodu, torej po porodni poti. Je fino, da se poje antibiotike Hiconcil, če veš da si z bakterijo okužen. Mene je moja G tetsirala, pač vzame bris in potem pošlje na pregled. Pa mi ni bilo treba nič plačat. Bris in preiskave so pa delali 2 krat, tko da po moje je tale tvoja G mal čudna. Me je pa opozorila moja G, da je zelo pomembno, da povem v P, ko bom šla rodit, da imam to bakterijo, ker bojo men dal še pred al celo med porodom antibiotik in pa takoj po rojstvu testirajo dojenčka in mu po potrebi dajo antibiotik. Sm jaz mal brala o tem in me je mal napsihiral, ker so zarad tega ker niso dr vedli za okužbo tudi dojenčki že umrli, ampak me je potem potolažla moja G, da se to redko naredi in da v bistvu ni panike pri tistih, za katere se ve za to okužbo, ki pa baje niti ni nič nenavadnega. Jih v glavnem ni tok mal.
Tok jaz vem o tem. Mogoče ti lohk pa še kera druga kaj več pove.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
17.1.2008 20:35:20   
kati kati
...js sem jemala Hiconcil...samo pr 6.mesecih-vendar ne zaradi bakterij,ampak rahle pljučnice(ko sem bla noseca 26.tiednov)...pa mi je dežurni zdravnik dal ta antibiotik!...
jutri mam pregled pr svoji G. in upam da me bo dala ctg,(vsaj tako je zadnjič rekla)-ker je do mojega prvega PDP*samo 13 dni!za datum 7.2.so mi dali na nuhalni svetlini...mam pa tud probleme z izcedkom...ke velik....bomo vidli kaj bo jutri rekla G.   lepo se mejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se tipkamo kej jutri!....
fajn spite...ker jst že par dni slabouser posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
17.1.2008 20:47:52   
*Naja
kati kati- v enem od prejšnjih postov si napisala, da boš okrog 20.02. že začela delatiuser posted image Kakšen poklic pa opravljaš...a to si mislila, da boš že šla v službouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
17.1.2008 21:12:28   
Marusah
Pa sem končno vse poštimala...zdej sem pa na kavču z nogami v luftu user posted image  

V Ikei sma kupila vse kar sva nameravala, pa seveda še pol drugih stvari zraven. Naš pikec pa je dobil novega zimskega pajacka user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
17.1.2008 21:16:08   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

[No, foto sešn končan, zadovoljna, mal utrujena, predvsem pa jezna, ker mi je moj takoj začel najedat ko sem domov prišla. In sicer: Zakaj pa Metka nič k tebi ne pride? Zakaj greš pa ti vedno k njej... user posted image  sej ne ve, da sploh nisem bila pri njej user posted image . No Metka, zakaj nič ne prideš? user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Sej bom prišla, samo res ne vem kdaj. Mi sploh ni za volan sest user posted image  Se mi zdi, da kar bluzim po cesti, sem tko trda ratala, ne vem no. Dobre ste, da se tkole same okol fjakate user posted image user posted image

Jest sem tko lena, da si grem že totalno na živce. Pa kr neki mi je dolgčas user posted image  Komaj čakam, da pride naš pikec, da ga začnem cartat, pa previjat, pa pestvat, pa dojit... Bo vsaj kej dogajal user posted image  user posted image  
Ste pridno čvekale dones user posted image  user posted image  user posted image  Odkrito, men se tud tipkat ni dalo. Sej zdej se bom pa tud počas šla nazaj guzit na sedežno user posted image (mava tko mejhno, da se res gužvava gor, sploh zdej k mam tak vampek).

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
17.1.2008 21:23:29   
dolenjka
Tale link za fotoknjigo imam jaz, pa piše, da so od 8,9 EUR dalje.... ne vem, preverite... jaz sem že probala in je the best (seveda z domačimi fotkami, ostale so na varnem user posted image  ).

http://asp05.photoprintit.de/microsite/11439/fotobook_details.php

Meti, vajina sedežna pa res ni majhna, kljub tvoji ritki user posted image  user posted image  user posted image

No, pa prklat se že, da ne boš šla res prej rodit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.1.2008 21:33:46   
MetiLu
Ja moj prav, da lahko jutri prideva na kafe, je frej, samo zvečer ne, ker ma fuzbal... Pa če bova res prišla (sama pomojem še en cajt ne bom pribluzila), bo treba merkat, če si bla dones pri men, kaj bova kej čvekale user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.1.2008 21:48:18   
ella79
Ella ta bakterija je streptoko al neki podobnega, če imava isto v mislih

ne ne ni to to user posted image uno k jaz mislim je nekaj na črko a.. mah, sej ni važno

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
17.1.2008 22:37:35   
Janey
Čer.
Kako ste? Midva sva se ravnokar posvaljkala pred tv in pogledala en film, ter popapcala goro kokic. Zdaj pa hitro pod tuš, pol pa drnjihat.
Sem vesela danes...sem si šla piercing zamenjat...jeeiiiuser posted image user posted image in zdaj sem kot novauser posted image user posted image je bolše kot frizura.
V bistvu sem prišla samo zaželet lahko noč...upam, da boste lahko spale tiste ki imate/mo probleme

