|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
17.1.2008 17:20:29   
ella79
Meni se zdi, da to ni bila Ella . Je bila ena druga, se mi zdi .

Lara je bila prva, jaz sem sam mal za njo ponavljala user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
17.1.2008 17:21:49   
Suzi*
Ela, katero knjigico si pa delala? Kolk veliko??? A je 26 strani nminimalno??? Se mi zdi mal veliko. user posted image Jaz sem zdej čist na hitro to naložila in eno oko gor vrgla, pa se mi zdi, da bo kar precej časa vzelo? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
17.1.2008 17:24:43   
ella79
jaz sem delala t najmanjšo. Mislim pa da je 26 strani najmanj oz. jih lahko narediš manj, sam cena je ista. Sem pa jaz tudi mislila, da ne bom zapolnila tok strani, sam potem k začneš delat, se kar zafilajo. Sem pa porabila za oblikovanje ene dve uri.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
17.1.2008 17:32:23   
larisa
Zdej ste me pa čist ''zrajcale'' s temi fotkami in bi jaz tud to podarila za valentinovo mojemu dragemu. Sam jsz bi se šla rajš kam slikat, ker sama se bom zlo težko user posted image user posted image , se mi zdi.

A katera pozna kak foto studio v lj. oz. okolici lj. ki to dela??? Jaz vem samo za tega iz maribora (www.trebuscek.com), ampak to mi je predaleč! Bom zelo hvaležna če mi lahko katera pomaga!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
17.1.2008 17:35:17   
ella79
mene je takrat tudi Lara čist z njeno fotoknjižico. Sem zamenjala slikice v mojem albumu, prej sem mela poslikano knjižico kar iz monitorja, zdej je pa tako 'v živo' user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
17.1.2008 17:45:07   
*Naja
Suzi- ni problem zapolnit 26 strani, ker če pogledaš slikce od mene ali Ele boš videla, da lahko iz ene fotke narediš več fotk.....tako da vzameš samo določene detajle in jih povečaš. Pa obilo užitkovuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
17.1.2008 17:46:24   
ella79
eno vprašanje: a je katera dala odvzem brisa za pregled une bakterije, k če je prisotna, se otroček pri porodu neki okuži, pa ma potem zapacane očke.... ma sej ne vem kako naj razložim user posted image v glavnem, je samoplačniški, dela se pa po 35. tednu. In jaz sem že na prejšnjem pregledu moji G rekla, da bi rada, da mi naredi, pa reče, da je še prezgodaj, saj sem bila takrat v 33. tednu. OK, sem pač mislila, da mi bo pa danes... in kaj reče, ja sedaj je pa prepozno, predno bodo izvidi, lahko že rodim.... Sem bla čist presenečena, kaj sedaj... In mi je dala preventivno tablete Hiconcil, ki bi jih dobila, če bi imela to bakterijo. Sam jaz te bakterije verjetno nimam user posted image sem prebrala navodila, pa piše da je to antibiotok... sam zdej men res ni do tega, da bi jih po nepotrebnem jemala. Kaj naj user posted image Al kar ignoriram to škatlo tablet, pa počakamo, kar bo pa bo. Pa sej itak se jih do zelo malo testirat, oz. ene sploh vedo ne za to zadevo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.1.2008 17:48:29   
larisa
Uh Ela, to bi se pa tud jaz težko odločila....user posted image  Mogoče ta izkušene kaj več vejo o tem, pa ti bojo lažje pomagale!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
17.1.2008 17:56:13   
Suzi*
Mene prvič niso nič glede tega testirali, niti zdaj ni nič omenjala. A ni to to, če imaš kakšno vnetje v nožnici, pa da ga moraš pred porodom pozdravit??? Pa saj, če bi vnetje imela, bi verjetno vedla.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
17.1.2008 18:15:55   
bamby
Se mi je zdelo, da ella ni bila prva avtor te knjižice, da je originalna ena druga user posted image .

ella, si imela pa brzinski pregled danes, pa praviš, da ni bilo nič CTGja user posted image . To mi je pa zelo čudno user posted image user posted image user posted image . Na tvojem mestu pa jaz Hiconcila ne bi jemala, ker si lahko čisto zdrava, pa ne veš ali si ali nisi. Mi je pa ta tvoja G res čudna, prej ne dat na preiskave, zdaj pa spet ne, ker je prepozno user posted image .