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.1.2008 23:53:45   
dolenjka
UUUU kakšno zatišje. A rojevate? user posted image  user posted image  user posted image

No, kavč je zlikan, grem še posteljo, da bom imela kej za pokazat user posted image

Nočko

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.1.2008 6:55:57   
pina-1
jutro. a še vse spite?user posted image  blagor vam. Jaz sem slabo spala, končala na kavču in Mia je tudi že na nogahuser posted image  danes je zmano doma in odpade še ena kitica.

danes je zopet na sporedu posprvljanje. mamo doma atomsko bombo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.1.2008 6:59:31   
kati kati
ujej...a sem prva na naše čceku...no lepo se mejte js grem na pregled v Celje...se bom kr sama peljala...aja potem pa še grem na obisk v P. našo URSSYY(januarčico) pogledat,ko je rodilauser posted image v ponedeljek-ampak s CR...lep dan

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
18.1.2008 7:10:59   
misar
dobro jutro!

Danes sem tud jaz med zgodnjimi. spala kar solidno, le divje sanje so me preganjale user posted image user posted image user posted image mašta radi svašta user posted image user posted image user posted image
danes grem spet na našo lepo primorsko, mora moj nesojeni možek še očetovstvo uredit, da ne bova po rojstvu še s tem komplicirala.

lep dan vsem, mogoče se nam celo kaj sončka obeta??user posted image user posted image

pa ne rojevat, ko mene ni zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.1.2008 7:32:10   
pina-1
misar pridi na kavouser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.1.2008 7:49:06   
Suzi*
Jutro.

Tud jaz danes zgodnja. user posted image  Anžeja mi je mami odpeljala pred pol ure, pa se mi ne da več it ležat, ker me vse boli, če dalj časa ležim. Se kar ne morem naštimat. Spala sem pa drugač super. Bom raj mal pokonc zdele, pa poznej če bo kriza mal kavč polikam.
Dete ima že akrobacije zdele. Pa nekaj noči opažam, da ko ležim v eni pozi na pol na hrbtu, se dete nekak po svoje naštima in ko se hočem dat nazaj na levi bok, prav čutim kokr da bi ga povaljala. user posted image  Se moram prav počas uležat na tisto "bunko od deteta", da se premakne oz. umakne. user posted image  Ful hecn občutek.

Mesecnica, če bo danes lepo vreme, te pokličem za čajčka in sprehod. Zaenkrat zgleda bljak, ampak obeta se baje sonček.

Pinči moja, zdej me pa res zanima tvoja frizura. A to maš tako kratke lase, da si jih ne moreš spet?? Uuu, ful sprememba! Hočem fotke. user posted image
Ti, ampak a se mi sam zdi, al ti res non-stop nekej pospravljaš doma??? Pa saj je lahko tud mal nastlano, ne rab se vse šajnat. user posted image user posted image

Ampak res ne vem kaj za ene G mate, da vas nič na CTG ne dajo. user posted image  Mene bo prvič že v 37. tednu dala na ctg.

Meti, jaz se tud podobno počutim. Kar ne vem kam bi se dala, pa dolgčas mi je, nič ne dogaja. Ampak da bi se pa s čim zamotila, to pa tud ne. user posted image  No, vsaj poslikala sem se, pa danes se bom mal s to fotoknjigo poigrala.

Maruša, user posted image  za nakupe.

Pinči, jaz bi kavico pa čvek!
user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.1.2008 7:56:08   
Lanchy
Jutro nosecke!
Koncno ena noc, ko je bilo treba samo 1x na WC, pa se spala sem solidno.
Energije mi kronicno primanjkuje, prisilit se pa tudi ne morem k obeni stvari. No, se moram pohvalit, da sem koncno sfinisirala diplomco, danes jo mami nese k svojemu lektorju (upam, da bo kaj cenejeuser posted image ), potem gre pa lahko v branje moji lektorici...da ne bo spet kakih komentarjev glede jezikauser posted image . Moram pa priznat, da ce me mami ne bi tok priganjala pa skos neki "tezila" okrog diplome, da je se kaki dve leti ne bi spacala skupaj. Kok mam jst fajn mami. Zagovor bo pa verjetno aprila, saj sem januarski rok za oddajo zamudila, naslednji je pa sele marca. No, do takrat bom pa itak busy z naso princesko, ki jo ze tako nestrpno pricakujem.

Danes sem sanjala, da sem sla z user posted image  na sprehod pa potem na neko predavanje v babisko solo, pa je butara sploh iz kombinezoncka nisem slekla in je detece bilo premoceno, pa sploh nisem vedla kdaj jo moram previt, pa kako nahranit...v glavnem sem bila cisto neorganizirana in sploh nisem vedela kaj in kako naj ravnamuser posted image ...Joj upam, da bom vsemu temu kosuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
18.1.2008 7:59:06   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pa nekaj noči opažam, da ko ležim v eni pozi na pol na hrbtu, se dete nekak po svoje naštima in ko se hočem dat nazaj na levi bok, prav čutim kokr da bi ga povaljala. user posted image  Se moram prav počas uležat na tisto "bunko od deteta", da se premakne oz. umakne. user posted image  Ful hecn občutek.