suzi jaz tudi nisem 1. imela nobenih preiskav, pa bi se kar strinjala s tabo, da gre morebiti le za kakšno vnetje nožnice, pa je le to dobro prej pozdravit. No, to vnetje sem pa jaz imela mnogo prej, takoj po zanositvi, pa sem se začela zdravit šele v enem 20. ali celo 24. tednu. V teji nosečnosti pa glede tega nisem imela težav user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
17.1.2008 18:22:44   
torcica
Ojla punce, rabim en nasvet. Namreč, jutri sem nameravala iti z avtom iz Kopra v Ljubljano na obisk k mojim staršem čez vikend. S seboj bi vzela tudi mojo hčerkico. Zdej me pa vsi strašijo, da ni prav, da grem sama z avtom (tašča, mož).

Sicer vozim že dolgo časa, po Sloveniji, tudi tujini, tako da imam kar precej kilometrov za sabo, pa tudi počutim se še v redu (začetek 35 tedna).

Kaj bi ve naredile na mojem mestu, naj grem ali ne? Koliko se pa ve same vozite z avtom?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
17.1.2008 18:28:01   
*Naja
Po moje ni panike, če se še dobr počutiš. Jst grem 28tega, ko bom v 37.tednu, tud sama z avtom iz Celja v Maribor, ker imam 2 izpita na faksu. Pa zdej se tud še vsaj 1xtedensko peljem k našim domov, so pa 35km oddaljeni.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
17.1.2008 18:31:28   
ella79
Še v življenju nisem imela nobenega vnetja... to preiskavo so neki omenjali pri nas na MŠ, da je drugače fajn, da se naredi, da ni kasneje kakšnih komplikacij user posted image Sem se odločila, da tablet za preventivo nima smisla jest, ker sej če bo ob porodu kej, bodo potem že takrat porihtali. Odvzem brisa bi mi mogla naredit en al pa dva tedna nazaj, ampak je bila G na dopustu.

torcica - jaz tudi še sama vozim. Res da mi je mal neugodbo sedenje v avtu, pa skoz neki zic štelam bolj nazaj user posted image user posted image Jaz bi šla na tvojem mestu, sej drugač maš pa Postojno vmes, če bo slučajno akcija user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
17.1.2008 18:34:48   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

torcica - jaz tudi še sama vozim. Res da mi je mal neugodbo sedenje v avtu, pa skoz neki zic štelam bolj nazaj user posted image user posted image Jaz bi šla na tvojem mestu, sej drugač maš pa Postojno vmes, če bo slučajno akcija user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sej vem, sem samo hotela slišat vaše mnenje iz prve roke. Sej moja tašča itak sploh ne vozi (kljub temu, da ima že 20 let izpit za avto), tako da sem rabila samo malo vaših spodbudnih besed.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
17.1.2008 18:35:33   
Februarka08
Torcica, jaz ti sicer ne bom nič pamet solila, samo je pa res, da nismo več tako okretne kot smo bile (razen, če se res  tako počutiš...). Jaz sicer ne vozim več sama - tudi na zadnji pregled prejšnji teden me je že tašča peljala... Saj bi še lahko, samo se ne počutim več varno in se tud ne obračam v avtu več tako kot sem se...user posted image Upam, da sem ti kaj pomagala... Je pa seveda odvisno od vsake posameznice...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
17.1.2008 18:39:09   
Suzi*
Torcica, če se v redu počutiš, ti kar pojdi. Jaz tud vsak dan še vozim. Sicer krajše relacije, ampak vseeno. Nazadnje sem pa dlje po našem srečanju peljala iz LJ v NM.

Ela, res je čudna ta tvoja G. Pa zakaj nič CTGja?? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
17.1.2008 18:42:44   
nizy
Jaz sem tudi danes s pregleda. CTG ne kaže nič,naj bi bila naša pupa zdaj težka 3450g,teden nazaj pa 2970g user posted image .Mislim ,da se je moj G malo ušteluser posted image user posted image . Naslednji pregled 24.1.,če se ne bo prej kaj začelo dogajat. Se je naši user posted image  tako kolcalo danes ,da je bilo prov užitek poslušat na CTG-ju.

Avto pa jaz še zmeraj vozim,ampak krajše relacije ,ker sem  skoraj v 39t.

Vsem čestitke za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
17.1.2008 18:48:34   
pina-1
ve ste čisto ponorele s slikanjem. Ste tudi mene okužule samo kaj ko mojmu aparatu ne dela komanda za samodejno slikanje, pa s tem ne bo nič.  Bomo preživeli tudi tako. Me bo možek še kaken krat poslikal in to bo to.

Slikice od frizurce pa bom kmalu dala gor. Moram Mio našuntat da me slika. Grem videt če mi rata jo prepričat da to takoj nardiva.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
17.1.2008 18:52:13   
pina-1
nič ne bo, ker je baterija od aparata praznauser posted image . boste morale počakat do jutriuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
17.1.2008 18:54:28   
Suzi*
Pina, kaj sta pa tvojadva porekla na frizuro???

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
17.1.2008 18:58:43   
pina-1
oba sta zadovoljna. sta rekla da sem lepauser posted image . sicer se pa jaz kar dobro počutim. še nikoli se mi ni zgodilo, da si nebi mogla nardit repauser posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
17.1.2008 19:03:06   
ella79
Ela, res je čudna ta tvoja G. Pa zakaj nič CTGja??

to se tudi jaz sprašujem user posted image sploh ne vem kako zgleda tale CTG user posted image to pa je nosečnost user posted image pomoje sploh nikoli ne daje nobene na CTG. Hodim k eni privat (na koncesijo), pa zdje ne vem kaj tega sploh nima user posted image je pa priznana G, dve leti nazaj celo izbrana za naj G leta po izboru bralcev Vive. Pa sej CTG sam pokaže otrokovo bitje srca in morebiten popadek user posted image se morm mal potolažit user posted image

pina, jaz sem tudi dala preventivno zdele filat baterije za foto, da ne bodo slučajno v P odpovedale user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
17.1.2008 19:04:55   
katka37
Suzi, sem ravno danes zasledila, da ima zdaj take fotoknjige tudi hofer, pa še nekaj ceneje je. Moj je nad mojo, ki sem mu jo dala za božič, res navdušen, tako da vam ne bo žal. Jaz sem pa ponavljala za Laro in Ello.user posted image

Larisa, pa saj se ni tako težko slikati, poskusi mogoče najprej sama. Pa malo sem jih popravila prej v photoshopu, odstranila moje madeže...

Bamby, še kako čutim ta najin emšo.user posted image

Pina, user posted image user posted image , jaz sem se tudi odločila in si skrajšala lase ful, je tudi mojim všeč. Se mi zdi, da se kar boljše počutim.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
17.1.2008 19:11:19   
mesecnica
Hoj!

No - jaz sem imela tudi danes pregled...tako kot Ella nisem imela nič drugega kot pritisk, pa kile pa poslušanje srčka...brez CTG-ja. Očitno je to tako pri našem ginekologu. Rekel je še, da je trebuh dovolj velik. Naslednji pregled - 04.02.2008 - če ne bo kaj prej user posted image .

No kar se vožnje tiče - jaz tudi še kar vozim (npr. iz NM v Brežice) pa ni nobene panike...

Drugače je bil pa danes en čuden dan. Sem ponoči bolj švoh spala (krivim preveč spanca en dan prej - od 23.45 pa do 11.25) user posted image . Saj ni čudno, da potem ne morem spat... No danes ponoči je bilo pa od preveč spanca kriza... Zjutraj pa vstat, pa k ginekologu. No - ko sem prišla domov sem pa krompirjevo musako naredila za kosilo (da je dragi prišel domov na kosilo) - potem pa direkt v horizontalo.
Pa vreme je bilo full čudno...
Suzi - bova počakale en drug dan (lepše vreme) za najin čajček...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
17.1.2008 19:12:03   
katka37
Naslov hoferjeve spletne strani za fotoknjigo pa je www.hoferfoto.si, če katero zanima.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!