Suzi, men je cist isto ponoci, mam obcutek kakor da se moram prav pripravit na to da se bom obrnila in predhodno "obvestit" se naso user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.1.2008 8:08:31   
Suzi*
Lanchy, bravo za diplomco. user posted image  Pridna si! Glede sanj se mi pa včasih zdi, kokr da bi na našo "vest" trkale. Take "napake" o katerih si sanjala, sigurno ne boš naredila v "živo". user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.1.2008 8:34:45   
Februarka08
Dobro jutro!
Tudi jaz sem spala še kar, če odvzamem da zvečer ne morm zaspat in gledam v luft in samo premišljujem...user posted image Odkar so se začeli porodi pri nas februarčicah, samo tuhtam in tuhtam kako bo, kaj bo, ali bom znala...user posted image Mislim, groza... Pa še učer zvečer me je user posted image čist v slabo voljo spravu kako imam nizek prag bolečine in ga je prav strah kako bom rodila in gor in dol... Tok da sem od samih skrbi še v user posted image planila. Pol me je pa lohk tolažu in govoru, da se je hecal... Ja,ja itak. Kot da bo on rojeval... Joj, kolk mi gre to na živce. Pojma ne bo imel kakšne bolečine so to (no, saj jaz tud še ne vem), se pa neki oglaša... user posted image
Drugače je pa naše dete tako živahno zvčer, da ni šans da zaspim. 1 uro se preteguje, brca in potem še mehur zbrca, tako da morm še enkrat vstat, no potem je pa malo boljše... Se malo umiri. Komaj čakam, da vidim našega škrata...
Zdej pa grem počas mlekca pristavit, že zdele pijem limonado, upam da mi kaj pomaga pri aleluji, ker je sploh ni večuser posted image user posted image in me že trebuh boli, ne vem več kaj narest... Če je ne bo, mi sploh do zajtrka ni...
Uh, sem se pa razpisala.

Pozdravček vsem in Lanchy user posted image user posted image user posted image za diplomco!! Vem kako je dober občutek.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
18.1.2008 8:40:24   
Lanchy
Punce, koncno sem poslikala nas vozicek in dala 3 fotkice v album. Tko da si ga lahko pogledateuser posted image , sam sportnega dela se mi pa ni dalo gor dajat, ker itak ne bo aktualen se kar nekaj cas.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
18.1.2008 8:56:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pinči, jaz bi kavico pa čvek!
user posted image

suzika uleti. ni blema.user posted image user posted image user posted image
čvek pa lahko pol po tel udariva. če seveda ne boš šla ven na sprehod. Pri nas se nič kaj sonček ne obeta je tako grdo vreme.

Kar se pospravljanja tiče ni tako hudo. Od prejšnjega petka do danes se nisem s sesalcem niti srečala, kaj ele da bi kaj prijateljevala. sam mojo super metlo popeljem po hiši in to je to. Zato danes sledi malo bolj temeljito čiščenje in pranje po tleh....
Pa žehto cunjic sem zopet oprala...mater tega pa res ni nikoli koncauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
18.1.2008 8:59:57   
pina-1
lancy super vozek. Jaz sem nasega tudi ravnokar privlekla v hišo, da vidim če košara 100 procentno štima gor in je kot ulitauser posted image user posted image user posted image user posted image  Ga poslikam, ko bo košara sestavljena. sedaj sem jo celo slekla in pripravila za pranje, pa ne zgleda glih

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
18.1.2008 9:08:30   
katka37
Dobro jutro!

Končno ena malo bolj prespana noč, sem popoldan in potem še zvečer spila kalcij in krčev ni bilo, pa še wc sem obiskala samo dvakrat, čisto drugače se počutim.

Danes grem še v šolo malo pogledat "moje" mulčke in pozdravit sodelavce, da vidim, kako so kaj.

Danes sem vstopila v 38.teden, ctg imam v sredo. Tudi meni ni jasno, kako to, da jih nekateri g ne delajo. Pa saj že od vsega začetka opažamo, da delajo g čisto različno (od 1.pregleda, materinskih knjižic, uz.....). Naša sezona se je v glavnem začela.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
18.1.2008 9:19:33   
katka37
Lanchy, lep voziček, tudi mi imamo takega, samo rabljenega (črno oranžnega), je res ful vodljiv, edino kar me malo moti je, da je tudi zložen zelo velik (pa imamo picassoja, ki tudi nima tako malega prtljažnika, pa ne vem, kako bomo kam kaj spravili, glede na to, da nas je 5). Smo nabavili sicer strešni kufer, pa mama mi bo voziček od svakinje peljala k sebi na morje, da bomo kar tistega tam uporabljali, drugače ne bo šlo.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Uporaba kolesarske čelade
abee

Zakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?

Ker ne paše k mojemu izgledu (17%)

Ker mi pokvari frizuro (17%)

Ker je predraga (7%)

Ker se počutim varno tudi brez čelade (34%)

Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (24%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!